Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Миючий бездротовий пилосос PHILIPS SpeedPro Aqua FC6729/01

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Павло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Це вже не перший акум. пилотяг. Тому є з чим порівнювати. Пилотяг дійсно вийшов зручним. Багато недоліків минулих моделей враховані. Навіть насадка для меблів зручна.
    Стосовно миття. Скажемо так, якщо у вас є робот пилотяг з миттям, то миття з цим вам просто не знадобиться, бо:
    1. Він більше не миє, а просто протирає пил/зволожує.
    2. Після миття треба витрачати час на зливання води, і просушку ганчірки (інакше засмердиться)
    3. Якщо треба дійсно помити підлогу (наприклад при повноцінному прибиранні), то тут тільки швабра в руки.
    Тому, якщо у вас вже є робот з вологим прибиранням, то я б не переплачував за функцію мийки.

• Илона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Довго вагалась, який саме пилосос купувати. Але, не повірите, чоловік наполіг на акумуляторному. Про те, що фірми Philips, це було однозначно. Маю кавоварку, тример, фен, плойкі, все Philips, якість ідеальна. Я так переймалися за те чи він буде гарно пилососити, особливо коври. І оляля, він дійсно потужний. Насадка з освітленням це взагалі бомба, я як побачила шар пилюки під ліжком була вражена, хоча старим пилососом за 2 дні проходила. Він дійсно того вартий! Насадку з вологим ще і не використовувала. Під враженням від цієї турбо щітки! Акумулятора без турборежиму вистачає щоб 2 рази гарно так пропилососити 3 кімнатну квартиру з балконами. Дякую Philips та Розетка! На найвищому рівні!

Переваги:
    Він дійсно пилососить.
    Недоліки:
    Не виявлені
      Представник бренду

Добрий день, Ілоно! Дякуємо Вам за вибір, а також відгук! Раді читати, що Ви задоволені придбанням! Бажаємо приємного користування!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Це найкращий пилосос в моєму житті! Купа крутих насадок, легко тримати, приємно користуватися, квартиру в 60 квадратів можна прибрати тричі за один заряд, звісно від ступніню забрудненості. В мене кіт і собака, то шерсті багато. Цей пилосос захвачує усі мікрочастинки і шерсть з усіх щелей. Зручно, що всі насадки легко знімаються, головна насадка з підсвіткою, можна пилососити в повній темряві. Є насадка для потолку і кутків, можна знімати пил і павутиння, ще одна насадка для чищення подушок, диванів, різних обивок з тканини, і миюча насадка 2в1 (зпереду пилосос захвачує бруд, а інша насадка одразу промиває) ногою можна нажати вакуумну кнопку, для більшого витоку воду в найбрудніших місцях. Турбо режим також радує, якщо ви наприклад чекаєте на гостей. Я так не раділа новому айфону, як пилососу) Перед покупкою дивилась багато оглядів з порівняннями, ця модель це ідеальне співвідношення ціни і якості)

Переваги:
    різні насадки, сильна тяга, легкий
    Недоліки:
    поки не знайшла, користуюсь недовго
  • Zak
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Користуємось вже місяць, повністю задоволені. Якість виготовлення деталей топ, при повороті кисті руки - щітка дуже ергономічно проходить під усі стільці і кутки, зазвичай коли проходжуся по кімнатам - вимикаю світло бо з LED краще видно де є пил а де його немає, аккумулятора вистачає на 3-к квартиру 86кв.м а потім повторно ще й з вологим прибиранням, при цьому залишається дві поділки, заряджається десь 2-4 години. Один раз в два тижні рекомендується промивати фільтр і просушувати насухо. Добре вичищає турбощіткою коври,

Переваги:
    LED підсвітка, легкий, ергономічний поворот насадки, потужний аккумулятор
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Zak! Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір нашої продукції! Раді читати, що пилосос подобається Вам! Бажаємо приємного користування!

• Sergii N***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Отличный компактный пылесос, отлично подходит для однокомнатной студии с наличием маленькой собаки с которой постоянно много мать его шерсти! Относительно тихо работает по сравнению с классическими пылесосами. Покупкой доволен

Переваги:
    Компактный, хорошо подберите шерсть, заряда хватает на то что бы пропылесосить 40м2
  • Илья Р***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Полностью заменил мне старенький мешковой пылесос. Насадки - супер! С ним очень легко поубирать во всей квартире включая места под кроватью, между шкафами.... Круто собирает шерсть. Однозначно рекомендую всем.

