Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Миючий бездротовий пилосос PHILIPS серії 3000 XC3133/01

Оцінка користувачів 4.14/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  позитивних – 65%, нейтральних – 15%, негативних – 20%
    Загалом, клієнти оцінюють Philips XC3133/01 як зручний, легкий та ефективний для щоденного прибирання пилосос. Відзначають його потужність, гарне прибирання шерсті та пилу, особливо на твердих поверхнях і килимах. Позитивно оцінюють підсвітку, легкість догляду та компактність. Серед недоліків часто згадують обмежений час роботи акумулятора, зниження потужності через певний час використання, а також наявність проблем із турбо-режимом і функцією миття підлоги. Деякі користувачі стикаються з поломками й довготривалим гарантійним обслуговуванням.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Майже все чудово. В звичайному (не турбо) режимі тягне непогано (хоч і не супер сильно), але для прибирання достатньо.

Мій досвід щодо "швабри":
    Спробувала лише раз і моя думка - можна користуватися, якщо підлога попередньо була прибрана від пилу (але якщо підлога вже була раніше прибрана, то втрачається сенс поєднання пилососа та швабри). Якщо ж користуватися "шваброю" під час прибирання пилу, то залишаються мокрі комочки пилу на підлозі, які потрібно якось ще прибрати.
    Щоб комочків не було - потрібно рухатися пилососом лише вперед. Та в умовах маленької квартири це практично не можливо. Так чи інакше, доводиться водити пилососом вперед-назад (в тому числі по мокрому, через що з'являються такі сліди).

Але щодо функцій пилососа - жодних нарікань.

До негативу: повна зарядка акумулятора займає приблизно 5 годин (інформація з документації перевірена на власному досвіді). Але на прибирання 45м2 не доводиться витрачати весь заряд.

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Анна

Доповню свій коментар.

Мала можливість порівняти з п'ятою серією (далі трохи про неї).
      Можу сміливо сказати, що п'ята серія цікавіша. Там є три режими швидкості (не 2, як пишуть в характеристиках), що набагато зручніше, ніж в 3000. Найбільше подобається середній - краще тягне, але не садить так сильно батарею, як турбо. Приблизно 50% батареї вистачає на 45м2 (на сердній швидкості), що вважаю непоганим результатом, бо тягне дійсно добре.
      Ще в серії 5000 більша ємність пилозбірника. Можливо для когось це важливо.
      Також різниця в щітці. В 3000 вона з мільйоном тоненьких ворсинок, м'якенька надзвичайно. В 5000 - звичайна щітка до пилососа, яка, напевно, може відшкребти ще й засохле сміття, що не надто сильно прилипло до підлоги :)
      До речі, щітка до 3000 по коврику з коротким ворсом, аж "біжить вперед", дуже легко пилососити, нема засмоктування.

З негативного в серії 5000: також надто довго заряджається.

Вибір за вами, але спробувавши і 3000 і 5000, я б зараз обрала 5000.

Анно, вітаємо!
      Дякуємо, що поділились враженням від користування пилососом!

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Сьогодні купив! Супер! З дружиною сварилися хто їм буде прибирати!

Вітаємо, Валерію.
      Щиро дякуємо за вибір та відгук!

• Валерия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Гарний пилосос , не дуже гучний , зручно що можно одразу пропилесосити і протерти підлогу. Акумулятора вистачає на прибирання 2кімнатноі квартири , та навіть ще залишився заряд . Дуже зручна підсвітка - одразу видно весь бруд і пил навколо . Гарно справляється із шерстю від домашніх улюбленців , стрази та пісок у дитини в кімнаті також прибрав без зусиль . Легкий , 5 річна дитина може сама їм управляти .
    Підлогу миє нормально , не так як руками звісно , але і не сильно гірше ніж шваброю , після кожної кімнати мию серветку і тоді все супер , трохи на серветку саму можу добавити засіб для миття полів .

Переваги:
    Пилососе та миє одночасно
    Недоліки:
    Невеликий акумулятор
  • Єлизавета Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Пилосос потужний, добре бере собачу шерсть. Виглядає гарно, компактний, з насадками можна якісно поприбирати в усіх куточках, вдома стало помітно чистіше. Добре пилососить і добре миє, але не одночасно! Якщо починати прибирання одразу з мийною насадкою, то ідеально помити не вийде: шерсть і пилюка починає тягатись на миючійй насадці, оскільки не завжди виходить вести пилосос під ідеально рівним кутом, до того ж іти доводиться за ним, по вже помитій поверхні. Тобто принцип подібний на ті великі мийні машини, якими прибирають в супермаркетах. Якщо не хочете перевчатись, прибираючи кімнату спірально по периметру, легше просто спочатку пропилососити, потім помити. З цими задачами окремо пристрій справляється блискуче!

