Відгуки покупців про Навушники Proove Blitz TWS with ANC White (555530003)
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Навушники супер. Дуже задоволена.
Представник постачальникаОльго, доброго дня!
Щиро дякуємо за теплі слова та високу оцінку наших навушників Proove Blitz TWS with ANC. Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо, щоб кожна мелодія у Ваших улюблених треках звучала ще яскравіше, а навушники тішили комфортом і надійністю щодня. Дякуємо, що обираєте Proove!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Рекомендую
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Beige
Звук якісний.
- мала емкість акб
----- розробники!!!! Під час коннекту з телефоном роздається ГИДОТНИЙ ПОТУЖНИЙ ПІСК!!!!! чуть в стінку пару разів не зарядів ними!!!
НЕ РАДЖУ!!!!!- Переваги:
- Мало
- Недоліки:
- Багато суттевих
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук і зворотний зв'язок.
Шкода, що у вас склалося таке враження від користування навушниками.
Proove надає 12 місяців гарантії на ці навушники.
Рекомендуємо звернутись у точку покупки для перевірки пристрою та, за потреби, вирішення питання по гарантії.
- Юлія О***Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Категорично не рекомендую купувати саме на Розетці товар!
Замовила на подарунок, переглянула що подарунок прийде якраз на ту дату,яку мені потрібно.
Але магазин вирішив не сповіщати мене про те,що замовлення буде доставлене пізніше заявленої дати(тобто на наступний день після 15:00) ! Допоки я сама не написала і не уточнила коли я зможу отримати цей товар!
Не майте надії на те,що ви зможете отримати товар,так як заявлено на сайті при оформленні товару,особливо якщо ці товари на подарунок!!!!!!
Мало того,товар був оплачений повністю,відмінити замовлення вже самостійно після того як дізналась що товар прийде невчасно я також не могла!
Дякую Розетка,за «вчасну» доставку товару і «прекрасний» сервіс!- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Не доставляють товар вчасно!!!!!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Юліє.
Нам щиро прикро, що ви стикнулися з такою ситуацією.
Ми передамо ваше звернення відповідальному менеджеру зі сторони Rozetka, аби звернути увагу на важливість дотримання зазначених термінів — особливо коли йдеться про подарунки.
Дякуємо, що обрали продукцію Proove, і будемо раді, якщо ви дасте їй шанс у майбутньому.