Відгуки покупців про Ортопедична подушка з ефектом пам'яті для шиї та плечей 62×37-8-12 см,Memory Foam,метелик чорно-білий KT7006275
Є в наявності
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: VistaRoam
Подушка має жахливий запах. Написав в повідомлення , мені ніхто не відповів
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: VistaRoam
Подушку брал для жены.у нее есть проблемы с позвоночником.подушка супер.ей подошла.очень удобная.
- Продавець VistaRoam
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Перемога
Подушка дуже м’яка та неймовірно зручна. Спати на ній — одне задоволення! Дякую Rozetka за такий комфорт. Я просто в захваті від цього дива!
- Переваги:
- Мʼяка, зручна
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Перемога
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Перемога
Подушка формату "метелик" з ефектом пам'яті не виправдала очікувань у повсякденному використанні, незважаючи на ціну близько 1200 грн. + ще доставка.
Упаковано просто у звичайний пакет (кульок) та зверху ще пакувальний пакет нової пошти. Хоча надійшло через Укрпошту. Відкрив, моторошний запах, зняв наволочку, там як видно на фотографії, яку я прикріпив, то там виходить залом, і минуло вже три тижні після того, як вона розгорнулася, їй користувався, залом цей так і залишився. Запах був дуже жорсткий, спати відразу було неможливо, кілька діб зачекав, потім спробував поспати, запах залишився навіть зараз, уже через три тижні, але перший тиждень був сильний. Нині вже звичайно від того, десь 20 відсотків залишилося. Запах неприємний. Пробували всі члени сім'ї, і я поспав кілька днів, потім інші члени сім'ї, і ось за ці три тижні деякі взагалі не змогли спати, деякі там поспали кілька днів.
Рекомендація: не рекомендую до покупки, особливо при чутливості до запахів і якщо мета зменшити заломи шкіри, та зручність для сна на боку для шії та зняття навантаження. За цю вартість є сенс розглянути альтернативи з кращою вентиляцією та більш продуманою формою і особливо якість.- Переваги:
- зручність при лежанні на спині, відчуття підтримки шиї в статичному положенні, але заснути важко.
- Недоліки:
- Упаковка була незадовільною: подушка сильно згорнута та поміщена у звичайний прозорий пакет, після чого просто вкладена у пакет Нової пошти, хоча доставка була Укрпоштою. Жодного додаткового захисту від деформацій не було, через що виріб прийшов із заломом, бо дуже скручений. стійкий неприємний запах, відразу після октритія використовувати не можливо, навіть через кілька днів дуже сильний, дещо як можна використовувати через тиждень, але все одно зберігається навіть через тижні, помітний залом по центру, який не зникає, малий розмір зони для голови, незручність сну на боці і марність бічних «крил».
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Після цієї подушки-метелика спати стало набагато комфортніше. Голова та шия зручно лежать, подушка м’яка, але водночас добре підтримує. Вранці прокидаюся значно більш відпочилою, без звичного відчуття напруги в шиї. Дуже задоволена покупкою, тепер засинати набагато приємніше.
- Переваги:
- Дуже зручна
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Перемога
- Єгор К***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Подушка-метелик — просто знахідка! Тепер сплю, як у раю. Дуже зручна, м’яка та чудово підтримує шию. Вранці прокидаюся відпочилий. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручна
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Купували за рекомендацією знайомих і залишилися дуже задоволені. Подушка комфортна, не просідає та забезпечує хорошу підтримку під час сну.
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Сплю краще, але покращення в області шиї та спини поки не відчуваю
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Купувала за рекомендацією лікаря, і не пошкодувала! Перші пару ночей звикала, але зараз на звичайній подушці спати вже не можу. Дякую!
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Рекомендую всім, хто хоче якісний сон і турбується про здоров'я шиї!
Дякуємо за відук!
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Чудова подушка, яка ідеально підтримує форму шиї
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Лежати зручно, шия розслабляється, якість просто супер, дякую!
- Родіон Г***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Чорно-білий дизайн виглядає стильно. Рекомендую!
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Спати комфортно, шия не затікає, покупка варта своїх грошей!
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Анатомічний виріз під голову дійсно розвантажує хребет. Дякую!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Спати зручно, після тривалого сну шия не затікає. Рекомендую!
- Віолета Г***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Memory Foam адаптується ідеально. Якісна, не збивається.
- Аміна К***Відгук від покупця. Продавець: Перемога
Чудова подушка, спати на ній дуже комфортно. Дякую!
Дякую за відгук!