Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підліткові кросівки Reima Lenkkari 5400003A-9990 38 Чорні (6438429803607)

Оцінка користувачів 4/5
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 36

Купив в вересні вистачило на осінь, розлізлися повністю, якість така собі

Переваги:
    дизайн
    Недоліки:
    дуже недовговічні

Вітаємо,Тарасе. Нам шкода, що кросівки не повністю виправдали ваші очікування. Термін служби взуття може залежати від інтенсивності використання, умов носіння та догляду. Сподіваємось, що дизайн моделі все ж залишив приємне враження.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 35

Сподобалась якість, цікавий дизайн. Єдине, замінили шнурки на еластичні, щоб дитині не обтяжувати життя ;) В цілому позитивні враження від кросівок.

Переваги:
    Дизайн. Якість
    Недоліки:

Вітаємо, Марино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Лариса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 33

Тяжеленькие,симпатичные

Переваги:
    Маловаты,пришлось отказаться, размер нужно было заказывать 34.
    Недоліки:
    Маловаты

Вітаємо,Ларисо.Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що кросівки Reima Lenkkari сподобалися вам за дизайн. Щодо розміру — шкода, що вони виявилися замалими. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Тетяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Гарні і зручні кросівки, не промокають.

Переваги:
    Зручні, якісні
    Недоліки:

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Аурэлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Рейма хорошо всегда все производит

Переваги:
    Практично, комфортно, не мокнет, легко в машине стирается и в другой сушиться. Износа нет. Рекомендую!