Переваги:
    Легкий, маневренный, классно убирает.
    Недоліки:
    Не нашел.
  • Степаненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Очень довольна пылесосом. Удобно что всегда под рукой, не надо доставать бандуру с проводом. Для однокомнатной квартиры заряда с головой даже для генеральной уборки. Очень нравится насадка для мебели. Единственное о чем жалею, это о том что не купила раньше.

Переваги:
    Удобный, практичный
  • Степан Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Пылесос потрясающий! Я не ожидал, что беспроводной пылесос может быть настолько точным, функциональным и удобным! Я боялся, что батарея не будет работать долго, и я положительно удивлен. Светодиодная подсветка прекрасно позволяет увидеть мельчайшие крошки. Благодаря функции влажной уборки мне больше не нужно бегать со шваброй

Переваги:
    Влажная уборка
  • Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Це пилесос мрії! Він дійсно виконує заявлене.

Переваги:
    1. Миє із мізерними витратами води
    2. Потужний
    3. Багато насадок
    4. Велика автономія
    Недоліки:
    У новій моделі індикатор заряду на дисплеї відображається у %, а тут шкала ламп
  • Даша Б***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Лучшая покупка за последние годы, очень крутой пылесос. Хорошо пылесосит ковры, полы моет без разводов. Уборка 2к квартиры занимает 10 мин. Заряжают раз в неделю

Переваги:
    Аккумулятор хорошо держит, убирает шерсть животных, моет полы, хорошо пылесосит ковры
  • Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Пилесосом дуде задоволена на 1000 %%%% як я раніше без нього жиле, відтепер прибирання в кайф за 30 хвилин!!! Дуже легко складається, розбирається, миється, підлогу вимиває гарно, як палочка виручалочка, шуму від роботи майже немає рекомендую брати всім навіть не сумнівайтесь!!! Економить час і нерви!!!

Переваги:
    Гарно прибирає, дуже зручний
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо Вам за вибір, а також відгук! Раді читати, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування.

• Валерий

9 / 10

Переваги:
    Делает всё как и обещали
    Недоліки:
    Надо пылесосить )
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Моя найкраща покупка. Довго хотіла придбати, чекала на знижку. Вартує кожної копійки. Квартира ~40 кв. м, заряду вистачає на 2 звичайних використання в турбо-режимі. Дуже подобається мала щітка, класно справляється з тонкою шерстю кота на дивані, ліжку, постелі.
    Не варто чекати, що миюча щітка замінить звичайне миття, але це дуже комфортне вологе прибирання, яке без пилососа я не могла змусити себе робити частіше. Рука дійсно трохи втомлюється до кінця прибирання, але це не критично. Підсвітка - просто топ рішення, з нею видно те, чого абсолютно непомітно зі звичайним світлом.
    Заряджається досить довго.

Переваги:
    Потужність, конструкція, комплектація
    Недоліки:
    Довга зарядка

Добрий день, Олена!
      Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобався пилосос та бажаємо приємного використання!

• Юрій
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Крутий пилосос за таку ціну! Порівнюючи з іншими пилососами в таку ціну має найкращий акумулятор та автономний час роботи. Підходить на любий тип покриття , коврики прибирає дуже добре , ажде щітка крутиться від акумулятора а не від тиску повітря. Є підставка в яку можна заливати поліролі,воду або миючі засоби для твердих покриттів , резервуару хватає десь на 50-60квадратів вологого прибирання. Є міні турбо-щітка . На основній щітці є підсвітка, спасає коли є багато дрібного сміття.Заряджається десь 5 годин до повного заряду, і що дуже зручно , так це те, що заряд акумулятора відображається у відсотках на ручці. Пилососом дуже задоволений. Універсальний на всі випадки життя)

Переваги:
    Швидкий та маневрений, 3в1 , акумулятор, 3 режими роботи
  • Гузь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Пользуюсь не долго! После покупки не ожидал от его такой мощности! Он у нас как основной! Влажную уборку делает хорошо! В общем рекомендую!

Переваги:
    Легкий, удобный, хорошо тянет!
    Недоліки:
    не нашел!
  • Северин Л***

Супер пилосос!
    Дуже гарно всмоктує пил, шерсть кота і навіть силікогель з лотка кота)))

Переваги:
    Заряда хватає на прибирання квартири площею 75 квадратів.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного користування пилососом!

