- Мостович Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм зайшов на ура. Маю двох йорків, їдять з задоволенням обоє.
- Переваги:
- Подобається все.
- Недоліки:
- Немає.
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Я в перше взяла,но мому Йорку сподобалось їсть із задоволенням
- Переваги:
- Покі не знаю
- Недоліки:
- Небачу
- Лёля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Хороший мелкий корм, йорик ест с удовольствием
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Беру не в первый раз!
Йорку очень хорошо заходит)))- Переваги:
- Сбалансированный корм
- Недоліки:
- Ярослав Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Французькому бульдогу подобається(вік 4 місяці). Без алергії, чудовий апетит, добре набирає вагу.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм гарний, моя собака алергік, і корми з куркою він їсти не може, так що це чудова альтернатива. Хороший склад, легкий запах риби, маленькі гранули
- Переваги:
- Склад, маленькі гранули, не викликає алергії
- Недоліки:
- Великий розхід корму, немає зіп застібки на упаковці, тобто один раз розпакував, а далі закривай чим хочеш
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Спочатку їла з задоволенням, а потім не захотіла
- Гулюк І***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм супер,моя собака їсть із задоволенням
- Недоліки:
- Не виявила
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Do.Little. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Все оперативно в плане заказа и доставки . Корм отличный спасибо
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Проверяйте срок годности. заказал 3 кг чиху. И оказывается уже в следующем месяце срок годности заканчивается. при том что дата производства была в начале 2025 года. мы за пару недель 3 кг корма никак не сьедим(((
- Переваги:
- корм кушает. вроде норм
- Недоліки:
- срок годности заканчивался через 3 недели ((((