Відгуки покупців про Електростанок Philips OneBlade QP1324/20 для першого гоління First Shave (8720689021180)
- AI аналіз відгуків35 відгуків: 93% позитивні, 4% нейтральні, 3% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісна річ. Для підлітка просто супер
Представник брендуВітаємо, Олександро!
Дякуємо за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили якість приладу та вважаєте його чудовим вибором для підлітка. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чоловіку дуже сподобався.
Представник брендуВітаємо, Світлано!
Дякуємо, що поділилися враженням. Дуже приємно, що прилад сподобався Вашому чоловікові. Бажаємо комфортного користування!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний станок
- Переваги:
- Дуже класний
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Сергію!
Щиро дякуємо за чудовий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що треба для першого гоління!
Сину дуже сподобалось.- Переваги:
- Тихо працює, та безпечно.
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за вибір електростанка Philips OneBlade First Shave для першого гоління. Приємно чути, що Вашому сину сподобалося користування приладом!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала сину для першого гоління,син дуже задоволений,голить гарно,подразнень і порізів після гоління немає.Рекомендую до придбання!
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Приємно чути, що Ваш син задоволений функціональністю електростанка!
- Нестор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Місяць попрацював і все
Представник брендуДобрий день, Несторе!
Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
Цей електростанок належить до категорії приладів особистої гігієни, особистого користування. На прилад поширюється обмінна гарантія протягом 24 місяців від дати покупки. Це означає, що ми уповноважили мережі електроніки проводити гарантійне обслуговування безпосередньо у магазинах мережі. У разі підтвердження гарантійного випадку, після діагностики товару, Вам можуть запропонувати обмін або повернення.
Якщо товар був куплений в цьому інтернет-магазині, Ви можете ознайомитися із процедурою гарантійного обслуговування за посиланням: посилання
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар прийшов як завжди швидко, брала сину на подарунок як першу бритву для подростка дуже задоволений
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та чудовий відгук.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала сину як першу електробритву. То бриє норм, подразнення немає, хоча це думаю індивідуально.
- Переваги:
- Дуже компактна
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуВітаємо, Валентино!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та теплий відгук. Бажаємо комфортного користування!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все супер
Представник брендуДобрий день, Свілано!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально!
- Переваги:
- Скільки він заряджається від поварбанка!
- Недоліки:
- Немає ніяких недоліків!
Представник брендуВітаємо, Володимире!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Бажаємо приємного користування електростанком!
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар прийшов з пошкодженою упаковкою! Замовляла сину на подарунок, сама бритва начебто не ушкоджена,але упаковка порвана. Настрій зіпсований, довго вагалася чи забирати,але все ж забрала оскільки замовляти нову часу вже не було.
- Переваги:
- Не тестовано
- Недоліки:
- Упаковка порвана
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний станок
Представник брендуВітаємо, Маріє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Лідія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий станок, вище всяких похвал. Виконує свою функцію на 100 відсотків. Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Лідіє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Приємно чути, що Ви задоволені функціональністю електростанка.
Бажаємо приємного користування!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала сину підлітку, ідеально для першого гоління. Все супер!
- Переваги:
- Зручно, безпечно.
Представник брендуВітаємо, Олено!
Дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук. Нам приємно чути, що прилад став гарним помічником у голінні для Вашого сина.
Бажаємо і надалі комфортного користування електростанком!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая вещь. Рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Олегу!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
Для чудових результатів кожного гоління ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 27 червня до 31 липня 2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Для надчутливої шкіри пропонуємо поєднувати електростанок із моделлю замінних лез QP225/50 посиланняЦі гладенькі леза мають спеціальне покриття із шаром мікросфер, щоб зменшити тертя під час гоління. Електростанок знижує ризик подразнення, тому вам не потрібні ні піна, ні вода.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
покупали сыну подростку как первую бритву супер ,очень легкая и безопасная в использовании.
Представник брендуВітаємо, Людмило!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Ми щиро радіємо, що Ви задоволені простотою та комфортністю користування електростанком.
Нехай прилад і надалі буде чудовим помічником у догляді за шкірою для Вашого сина!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Віталію!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
Для чудових результатів кожного гоління ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 2.05.2025 по 30.06.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Ваша модель електростанка сумісна зі всіма моделями замінних лез Philips OneBlade, що офіційно представлені на ринку України. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом лез за посиланням: посилання
- ІгорПродавець: Rozetka
Те що треба, брали для дружини на пробу, сподобалось
- Переваги:
- Недоліки:
- Час заряду
Представник брендуВітаємо, Ігорю!
Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук. Ми щиро раді, що Вашій дружині сподобалась робота приладу.
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зручний девайс для початківця. радимо.
Представник брендуВітаємо, Маргарито!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук та рекомендації.
