Відгуки покупців про Пилосос Jimmy HW9PRO MAX[124771]

Оцінка користувачів 4/5
  • Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Автономності вистачає на всю квартиру. Дуже зручно, що не треба по черзі пилососити і мити все в одному. Є самоочищення щітки. Легко знімається бак для брудної води

Переваги:
    Легкий і маневрений, збирає рідину, обсяк баку для пилу на 600 мл
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Хочу доповнити ситуацію після рекомендації звернутися до сервісного центру.

Пилосос перебував у сервісному центрі 2 тижні, однак проблему так і не усунули.

Я заздалегідь придбала новий бак для чистої води, щоб виключити можливу причину несправності , алк це не дало жодного результату. І незважаючи на це, у сервісному центрі вказали, що причина нібито у неправильній експлуатації та забрудненні.

Фактично після сервісу:
    — функція розпилення води не працює
    — загальна робота пристрою викликає питання

Окремо зазначу момент із волоссям: воно намотується не лише на валик, який можна замінити, а й у внутрішній частині механізму, куди складно дістатися. Тобто заміна валика не вирішує проблему, це виглядає як конструктивна особливість або недопрацювання.

У підсумку маємо ситуацію: техніка, за яку я ще досі сплачую, фактично працює некоректно, а сервіс не надає реального рішення, обмежуючись формальними рекомендаціями.

Раджу врахувати цей досвід перед покупкою.

• Дарина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Після покупки цього мийника помітила, що підлога стала чистішою ніж раніше, особливо де кіт любить спати.

Переваги:
    Є LED дисплей, час роботи 40 хвилин. Легкий в обслуговуванні.
    Недоліки:
    Немає.
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Хочу доповнити свій минулий відгук , пройшло вже 4 місяці від покупки, і засмучена. Кнопка для розпилення води не працює, двічі було так, що в стоячому положенні пилосос вирішив сам поїхати. До того ж має якесь дивне зволоження валику, нерівномірне, більше на ліву частину , бо як проводиш назад, залишається вода, і в цілому потужність всмоктування через два тижні вже була не така, як у перші дні.

• Представник бренду

Анастасія, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про потрапляння забруднень у внутрішні елементи системи, що може впливати на коректну роботу подачі води та рівномірність зволоження валика. Зниження ефективності всмоктування, у свою чергу, часто пов’язане із засміченням фільтра або каналів повітряного потоку. Рекомендуємо виконати очищення: перевірити та прочистити всмоктувальний отвір, а також витягнути фільтрувальний елемент і ретельно видалити з нього пил та інші частинки.
      У разі, якщо складність залишиться, будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Jimmy: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Ваше звернення зареєстровано за номером 1516491.

З повагою, служба підтримки Jimmy!

• Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пишу відгук через тиждень використання.

Потужний - так, батарея хорошої ємкості - так.
    Екран знаходиться спереду, хто це придумав. НІчого не видно, треба нагинатись щоб щось побачити в екрані.

Самий більший мінус,
    В пилососа є шарнір, який дозволяє встановити пилосос вертикально коли зупинили прибирання. Поки рухаєте якісь речі, або лінь нести до його бази.

Будьте готові, що пилосос в будь який момент з цього положення може впасти наприклад Вам на ногу. Дуже весело було коли таке сталося перший раз і дружина це відчула на собі, поки повернулась. Через цей недолік пилосос може впасти і розбитись в будь який момент об плитку.

Пилосос потужний, але добре пилососить тільки йдучи вперед. Якщо йти задом - то треба кілька разів туди сюди проводити. Якщо йти вперед - то треба по мокрому йти завжди, що теж не дуже зручно.

Переваги:
    Потужний, заряду акумулятора вистачає на 37 хвилин в авто режимі
    Недоліки:
    Падає в стоячому положенні, довга сушка.
    • Представник бренду

Вадим, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на конструкцію пилотяга, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пилосос дуже крутий. Користуюсь вже майже 2 тижні. Частіше на автоматичному режимі користуюсь, в нас площа невелика, одна кімната з килимом , друга кімната просто підлога, як і кухня, коридор, ванна кімната, туалет, заряду вистачає, щоб всюди пройтись двічі, проте заявлених 40 хвилин немає. На повному заряді показує лише 31 хв, але мені достатньо. Заряджає також швидше , ніж 5 годин.
    В комплекті немає щітки для килимів проте пилососила з цією насадкою(валик) килим, і теж гарно всмоктує волосся та інше сміття. Спробувала розкидати кашу, зібрало все до останньої крупинки. Ввечері трохи лячно пилососити та ставити на чистку, бо він гучний, сусіди думають, що то шахед летить. Подобається і додаткове розпилення води.