• Таисия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Придбали цей бездротовий пилосос нещодавно, але одразу ж вирішили перевірити його на ефективність у прибиранні різних забруднень. Результати приємно вразили! Незважаючи на м’який валик, пилосос чудово справляється з прибиранням як на килимах, так і на твердій підлозі.
    Ми протестували його на різних видах сміття – волосся, шерсть, мелену каву, крупи і він бездоганно зібрав усе, не залишаючи слідів. Особливо здивувала якість прибирання вздовж плінтусів, пилосос ідеально зібрав навіть дрібний пісок та кавову гущу, що є великим плюсом. Що стосовно зручності у користуванні, дуже легкий, маневрений і ефективний. Відмінний вибір для якісного прибирання!

Переваги:
    Дуже легкий, яскрава підставка, ефективно прибирає, легко очищається колба від сміття, гарна комплектація.
      Представник бренду

Добрий день, Таісіє! Дякуємо за вибір пилососу та додане відео! Ми дуже раді, що Ви задоволені придбанням та бажаємо приємного користування!

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже задоволений пилососом, заряд тримає так як зазначено виробником! Раджу саме цю модель, Вам буде не вистачати насадок

Переваги:
    Якісь Філіпс

Добрий день, Ігоре!
      Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом! Бажаємо приємного користування!

• валентин Д***

Напишите или позвоните на сайте филипс и вам скинут ссылку сайта, на котором можно купить всё для вашего пылесоса, включая насадки!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Чудовий пилосос. Завжди під рукою, компактний, зручний. Відмінне рішення - підсвітка, допомагає легко виявляти бруд. Економить час, оскільки одночасно збирає пил та протирає підлогу. Крім того, він зовсім не розпилює пил у повітрі.

Переваги:
    Підсвітка, мийний, бездротовий
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Обирала сухе вологе прибирання. Пилосос красивий, надійно зібраний. Нічого не хитається. Легко складається і розбирається. Доволі потужний. На низькій швидкості збирає все. Легкий, можна зберігати як зібраний так і розібраний. Місця не займає багато. Насадки щілинна і трохи більша. Диван легко можна почистити. Підсвітка допомагає краще бачити пил. Рекомендую. Килимів немає, тому як з ними справлятиметься ще не знаю

Переваги:
    Швидко збирає сміття. Легкий. Є підсвітка, краще видно сміття
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Щиро вдячні Вам за вибір, додані фото та високу оцінку пилососу! Бажаємо приємного користування приладом!

• Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Досить якісний пилосос за свої гроші, добре і пилососить і миє підлогу. Подобається зручність заміни насадок, розбір контейнера для пилу та легкий догляд.
    Килимів у мене немає, тому турбо режим використовую в тільки в машині. В загальному на одне прибирання 2-кімнатної квартири йде десь половина заряду (+/- 30хв роботи).
    Роботою пилососа задоволена.

Переваги:
    якісна збірка, підсвітка, час роботи
      Представник бренду

Вітаємо, Любове! Дякуємо Вам за вибір, додані матеріали та відгук! Бажаємо приємного користування пилососом!

