Відгуки покупців про Корм сухий Profine Light Lamb and Potatoes для собак з надмірною вагою, з ягнятиною та картоплею, 12 кг (8595602569458)
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Корм пришел без упаковки. При получении обращайте внимание!!!
У меня был поврежден мешок.- Недоліки:
- Нет упаковки при транспортировке
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Отримала швидко, кормом користуємося вже більше року
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
ест только в размягченном виде и то с уговорами
- Переваги:
- этот корм моей собаке не понравился
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Моя дівчинка лабрадор завжди голодна. але відносно цього корму не можу сказати ні про переваги ні про недоліки. тому що вона взагалі його не їсть.... навіть не спробувала....
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
У кожного улюбленця свої смаки та вподобання, тому, на жаль, не існує корму, котрий сподобається абсолютно усім песикам. Натомість, можливо, корм з лососем або з куркою більше прийдеться до душі Вашій вихованиці. До того ж, рекомендуємо поступово переводити на новий корм, підсипаючи до старого: це допоможе і швидше звикнути до нового смаку, і уникнути проблем з травленням (наприклад, діарея або запор), що пов'язані з переводом на новий раціон.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм этой ТМ берём не первый раз и все было отлично. У нас спаниель полтора года..
Но с этим конкретно кормом мы попали.. у собаки жуткий понос со слизью и ела не охотно.. мы сразу не поняли в чем дело. Лечили собаку и капельницы и глистогонка и противовоспалительные уколы.. прошло три недели и когда казалось собака была излечина от всего желудочно-кишечного (в этот период кормили рисом и консервой гипоалергенной этой ТМ), снова дали корм, она съела с удовольствием, но потом все нам выдала дома поносом.. и стало ясно что причина в корме.
Очень жаль и большое разочарование. Я была так рада что мы нашли СВОЙ КОРМ, который подходит именно нашей песке и бюджетная цена и хорошее качество..но увы ((
Консервы, кстати из даём и сейчас все в порядке..
Но может быть каждому псу индивидуально.
Поэтому вот такой отзыв ..
Хорошо заходил корм гипоалергенной, который у них самый дорогой по цене..
Всем добра и пусть ваши питомцы будут веселы и здоровы- Представник постачальника
Добрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
Як довго переводили улюбленця на новий корм? Та як довго годували новим кормом?
Може бути багато причин подібного стану собаки. Однією з них, на жаль, може бути індивідуальна чутливість до інгредієнтів корму. Особливо, якщо в улюбленця чутливе травлення. Але ми щиро раді, що гіпоалергенний корм з лінійки підійшов для Вашого вихованця!
Будемо чекати на Ваші коментарі! - Максим В***
Я заметил что почти на все корма стали жаловаться что аллергия у собак мб стали экономить на продуктах
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм действительно хорош. Француженка ест вообще отлично, хоть она и особо не привередлива. Но, появились проблемы с лапами (очень похоже на аллергию). До перехода на этот корм, было все хорошо.
Главное достоинство, что корм действительно «работает», бульдожка худеет не резко, а постепенно. Но попробуем поменять, увы. Так корм очень понравился! От корма «выхлопов» меньше у собаки- Переваги:
- Со своими задачами справляется, цена
- Недоліки:
- Возможно вызвал у собаки аллергию
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щиро раді, що Вам сподобався корм бренду Profine!
Можемо порекомендувати Вам спробувати корм Brit Care Weight Loss Rabbit & Rice. Він так само розроблений для зниження ваги, але джерело протеїну в ньому інший.
Бажаємо гарного дня!
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм порекомендовал ветеринар для нашей француженки-аллергика после лета на даче у мамы. Отдали спортсменку, забрали тумбочку)))) Корм подошёл отлично, ест с удовольствием, аллергических реакций не наблюдается. Постепенно худеем)
- Переваги:
- Соотношение цена-качество. Подошёл нашей собаке - аллергику на отлично.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Profine! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Собаке не очень понравился корм,хотя не переборчивая.
- Васильченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Хороший корм, наша собака ест с удовольствием
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Пока нет
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Очень хороший корм, такса ест с удовольствием. Так что рекомендую.
- Переваги:
- С витаминами очень полезно для животных.
- Недоліки:
- Недостатков не наблюдаю.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм подошёл собаке (корги) сбалансированное питание и не поправляется, ест с удовольствием, размер буБоЧеК средний для подростков и средних пород собак
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм (как и все у этой фирмы) с хорошим составом из класса супер премиум. Собака ест с удовольствием, никаких побочек нет.
- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Хороший корм, собака склонна к аллергии, приходится подбирать корма. Корм подошел, ест с удовольствием. Шерсть и кожа выглядят здоровыми. Цена радует.
- Переваги:
- Цена, качество, гипоаллергенный
- ІванПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Брав цей корм - Profine Light Lamb, для знайомих. В них стерилізована, схильна до надлишкової ваги дівчинка породи кане корсо віком 2.5 роки. Результат чудовий. Собака не втратила, ані активності, ані енергії, шерсть залишилася на рівні. Втратила лише зайву вагу: мінус 5 кг. за 3 тижні. Далі не схудла. Зараз собака в оптимальній кондиції. Так що рекомендую цей дієтичний корм, як реально дієвий.
- Переваги:
- Країна-виробник, ціна, якість.
- Недоліки:
- Не помічено