День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Електростанок Philips OneBlade 360 QP2734/23 (8720689030557)

Оцінка користувачів 4.37/5
  • Юрій Висоцький
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Бриє так сказати на трійочку, не бере і коротку і довшшу щетину

Вітаємо, Юрію!

Дякуємо за вибір продукції Philips. Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
      Philips OneBlade розроблений для чутливої шкіри, для догляду за бородою різної довжини - від ефекту "легкої небрітості" до щетини довжиною 5 мм.
      Для Вашого комфорту OneBlade не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо, що забезпечує гоління без подразнення. Леза OneBlade розроблені з подвійною системою захисту: ковзке покриття для плавного руху по шкірі та заокруглені кінці, що захищають шкіру. Під час гоління лезо ковзає максимально близько до шкіри, не торкаючись її. Це передбачає наявність незначного простору між лезом та шкірою. Результат гоління може змінюватися залежно від структури волосся.

Спробуйте, будь ласка, наступні рекомендації для того, щоб отримати кращі результати за допомогою OneBlade.
      Переконайтеся, що прилад має повний контакт пласкою частиною леза зі шкірою; переміщуйте лезо проти напрямку росту волосся паралельно до поверхні шкіри; не тисніть на шкіру занадто сильно і не робіть занадто коротких рухів. Для того, щоб підняти щільно прилягаючи до шкіри волоски натягуйте шкіру протилежною рукою. Регулярно очищуйте прилад від зрізаного волосся. За потреби використовуйте OneBlade з піною або гелем для гоління або в душі. Добре зарядіть пристрій для найкращої ефективності.
      Під час сухого гоління здмухуйте волосся з леза. Для ретельного очищення, а також під час гоління із косметичними засобами для гоління, регулярно ополіскуйте лезо під теплою проточною водою.

Для найкращих результатів ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці, за умовою повного гоління 2 рази на тиждень. Однак, термін експлуатації може змінюватись у зв’язку з індивідуальними особливостями використання. Для своєчасної заміни леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, лезо необхідно замінити.
      Модель електростанка Philips OneBlade 360 QP2734/23 сумісна з усіма моделями змінних лез Philips OneBlade та Philips OneBlade 360. Для зручності ділимося посиланням на асортимент: посилання

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Все супер, дуже задоволений.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію!

Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою електростанка.

Для гарних результатів гоління та чітких контурів, ми рекомендуємо замінювати леза електростанка Philips OneBlade, один раз на 4 місяці, за умовою повного гоління 2 рази на тиждень.
      Ця модель електростанка сумісна з усіма замінними лезами Philips OneBlade та Philips OneBlade 360. Щоб Ви могли регулярно замінювати леза ми створили комплекти з 1 леза, 2 лез, 3 лез або 4 лез.
      Щоб регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 30.04.2024 по 1.06.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
      Для зручності ділимося посиланням на асортимент: посилання

Бажаємо приємного користування і надалі!

• Олександр Зінченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Вчора я її забрав з відділення розетки думаю провірю як вона в роботі голить вона гарно

Переваги:
    Голить гарно
    Недоліки:
    Ну насадка не качественна після першого гоління вона начала розсипатися за такі гроші як стояти насадка а качество нікуди не годиться
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре!

Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук. Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
      Конструкція леза відкрита для зручного гігієнічного догляду і достатньо рухлива, щоб забезпечити легкі та точні рухи без зайвого тиску.
      Ділимося рекомендаціями для досягнення найкращих результатів гоління за допомогою OneBlade.
      Переконайтеся, що прилад має повний контакт леза зі шкірою, натягуйте шкіру в ділянках, де вона не рівна; переміщуйте лезо проти напрямку росту волосся паралельно до поверхні шкіри. Під час гоління або підстригання щетини не тисніть на шкіру занадто сильно і не робіть занадто коротких рухів. За потреби використовуйте OneBlade з піною або гелем для гоління або в душі.
      Заміна леза проста й не вимагає зусиль. Легким рухом посуньте перемикач розблокування леза догори, тримайте лезо з обох коротких боків. Легко витягніть лезо без різких рухів.

