Відгуки покупців про Рідке мило PRO service Ромашка 5 л (4823071614459)
- AI аналіз відгуків56 відгуків: переважно позитивний: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Мило дуже сподобалося. Як на свою ціну дуже класне. Ніжне, не сушить шкіру, добре намилюється
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Хорошо мило не рідке на свою ціну на 150%
Романе, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт. Ваша думка важлива для нас.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Цілком нормальне працююче мило. Мені подобається. В міру густе
- Лідія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Я вже писала відгук але я в той момент ще не тестувала мило. Хочу доповнити відгук те, що мило в пляшці виглядає дуже рідким, але насправді воно не розтікається і добре піниться
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Досить гарне мило на таку ціну. Не супер густе, але і не рідке.
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Хороша ціна та швидка доставка!
Не перший раз купую, подобається!- Переваги:
- З гліцерином!
- Недоліки:
- Не бачу!
- Лоліта Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Нормальне мило, буду брати ще.
- Переваги:
- Достатньо густе, помірно піниться. Запах приємний,
ненав'язливий. - Недоліки:
- Трохи сушить шкіру.
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Хороше мило,гарна ціна
- Переваги:
- Ціна, об'єм
- Недоліки:
- Віталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Мені подобається. Все збалансовано
- Переваги:
- Гарно миє руки, добрий аромат, приємна ціна
- Анжела М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Мягкое, руки не сушит. Довольна
- Недоліки:
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Якісний і гарний продукт
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
ТОП ціна за 5л. Мило цілком нормальне.
- Переваги:
- Ціна, упаковка
- Недоліки:
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Лагідне,гаро піниться
- Переваги:
- Густе
- Недоліки:
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Якість відповідає ціні, хороше мило
- Переваги:
- Об'єм, якість
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Нормально отмиває грязь
- Недоліки:
- Рита Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Гарне мило, не різкий запах
Ріта, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Не погане мило .
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Нормальне мило, чудова ціна, було в наявності, швидко доставили.
- Переваги:
- Товар був у наявності, ціна
Ольго, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Гарне мило за доступною ціною
Марино, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Юрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Быстрая доставка, мыло хорошего качества.
Дякуємо за відгук.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Хорошая концентрация без красителей, и лёгкий приятный запах. Это пятая купленная канистра.
- Переваги:
- Хорошее качество по приятной цене.
- Недоліки:
- Отсутвуют.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Спасибо за доставленную покупку! Рекомендую для пользования, мыло очень даже неплохое и что важно, подходит по цене!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Товаром задоволена
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Гарне мило, повністю виконує свої функції
Гарне мило. Беру його вже не перший раз. Рекомендую
- Переваги:
- Якісь/ціна
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Сподобалось
- Неллі Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Мені сподобалось
- Переваги:
- Слабкий запах, добре милиться
- Недоліки:
- Не знайшла
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Хорошое мыло, заказываю уже второй раз.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Добре
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Світлана К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Прийшло вчасно, мило добре, не рідке, задоволені))
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Норм
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Гарне мило, користуюсь їм вже більше як 5 років.
- Переваги:
- Ціна - якість
- Олександр Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
- Переваги:
- Якісне мило за свої кошти
- Недоліки:
- Вартість доставки...!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
дуже подобається! рекомендую! не сушить руки, приємний запах!
- Переваги:
- приємний запах
- Недоліки:
- відсутні
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Дякуємо за відгук!
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 5 л
Все сподобалось
Дякуємо за відгук!