Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Навушники Proove Gaming Glimmer (APP) Black/purple (642250569)

Оцінка користувачів 3.94/5
на основі 41 відгук
  • Богдан Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Непогані навушники за свою ціну, купував як подарунок, але мабуть дефектний.
    Нажаль з включенною підсвіткою - шипучий дьорганий звук в правому навушнику.

А у лівому навушнику є постійний апаратний гул при бездротовому підключенні (і через USB-донгл, і через Bluetooth)

Дефект проявляється скрізь - на ПК і через телефон
    При підключенні по кабелю шуму немає, але кабель короткий сам по собі

В бездротовому режимі та тишині - дискомфорт.
    Що робити в такому разі? Чи це дефект чи так "і має бути"?

Переваги:
    Непогана якість звуку
    Недоліки:
    Дефект у вигляді гулу та іншіх апаратних звуків під час роботи чіпів

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Богдане, доброго дня.

Дякуємо за детальний відгук.

Описана вами поведінка не є штатною для даної моделі. Якщо сторонній шум або гул присутній у бездротовому режимі незалежно від джерела підключення, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки пристрою в межах гарантійного обслуговування.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Навушники класні легкі,зручні не тимнуть , але після користування неповних 6 місяців вони трісли....у вас за зазначено в описі гарантія 12 місяців

Недоліки:
    Тріснули після 6ти місяців неактивного користування

Оксано, доброго дня.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Для вирішення ситуації рекомендуємо звернутися до продавця або до сервісного центру для огляду товару. Після діагностики спеціалісти зможуть надати детальну інформацію щодо подальших дій у межах гарантійного обслуговування.

• Віктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Purple

Після місяця користування дуже сподобались, шкода нема можливості скласти їх а то б носив їх скрізь)

Переваги:
    Дуже легкі, дуже добре передають звук і голос, зручні, м'які амбушури, підтримує телефон через тайп-с
    Недоліки:
    Мікрофон дуже далеко від роту, в інструкції не вказано як вимкнути підсвідку

Вікторе, дякуємо за відгук!
      Раді, що навушники залишили позитивне враження у користуванні. Дякуємо також за зауваження — воно допомагає нам ставати кращими.
      Щодо підсвітки: для її вимкнення достатньо одноразово натиснути кнопку живлення.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Перше, що кинулося в очі що вони дуже легкі, реально майже не відчуваються на голові. Користуюсь кілька днів: до пк підʼєднуються швидко
    По комфорту: сидів у них десь 2-3 години підряд - не тиснуть ніде. Звук якісний для такої ціни
    В цілому зручні для повсякденного використання, особливо коли потрібно довго сидіти за компʼютером

Переваги:
    Легкі, довго тримають заряд, гарний звук
    Недоліки:
    Для маленької голови можуть бути трохи завеликі, але то як на мене не критично

Андрію, дякуємо за відгук!
      Раді, що навушники комфортні у використанні та добре підходять для щоденної роботи за комп’ютером. Приємно знати, що модель виправдала очікування у користуванні.
      Нехай і надалі приносять тільки позитивні враження!

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Пользуюсь пару днів. Легенькі, на вуха не тиснуть. Звук в іграх чути добре, мікро також кайфовий, чіткий, підсвітка не навязчива. Працюють стабільно, без глюків. За ці гроші якість топчик

Елено, дякуємо за відгук!

Раді, що навушники вам сподобались.

Нехай і надалі користування приносить тільки позитивні враження!
      З повагою, команда Proove Gaming

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Взяв собі кілька місяців тому, але дівчина постійно в мене їх тягає, як на стрімах так і в повсякдень - то довелось придбать ще одну пару. Найкращі вуха які в мене допоки були навіть не думав що вони настільки мені зайдуть.

Переваги:
    Батарея тримає дай боже, легенькв, звук чіткий і насичений, мікро працює на висоті
    Недоліки:
    За весь час не знайшов

Олеже, дякуємо за відгук і окремо — за довіру вдруге.