Встановлення леза також не вимагає зусиль або надмірного тиску. При встановленні леза тримайте його за короткі боки.
      Ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці, за умовою повного гоління два рази на тиждень. Також леза потребують заміни кожного разу, коли на поверхні леза стане яскраво помітний сірий трикутник з рискою.

Щоб Ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 30.04.2024 по 1.06.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
      Ця модель електростанка сумісна зі всіма моделями замінних лез Philips OneBlade та Philips OneBlade 360, що офіційно представлені на ринку України. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом лез за посиланням: посилання

Сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть зробити користування електростанком комфортнішим.

• Інна Мозгова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Бритва дуже крихка, зламалася після першого використання

Добрий день, Інно!

Дякуємо за вибір продукції Philips. Нам щиро шкода, що виникла подібна ситуація з кріпленням.

Заміна леза проста й не вимагає зусиль. Легким рухом посуньте перемикач розблокування леза догори (за його наявністю), тримайте лезо з обох коротких боків. Легко витягніть лезо без різких рухів.

Сподіваємося, що надані рекомендації допоможуть зробити Ваше користування електростанком більш комфортним.

• Сергій Осадчий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Голить набагато гірше ніж звичайний станок, особливо шию. Ще перед першим використанням помітив що стирчить один зубчик леза (на фото). Як і коли це могло статись - взагалі не відомо, я максимально обережно все робив. Незрозуміла інструкція щодо того як чипляти насадку яка йде в комплекті.

Добрий день, Сергію!

Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук.

Електростанок не призначений для гладкого гоління. Philips OneBlade розроблений для чутливої шкіри, для догляду за бородою різної довжини - від ефекту «легкої небрітості» до щетини довжиною 5 мм.
      Для Вашого комфорту OneBlade не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо, що забезпечує гоління без подразнення. Леза OneBlade розроблені з подвійною системою захисту: ковзке покриття для плавного руху по шкірі та заокруглені кінці, що захищають шкіру. Під час гоління лезо ковзає максимально близько до шкіри, не торкаючись її. Результат гоління може змінюватися залежно від структури та щільності щетини.

Щодо ситуації з лезом, то кожен наш прилад проходить чисельні перевірки на кожному етапі виробництва та компанія надає Вам повну підтримку продовж всього гарантійного терміна. Оскільки прилад належить до засобів особистої гігієни продовж 24 місяців гарантія на прилад є обмінною.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Обслуговування протягом гарантійного терміну не включає обміну тих частин електростанка, які підлягають нормальному зношенню.
      Для найкращих результатів ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці (за умовою повного гоління 2 рази на тиждень). Однак, термін експлуатації може змінюватись у зв’язку з індивідуальними особливостями використання. Для своєчасної заміни леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, лезо необхідно замінити. Лезо також потребує заміни у разі його пошкодження.

Регульований гребінець має гачки на верхній частині, це сторона з зубцями, та нижній частині, це сторона з регулятором. Під час під’єднання регульованого гребінця перевірте, чи невеликі гачки на нижній частині гребінця, що ближче до кінців зубців гребінця, зачеплені над верхньою стороною леза.
      Детальну відеоінструкцію щодо встановлення насадки Ви можете знайти на нашому сайті, та якщо виникнуть складнощі із пошуком інформації, то Ви можете звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Ми будемо раді поділитися з Вами посиланням.

• Антон Кудряшов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Дуже задоволений! Як для військового, дуже зручно використовувати коли немає доступу до води

Переваги:
    Максимально зручний, приємний у використанні, акумулятору дуже надовго вистачає

Вітаємо, Антоне!

Нам приємно чути, що Ви задоволені функціональністю електростанка.

Бажаємо комфортного користування і надалі!

• Дмитрий Демин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2024

Через месяц использования (раз в три дня), сломался держатель лезвия :-(. Новое лезвие с держателем 700 грн, больше половины стоимости бритвы!!!

