- AI аналіз відгуків102 відгуки: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі. Не натирають соски, гарно поглинають, протягом дня залишаються сухими. Для порівняння брала дешевші Білосніжку, то ці дуже подразнюють соски. Думаю, справа в поглинаючій поверхні, тому що у авентовських вона з супер м'якого й ніжного матеріалу, і ніяких проблем.
- Переваги:
- Не натирають, добре поглинають
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Тонкі, зручні, добре тримаються та впитують.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені більше всього підійшли, тонкі, гарно впитують
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень хорошо поглощают, повторят контуры тела, не топорщатся, приятные к телу и не раздражают, перебробовав многие, с уверенностью могу заявить, что эти - лучшие!
- Переваги:
- Хорошо впитывают, мягкие
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручні. Однієї пари вистачає на день або ніч. М'які, якщо є подразнення то ці прокладки не викликають дискомфорту. Шкода що кожна загорнута у окрему упаковку, дуже багато пластикових відходів.
- Переваги:
- Зручні, ціна
- Недоліки:
- Індивідуальна упаковка, багато поліетилену
- yuliyavolikВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Лучшие вкладыши. Я перепробовала, наверное, все доступные на нашем рынке: Medela, Helen Harper, Baby ono, Белоснежка, Johnson’s, Lansinoh. Avent самые лучшие в соотношении цена-качество. Тонкие, отлично дышат, прекрасно впитывают, большой диаметр - нигде не протекает и прочно клеятся к одежде.
- Переваги:
- Тонкие. Большой диаметр. Отлично впитывают. Прочно клеятся.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самые хорошие вкладыши в бюстгальтер. Очень хорошо фиксируются и прекрасно впитывают. Покупала вкладыши и других торговых марок, но решила опять вернуться к Philips AVENT
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Жене подошли, намного лучше чем джонсон джонсон, они большие и удобные.
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі, не протікають, не пріють у них груди, гарно вбирають і ніколи груди не мокрі
- Переваги:
- Не протікають
- Недоліки:
- Ціна достатньо дорога
- Антоніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі вкладки, які спробувала. Гарно ліпляться і поглинають.
- Сиренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже якісні.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класні вкладиші, тонкі не видно під білизною, гарно поглинають вологу. Не мають ніякого запаху. Користувалася фірмою Білосніжка і Белла, але ці найкращі. Єдиний недолік ціна.
- Недоліки:
- Дорогі
- Каріна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Не протікають та гарно клеїться.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Прекрасні накладки, не протікають, приємні до чутливої шкіри. Дуже рекомендую!
- Переваги:
- Тонкі, не видно під одягом
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мої улюблені
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі вкладки, як на мене. Тонкі, але гарно вбирають.
- Переваги:
- Гарно вбирають. Зручно наклеювати, бо 2 смужки клею.
- Дементьева Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Лучшие из всех, что я пробовала
- Переваги:
- Тонкие, индивидуал ная упаковка
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Суперские вкладыши. Не протекает, отлично держатся на бюстгальтере, каждый вкладыш в отдельном пакете, две липучки.
- Переваги:
- Не протекает, отлично держатся на бюстгальтере, каждый вкладыш в отдельном пакете, две липучки.
- Недоліки:
- Их нет
- Кристина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
они идеальны, нет раздражения, хорошо впитывают, тоненькие
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличные прокладки. В принципе, различия между теми, что немного дешевле- не заметила
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Это лучшие вкладыши. Я попробовала многие, но эти лучше всех. Впитывают хорошо. Не мокреют(внутри жидкость превращается в гель) Отличные!
- Ксения З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Первый раз попробовала эти вкладки купив молокоотсос, они там шли в подарок и решила остановиться на них. Удобные, не ощущаются, хорошо впитывают молоко и хорошо держаться на бюстгальтере.
- Переваги:
- тонкие, хорошо впитывают
- Недоліки:
- не обнаружено
- Хамуляк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороші, гарно вбирають , трохи великі за розміром
- Віктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самые лучшие из представленных на рынке, крепятся сильно (совсем чуть хуже, чем веледовские, но зато тоньше, чем веледовские). Хорошо впитывают. И, что для нас было одним из основополагающих требований, каждая индивидуально упакована.
- Переваги:
- в индивидуальной упаковке, высокая гигиена, хорошо крепятся, качественные
- Карина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Идеальное соответствие цена-качество. Вкладыши других производителей либо не обосновано дороже.. Либо дешевле, но и качество заметно хромает. Эти же вкладыши не парят и выполняют свои функции.
- Переваги:
- Цена=качество
- Виктор ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Первый раз взяли для пробы на замену чико - и могу сказать что поннравились даже больше (мягкий материал, крепятся лучше) Так что теперь заказаваем только их.
- Переваги:
- не протекают, удобные
- Недоліки:
- отсутствуют
- Полозова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самые лучшие
- Елена С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень классные впитывающие, тоненькие , мне больше всего подошли
- Переваги:
- Тоненькие и не заметные под бельём
- Наргис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличные на лето, при гв выполняют свою функцию.
- Переваги:
- Тонкие, широкие по диаметру
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі вкладиші якими користувалась
- Переваги:
- Гарно впитують молочко
Тоненькі
Зручні - Недоліки:
- Не знайшла
- Alexandra K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Одни из лучших, какими довелось пользоваться. Тонкие, хорошо крепятся в нижнему белью, почти не заметны через одежду, хорошо впитывают
- Переваги:
- Индивидуальная упаковка, возможность использовать по форме груди
- Недоліки:
- Не замечены
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличные вкладыши. Двойные липучки хорошо держат. Впитывают отлично. Поверхность приятная к телу,раздражения нет. Для меня в сравнении с вкладышами Johnson’s и Chicco,эти Avent-лучшие!
- Переваги:
- Цена/качество
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудові вкладки, тонкі, не відчутні, гарно вбирають вологу, в них відчуваєш чистоту і свіжість, в той час, як в інших дуже волого і у дитини навіть почалася молочниця в ротику, бо такі неякісні дешевші вкладки, очевидно, треба було частіше змінювати, тоді де ж тут економія? Я її вилікувала, а вона знову. Коли я почала користуватися Філіпс - вкладками, то більше молочниці не було. Є один лише маленький мінус, який не впливає ні на що, проте, він є: великий діаметр вкладки, ношу повномірну чашку С і навіть в цьому розмірі вкладка трішки не вміщається, виглядає.
- Переваги:
- Тонкі, непомітні, гарно вбирають вологу і ходиш сухенька
- Недоліки:
- Великий діаметр вкладок
Представник брендуДобрий день, Вікторіє!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування вкладками для бюстгальтера Philips AVENT. Нам приємно чути, що Ви задоволені їх комфортністю. Діаметр вкладок складає 13 см.
Бажаємо приємного користування і надалі!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкраще з того що я пробувала, замовляю вже не вперше
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам комфортного користування.