Відгуки покупців про Дитячі зимові черевики Reima Coconi 5400027A-2570 26/27 Жовті (6438429840916)
- Пасичная Н***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 29
Чудове взуття! Читаю коментарі, дуже дивно, що у когось промокали ноги. Купували на зиму, супер теплі і комфортні! Цього року замовила більший розмір, але у іншому кольорі.
Середнє
Завелике
-15°C
Вітаємо, Наталіє! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Плетенюк И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 35
Хороші черевики , не промокають , беремо вже 2й сезон.
Вітаємо, Інно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу та взуття Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Давиденко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 35
Теплі, зручні, повномірні. Брали як демосезонні на слякоть, на холодну осінь, початок весни
Вітаємо, Оксано! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 31
Круті боти, малий задоволений
Вітаємо, Павло! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 31
Супер ботиночки
- Переваги:
- Зручно і красиво
- Недоліки:
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 31
Один черевик був мокрий після прогулянки. Тому вони не є непромокаючими, як у описі.
- Переваги:
- Гарні, широкі, зручні. Малий задоволений. Взув у магазині і пішов.
Вітаємо,Анно.Ця модель з гумовою калошею,яка не промокає,тому мабуть волога потрапила зверху взуття.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 35
Черевики не погані, але якість устілки бажає кращого як для зимового періоду, тонка і холодна, не закріплена, нога ковзає
- Переваги:
- Непромокають
- Недоліки:
- Холодні устілки, не закріплені
Вітаємо,Романе.Взуття завжди проходить тестування але все одно багато чого залежить від теплообміну дитини. Якщо Вас не влаштовує устілка при потребі Ви можете замінити її на більш теплу.
- ЮліяПродавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 25
Взуття просто жахливе! Важке, не гнучке, підкладка на пʼяті прорвалась одразу, і просто гола резина, про захист від води не може і мови йти - після звичайної снігової «каші» дитина прийшла з мокрющими ногами просто повністю! Устілка протерлась практино до дір, і це при тому, що в нас є змінне взуття, яке дитина носить частіше за це. Я б і безкоштовно їх не взяла б, не те, щоб платити за них більше 2 тис…
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість нульова
Широке
Завелике
+5°C
Вітаємо,Юліє. Нам дуже прикро за дану ситуацію.Дана модель має гумову галошу, яка промокати не повинна,можливо сніг потрапив у серелину через верх взуття. Або можливо нога спітніла. Якщо не вийшов гарантійний термін можете звернуться до посилання
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 33
Чоботи промокають (як на мене, це найгірше, що може трапитись з дитячим зимовим взуттям), устілка зімʼялась і покошлатилась вже через пару тижнів, як чоботи вдягались
Вітаємо,Тетяно.Модель має гумову калошу тому промокати не може,можливо вода потрапила зверху чобітка.По устілці все залежить від особливості вдягання дитиною.Зазвичай утворення катишків відбувається через те, що дрібні частинки волокна (ворсинки) піддаються тертю з іншими поверхнями це нормальне явище.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із бежевим. Розмір: 27
Тепые, но к сожалени ноги мокрые даже после ходьбы по снегу.
Вітаємо,Олексію! та дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Звертаємо увагу, що відчуття вологи може з’являтися через активність дитини та використання бавовняних шкарпеток , рекомендуємо термошкарпетки без бавовни.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 31
Дитина проносила дані черевки один тиждень, порвалася підкладка в обох черевиках. На гарантійне звернення отримав відповідь що це не гарантійний випадок. Цікаво, а що тоді взагалі являється гарантією ?!
В підсумку, витрачені гроші, черевики порвані, розетка заробила.- Переваги:
- Недоліки:
- неякісний товар
Середнє
Відповідає
0°C
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Розмір: 31
Я в шоке ! Вчера одели первый раз ! Вечером ноги мокрые стельки мокрые ! Вы издеваетесь ! Рейма за такие деньги и они текут или не знаю что ! Дыр не обнаружила ! Хочу вернуть их !
- Переваги:
- Нему
- Недоліки:
- Текут
Вітаємо
Гумова калоша передбачає, що взуття не промокає в нижній частині, тому вірогідніше за все ніжки спітніли і саме тому всередині взуття було вологе
Для перевірки цілісності мембрани радимо гарно просушити взуття, потім покласти всередину паперові рушники і занурити на кілька хвилин в ємність з водою. Це дозволить перевірити взуття на протікання. Якщо дійсно є брак, ми готові здійснити обмін - Дар'я Л***
Термо-носочки и будет порядок
- Лиза А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 23
Была очень разочарована, не первый год покупаем ребенку ботинки Reima, данная модель не понравилась тем , что промокают ноги, хотя в описании написано не промокают.
Вітаємо,Лізо.Модель має гумову калошу тому промокати не може,можливо вода потрапила зверху чобітка.
- Руслан М***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 31
Отримав вмісто 30-31, 32-33. Саме дивно, на коробці і на бірках 30-31, а саме взуття 32-33 - на підошві та язичку. Зверніть увагу . Саме не приємне що чекали це взяття з нетерпінням , а тут таке вперше зустрічаємо!!!
Широке
Високий
Вітаємо, Руслане! Рекомендуємо звернутись до підтримки розетка посилання
Обмін/повернення можливе протяго 14 днів з моменту отримання товару.