• Спартак
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Пылесос в пользовании один год. За это время громоздкий Томас аква ни разу не доставали из паркинга.
    В доме помимо меня кошка и две длинноволосые женщины. То есть и шерсти и волос много.
    - на аккумуляторе. Это чертовски удобно.
    - легкий. Туда же.
    - заряда действительно хватает с трудом на уборку 3х-комнатной квартиры. Приходится постоянно переключаться с режима на режим в зависимости от напольного покрытия. И иногда приходится уборку разбивать на 2 этапа для дозарядки. Хотел уже брать доп аккум, но успели приловчиться с одним. Тем более цена на него негуманна.
    Далее хочу написать САМОЕ ВАЖНОЕ, на что люди не обращают внимания. И понапрасну ругают этот пылесос.
    Ввиду малой мощности мотора, ОЧЕНЬ сильно влияют на силу всасывания покрытие пола и ЧИСТОТА ФИЛЬТРА.
    - на очень короткошерстном и жёстком ковровом волосы и шерсть не всасываются, а скатываются колтунами и остаются на полу
    - обычное ковровое со средним ворсом и мягкое (среднестатистический домашний вариант) пылесосится очень даже хорошо. И волосы и шерсть собирает.
    - нужно постоянно чистить валик щётки от намотанных длинных волос.
    - самое важное. Заявление производителя о том, что фильтром можно пользоваться долго, что его нельзя мыть и прочее- чушь. Я купил вместе с пылесосом 5 доп наборов фильтров. И много экспериментировал. Если вы живете в глянцевой квартире без ковров, штор, одежды и постельного белья- то фильтра вам хватит на месяцок, может на два. Если же вы обычный человек, спящий в постели- значит в вашем жилище есть пыль. И значит она забивает ваш фильтр за 2-3 уборки. Или быстрее. И далее пылесос уже не может работать в штатном режиме. Поэтому высыпаются обратно разные крошки, песок и прочие крупинки и кусочки. Фильтром я называю не поролоновый вкладыш, а хепа фильтр. Нужно менять этот фильтр. А это дорого. Я провел эксперимент и фильтр помыл. Он высох и восстановил свои свойства.
    Поэтому. МОЙТЕ ВАШИ ФИЛЬТРЫ и всё будет ок. Не только поролоновые, но и хепа фильтр в пластиковом корпусе.

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Відповідає заявленим характеристикам. АКБ вистачає на 50-60 хв в звичайному режимі.
    Зручний в експлуатації, не багато насадок але їх достатньо для користування.

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    В турбо режимі хотілося би довшої роботи від одного заряду.

Добрий день, Олександре!
      Щиро вдячні Вам за відгук та фото! Бажаємо приємного користування пилососом!

• Михаил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Хотілось щось легке, компактнета без шнурів, і щоб не треба було два діла робити (пилососити а потім мити підлогу) цей пилосос справляється з цією задачою. В мене квартира не велика 45кв. прибирати тепер вдвічі швидше і легше. Дружина дуже задоволена, я тепер не прибираю))

Переваги:
    Легкий, компактний, якісна збірка.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено, можна було дві тряпочки покласти в комплекти.

Добрий день, Михайло!
      Дякуємо за Ваш відгук, а також фото! Ми дуже раді, що Ви та Ваша дружина задоволені пилососом! Бажаємо приємного використання!

• Кіра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Довольна пылесосом полностью. У меня на полах ламинат и плитка, с ним уборка стала в разы легче. Даже после сухой уборки все очень чисто, если добавить влажную - просто идеально. Он помогает значительно сэкономить время, получив чистые полы буквально за 20-30 минут.

Переваги:
    Мощный, хорошо действует и при сухой, и при влажной уборке
    Недоліки:
    Пока не обнаружила

Добрий день, Кіро!
      Дякуємо Вам за вибір, а також що поділилися враженнями після придбання пилососу! Бажаємо приємного користування!

• Полина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже задоволена! У мене вдома кіт, цей пилосос справляється з шерстю та волоссям просто чудово, неважкий у догляді, також достатньо потужний - килими вичищає норм)

Переваги:
    Бездротовий, займає небагато місця в квартирі, є змога підвісити зарядну станцію на стіну. Також є підсвітка для пилу, дуже зручно!
    Недоліки:
    Те, що зараз можу сказати - він не може стояти у вертикальному положенні, тільки треба підприрати стільцем або просто класти на підлогу, або вже вішати на зарядну станцію на стіну (там пилосос надійно зафіксований)
      Представник бренду

Добрий день, Поліно! Щиро вдячні Вам за відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування приладом!

• Олег У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Користуюся цим пилососом уже кілька тижнів і можу сказати, що це одна з найкращих покупок для дому.
    Пилосос чудово всмоктує пил, пісок і навіть шерсть тварин. Легко об’їжджає меблі, проникає в кути та важкодоступні місця. Пилосос має невелику вагу, руки не втомлюються навіть під час тривалого використання.
    Одного заряду орієнтовно вистачає на два прибирання квартири в 40 кв.
    Цей пилосос ідеально підходить для швидкого та ефективного прибирання. Потужний, маневрений, зручний у використанні та догляді. Якщо шукаєте бездротовий миючий пилосос – однозначно рекомендую!