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Давно хотіла. Боялась негативних відгуків. Врешті решт дуже задоволена! Дуже легко прибирати вдома. За 15 хвилин чиста підлога у всій квартирі. Не потрібно мучитись з швабрами, ведрами води. Жалію, що раніше не купила це чудо. Сподіваюсь, що прослужить довго

Переваги:
    Легко і швидко прибрати в квартирі
  • Альона
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Користуюся майже рік. Дуже подобається! Завжди доступний, легкий. Швидко прибирає ( 70 кв. м ) + 2 килима ) Заряду вистачає, ще й залишається . Вологе прибирання - незамінна функція, як на мене( хоча спочатку думала, що не буду користуватися). Подобається його мобільність - і під диван проходить, і в закутках легко прибрати ( насадки в комплекті).
    Дуже радію помічнику, бо замінив звичайний габаритний пилосос!

Переваги:
    Легкий, багатофункціональний, потужний
  • Чувашова О***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Здравствуйте! В чем разница PHILIPS SpeedPro Aqua FC6729/01 и FC6728/01?

Представитель бренда Philips

Здравствуйте, Ольга! Благодарим Вас за вопрос. Указанные Вами приборы отличаются цветом, а также комплектацией: FC6729/01 - опаловый металлик, комплектация включает в себя дополнительную мини-насадка "Турбо", FC6728/01 -
      матово-синий металлик, мини насадка не предусмотрена в комплектации.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Забрала з пошти підзарядила і одразу спробувала. Дуже класний і зручний, легко чистити, дуже добре забирає нитки з підлоги, що для мене важливо. По килимку теж добре збирає.
    Дякую розетці за швидку відправку, як завжди на висоті

• Volodymyr
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Жена в восторге! Убрали 60 квадратов за 10 минут. У нас все плитка и ламинат. Как с коврами будет не знаю.

Переваги:
    Лёгкий, моневренный, достаточно мощный для плитки.
    Недоліки:
    Дороговат
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Вперше користуємось таким пилососом, дуже сподобалось: виглядає стильно; гарно прибирає; заряду хватає на 2-3 прибирання (на першому режимі); є турбо режим, використовуєм для особливо брудних ділянок або для килимів; підсвітка то любов, ніколи не задумувались що пил, шерсть і інший бруд такий непомітний, наче здається чисто, вимикаєш світло в кімнаті, вмикаєш пилосос і все видно як на долоні, почали набагато частіше прибирати завдяки цьому пилососу; є стаціонарне кріплення, кріпиться на стіну, тобто його можно встановити в окремому місці, де він буде зберігатись і одночасно заряджатись; спочатку здався важкуватим, але то було перше враження, насправді ніяких проблем; мобільний, гнучкий, залізає багато куди, бо вміє повністю «лягати», дуже зручно прибирати під меблями які мають знизу простір; має різні насадки (за місяць спробували лише звичайну с підсвіткою); не гучний (на першому режимі).

Переваги:
    - Два режими
    - Стильно виглядає
    - Гарно прибирає
    - Зручний, не важкий, мобільний
    - Підсвітка
    - Вологе прибирання
    - Стаціонарне кріплення в комплекті
    Недоліки:
    - Велика ціна
    - Ціни на оригінальні розхідники (фільтри, тряпки для вологого прибирання тощо)
    - Хвилює живучість акумулятора, сподіваємось житиме довго
  • Стороженко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Брали як другий пилосос - швабру, свої функції виконує круто. Зручно що постійно під рукою, якщо є маленькі діти і надоїло на кухню тягнути пилосос після кожного прийому їжі, то це шикарний варіант. Багато функціональних насадок

Переваги:
    Легкий, безпровідний, маневрениий

Добрий день,Миколо!
      Щиро вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування!

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Очень довольна! Давно мечтала и вот купила, пользуюсь этим пылесосом один месяц, все устраивает на 100%. Зарядки хватает на уборку целой кв( 72м)

Переваги:
    Беспроводной , маневрированный пылесос.
      Представник бренду

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар. Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного користування!

• Стасюк М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Дуже і дуже задоволена пилососом!
    Чудовий пилосос з високою потужністю, дуже зручний завдяки відсутності проводів. Що хочеться відмітити:
    - зрозуміла проста конструкція, без інструкцій все легко складається і розкладається
    - підсвітка - це щось! Видно кожну пилинку, волосинку і бруд, береш в руки і розумієш, наскільки неефективним було позавчорашнє прибирання віником і шваброю
    - чудова потужність, волосся з килимків витяг
    - зручно крутиться безліч насадок дають змогу дістатися в будь-який куток кімнати
    - можна робити легке вологе прибирання , але повноцінно - краще шваброю
    - прозорий бак для збору пилу и всього того, що пилосос знайшов на підлозі - завжди видно, коли його треба почистити (навідміну від старих моделей, де це бак був схований)

Переваги:
    - потужність
    - підсвітка
    - зручність
    Недоліки:
    - ціна
    - вологе прибирання - «косметичне», засохлу пляму не прибере
      Представник бренду

Доброго дня, Маріє! Дякуємо за Ваш відгук, а також фото. Ми дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного використання!

