Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дитячі кеди для дівчинки Reebok Royal Prime 2.0 100208254 5905588703334 26 Білі (5905588703389)

Оцінка користувачів 5/5
  • Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 26.5
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідає фото

Большемерят. Покупали размер 28. Производителем указано на бирке, что это 17.5 см. В реальности на 1 см больше 18.5 см

Переваги:
    Легкие. качественные
    Недоліки:
    Большемерят. Покупали размер 28. Производителем указано на бирке, что это 17.5 см. В реальности на 1 см больше, 18.5 см
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 32

Класні кеди , рекомендую

• Катерина

Доброго дня. Чи гарно гнеться підошва?

• Юлія Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 26

Дуже незадоволена роботою Розетка. Замовила дитині ці кросівки, втомлена з дитиною йду на Розетка. Відкриваю коробку, і бачу що в цій парі взуття вже хтось на вулиці погуляв. Дуже брудна, пильна підошва. На заднику подряпина, є плями зелено-жовтого кольору на підошві. Це як? Що за ставлення таке до покупців? Чи хтось перевіряє замовлення перед відправкою, чи «і так зійде»? Добре, що замовила не поштою… Жахливе ставлення до покупців...

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Поганий сервіс Розетка

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 29

Класні кеди, дуже сподобались. Але не підійшов розмір.

Переваги:
    Зручні, легкі
    Недоліки:
    Більшомірять
  • Іванна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 31

Кросівки хороші, розмір відповідає дійсності. Придбала 2 пари)

Переваги:
    Якість
  • Іванна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 29

Кросівки чудової якості! Гарно сидять на ніжці

Переваги:
    Колір, форма, комфорт