Відгуки покупців про Бітер Peychaud's 0.148 л 35% (88004190187)
Немає в наявності
- Vera V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Для коктейлей отлично.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Как можно комментировать общепризнанные продукты? Если Вы знаете, что такое именитые биттеры, то комментарии излишни. Если только собираетесь познакомиться, то внимательно читайте рецепты, в которые они входят: 1-2 дэш - это не полстакана, а всего несколько капель )))
Используйте правильно и наслаждайтесь изысканным ароматом очень долго, т.к. при правильном употреблении бутылочки объемом 0,2 л хватит на огромное количество коктейлей.- Переваги:
- Их оценили до нас
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Является отличным дополнением коктейля Манхэттен(Бурбон Сладкий Вермут Биттер), и его вариации Педро Манхэттен(Бурбон, Херес Педро Химинез Биттер).
- Переваги:
- Аромат, Цена и Объём.
- Недоліки:
- Не нашёл
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Гарний біттер. Для тих хто зібрався його пити чистим. Я не думаю що це гарна ідея. Це суто для коктейлів.
- Miroslav O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Можливо чудовий продукт,але приїхав розбитим і вже пішов третій тиждень коли представники Розетки не пропонують вирішити питання(воно і зрозуміло-гроші ж у Розетці).телефонні дзвінки та форма зворотнього зв’язку не дають ніякого результату!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Шепелюк Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
- Недоліки:
- Це не бітер, а дешева хімічна бридота. Псує коктейлі.
- Игорь Л***
Це бітер. Це Пешо. Він таким і має бути.
- Смолкин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
- Переваги:
- отличный биттер
- ValentinПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Прекрасное дополнение к коктейлям.
Пил у друга на баре, коктейли ушли на ура!)- Переваги:
- Ароматный, сладкий
- Недоліки:
- нету
- Дмитрий В***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.296
Почему на фото 148 мл, а в названии 296 мл?
- Паша Р***
может фото универсальное
Эксперт RozetkaДобрый день, Дмитрий! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Дмитрий В***
Неделя прошла в ответ тишина))