• Юлія Т***

Добрий день, розглядаю такий пилосос для покупки, але в мене в основному коври. Справояється цей пилосос з прибиранням коврів добре?

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Это супер помощник, просто не заменимая вещь в каждом доме, веники и прочее можно смело выкинуть. Если нужно быстро что то убрать чтоб не осталось ни малейшего следа, это именно то что нужно. Я его использую как дополнение к основному пылесосу. Он конечно не заменить по совей производительность основной большой пылесос. Но он и не разрабатывался для конкуренции с мощными агрегатами. Но для того что бы быстренько что то убрать, и промыть он просто не заменим. Мне полного заряда и на полной мощности хватает на площадь 35 м2, потом еще и промыть пол. Очень хорошо справляется с шерстью животных, причем на любой поверхности.
    В общем говоря за 2 года использования нареканий нет вообще, ничего не сломалось и не отвалилось, мощность не упала.
    Советую его как дополнение к основному пылесосу. Можно конечно его и использовать как основной, но устанете его заряжать чтоб всю квартиру начисто убрать.
    #мояраспаковка

Переваги:
    Компактный, много насадок.
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Благодарю РОЗЕТКУ за прекрасную технику. День рождения получился настоящий.

Переваги:
    Легкий,удобный,красивый
  • Богдана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Наскільки ж з ним легше наводити щоденну чистоту, порівняно із проводним пилососом: не чіпляється шнур за двері і кутки білих стін, які через це стають чорними! Наскільки мені не хотілося кожного вечора діставати старий пилосос і доводилося бігати по квартирі з віничком, настільки приємно пробігатися з цим легеньким чудом! як альтернатива щовечірньому підмітанню, то це просто бомба! А ще ця чудо підсвітка, як писали нижче, я і не уявляла, що за день звідкись береться стільки порохів, їх просто не видно без підсвітки!!! Щодо миття, для мене ця функція теж повністю себе виправдовує, ламінат чистенький і без розводів, по якості так само, як я пошустрому пробігала друге коло по всій квартирі зі звичайною шваброю. Звісно для мене це не замінить генерального миття підлоги із паровою шваброю раз на 2 тижні, але як щоденна опція, то просто супер. Дуже зручно проходитись по плінтусам вбудованою в трубу щіточкою, та й з люстри порохи поганяла однією рукою. Модель з турбощіткою брала для чистки салону автомобіля. Тут теж все супер. З автомобільним пилососом не зрівняти. Тягне нормально, килимів не маю правда, на них немає змоги перевірити. Як альтернативу розглядала ще робот пилосос, але він би не задовільний моїх потреб, бо є багато шпарин як от за диваном, куди б сам він не добрався. Але зараз щовечірнє 10 хвилинне прибирання 65м кв зовсім не втомлює, так що з радістю пробігаюсь сама))) Так що для мене, як для працюючої мами, у якої дитя постійно чимось крихтить і смітить, цей пилосос незамінний))тим більше, що дитина сама тепер просить ним поприбирати після себе))) єдине, що гарантія в мене надрукована прямо в чеку, ніяких додаткових папірців не дали. Це норма?

Переваги:
    Легкий і мегафункціональний
    Недоліки:
    Не дуже "поворотлива голова" якщо у порівнянні з моїм старим пилососом, їздить вперед-назад, і краще б основна насадка була кутовою
    • Богдана С***

А, і ще тихееенький)

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Насадка вологого прибирання заміняє миття полу, насадка з підсвіткою просто топ видно все. Маю кота тому постійно користуюсь насадкою для меблів. Заряду вистачає на 2 повноцінних прибирання, квартира 45 кв.
    Я алергік, тому прибираю часто, дуже задоволена що саме цей пристрій купила

Переваги:
    Мощний, багато насадок, гарно тримає аккамулятор
  • Левицький Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Загальне враження - позитивне, якщо би обирав знову, то брав би його. Зручний і компактний, пилисосиш та протираєшб підлогу -супер!

Перед покупкою керувався порівнянням на багатьох ресурсах + топовий огля від Ноталки Шелягіної (розумію що рекламне, але дуже добре все пояснила та показала) - рекомендую до перегляду.