Коли за навушники в сім’ї вже “йде боротьба” — це найкраща рекомендація для нас
      Раді, що модель настільки зайшла, що з’явилась ще одна пара.

Нехай і надалі тільки радують у щоденному користуванні!

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Перше що зацінив - це дизайн та підсвітку і те, як вони в іграх працюють. Заряд тримають бодро, зарядка швидка. Хороша гарнітура, виглядає стильно і працює без глюків. Поки все топ

Дмитре, дякуємо за відгук!

Приємно, що навушники одразу залишили хороше враження та радують у користуванні. Нехай і надалі працюють стабільно та приносять тільки позитивні емоції.

Гарного геймінгу!

• Саша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Взяв другу на днюху, бо сам такими користуюсь вже місяць. Звук імба разом з мікро, акум тримає довго
    Кент задоволений
    Каже на голову не давлять

Переваги:
    все топ
    Недоліки:
    нема

Сашо, дякуємо за довіру!

Особливо приємно читати, коли беруть другу пару після власного досвіду користування.
      Раді, що і звук, і мікрофон, і автономність не підвели.

Нехай і вам, і другу навушники служать довго та радують у кожній грі!

• Лера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Дуже легенькі, голова не втомлюється після довгих каток. Звук об'ємний. За таку ціну вогонь. Ще й мікро можна складати за непотреби. кайф

Леро, дякуємо за відгук!

Раді, що навушники виявилися легкими та комфортними навіть під час довгих ігор, а звук виправдав очікування. Приємно чути, що оцінили й складний мікрофон — це дійсно зручно в повсякденному використанні.

Нехай і надалі приносять тільки позитивні емоції

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Навушники сподобались. Звук чистий, мікрофон робе дуже добре, пацани в діскорді почали нахвалювать. Виглядають стильно, зарядка тайп-сі дуже зручна. Поки все топ, далі будем бачить

Недоліки:

Олеже, дякуємо за відгук!

Раді чути, що Ви задоволені якістю звуку та мікрофона, а дизайн і зручність зарядки також виправдали очікування
      Нехай навушники й надалі тішать стабільною роботою та комфортом у використанні!

• Оля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Довго вибирала між кількома варіантами і взяла ці. Звук об'ємний, баси є, все нормально. Стильовий дизайн і якісний звук - те що треба для мене

Добрий день, Олю!

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені вибором і що звук та дизайн повністю відповідають Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Брала на заміну старим дротовим і це небо і земля, не розумію як взагалі грала раніше без нормальних навушників лол. Звук об'ємний баси є але не перебор. За ці гроші воно того варте чесно. Шкодую що не взяла раніше

Добрий день, Ірино!
      Щиро дякуємо за такий емоційний і приємний відгук!
      Нам дуже радісно чути, що навушники стали для Вас відчутним апгрейдом та подарували новий рівень звучання. Ми справді приділяємо особливу увагу балансу басу та об’ємності звуку, щоб користування приносило максимум задоволення.
      Дякуємо за довіру та бажаємо ще більше яскравих ігрових моментів!

• Артем С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Активно користувався біля двох місяців. Вийшов мікрофон з ладу.
    Звук хороший в навушниках. Мікрофон також був хороший, поки працював)

Добрий день, Артеме!

Дякуємо за відгук.

Нам прикро, що виникла така ситуація. Якщо мікрофон перестав працювати після певного періоду використання, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки пристрою в межах гарантійного обслуговування (гарантія становить 12 місяців).

Сподіваємося, що питання буде оперативно вирішене. Якщо виникнуть додаткові запитання — будемо раді допомогти.

• Алла У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Якість звуку непогана. Мікрофон хороший. Тисне на вуха, тож через хвилин 10 починають боліти вушні раковини.

Переваги:
    Недоліки:
    Тисне на вуха

Добрий день, Алло!

Дякуємо Вам за відгук.

Раді, що Ви відзначили якість звучання та роботу мікрофона. Щодо комфорту — посадка навушників може відчуватися по-різному залежно від індивідуальної форми та чутливості вушної раковини.

