- Дебелинськая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Обожнюю цей пилосос. Я дуже вибаглива до якості всмоктування, продуктивності побутової техніки. Спочатку мене сильно напрягала його вага, бо після звичайного трохи не звично. Але згодом все пройшло. Він ідеальний!
- Переваги:
- Класно тягне, достатньо заряду на два поверхи будинку. Підсвітка підлоги і труба що згинається окремий вид задоволення.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Пылесос очень понравился своей мощностью и удобством , особенно когда свет выключают крутая вещь своей автономностью . У нас собака и кот на удевление спровляеться отлично . И салон машины помогает вычещать .вообщем не жалеем
- Переваги:
- Реально классная вещь ,помощник не заменим
- Недоліки:
- Мы не нашли
- Суздальцева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Пылесос очень понравился! Мощный, отлично справляется с уборкой как на полу, так и на коврах. При этом удобный в использовании и не тяжелый — рука не устает даже при длительной уборке. Отдельный плюс — легко чистить контейнер, всё быстро и без лишних усилий. Покупкой полностью доволен, рекомендую!
- Переваги:
- легкий не устает рука
- Недоліки:
- не нашли
- ВЛАДИСЛАВ О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Якісний та практичний пилосос - рекомендую до придбання.
- Переваги:
- Прибирає якісно (навіть в еко-режимі), в комплекті електрична міні-щітка (дуже корисна річ), заряду аккумулятора вистачає на тривалий час роботи.
- Недоліки:
- Двох світлодіодів на турбощітці замало для якісного освітлення ділянки прибирання - ще два світлодіода і будо б ідеально.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Пилосос дуже гарний .
- Переваги:
- На довго вистачає зарядки.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Пилосос просто супер , повністю хватає щоб прибрати будинок , дуже зручно складається , займає дуже мало місця , а саме головне дуже тихий ! Покупкою задоволений
- Переваги:
- Багато функціональний , тихенький і виготовлений з якісних матеріалів
- Недоліки:
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Дуже сподобовся пилосос, 240 ват потужнiсть добре збираэ мусор ,та шерсть тварин домашнiх у нас пес i кiт) Взаголом не розчарувал .
- Переваги:
- Сподоболось що збiрка Францiя. Стильний потужний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Довго обирали з дружиною акумуляторний пилосос, зупинились на Rowenta, бо любимо їхню техніку за якість та продуманість. Вже можу сказати, що не підвів і цей пилосос. Подобається гнучкість, маневреність, вага. Ідеально робить сухе прибирання, ніякого бруду чи сміття навіть у важкодоступних місцях. Автономної роботи повністю вистачає для прибирання нашої квартири. Вважаю, цю покупку дуже вдалою, щоч зізнаюсь, одразу мав сумніви, добре, що дружина наполягла)))
- Переваги:
- Якісні насадки, легкий в руці, довгий час роботи
- Недоліки:
- Немає, думаю їх не варто і шукати
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Дуже сподобався дизайн, стильний і зрозумілий. Користування максимально зручне. Завдяки потужності та гарній комплектації прибирання можливе від підлоги до стелі. Користуюсь по кілька разів в день, особливо на кухні або коли діти прийшли з прогулянки. Кілька хвилин і крихти, сміття чи інший бруд зібрані. Щира рекомендація!
- Переваги:
- Потужність, компактність, підсвічування
- Недоліки:
- На разі, не скажу
- Ганна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з золотистим
Гарний пилосос, в цілому задоволена ним. Обирала між миючим і тільки сухим прибиранням і вирішила що краще взяти потужніший і з більшим часом роботи пилосос для сухого прибирання. Що приємно здивувало, так це тиха робота, робот пилосос і то голосніше ніж цей.
На рахунок ваги - не важкий, зручний в руці.
Комплектація доволі вдала, широкий вибір щіток для вузьких місць і меблів.- Переваги:
- Потужність, довготривалість, вага
- Недоліки:
- Не щільно прилягає ємність для збору сміття, є якась недоробленість в кріплення.
Представник брендуДоброго дня, Ганно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Наявність мінімального технологічного проміжку є конструктивною особливістю для захисту кріплень. Під час увімкнення пилососа внутрішній вакуумний тиск моментально притискає контейнер, забезпечуючи повну герметичність системи. Рекомендуємо також перевіряти, щоб внутрішній фільтр у чаші сидів рівно, а під засувки не потрапляв пил під час очищення.
Якщо ж Ви помічаєте надмірний люфт контейнера або зміни в роботі приладу, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру для проведення діагностики.
Бажаємо приємного користування.