Переваги:
    Всмоктування клас, автоматичний режим, миє, самоочищається, не займає багато місця, не потребує підключення до мережі , збирає волосся, має 5 мов звуковий асистент, також в комплекті є миючий засіб.
    Недоліки:
    Гучний, немає заявлених 40хв, роботи, лише 31 хв, дуже близько до плінтуса не дістає , щоб помити , десь пів см залишається. Треба через 3 місяці купляти новий акумулятор , та додатково брати насадку
    • Представник бренду

Анастасія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Jimmy HW9 PRO MAX 2 в 1 належить до категорії мийних пилотягів і призначений переважно для очищення твердих поверхонь. Використання на килимах ми не рекомендуємо, щоб уникнути складнощів у роботі. При застосуванні максимальної потужності тривалість автономності дійсно може скорочуватися через інтенсивне енергоспоживання, що є нормальним явищем для техніки подібного класу.
      Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.

• Артем Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Протестував двічі, миє і пилососить добре. Легко тримати в руці, гарно продумана конструкція. Якість матеріалів та деталей відмінна, всі деталі на своєму місці, можна все легко зібрати та зняти, помити. Рекомендую!

• Представник бренду

Артем, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Дарина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Обирала з чоловіком миючий пилосос десь півтора місяця, десятки переглянутих оглядів та прочитаних статей. Зупинилися на цій моделі, тому що дуже сподобався дизайн та функції. Зразу напишу, що це наш перший миючий пилосос, до цього користувалися тільки дротовими пилососами. Потужність у нього хороша: миє підлогу на раз-два, також можна пропилососити ковролін тягне непогано. Сам пилосос можна класти на підлогу та прибирати навіть під шафами - дуже круто! Після прибирання сам миє та сушить щітку - це прям дуже-дуже прикольно. В цілому, враження позитивні, надіюся в роботі не буде підводити.

Переваги:
    потужний, прибирання в горизонтальному положенні, самоочистка та сушка повітрям щітки
    Недоліки:
    мінусів не знайшла, дуже хотілося б щоб і не знайшлося
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Рекомендую! Гарно миє підлогу, після чого десь 10 хвилин та вона вже суха. Сам пилосос оснащений колесами ззаду насадки, що дозволяє дуже легко керувати їм. Самоочистка теж прикольний елемент - спочатку промиває щітку,а потім сушить гарячим повітрям її (миє гарно та сушить так, що не залишається запахів). Для стійких плям на щітці є спрей, який завдяки розприскуванню допомогає відмити їх.

Переваги:
    Потужний, можна прибирати під меблями, сушка гарячим повітрям
    Недоліки:
    не знайшла
    • Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Товар прийшов бракований, не працює головна функція, а саме миття. Вода не подається взагалі

Недоліки:
    Бракований товар
    • Представник бренду

Сергій, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.

З повагою, служба підтримки Jimmy!

• Максим І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Чудовий акумуляторний пилосос. До цього був досвід виключно зі звичайними пилососами. Дуже хотілося універсальний прилад, що б було 2 в 1, і можна просто попилососити, так і помити підлогу. І з цим цей красень справиться на ура. Придбали його після завершення ремонту, і паркет після трохи замучився. Пилосос з цим викликом впорався на ура, і поки ні разу не пожаліли. Подобається, що після прибирання пилосос сам себе миє, а на фініші потрібно злити брудну воду.
    Єдиний мінус який можна назвати мінусом, але це вже як для кого, що немає опції міні пилососа, але доплативши, можна взяти наступного покоління модель, і там це все реалізовано. Ми були в обмеженому бюджеті, тому зупинились на цьому варіанті. Одним словом рекомендую.

Переваги:
    Розумний пилосос, потужний, самоочистка валика, якісне прибирання
    • Представник бренду

Максим, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Отличный пылесос! Очень удобно, что одновременно моет и пылесосит – теперь уборка занимает в два раза меньше времени. Компактный, манёвренный, легко проходит под мебелью. Идеально подходит для дома где есть дети и животные. Пользуюсь с удовольствием, однозначно рекомендую!

Переваги:
    Быстро и качествено убирает, есть ручное распыление воды и функция самоочистки
    • Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Генадій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Давно хотіли з дружиною миючий пилосос і зупинились саме на Jimmy HW9 PRO MAX 2 в 1. Після першого використання зрозуміли, що не помилились з вибором: добре прибирає пил та бруд, і навіть у кухні, де постійно щось розсипається чи розливається, тепер все чисто. Окремо порадувала функція самоочищення — натиснув кнопку і щітка промита, не треба лізти руками. На одному заряді пилосос працює досить довго, повністю вистачає на прибирання всієї квартири. Ми дуже задоволені, тому якщо шукаєте миючий варіант, то рекомендую саме цей

Переваги:
    Потужний та зручний прилад, має нахил на 180 градусів, довго працює на одному заряді
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Представник бренду

Геннадій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.