Рекомендуємо відрегулювати положення навушників або зробити невелику перерву під час тривалого використання. Сподіваємось, що з часом посадка стане більш комфортною.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Purple

Навушники топ, брав собі репчери, але дівчині дуже сподобався звук, тому для неї взяв глімери через складний мікро. Виглядає круто, можна використовувати як для ігор так і в повсякденному житті. Амбушури м’які, не тиснуть. Імба за ці гроші

/п.с. тестували звук - все круто, спочатку не відразу зорієнтувались як налаштувати їх, але як розібрались - шо звук шо мікро - це кайф/

Переваги:
    Стильні, комфортні, звук та мікро - кайф, якість топ

Доброго дня! Дякуємо за відгук.
      Раді, що звук і мікрофон Proove Gaming Glimmer приємно здивували та підійшли як для ігор, так і для спілкування. Бажаємо комфортного користування!

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

купив навушники активно в них грав 3 місяці на 4 місць користування почали репіти і тріснула 1 пластикова палиця на верхній частину навушників не писав взагалі нічого по цьому поводу в підтримку, через 2 неділі після цієї тріщина зламалась друга палиця пластикова верхньої частини навушника, в пятницю 30 лютого написав в інстаграм чекав 2 дні на відповідь знову написав зранку в понеділок 2 лютого відповіли вечорі сказали повернуться до моєї проблеми на наступний день ось вже пройшла пʼятниця мені ніхто нічого не написав і не повернувся до моєї проблеми, ЖАХЛИВИЙ ПЛАСТИК НАСТІЛЬЕИ ПОГАНОЇ ЯКОСТІ Я НЕ БАЧИВ НІ В ОДНИХ НАВУШНИКАХ

Переваги:
    гарний звук в навушниках та мікрофоні, легко підключатись до телефону або до компʼютера але якість пластику та підтримки підвела:(
    Недоліки:
    погана підтримка, жахливий пластик, прослужили менше ніж півроку рекомендую кому потрібні навушники на 4 місяці активного користування
    • Назар Б***

забув додати ще не працює дротовий режим як я їх не крутив що не натискав не працює і все, тільки підключаєш провід вони заряджаються а від проводного зʼєднання тільки слово

Доброго дня!
      Дякуємо за ваше звернення та за очікування.

Ми уважно ознайомилися з ситуацією. На жаль, ми не здійснюємо обмін або повернення товарів напряму, оскільки покупка була оформлена через магазин-партнер. Для вирішення питання щодо обміну або повернення рекомендуємо звернутися безпосередньо до магазину, де було придбано товар — вони проводять такі процедури відповідно до своїх правил.

Дякуємо за ваш інтерес до бренду Proove Gaming і сподіваємося, що надалі ваш досвід з нашими продуктами буде позитивним.

Дякуємо за уточнення.

Офіційно в характеристиках гарнітури вказано 2 бездротові режими підключення:
      — 2.4 ГГц (через USB-донгл)
      — Bluetooth

Водночас гарнітуру також можна використовувати у провідному режимі — через кабель Type-C 3.5 мм, який входить у комплект.
      У цьому випадку навушники працюють саме як дротові, без активації бездротових режимів.

• яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Навушники просто бомбові, мені подобається що я можу в них і щодень ходить музику слухать і у ігри грати. Мікро дуже классний, ну а батарея - то окрема моя повага два дні вже користуюсь й батарея навіть не пискнула + можна ще звук під себе у додатку налаштовувати

Переваги:
    додаток, мікро, батарея, звук ракета
    Недоліки:
    не знайшла

Дякуємо за такий крутий відгук. Дуже раді, що навушники зайшли і для музики, і для ігор. Окремо приємно чути, що ви оцінили мікрофон, автономність і можливість налаштування звуку в додатку. Користуйтеся із задоволенням та гарного геймінгу!