Бажаємо комфортного користування!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна річ, син задоволений.
Для першого гоління те що треба.
Окреме дякую консультанту в розетці запропонував гарантію за символічну ціну. Тепер я взагалі спокійна))- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Незнайшли
Представник брендуВітаємо, Олено!
Нам приємно чути, що Ваш син задоволений результатами гоління.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна річ . Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо, що поділилися позитивними враженнями.
Для найкращих результатів гоління ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень.
Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 1.04.2024 по 30.04.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
Ваша модель електростанка сумісна зі всіма моделями замінних лез Philips OneBlade та Philips OneBlade 360, що офіційно представлені на ринку України. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом лез за посиланням: посилання
Бажаємо приємного користування!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подарували сину в якості першого станка. Йому дуже сподобався. Легкий, зручний, не залишає подразнень на шкірі.
- Переваги:
- Легкий, не залишає подразнень
- Недоліки:
- Вартість лез
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка Вашому синові.
Для найкращих результатів ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Для того, щоб своє час проводити заміну, леза оснащенні спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, леза необхідно замінити.
Електростанок Philips OneBlade QP1324/20 сумісний з усіма лезами Philips OneBlade та Philips OneBlade 360. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза ми створили комплекти на 2 леза, 3 леза або 4 леза. Виберіть комплект лез, що відповідає Вашим потребам за посиланням: посилання
Бажаємо комфортного користування!
- Віра О***Продавець: Rozetka
Купляли на подарунок,товаром задоволені .
- Переваги:
- Брие чудово.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Віра!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та за те, що поділилися позитивними враженнями. Бажаємо приємного користування!
- Арсен Р***Продавець: Rozetka
Топова модель
- Переваги:
- Голить прекрасно
Представник брендуВітаємо, Арсене!
Дякуємо за те, що поділилися досвідом користування та позитивними враженнями. Бажаємо приємного користування та чудових результатів!
- Давид Ш***Продавець: Rozetka
Мені сподобалося, це комфорт. Моя шкіра чутлива, і після традиційного гоління часто з'являлося подразнення. З електробритвою цієї проблеми немає. Леза м'яко ковзають по шкірі, не викликаючи дискомфорту
- Переваги:
- Чудова ціна
Представник брендуВітаємо, Давиде!
Дякуємо за те, що поділилися досвідом користування та позитивними враженнями! Нам приємно чути, що Ви задоволені результатами роботи приладу. Бажаємо Вам комфортного гоління кожного користування.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошие.
Представник брендуВітаємо, Марино!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляла синові (15 років) в якості першого станка. Сподобався. Голить чисто, подразнення не викликає, хоча шкіра чутлива.
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір Philips та за те, що поділилися досвідом та позитивними враженнями. Приємно чути, що Ваш син задоволений роботою електростанка та результатами гоління. Бажаємо комфортного користування!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Делікатний, рекомендую
- Переваги:
- Дуже делікатний станок.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції Philips та за те, що рекомендуєте нашу техніку іншим споживачам. Бажаємо приємного користування та комфортного гоління!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
для ніжної шкіри підлітків дуже гарно підходить, син задоволений
- Переваги:
- Легкий
Представник брендуВітаємо, Тетяно!
Дякуємо за вибір Philips та Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Ваш син задоволений голінням. Бажаємо приємного подальшого користування.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порівняно зі звичайним станком ці леза значно ніжніші до шкіри. Перше гоління пройшло просто прекрасно. Для чутливої шкіри це те, що потрібно.
- Переваги:
- Прекрасне гоління
Представник брендуВітаємо, Володимире!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Бажаємо Вам ще більше приємних вражень та комфортного користування.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классная и лёгкая бритва и хорошо бреет
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Вам подобається робота приладу. Бажаємо Вам комфортного гоління.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок все супер!
- Переваги:
- Легкий, не викликає подразнення
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо, що обираєте Philips для подарунків! Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо приємного користування нашою продукцією!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова бритва
- Переваги:
- Все добре працює
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Миколо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для підлітків!!!
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за Ваш коментар та оцінку.
- Вова П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарно бриє!
- Переваги:
- все в ній добре
- Недоліки:
- змінні леза за дорогі
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися позитивним досвідом користування електростанком Philips OneBlade.
ТОВ "Філіпс Україна" здійснює господарську діяльність на українському ринку відповідно до вимог чинного законодавства України, включаючи податкове та митне право.
Вартість товару, що імпортується на територію України, формується з урахуванням усіх обов’язкових податків та митних платежів.
- Анна С***Продавець: Rozetka
Дякую
- Переваги:
- Дякую дуже сподобалося
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Дуже приємно, що Вам сподобався електростанок Philips OneBlade. Бажаємо Вам приємного користування