На що звернути увагу:
    1. Треба розуміти, що він гарний для підтримки чистоти, для генерального прибирання буде не нуже потужне втягування (майже завжди я користуюсь у турборежимі.
    2. Треба завчасно подумати про фібра ганчірки (краще витратити + 1К та купити запас на рік вперед, бо потім може і не буде)
    3. Пластик не преміум, то буде візуально подряпаний та зношений з чосом. Не очікуйте, що по матеріалах буде як дайсон (у товарища за 3 роки візуально як новий.
    4. БЛОК ЖИВЛЕННЯ: одразу з коробки зрозумів, що то біда. Найдешевший блок з найтонкішим шнуром. Одразу конструктивно магнітна зарядка виглядає непогано, але іноді треба знайти момент контакту, так як не завжди заряджає, та ви можете подумати, що проблема з акамулятором (це власний досвід)

Висновок: купляв за 11999, за ці гроші має більше переваг перед конкурентами.
    Якщо купляєте для підтримки чистоти, то рекомендую. В мене на 60м2 на половину сідає при турборежимі - я думаю як новий, то тримає більше 20 хм в турбо.

Переваги:
    Компактний, насадка з вологим прибиранням, прибирає добре, легкий у використанні
    Недоліки:
    Дуже сумнівний блок живлення (як візьмите у руки - зрозумієте), як від дешевого телефону - можна краще було покласти). Конструкция баку для води після прибирання: всю воду вилити неможливо з причин особливості конструкції, трохи не продумано. Пластик не самий кращій, можливо за рік буде дуже подряпаний та зношений.

Добрий день, Ярославе!
      Щиро вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування!

• Тетяна Т***

Пилосос дуже класний ,,, підсвідка бомбічна , граюся другий день ,

Переваги:
    Підсвідка , зарядка
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що робота пилососа Вам подобається!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Шводко складається та розкладається. Зручний в прибиранні. На першій поділці заряду вистачило прибрати квартиру.

Переваги:
    Легкий, щітка з підсвіткою.
    Недоліки:
    За час користування не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Яно! Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір нашої продукції! Раді читати, що пилосос подобається Вам! Бажаємо приємного користування!

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Користуємось вже рік і повністю задоволені, прибирає чудово, миє не погано. Окремо хочу відмітити насадку з підсвіткою, це просто щось не реальне, по 1 в часи коли вимикали світло завжди було що робити)) по 2 видно всі пилинки і шерсть домашніх улюбленців. Зручно пилососити машину. Заряду на звичайному режимі достатньо щоб прибрати 80 квадратів, турбо режим добре відчищає килими від шерсті та волосся. Стосовно очищення його, якщо не рахувати того, що інколи попадає шесть в щітку і залишається на згині в самій насадці, то все інше очищається легко.

Переваги:
    Бездротовий, потужний, стильовий)
    Недоліки:
    трохи довго заряджається, трохи важкий
  • Галина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Дуже зручний девайс! Користуюсь вже місяць. Головна перевага - швидко та якісно прибирає шерсть від дуже лохматого кота. Турбощітка відмінно вичищає дивани, постіль і навіть одяг. Підлога добре миється, вологи залишається не багато. Рекомендую!

Переваги:
    Найкращі турбощітки з усіх існуючих на ринку пилосмоків
    Недоліки:
    на максимальній потужності працє не більше хвилин
      Представник бренду

Добрий день, Галино! Дякуємо за Ваш коментар. Після повної зарядки протягом 5 годин час роботи в турборежимі становить
      22 хв. Якщо час роботи Вашого пилососу в турборежимі, після повного заряджання значно відрізняється, то для уточнення деталей, а також додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас за номером гарячої лінії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді допомогти!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Користуюсь майже рік, цілком задоволена роботою. Всім хто вагається однозначно рекомендую. Мені вистачає заряду десь на 4 дні, за умови прибирання кожного дня (кімната, коридор, кухня, туалет)
    Раніше котяча шерсть літала по квартирі, тепер таких проблем немає)

Переваги:
    Простий у користуванні, легко миється. Дома стало набагато чистіше
    Недоліки:
    Потрібно купувати фільтр раз в пів року, оригінал коштує 600грн \-

Добрий день, Ірино!
      Щиро вдячні Вам за відгук! Дуже раді, що Ви задоволені пилососом та бажаємо приємного використання!

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Синій з чорним

Як я раніше без нього жила
    Це просто любов