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже сумно , здав в сервіс

Переваги:
    Більш менш звук
    Недоліки:
    Риплять час від часу + не заряджаються вже

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що навушники працюють нестабільно та виникли проблеми із заряджанням. У такій ситуації радимо звернутися до сервісного центру або магазину, де було здійснено покупку, для обміну навушників на справні. Сподіваємося, питання буде вирішене максимально швидко та ви отримаєте позитивний досвід користування.

• Оля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Дуже зручні та басисті навушники, плюсом йде ще приложуха, в якій можна підрегулювати їх під себе, все сподобалось, думаю купити ще колонки від цього бренду

Переваги:
    Зручні

Добрий день!
      Дякуємо за чудовий відгук - дуже приємно чути, що навушники сподобались і зайшли по звучанню та зручності
      Раді, що функція регулювання вушка виявилась корисною - саме для індивідуального комфорту ми її й передбачили.
      Будемо щасливі, якщо оберете ще й колонки цього бренду - упевнені, якість вас також приємно здивує
      Гарного користування! Якщо виникнуть питання - ми поруч.

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже класний навушники, звук граний, і микрофон тоже класний але я попользувался дето два місяця і мене вони зламались.

Переваги:
    Класний звук і микрофон класний
    Недоліки:
    Зламались через два місяці

Раді, що вам сподобались звук та мікрофон, але дуже шкода, що навушники зламались
      Рекомендуємо звернутися до сервісного центру або оформити гарантійне звернення, щоб вам допомогли з ремонтом чи заміною.

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Норм навушники за свої кошти. Теж побачив у блогера) В принципі не пошкодував що купив, звук нормальний, я би сказав навіть гарний. Мікрофон гарний, співрозмовник чудово чує (функція складання його у корпус топ!). Може я не помітив, але вушка не повністю з тканини є ободок з заміннику шкіри - для мене це мінус, але не суттєвий. Підключив через донгл, але можна і по блютузу. Те що в амбошурах не піна, якось все одно.

Переваги:
    Ціна, якість звуку, мікрофон.
    Недоліки:
    Не сподобалися кнопки на корпусі якісь дуже дешеві.

Дякуємо за детальний відгук!
      Раді, що навушники вам загалом сподобалися по звуку та мікрофону.
      Щодо кнопок - передамо ваш коментар команді якості, щоб покращувати продукцію й надалі.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

мікрофон якісний, але тихий спочатку, потрібно ставити спеціальний софт для підвищення звуку через драйвер(equalizer apo )

Переваги:
    дуже якісний мікрофон, не погані динаміки
    Недоліки:
    замалі амбюшури(не влазить вухо, через це починають боліти) , не віміють одночасно заряджатися та працювати

Доброго дня, Валентине!
      Дякуємо за відгук. Мікрофон у цій моделі дійсно звучить тихіше на стандартних налаштуваннях - підсилення через еквалайзер є нормальною практикою.
      Навушники не можуть працювати під час заряджання - це особливість конструкції. Щодо амбушур - передамо ваш коментар виробнику.

• Аркадій З***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Купил такие с уценкой изза поврежденной коробки. Впервые решил взять блютуз наушники, при подключении через блютуз ужаснейший фоновый звук пробовал и через телефон и через пк и там и там фоновый звук, если при этом идет оправдание "ну это же блютуз" я не понимаю в чем смысл его если все так плохо пробовал через провод там все нормально, но изза этого не работает микрофон, и тут вопрос зачем были сделаны эти наушники если в блютуз режиме фонит, а при проводном нету микрофона

Переваги:
    Хорошо укомплектовано, красиво
    Недоліки:
    Ужасный фоновый звук, при проводном подключении не работает микрофон

Доброго дня, Аркадію!
      Дякуємо за відгук. Сторонній шум у Bluetooth-режимі не є нормальною роботою - це схоже на індивідуальну несправність.
      Мікрофон у цій моделі працює тільки по Bluetooth, через AUX він не активний.
      Рекомендуємо оформити обмін або діагностику - ми зі свого боку допоможемо.