Переваги:
    Бреет хорошо
    Недоліки:
    Через месяц сломался держатель лезвия :-(
    • Представник бренду

Добрий день, Дмитре!

Нам шкода, що виникла подібна ситуація.

Конструкція леза відкрита для зручного гігієнічного догляду та достатньо рухома, щоб забезпечити легкі та точні рухи без зайвого тиску.

Для найкращих результатів ми рекомендуємо змінювати леза один раз на 4 місяці, за умовою повного гоління два рази на тиждень. Термін експлуатації може змінюватися в залежності від індивідуальних особливостей використання, таких як частота користування, жорсткість та щільність волосся. Щоб своєчасно проводити заміну, леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає яскраво помітний сірий трикутник з рискою, леза необхідно замінити.
      Електростанок Philips OneBlade 360 QP2734/23 сумісний зі всіма замінними лезами Philips OneBlade, що офіційно представлені в Україні. Ви можете обрати модель лез, що відповідатиме Вашим потребам. Ділимося посиланням на асортимент: посилання.

• Андрій Черногод

Якість зручність бренд

Переваги:
    Дуже круто у використанні

Вітаємо, Андрію!

Нам приємно чути, що Ви задоволені якістю роботи приладу.

Для легкого створення власного стилю зачіски пропонуємо ознайомитися з асортиментом машинок для підстригання Philips за посиланням: посилання

Бажаємо приємного користування!

• Роман Замрій

Раджу до купівлі

Переваги:
    Дуже довго тримає батарею
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Представник бренду

Вітаємо, Романе!

Дякуємо, що рекомендуєте продукцію Philips іншим споживачам.

Бажаємо приємного користування!

• Ольга

Все добре працює.

Вітаємо, Ольго!
      Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування!

• Андрій

топ станок,мені сподобався

Переваги:
    ціна якість
    Недоліки:
    не знайшов
    • Представник бренду

Вітаємо, Андрію!
      Дякуємо за Ваш позитивний відгук та оцінку. Приємно чути, що Ви задоволені роботою електростанка. Бажаємо Вам приємного користування приладом.

• Микола Подолянюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Брав на заміну першому OneBlade теж з Li-Ion батареєю, якому уже 6 чи 7 років.
    Той самий корпус, тільки тепер заряджати можна від 5В USB кабелем. Кабель аналогічний такому, що йде в комплекті з PHILIPS MG9530/15.
    Плюс, певний час назад взяв набір PHILIPS MG9530/15 з базовим приводом.
    У порівнянні з базовим приводом нормальний кут розташування леза, більша швидкість обертання, тому голитись виходить швидше. Базовий привід, це 2337 тонкий з Ni-Mh батарею.

Переваги:
    Li-Ion батарейка, зарядка від 5В, правильний розташування леза.
    Недоліки:
    Немає комплектів з цим приводом, і великим тримером, як PHILIPS MG9530
    • Представник бренду

Вітаємо, Миколе! Дякуємо за Ваш вибір Philips OneBlade та за те, що поділилися Вашим досвідом користування технікою Philips. Нехай Ваша борода завжди залишається доглянутою, а кожна стрижка і зачіска для бороди приносить радість і успіх у Вашій повсякденній діяльності.

• Сергей Мулин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Всем доволен. Всё соответствует описанию. Быстрая доставка.

Переваги:
    Оптимальная цена , аккумулятор держит долго на одной зарядке
    Недоліки:
    Пока нет
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш вибір електростанка Philips OneBlade. Приємно чути, що прилад відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування.

• Ян Шмідт
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Купив і не жалкую, гарний товар)

• Представник бренду

Вітаємо, Яне! Дякуємо Вам за вибір, відгук та високу оцінку електростанка Philips OneBlade. Бажаємо приємного користування!

• Олег Б

Дуже гарно

Переваги:
    Бриє щотину
    Недоліки:
    Відсутність індикатора зарядки
    • Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку електростанку Philips OneBlade. Бажаємо приємного користування.

