- Алёна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через 5 міс здох
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає нфс, мало пропрацював
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже більше 7 місяців.
Є один недолік, який трохи набридає: коли хочу почати тренування (біг), воно шукає GPS (через телефон), знаходить, і потім треба натиснути "старт", але сенсор не завжди спрацьовує з першого разу. І ти починаєш біжати, і іноді можеш не помітити, що тренування по суті не розпочалось. А потім вже в процесі бігу ти мусиш знову клацати, воно знову шукатиме GPS і знову треба натискати, все це не дуже зручно в процесі бігу.
Але в мене не було якихось завищених очікувань від годинника за такі гроші.
Тому мене він повністю влаштовує.- Переваги:
- Відповідає співвідношенню ціна/якість
- Недоліки:
- Відсутність синхронізації з різними додатками, типу Adidas running, Strava, Google Fitness.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
З Новим роком! Окремо дякую компанії "Розетка"!!!
- Переваги:
- За свої гроші норм!
- Недоліки:
- Незначні
- Алёна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пропрацював 3 місяці і здох
- Переваги:
- Прикольно на початку,
- Недоліки:
- Не можна писати смс, немає нфс, іграшка на 3міс
- Данил
А зачем тогда покупать данное устройство если на нём нельзя этого делать перед тем как покупать смотрите что и как
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Матеріал корпусу метал?Через це й купляв...та,нажаль...БРЕХНЯ!
- Nadiia M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляла для старенького тата, циферблат бачить добре. Не зрозуміла лише, чи можна відслідкувати по годиннику, де тато перебуває... Підкажіть, чи є така функція і як це зробити, щоб я зі свого смартфону бачила місце перебування годинника (тата) на карті міста. Дякую.
- Переваги:
- Великі цифри годинника
- Недоліки:
- не помітили
- Алёна Г***
Такої функції тут немає
- Надія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляла в грудні,поробив 3 місяці і не працює датчик!Не вимірює пульс і кисень.Розчарована...
- Переваги:
- Заряду хватає на 6-10 днів
- Недоліки:
- Перестали працювати датчики вимірювання пульсу і кисню
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую.
Нажаль не можу повернути. Так як при видачі пошкодили коробку.- Переваги:
- Ніяких. Все на рівні з конкурентами.
- Недоліки:
- Дисплей після підняття руки вмикається через 2 секунди. То є жах. Немає функції "постійно вімкненого дисплея". Відповідно ви кожного разу будете чекати 2 секунди щоб побачити час.
- Ольга У***
А Ви, коли купували, опис уважно читали? Тип матриці екрану - TFT, а функція постійно ввімкненого екрану (AOD) доступна тільки, коли екран Amoled! Тому це не недолік цього годинника, це його особливість. А Ви будьте уважнішими перед покупкою наступного разу)) Рекомендую читати відгуки і дивитись відеоогляди щоб не було таких непорозумінь
- Роман М***
Після того як поносив.
Доповнюю.
Про функцію "олвейс он" я б і не парився так як в попередніх часах реакція на включення дисплея миттєва.
А коли купив це нещастя почав шукати вихід з ситуації і потім уже дізнався про дану ситуацію з олвейс он.
І говорити: дивись огляди і читай...
Можу сказати кожна людина зосереджена на одному і я не фанат смартів і годинників подивився огляд і візуально сподобались.
Це те саме як би Ви купили у мене щось. І я вам відповів на не додіки "а чому ви не подивилися що там немає компенсації реактивної потужності енергії..... Там же дрібним шрифтом знизу написано"
Ближче до суті.
1) Акумулятор не тримає заявлених 10 діб.
5 днів то для нього потолок.
При чому всі функції вимкнено.
2) Додаток сирий. В глобальній версії недоступні всі можливі.
3) Годинник вібрує кожні 3000 кроків.
Функція не вимикається. Тобто ви йдете у вас вібрація, думаєте що прийшло повідомлення, а ні там:
" ура ви зробили 6000 кроків"
Навіщо? Садить Акумулятор і навіщо мені це повідомлять?
4)При вхідному дзвінку береш трубку а годинник продовжує вібрувати поки ви не активуєте дисплей. Прийшов додому зняв годинник поклав на стіл.... дзвінок і вуаля.
Ви говорите по телефону а годинник ковбаситься на столі. - Олександр
Ольга вам нормально відповіла, це ваш затуп що ви не подивилися.
- Наташа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все соответствует описанию ...
- Валентин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив доньці на подарунок, не знайшов програми в телефон на українській мові, російської теж немає (можливо я щось не нахожу в меню, незнаю ), сенсор підторможує
- Переваги:
- Великий екран
- Недоліки:
- Немає української мови, часи підторможують, сенсор не чутливий
- Бондаренко Ю***
Є російська мова
- Барановский С***
Приложение скачайте с плей маркета а то удалите и будет русский посилання
(Сначала удалите потом скачайте с плей маркета - Сергій О***
Аби була російська, а української не було - ніколи не взяв би такий українофобський товар
- Григорій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные часы
- Переваги:
- Все что надо работает и присутствует
- Недоліки:
- Нет сменного ремень
- Валентин Т***
Доброго дня. Скажіть будь ласка, меню браузера в телефоні, якою мовою?? Дякую
- Тимур Б***Продавець: Rozetka
Мав два таких. Один на місяць ,інший на рік. Перестають працювати сенсори. Не рекомендую.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Недовговічний сенсор)))
- НаталіяПродавець: Rozetka
Витирала на заміну 5 мібенду. Сподобався візуально, акуратний, стильний. Користуюсь 5 місяців, повернулась до мібенду.
Доооовго вмикається екран, підносиш руку і чекаєш... Це дратує. Вимкнула активацію екрану рухом бо інакше він постійно світиться і батарея дуже швидко сідає. Шоб активувати екран треба натиснути на кнопку... Ну таке...
Не зустрічала раніше схожих відгуків, але в мене є такий глюк: декілька раз на день він сам включає меню де обирати заставку, та вібрує при цьому. Ти думаєш, шо прийшло сповіщення, а він знову обирає заставку
Сповіщення я теж відключила бо поки не переглянеш його на годиннику воно буде раз за разом про себе нагадувати. Додаток сирий, не зручний... Ремінець постійно розстібається. Напевно, єдине, що подобалось це наявність ліхтарика.- Переваги:
- Ліхтарик
- Недоліки:
- Безліч