• Ігор Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Повівся на рекламу в ТікТок від блогера... Думаю, цьому жуку за неї норм забашляли! Дуже він нахвалював дану гарнітуру, але реальність зненацька виявилася трохи прозаїчнішою. Здавалося б тут все як я люблю - дешево та сердито, але - ні, в основному тут про дешевизну, а не про сердитість) Загалом що до збірки, корпуса й матеріалів - середнячок. От що сильно не сподобалось, так це дуже жорстка тканина на оголів'ї, що аж дряпає шкіру, як наждачка. Ну і паралон замість піни в в амбушурах трохи розчаровує. Що ж стосується звуку - то він на любителя... Здається, що динаміки працюють на межі можливостей, і хоч і явного рипіння немає, відчувається постійна каша і захлинання. Частотний профайл зашитий виробником слабо підходить як для ігор так і для музики і націлений просто щоб навушники гучно волали. Хтось скаже - є додаток, візьми і налаштуй, як тобі подобається... Тут теж не все так просто. Річ у тім, що в гарнітурі, судячи з усього, немає вбудованої пам'яті для зберігання налаштувань, і працюють вони тільки в режимі bluetooth, а після перемикання режиму чи вимикання пристрою, налаштування скидаються на дефолт. Це робіть додаток повністю безкорисним.
    Гарнітура, хоч і не вартує як крило від літака, та все ж таки має купу проблем. Краще все ж таки трохи доплатити та взяти щось більш гідне.

Доброго дня, Ігоре!
      Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук. Ми розуміємо, що відчуття комфорту та звучання - це дуже індивідуально, і вони можуть відрізнятися в кожного користувача.
      Модель Proove Glimmer APP проходила тестування на якість матеріалів, звучання та стабільність з’єднання - гарнітура має збалансований звук із чітким басом і деталізацією.
      Ми уважно ставимось до кожного коментаря й обов’язково врахуємо Ваші побажання для подальших оновлень і покращень продукції.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і допомагаєте нам ставати кращими!

• Сергей Р***

Велике дякую за відгук! Теж подивився цього недоблогера і хотів дітям подарувати, але тепер точно не куплю цей товар.

Дякуємо вам за коментар!
      Розуміємо ваше рішення - кожен користувач має свій досвід, і нам важливо чути всі відгуки. Хоч деяким покупцям ця модель дійсно не підійшла, ми також отримуємо чимало позитивних оцінок щодо зручності, звучання та роботи гарнітури в щоденному користуванні від інших наших користувачів.
      Ми вже передали зауваження виробнику, щоб допомогти покращити продукт надалі.
      Якщо будете шукати іншу модель - із радістю порадимо варіанти, які точно виправдають очікування.

• Максим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Якість самих навушників я вважаю не відповідає ціні. Ціна повинна бути до 500 гривень. Дешевезні матеріали.

Переваги:
    Звук /- нормальний, але тільки для перегляду відео, для ігор не підходить..
    Недоліки:
    Замалі, давлять на вуха.

Дякуємо за відгук!
      Нам шкода, що навушники не виправдали Ваших очікувань.
      Модель Proove Gaming Glimmer (APP) створена саме для геймінгу - з низькою затримкою звуку, додатком для налаштування і зручним мікрофоном для спілкування в іграх.
      Можливо, навушники були надто щільно підібрані для Вашої форми голови - амбушури з часом трохи пом’якшуються і стають комфортнішими.Якщо відчуття тиску не зникає, будь ласка, зверніться в сервіс - ми допоможемо перевірити модель або замінити її.

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники просто супер! Звук чистий, ідеальний для ігор. Зручно сидять на голові, не тиснуть. Дизайн сучасний, виглядають дорого і якісно зібрані. Дуже сподобалось, що є підключення через Bluetooth і можна налаштувати все через додаток. Рекомендую всім, хто хоче крутий звук і комфорт!

