Відгуки покупців про Навушники Piko EP-101WTM White (1283126477751)
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працюють досить гучно не дивлячись на ціну. Але трішечки низьких частот мало, про те їх можна підлаштувати в еквалайзері. Також хороший провід, але краще не залишати на сонці буде пересихати.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Поки нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Дякуємо що поділилися своїм досвідом використання Навушників! Гарного дня!
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники працюють погано, один не працює зовсім, інший працює погано, звук страшенно поганий.
Представник постачальникаДоброго дня, Альоно! Дуже шкода, що ви отримали негативний досвід від використання нашого товару. Зверніться, будь ласка, до сервісного відділу Розетка для обміну.
- Ярослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купувала 2,5 роки тому. Сьогодні зламався один навушник. За таку ціну це чудовий термін. Якість звуку також непогана.
- Переваги:
- За таку ціну чудові навушники. Пропрацювали два з половиною роки.
- Недоліки:
- У когось працюють тільки 3 місяці. У кого маленькі вушка, то треба міняти амбушури (вкладки у вуха)
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
2 года все ОК
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Покупал эти наушники год назад. Продержались ровно год (перестало работать одно ухо). За такую цену грех жаловаться.
- Переваги:
- Обычный звук, ничего сверхъестественного за такую цену
- Недоліки:
- Сломались спустя год пользовования
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Взяв одні, через два місяці після кількох відчутних фізичних впливів одне вухо стало відходити. Замовив інші бо з економічної точки зору це доцільніше - 20 таких навушників протримаються 2 роки зі 100% гарантією, бездротові за ті ж гроші це такий самий шлак по звуку і загнуться вони в перший рік або раніше.
- Переваги:
- Дешеві, тримаються
- Недоліки:
- Поганий звук, ламаються
- Дмитрий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
вистачило на 3 місяці
- Переваги:
- звук за своі гроші
- Недоліки:
- низька якість
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Прослужили пару месяцев, но качество как для такой цены отличное.
- Переваги:
- Недоліки:
- Сломались через пару месяцев
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Юзав цю модель більше року - сподобалось, надійна. Купив ще: модель та сама, лише колір узяв чорний Але провода оказалися заметно тонші, немає відчуття "армованості", як на тих, що купувалися рік тому. Впевнений, що рік не протримаються. Була дійсно гарна річ - стали звичайні дешеві навушники
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Ухи как ухи, многого требовать от них нет смысла
- Пилипчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Гарні навушники за свою ціну. Користувалась 4 місяці, поки лівий навушник не заглох.
- Переваги:
- Ціна.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Пропрацювали місяць і здохли. Не раджу
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Все нравится
- Переваги:
- Хорошие
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не працює Джойстик,при підключенні до телефону починають шипіти поки не включиш музику. Музика в них грає добре
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Не працює Джойстик/перемикач,шипіння при під'єднанні до телефону
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Користуюсь вже 4 місяці, в тому числі в динаміці. Поки працюють без нарікань! Думаю, справа в тому, що проводи помітно товстіші відносно інших дешевих моделей. Якість звуку оцінити не можу; на мій дуже невибагливий смак - добре
- Дмитро
Юзаю рівно рік, в тому числі в складних умовах. Поки працюють! Для мене це рекорд, до цього наддешеві навушники трималися 3-6 місяців. Якість звуку оцінити не можу, але в плані надійності - СУПЕР РІЧ!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Ужасный наушники. Вернул их почти сразу же.
Собственно говоря, за эти деньги на что-то другое глупо и рассчитывать.- Недоліки:
- Сами меняют громкость, репят
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Відмова. Прийшли неробочі
- Крехина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Отличные наушники, качество звука на высоте, громкие, очень довольна покупкой!!!
- Переваги:
- Цена-качество!
- Недоліки:
- Нет!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Пристойні навушники.
Побачимо скільки пропрацюють.
Загалом зручні звук нормальний ..я задоволена.- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутність запасних резиночок різних розмірів але це не суттєво вдома їх повно від попередніх комплектів.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники брал , дешёво и сердито ,для ютуба и аудиокниг , справляются на все сто , для музыки надо выбирать что то другое
- Ваня Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За свою цену отличные наушники, качественный звук и отличная сборка.