Переваги:
    Легкий, потужний, є підсвітка

Олегу, вітаємо.
      Дякуємо за відгук та щиро бажаємо приємного користування.

• ЮЛІЯ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Пилосос дуже зручний, особливо після використання дуже габаритного, прибираю тепер кожного дня)

Переваги:
    Зручний, безпровідний, зручно при відключенні світла
    Недоліки:
    Поки немає

Юліє, вітаємо!
      Дякуємо Вам за вибір пилососа Philips та що поділилися досвідом! Бажаємо приємного користування!

• Полякова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Працює вже півроку, без нарікань. Мій помічник. Заряду акумулятора вистачає на повноцінне прибирання.

Переваги:
    Дуже зручний у використанні.
      Представник бренду

Добрий день, Наталю! Дякуємо за вибір пилососа та відгук!

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Поки в користуванні нарікань немає, шерсть тварин дуже добре прибирає, як з паркету так і з килима.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за вибір пилососа та бажаємо приємного користування!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Пилосос приємно здивував тим, що працює достатньо тихо, але при цьому залишається потужним. Добре справляється з прибиранням шерсті — збирає все швидко й без зусиль. Зручний у використанні та ефективний у щоденному прибиранні. Рекомендую!

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Щиро вдячні Вам за вибір відпарювача, його рекомендації та Ваш відгук!

• Кловак Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

незамінна річ. дуже подобається, швидко прибирати, без дротів

Дмитре, вітаємо.
      Дякуємо за відгук та вибір пилососа.

• Катя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Класний пилосос, покупкою дуже раді. Повністю замінив звичайний пилосос, думали що буде як помічник, але він добре прибирає та миє підлогу. Легкий та зручний. Вже 3-й місяць прибирання - в задоволення!

Переваги:
    Легко вдягаються додаткові насадки, дуже яскрава підсвітка, миюча насадка - незамінна річ
    Недоліки:
    Задоволені цим пилососом, недоліків немає.
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу, його високу оцінку а також додані фото! ми дуже раді, що Ви задоволені приладом та бажаємо приємного користування!

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Пилосос потужний та якісний. Прибирає добре, 60кв.м. пилососить та миє хвилин за 20-30. Зручний для прибирання в машині. Головне в акумуляторних пилососах правильно доглядати за фільтром, а у цьому пилосі є ще й додатковий в комплекті

Переваги:
    Час роботи, якість прибирання, додатковий фільтр
    Недоліки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Назаре! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку пилососу! Бажаємо чудових результатів його використання!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Доброго дня. Ідеальний: якраз те що я хотіла, але після місяця використання пилосос не вимкнувся, а потім не запустився: поїхав на сервіс . Не знаю що робити: дуже подобається і я так до нього звикла, не знаю чому всі пишуть за акумулятор: мені вистачає помити хату в два поверхи: 124 кВ м, але якщо буде так і далі, яку модель можна глянути на заміну? Не хотілось би міняти

Переваги:
    Миє чудово, роботою задоволена
    Недоліки:
    Не вмикається з невідомих причин
      Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо Вам за вибір кпилососу, а також Ваш коментар! Гарантійний термін на прилад становить 24 місяці. Для уточнення статусу обслуговування пилососу рекомендуємо звернутись на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!

• Ирина Д***

Отримала свій пилосос із сервісу: не виявлено поломки: працює. Якась магія. Але я задоволена , працює далі!

• Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже крутий девайс, після покупки одразу ж протестила, підлогу (кварцвініл) очищує супер, дуже гарно підсвічує пил на підлозі, килим з середнім ворсом вищищає добре, враховуючи що є в хаті кіт. Зібрала багато пилу з килима, який 2 дні перед цим прибирала звичайним пилососом. Щодо функції мийки, в принципі справляється добре, таке проміжне вологе прибирання. Прикольна щітка, на неї не намотується шерсть та волосся, були сумніви щодо ефективного прибирання нею, але вона показала себе на всі 100%. Для підтримки чистоти саме те що треба!

Переваги:
    Компактний, ефективний, стильний, зручний

Добрий день, Надіє!
      Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Бажаємо приємного користування та чудових результатів прибирання!

