Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про УМБ RIVACASE Rivapower VA1083 30000 mAh PD 65W Black

Оцінка користувачів 3.22/5
  • М.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

замовив 30 шт. таких, з них 17 зі вздутими батареями, що аж кришка відійшла, або вже 1мм щілина, лише 13 шт. виявились нормальні

Недоліки:
    багато браку

• Максим

сервісний центр прийняв рішення повернути кошти, що ж, буду чекати надходження. шкода вже не взяти по такій ціні щось інше з аналогічними характеристиками

• Максим Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Пришел разряженный, поцарапанный, и отошедшей крышкой корпуса от вздутого аккумулятора.

Переваги:
    Ноль
    Недоліки:
    Всё

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Не заряджає ноут при заявлених 65W.
    Помилку яку пише ноут додав на скріншоті

Переваги:
    Поки не виявив
    Недоліки:
    Не заряджає ноут

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Відповідає опису. Для ноутбука вистачить на 8-10 годин робрти.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Наверное мне достался последний экземпляр со склада. Коробка помятая, слегка надорванная, внутри сам павербанк оказался с царапиной и какой-то весь потёртый, хотя пломбы на упаковке целые.
    Сам павербанк на 200грамм (724 против 916) легче чем павер другого бренда той же ёмкости (40000).
    По инструкции написано - для начала использования сразу зарядить, из упаковки было 65%, поставил заряжаться и когда стало 99% - так на этой цифре и провисел дополнительно 2,5ч. 100% я так и не увидел. Посмотрим как будет в работе.
    Сам бренд этот знаком по очень качественным сумкам для ноутбуков.

Переваги:
    Компактний, яркий индикатор заряда.
    Недоліки:
    Так и не зарядился на 100% - мигает всё время 99%

• Олександр Р***

Администратор зря расстроился. Нет же никакой проблемы. Всё работает, всё нормально. Просто описал всё как есть.

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний

Прийшов повністю розряджений. Заряджався дуже довго від зарядки 120Вт. Після цього при використанні дойшов до 80% і відразу відключився і показував 0% і не заряджав нічого. Зарядив ще раз, до нуля він розрядився ну дуже швидко, але ще досить довго працював показуючи 0%.
    І ось лише після 3-ї повної зарядки/розрядки показує проценти коректно. Заряджається десь за 3.5-4 години повністю. Ємність відповідає заявленій.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    прийшов розряджений, потребує калібровки

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Незрозуміло ще як працює. Прийшовши, показав 90% заряду, але вже через півгодини зарядки ноута показав блимаючий 0%.
    Далі, зарядкою на 65w зарядився приблизно за 4 години, це значить швидкість заряду десь 27wh, ну це ніяк не 65w на вхід.

Переваги:
    Недоліки:
    Повільний зарядґ швидкий розряд

• Андрій Ф***

Після декількох зарядок нормально працює (окрім нешвидкої зарядки)

• Олексій К***

Дуже якисній павербанк Супер

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Час зарядки павербанка 4-6 годин, не схоже на 65 вт вхід. Решта відповідає характеристикам

Щиро вдячні за Вашу довіру!
      Нажаль, вхідна швидкість заряджання залежить від дуже багатьох факторів,зокрема від блоку, яким заряджається пристрій.

• Юрій Д***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

при розряді до 15% не віддає енергію не через usb-a не через usb-c

Переваги:
    невеликий розмір
    Недоліки:
    працює 15-100%

• Віра
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Замовила, оплатила, коли приїхала забирати - коробка заклеєна нерідним скотчем, всередині- пауербанк без ніяких додаткових пакувань, плівок, скло екрану все в подряпинах, по корпусу теж потертості.
    Відмовилася.
    То тепер цього замовлення у мене навіть в історії нема!