Відгуки покупців про Дитяча демісезонна в'язана шапка-біні Reima Hattara 5300057B-9400 52-54 Сіра (6438557209364)
- Руденко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Окружність голови: 54. Колір: Світлий фіолетовий
Якісна , тепла , гарна
- Переваги:
- Якість супер
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Окружність голови: 54. Колір: Світлий бордовий
Гарна шапочка, якісна та стильна.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Вітаємо, Юліє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Окружність голови: 58. Колір: Світлий бордовий
Супер шапка
- Полина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Окружність голови: 54. Колір: Бузковий
Чудова шапочка
Вітаємо, Поліно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.