• Бабичева А***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Після місяця використання вирішила написати відгук. І можу твердо сказати що цей пилосос заслуговує всі 100 зірок. Потужний та прибирає якісно навіть близько до плінтусу. Заряду вистачає щоб повністю якісно навіть очистити весь автомобіль

Переваги:
    Потужний, якісно прибирає, є потрібні насадки
  • Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Доставили швидко, комплектація повна.
    Пилосос чудовий, якісний, справився з усіма поставленими задачами. Легкий в управлінні, сам по собі не важкий, тримати зручно. Пробували пилососити килим, зібрав весь бруд, пил та щерсть. 15 хв турбо режиму вистачає повністю прибрати квартиру.
    Загалом тільки позитивні враження!
    Дякую!

Переваги:
    Підсвітка, 2 режима, змінні насадки, ніяких мішків та шнурів, можна мити
    Недоліки:
    Не знайшли
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного використання!

• Вітя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Робот - пилосос тільки з ручкою, а робот ти. Тяга пристойна. Вигляд крутий. Акумулятор хотілось би, щоб був витривалішим. Зручний пристрій. Кошачу шерсть просто знищує.

• Александра К***

Відмінний пилосос
    Дуже круто , що є підсвідка, я не очікувала, що буде так добре видно пилюку.
    На турбо режимі працює дуже добре, на звичайному режимі - слабше, але все одно добре.
    Дуже економить час, так як пилососить і миє одночасно.
    Для щоденного прибирання- ідеальний варіант, у нас мала дитина , так це мій найкращий помічник.

Переваги:
    Підсвідка
    Одночасно миє та пилососить
    Легкий по вазі і зручний
    Дуже легко обслуговувати
    Низький рівень шуму
    Гарний на вигляд
    Недоліки:
    Іноді випадково вимикається кнопка включення, не має фіксатора або запобіжника.
  • Арден777
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Ніколи не отримувала задоволення від прибирання до купівлі цього пилососа. Я в захваті, як якісно та швидко він збирає сміття в кутках та біля плінтусів! Ще такого не бачила! Всім рекомендую!

Переваги:
    Якість прибирання
  • Вероника К***

Гарно пилесосить

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Тряпка не так миє як хотілось, це як наче вологе прибирання просто, але тяжкі плями не вимиє
      Представник бренду

Вітаємо, Вероніко! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та Ваш відгук!

• Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Купила цей пилрсос для домашнього користування. Він дуже добре прибирає. Має велику та потрібну комплектацію, яка складається з маленьких щіток (щільова та для меблів) і резервуара для води, щоб мати підлогу.
    В контейнер для води можна додавати мийні засоби, але лише ті, що непіняться і не мають в складі хлорки. До речі, засіб для миття підлоги придбала на Розетці.
    І ще рекомендую не залишати в контейнері воду після прибирання, бо вона звідти витікає. Краще всього вилити залишки води або перевернути контейнер з водою догори ногами.
    Фільтр складається з двох частин - пластиковий корпусу білим полотном і поролонова частина. Мити можна лишити поролонову частину. Якщо мити корпус, то фільтр швидко зіпсується.

Представник бренду

Любове, доброго дня. Дякуємо за відгук та вибір.

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже крутий пилосос. Це мій перший акумуляторний і він дуже гарний.цк той випадок коли хлопець тепер змагається за можливість пилососити. Пилосос дуже легкий, реально підсвічує всі зони і бруд. Акумулятора реально вистачає на тривалий час.

Щодо миття: це не заміняє реальну швабру, проте, для легкого протирання - дійсно підходить

Переваги:
    Легкість, зручність, швидкість

Ольго, вітаємо!
      Вдячні за вибір пилососа та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!

• Антонина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже задоволена що обрала саме цей пилосос.З усіма задачами спровляється на ура.Заряду хватає на декілька прибирань в звичайному режимі.

Переваги:
    Підсвітка,ціна
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Антоніна, доброго дня. Раді, що Ви задоволені та бажаємо приємного використання пилососу.

• Ярослав К***

Крутий

• Олексій Р***

Рекомендую

Переваги:
    Все працює,як треба
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір та оцінку пилососа!

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий

Дуже зручний та компактний пилосос. Для прибирання 2-к квартири заряду вистачає на 2 рази. В комплекті широкий набір насадок на будь-який випадок.

Переваги:
    Легкий, потужний, підсвітка.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Щиро вдячні Вам за вибір пилососу та високу його оцінку!