• Іван Савін
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Шо я скажу прийшов повністю не працюючий(((

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Олена Коваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Не сподобався. залишає щетину. і те що написано що голить шкіру гладко, це брехня. Краще б ще добавила 1400 і купила чоловіку нормальну бритву... Гроші на вітер. Леза рухаються як машинці для стрижки, тому така якість гоління.

Переваги:
    Акамуляторний
    Недоліки:
    не бриє гладко
    • Представник бренду

Добрий день! Даний прилад не призначений для гладкого гоління. Philips OneBlade розроблений для догляду за бородою різної довжини — від ефекту "легкої небрітості" до довгої бороди. Для Вашого комфорту OneBlade не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо, що забезпечує гоління без подразнення після гоління без насадки становить 0,1 мм за умови використання приладу згідно з інструкцією. Також ці леза потребують періодичної заміни. Леза OneBlade розроблені з подвійною системою захисту, щоб максимально попередити порізи та подразнення. Вони мають ковзаюче покриття для плавного руху по шкірі та заокруглені кінці, що захищають шкіру. Під час гоління лезо ковзає максимально близько до шкіри, не торкаючись її.

Для досягнення найкращих результатів гоління за допомогою OneBlade переконайтеся, що прилад має повний контакт леза зі шкірою; переміщуйте лезо проти напрямку росту волосся паралельно до поверхні шкіри; не тисніть на шкіру занадто сильно і не робіть занадто коротких рухів. За потреби використовуйте OneBlade з піною або гелем для гоління або в душі.

Для найкращих результатів ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці. Однак термін експлуатації може змінюватися в залежності від індивідуальних особливостей використання. Для своєчасної заміни леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, лезо необхідно замінити.

• Игорь Коновалов

Читайте внимательно описание и не пишите чушь, тем самым обманывая людей! Это не станок, который берёт под ноль. В описании это чётко указано! Так что проблема не в товаре и сайте.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Не задоволений покупкою. Станок гарний на вигляд, нічого не скрипить. Функції працюють. До покупки - не рекомендую.

Переваги:
    Єдина перевага, на мій погляд, це те, що він менше подразнює шкіру. За це ставлю одну зірочку.
    Недоліки:
    1. Час гоління - довший, ніж звичайним станком.
    2. Якість гоління - гірша, ніж звичайним станком.
    3. Голити слід лише проти волосся, інакше пропускає волоски.
    • Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук.
      Лише хочемо пояснити, що даний прилад не призначений для гладкого гоління. Philips OneBlade розроблений для чутливого типу шкіри для догляду за бородою різної довжини, - від ефекту "легкої небрітості" до довгої бороди. Для Вашого комфорту OneBlade не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо, що забезпечує гоління без подразнення. Довжина щетини після гоління без насадки становить 0,1 мм за умови використання приладу згідно з інструкцією. Також ці леза потребують періодичної заміни. Леза OneBlade розроблені з подвійною системою захисту, щоб максимально попередити порізи та подразнення. Вони мають ковзаюче покриття для плавного руху по шкірі та заокруглені кінці, що захищають шкіру. Під час гоління лезо ковзає максимально близько до шкіри, не торкаючись її.
      Також для отримання найкращих результатів гоління за допомогою OneBlade переконайтеся, що прилад має повний контакт леза зі шкірою; переміщуйте лезо проти напрямку росту волосся паралельно до поверхні шкіри; не тисніть на шкіру занадто сильно і не робіть занадто коротких рухів. За потреби використовуйте OneBlade з піною або гелем для гоління або в душі.
      Для найкращих результатів ми рекомендуємо змінювати леза один раз на чотири місяці. Однак, термін експлуатації може змінюватись у зв’язку з індивідуальними особливостями використання. Для своєчасної заміни леза оснащені спеціальним індикатором. Коли на лезі стає помітний сірий трикутник з рискою, лезо необхідно замінити.

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Гарний станок, мені підходить, користуюсь з насадкою 3-4 мм, 2 рази на тиждень, пробував і без неї, теж сподобалося, швидко та якісно, лезу вже 6 місців, ще не змінював.