- Переваги:
- Звук отличный, с басом, качественные наушники за свои деньги .
- Недоліки:
- Упаковка.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чесно, без поняття скільки будуть працювати ці навушники, але за таку ціну в них досить непоганий звук (такий самий як в навушниках, що коштували 500 грн)
- Переваги:
- Ціна, звук
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За такую цену идеальные, можно сравнивать с панасониками 125тыми, но в 3 раза дешевле. Микрофон работает, но эхо отдает в наушники (сам себя слышешь), может что то в настройках нужно изменить, еще не разобрался. На сколько их хватит покажет время. Пока я доволен - цена\качество.
- Переваги:
- Играют, работают оба, цена
- Недоліки:
- Много высоких. мало низких чистот
- Vika K***
долго они работают?
- Одинцов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
брал две пары. Нормальные наушники для такой цены. Провод показался коротким, но потом понял, что так даже лучше и удобней. Когда у тебя двое детей которые охотятся за наушниками, то эти в самый раз
- Переваги:
- цена / качество
- Недоліки:
- Для этой цены нет
Представник постачальникаВітаємо, Дмитре! Дякуємо за позитивний відгук!
Можливо вас зацікавить монопод для селфі Piko M-002M Синій (1283126476839).
Посилання на товар: посилання
Код товару на Rozetka: 18902205
Приємних покупок!
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Зручні, нормальний кабель по довжині
- Переваги:
- Працюють, все добре
- Недоліки:
- Поки що немає
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук хороший, класні. За свої кошти дуже хороші.
- Переваги:
- Гарна передача звуку
- Недоліки:
- Не знайшла
- Скрышевская Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Неплохие наушники.
- Переваги:
- Хорошо в ушах сидят, неплохой звук, для Ютуба нормально.
- Недоліки:
- Пока не обнаружила.
- TimaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальные наушники мне подошли из-за длины звук ну для такой цены даже очень хорош )
- Переваги:
- Для своей цены хорошие
- Виталий Д***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Здравствуйте, подойдут ли наушники к PS4??
Представитель компанииДоброго времени суток! К сожалению нет.
- Вадим Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Оценка выставлена по абсолютной шкале, а не относительному мерилу (в данном случае - цене).
Да, действительно, для своих денег это довольно неплохие наушники.
Более того, я приобрел их в другом магазине за те же деньги, но без встроенного блока с кнопкой управления проигрывателем!
Касательно долговечности еще не знаю сколько протянут наушники, но думаю при бережном использовании (аккуратно распутывать провода, не вынимать динамики дергая за кабель и не заламывать провод выходящий из штекера, например в кармане джинсов) должны проработать хотя бы 4 - 6 месяцев.
Начну с хорошего:
- амбушюры хоть и кажутся маловаты, однако хорошо "сидят" без дискомфорта и слабой посадки (говоря языком инженеров: "Посадка с минимально возможным натягом")
- длина достаточная
- корпус динамиков выполнен удобно
- хорошее соединение проводов с "джекером".
И куда же без недочетов:
- хоть и корпус динамиков удобен, провод просто болтается в нем без упругого резинового (или силиконового) уплотнения, которое способно предотвратить обрыв кабеля в случае если владелец случайно дернет за провод
- у динамиков нет защитной сетки, а всего лишь три перемычки в виде звезды
- звук для своей цены неплох, но даже в сравнении с самыми дешевыми наушниками от Samsung есть посторонний шумовой фон (хоть и легкий, но все же имеется)
- посадка штекера слегка слабовата, хоть и стандарт единый, однако родная гарнитура подогнана идеально (не возникало ни разу ситуаций, когда не вынув до конца штекер из гнезда, а лишь слегка его отсоединив звук еще проигрывался с меньшей громкостью)
P.S.: "Так выпьем же за то, чтобы наши желания всегда совпадали с нашими возможностями!"- Переваги:
- Цена, универсальность, удобство
- Недоліки:
- Низковато качество звука в " абсолютном зачете"