Відгуки покупців про Акумуляторна ланцюгова пила Procraft PKA33 з 1 АКБ та ЗП (030332)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брал для дома, сада, пилкой полностью доволен, просто незаменимая вещь в хозяйстве!

Переваги:
    Расход масла приемлемый, не течет, плюс не сильно большая, можно работать одной рукой, аккумулятор в комплекте 4 х амперный, его хватает на прилично, двух амперные к ней лучше не докупать, слабые пров
    • Представник бренду

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук.

Раді чути, що акумуляторна пила Procraft PKA33 зручна у використанні та добре справляється з побутовими задачами. Приємно, що ви відзначили економну витрату мастила, компактність та зручність роботи однією рукою.

Щодо акумуляторів: дійсно, акумулятори меншої ємності можуть забезпечувати коротший час роботи під навантаженням, тому для інтенсивних задач краще використовувати АКБ більшої ємності.

Дякуємо, що поділилися досвідом використання!

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пила зроблена якісно. Регулювання ланцюга добре. В користуванні легка і зручна.

Переваги:
    Ціна і якість.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Алла З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Честно кажучи не сподіванно я всім задоволена, дуже зручно, на дрова змогли напиляти. Тихо працює

Переваги:
    Безшумна, легка, для дівчат все зрозуміло
    Недоліки:
    Поки щє не виявила
    • Представник бренду

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це просто топ! До того завжди користувався штилем 180. Тут же тиха робота, порівняно з бензопилою. Ніякого диму. Автономність. Акумулятора вистачає надовго. Я до того ж придбав додатковий акум. Ланцюг гострий. Спокійно ріже досить великі колоди (до 30 см в діаметрі). Крім того легка, можна працювати одною рукою, якщо гілки не дуже грубі.

Переваги:
    Всі в описі

• Є. Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мучився 17 днів, нада було рані повернути. Все було добре., але є одне велике , але чуть прижав йде в захист, ну це зрозуміло, можна сказати спрацьовує захист, щоб не згоріла, але в РКП 44 цього немає. Поливала в трав , не під прямим сонячним промінням, все не працює. Заніс в холодне 10 хв і працює, а на дворі 20, а що буде в 40. А тепер про хороше, суму так довго, вагався. В руці лежить добре, можна працювати і одною рукою, легка. Швидко пиляє, щоб не захисту , була чудова пила. Відправляю по гарантії, а там буде видно. До акмума та зарядки претензій немає, але заряджав 2 чи 3 рази.

Переваги:
    Вага, ціна
    Недоліки:
    Чуту що , відразу в захист
  • Альона Г***

Очікувала більшого.
    Зупиняється.
    Якщо так продовжить, то повернення.
    Отримала 29 квітня.
    1 травня взяла в роботу на допоміжні функції до бензопили. Розчарована.

Переваги:
    Легенька, гарна.
    Швидко приїхала. Зрозуміло і просто зібрати.
    Недоліки:
    Порізала 10 хв і зупинилась. Акум повний, мастило є, ланцюг не затиснутий. Потребує частої чистки.
    Шкода грошей.
    • Представник бренду

Добрий день! Спробуйте розібрати та зібрати знову пилочку, а також повністю зарядити акумулятор, якщо ж пилка не працюватиме, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару.

• Александр С***

Чим усе закінчилось

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ситуація вже не перший раз повторюється.Гарантія не заповнена - відсутня печатка продавця, також відсутній чек? В гарантії сказано що без вищевказаних данних гарантія не дійсна! Виріште будьласка це питання щоб на постійні основі люди вам не писали!

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переваги:
    Потужна пилка

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилкой доволен, для дома то что нужно!!!

Недоліки:
    Пока не обнаружил
    • Представник бренду

• Сергій К***

Рекомендую

Переваги:
    Легка, пиляє бистрої.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Представник бренду

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилка дуже класна. Відпиляв велику гілку, та ще 4 дерева. Чудово працює, оливу не жере, АКБ мабуть дійсно на 4 Аг. Зборка дуже якісна, ніяких зайвих зазорів, пластик також якісний.Дякую за чудовий інструмент

Переваги:
    Не дуже важка, можна працювати однією рукою
    Недоліки:
    Не побачив
    • Представник бренду

• Москаленко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прислали швидко. Все ок. Але немає ні чека, ні гарантії. Що це за сервіс? Раптом зламається, що мені робити?

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручно користуватися, легка, мобільна. Три дерева обрізав за 15 хвилин (зайві гилья)

Переваги:
    Потужна, легка.
  • Василь Н***
    Продавець: Rozetka

Пилка чудова

• Виктор Д***
    Продавець: Rozetka

Отримав замовлення вчасно, але не повний комплект,відсутня батарея та зарядне.
    Відправник Розетка вказувала що комплектація повна.