Переваги:
    Гарний звук, м’які амбушури, зручна посадка, стильний дизайн
    Недоліки:
    Не знайшла

Миколо, дякуємо за чудовий відгук
      Раді чути, що Proove Gaming Glimmer подарували вам комфорт і задоволення від гри.
      Ми справді прагнули поєднати стиль, якість і продуману ергономіку, щоб навушники залишали лише позитивні враження

• Волощук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь навушниками Proove Gaming Glimmer- дуже задоволена якістю та зручністю. Звук чистий і насичений, добре збалансований між басами та високими частотами. У іграх чітко чути кроки, постріли й напрямок звуку - чудова просторовість.
    Мікрофон працює відмінно: голос передається чисто, без спотворень і шумів.
    Зручно, що є кілька варіантів підключення Bluetooth, донгл 2.4 ГГц і кабель.
    Навушники сидять комфортно навіть після кількох годин використання, амбушури м’які, не тиснуть.
    Підсвітка виглядає стильно, але не надто яскраво — все зі смаком, є додаток де можна вимкнути чи навпаки.
    Збірка якісна, матеріали приємні на дотик, усе виглядає надійно.

Переваги:
    гарний мікрофон, приємні накладки на динаміки
    Недоліки:
    не знайшла

Доброго дня, Ірино!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий та детальний відгук!
      Раді, що Proove Gaming Glimmer виправдали очікування - ми дійсно приділяємо велику увагу якості звуку, комфорту та дизайну.
      Бажаємо вам ще більше приємних моментів у музиці та іграх

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники добрі, звук граний, мікрофон якісний. З цієї сторони ніяких претензій немає, але ж є свої підводні камені. Заряду навушників вистачало на 8-10 годин використання без підзарядок тільки на перший день. А вже на другий вони працювали тільки годину на повному заряду. Я не знаю в чому справа, червоний індикатор заряду не горів, що значило, що навушники заряджені, але вони й близько не працювали стільки скільки повинні. Добре, це можна було б ще перетерпіти, але ж дротовий режим дуже обмежує самі навушники. Мікрофон в дротовому режимі не робить, що саме для мене дуже великий мінус. До того ж ще й форм-фактор подушок для вух ніяк не робить їх приємними для носіння, через 20 хвилин вуха починають боліти.

Переваги:
    Заряду гарно вистачало
    Недоліки:
    Тільки в перший день використання, в дротовому режимі не працює мікрофон, взагалі неудобні

Доброго дня, Дмитре!
      Дякуємо за відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що ви зіткнулися з такими труднощами під час користування навушниками. Рекомендуємо звернутися до точки продажу, де здійснювалася покупка, для перевірки пристрою або обміну. Фахівці допоможуть визначити причину несправності та розв'язати питання у найкоротший термін.

• Артем Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Purple

Так я потрапив ситуацію де мені вдалося замовити дві версії Proove Gaming Raprure i Glimmer, сам не знав шо вибрати

Суб'єктивна думка і по відчуттям

Якщо довго сидите в навушниках дуже рекомендую Rapture

Звук між ними двома це ти Rapture 8/10, a Glimmer 6.5-7/10
    Вони хороші для своїх грошей, я пробував студійні по 16-30к там зовсім інше, але ці на рівні

Трошки зручніше у Rapture додавання і зменшення гучності, тут ти крутиш колесо, а в Glimmer пластмасові кнопки, не критично зовсім але помітно покращує регулювання звуку, бо клацати на пластмасу не приємно по звуку

Різницю між їх вагою я не відчув

B кого вуха середні або більші то Rapture

Я б переплати в би чисто за зручність

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Втомлю вуха, але можливо треба розносити

Вітаємо, Артеме!
      Дякуємо за такий детальний і чесний відгук про навушники Proove Gaming Glimmer та Rapture. Цінуємо, що поділились своїм досвідом і порівнянням моделей - це дійсно допоможе іншим користувачам зробити вибір. Ми врахуємо ваше зауваження щодо комфорту й продовжимо вдосконалювати конструкцію, щоб ідеально пасувала під будь-яку форму вуха. Бажаємо комфортних і яскравих ігрових сесій з Proove Gaming!