Переваги:
    Краще що в мене було
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Представник бренду

Добрий день, Євгене! Дякуємо, що обрали електростанок Philips OneBlade. Бажаємо Вам приємного користування!

• Ілля Нехай

Чудова покупка

Переваги:
    Ціна якість
    • Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо, що обрали електростанок Philips OneBlade, та поділилися досвідом користування. Бажаємо вдалих результатів!

• Светлана Шацкая
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022

Гарний станок. Свої функції виконує. Для підлітка при використанні через день леза вистачає десь на пів року.

Переваги:
    Ергономічність. Легкість очищення.
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо, що обрали в якості першого електростанка One Blade. Бажаємо приємного користування!

• Людмила Миргородская
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Спасибо огромное за триммер, заказ пришёл на следующий день , уже утром был на отделении. Свн очень доволен. Обслуживание на 100 из 100. Всег благ, так держать. Вы лучшие))))

Переваги:
    Компактный, удобный, легкий, безопасный, красивый, мощный, многофункциональный, супер сила и супер триммер.
  • Іван Ткачук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Зручно. Довго тримає заряд. Чудова штука для мене)

Добрий день, Іване!
      Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені електростанком!

• Оксана Ільєнко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Все сподобалося. Працює на відмінно.

Переваги:
    Збриває добре. Лице немов як у немовля.
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Представник бренду

Добрий день, Оксано! Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук!

• Андрій Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Приєднуюся до всіх позитивних відгуків

Переваги:
    Чудовий
    Недоліки:
    Відсуті
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію!
      Щиро вдячні Вам за оцінку електростанку! Бажаємо приємного користування!

• Владислав Адамчук

Дуже гарно стриже

• Анна Будниченко

Купувала чоловіку на подарунок
    Йому сподобалось

Переваги:
    Зручний не залишає подразнення
    Не потрібно купувати піну для бриття)
    • Представник бренду

Добрий день, Анно!
      Щиро вдячні Вам за вибір та відгук!

• Кристина Валеева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Все, як в описі. Чоловіку сподобався подарунок.

• Яна Карелікова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Взяла на подарунок! Дякую за швидку відправку. На пошті оглянула, все запаковано, наліпки всюди є і цілі. Хлопець користується із задоволенням.

Переваги:
    Швидке гоління, тривалий заряд

Добрий день, Яно!
      Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук!

• Игорь Лимаренко

Покупкой доволен

Переваги:
    Не режет кожу, экономнее чем станки
    Недоліки:
    Нельзя разряжать , ибо проблема с зарядкой может быть
  • Ніна Блаженець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022

Чоловікові сподобався.

• Анна Твердохліб

Гарне обслуговування

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Купил для бритья, вместо обычной бритвы. Бреет отлично, без раздражений даже на сухую. Единственное, бреет не под "ноль" , а оставляет небольшую щетину.

Переваги:
    Очень простой в использовании, можно бриться на сухую и не будет раздражения. Достаточно компактный
  • Анастасія Попова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Купляла на подарунок, не вау але не погано.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2023

Голить добре, але не довго. Через місяць використання можу сказати, що леза зношуються дуже швидко, голив лише голову один - два рази на тиждень. Стає помітно гірше вже після п'ятого використання, після 8го використання можно викидати, з'явився індикатор зносу, рве волосся. Станка за 10 доларів мені вистачає на 3 місяці, а цього і на місяць не вистачило. Подивіться скільки коштують змінні леза та вирішуйте чи це вам треба.

Переваги:
    Голить добре перших два, три рази.
    Недоліки:
    Недовговічні леза, не вистачає навіть на місяць при використанні два рази на тиждень,
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш вибір та коментар. Термін служби леза розрахований виходячи з певної частоти використання приладу, яка складає 2 рази в тиждень - за умови застосування приладу згідно інструкції з експлуатації. Користувач, згідно досліджень, доглядає за бородою в середньому 2 рази в тиждень. Згідно інструкції цей прилад не призначений для гоління, надання форми або підрівнювання волосся на голові.

• Василь Драка

Крута штука