• Илья К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прийшли за 2 дні, бачив усюди відгуки про писк у вусі, не став виключенням, певне що з мікрофоном трохи різна напруга або є стик драйверу і мікрофонного конектору, що викликає статичний писк, але він дуже приглушений і з музикою чи в іграх зовсім не відчувається навіть на поділці гучності 2 зі 100, при тиші відчуваю тільки незначний писк, який не заважає.

Габарити трошки завеликі, але зумовлено 40мм драйвером. Підсвітка рівномірна, але сенсу в ній немає)

АЧХ помірна, при стандартних налаштуваннях еквалайзеру помітно бракує середнього діапазону від 1000 до 4000, високого від 8000 до 16000, також є гул у діапазоні 250-500, тому налаштувавши 1 1 0 -1 -2 0 2 1 2 3 ДБ по кожному діапазону за Дб можна добитись більш збалансованого звучання. Я порівнював з АЧХ Beyerdynamic DT770 PRO 250 Omh, зрозуміло що ідеальної чистоти від цих не варто очікувати, але за свою ціну дуже якісні.

По заряду - вистачає на 13 годин від донглу 2.4, при 80% гучності з підсвіткою. Помітив цікавинку у наборі в коробці, прикріплю скрін - в інструкції ємність - 600мАг, на коробці і сайті 900мАг

По відстані - заявлені 10м реальні на 2.4, якщо немає перепон у вигляді стін. У мене 50кв.м, донгл посередині, тільки у кутках квартири або у вбиральні маю рваний сигнал, від'єднувались лише раз на більше ніж на 5 сек. По bluetooth не перевіряв, так як телефон завжди поруч.

ЗАГАЛОМ навушники чудові за свою ціну! Це мої перші безпровідні повнорозмірні навушники, але враження чудове.

Переваги:
    Якісний бас, чудовий мікрофон
    Недоліки:
    АЧХ бажає кращого, але можна налаштувати через додаток

Дякуємо, Ілля, за настільки змістовний і технічно точний відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили якість звуку та мікрофона Proove Gaming Glimmer. Дякуємо також за спостереження щодо АЧХ - передамо ваші зауваження команді розробників. Раді, що навушники перевершили очікування за автономністю та якістю зв’язку. Гарних перемог у грі!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для комортного використання треба було розносити неділю. А так в загальному якісні класні навушники з гарним мікрофоном.

Переваги:
    Топ за свої гроші, якісний мікрофон, непоганий звук, зручний функціонал.
    Недоліки:
    В офіційній документації не написано як вимкнути підсвітку.

Дякуємо, Андрію, за відгук!
      Раді, що Proove Gaming Glimmer APP виправдали ваші очікування за якістю звуку та мікрофоном. Щодо підсвітки — вимкнути її можна через мобільний застосунок Proove APP, а також механічним шляхом кнопкою вмикання/вимикання.
      Бажаємо комфортного користування і яскравих ігрових моментів з Proove Gaming

• Андрій

Завантажив ваш додаток, і дійсно, вийшло! Але, як тільки я законектився назад до ПК, на привеликий жаль, я побачив, що підсвітка знову увімкнулася :(:(:(:(
      А на рахунок кнопки яка вимикає підсвітку, ну максимум як вийшло її вимкнути, це вимкнувши самі навушники :(
      Може ви володієте інформацією, за допомогою якої комбінації кнопок, чи можливо закляття, я зможу це вимкнути?

Доброго дня, Андрію!
      Щоб увімкнути або вимкнути підсвітку на Proove Gaming Glimmer APP, достатньо легко натиснути кнопку живлення - коротке натискання вмикає або вимикає підсвітку.
      Зверніть увагу, що після роз’єднання навушників із Bluetooth-пристроєм (наприклад, ПК) підсвітку потрібно буде знову активувати або вимкнути вручну або через застосунок.

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мікрофон працює гарно, співбесідник чує добре. Заряду хватає на довго. Звук також на рівні за свої гроші. Рекомендую.

Артеме, дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви залишились задоволені роботою мікрофона, якістю звуку та автономністю Proove Gaming Glimmer APP. Бажаємо комфортного користування та лише приємних вражень!

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже сподобалися навушники,як по дизайну так і по звучанню. Якісний звук, нічого не хрипить та не тріщить,7.1 звук відчувається. Додатково сподобалась якість мікрофону моїм тімейтам,все на вищому рівні,також вони дуже приємно сидять на голові, тобто вони не важкі та й амбушури виконані з тканини,таке мені подобається

Переваги:
    Пакування,якість звуку,мікрофон,ргб
    Недоліки:
    Не виявив

Артеме, дякуємо за настільки детальний та теплий відгук!
      Нам приємно, що Proove Gaming Glimmer APP сподобалися і за дизайном, і за якістю звучання. Раді, що ви оцінили 7.1 звук, комфортну посадку та мікрофон, адже саме ці характеристики ми прагнули зробити на високому рівні. Бажаємо вам максимум задоволення від користування і крутих ігрових сесій!

• Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Забрав навушники, звук топ, мікрофон топ. Все на рівні! Треба тепер оцінити на дистанції. Скажу точно, що ці вуха кращі за hator hyperpunk 3 wireless!

Переваги:
    Мікрофон, приємний звук
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Олексію, доброго дня!
      Дякуємо за такий класний відгук. Раді чути, що якість звуку та мікрофона вас приємно здивувала. Дуже цінно, що ви поділилися порівнянням з іншою моделлю — це допоможе й іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного користування та тільки позитивних вражень від гри та спілкування!

• Олексій Х***

На наступний день користування, чую невеличке пульсування в правому навушнику через 2.4гц. Можна якось це виправити. Це проявляється, якщо дуже такий звук

Олексію, щиро дякуємо за розгорнутий відгук і високу оцінку!
      Дуже приємно чути, що навушники Proove Gaming Glimmer APP виправдали ваші очікування і навіть перевершили конкуренцію. Раді, що вам сподобались якісний мікрофон і чистий звук.
      Щодо пульсування у правому навушнику через 2.4Гц — дякуємо за детальний зворотний зв’язок. Це може бути пов’язано з налаштуванням з’єднання. Рекомендуємо зробити ресет навушників і повторно під'єднати їх.
      Якщо ситуація збережеться — будь ласка, зверніться на точку купівлі, для діагностики чи обміну.
      Бажаємо приємного користування і гарного ігрового досвіду!

• Влад І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

При підключенні через донг 2.4 виникає шум поміхі та якість звука гірша але при підключенні через кабель різко все змінюється якість звука набагато краще та відсутні шуми сприводу мікрофону він непоганий

Недоліки:
    через донг 2.4 виникає шум поміхі та якість звука гірша

Доброго дня! Дякуємо за детальний відгук. При використанні навушників через донгл 2.4 можуть виникати шуми через перешкоди від інших пристроїв, які працюють на тій самій частоті (наприклад, Wi-Fi або бездротові миші/клавіатури). Рекомендуємо:
      спробувати під'єднати донгл у інший USB-порт (краще на передній панелі або з подовжувачем);
      розмістити донгл далі від роутера чи інших джерел сигналу;
      Якщо ж проблема не зникає, радимо звернутися у точку продажу для додаткової діагностики.

• Ілля К***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

беру зранку на роботу повністю заряджені, увечері за ПК уже вимикаються бо розрядились, не дуже відповідає заявленій автономності (а по кабелю не працюють, раджу брати дорожчу версію яка працює по кабелю в разі потреби). 7.1 звук ніяк не відрізняється від звичайного, певно його тут просто нема (в інших моїх навушниках різниця дуже помітна). Буду оформляти повернення і пробувати Rupture

Переваги:
    Недоліки:
    Автономність

Ілля, добрий день!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом
      Звертаємо увагу, що при постійному використанні режиму 7.1 звук навушники розряджаються швидше, ніж у стандартному режимі.
      Рекомендуємо передати навушники у точку продажу для діагностики.