Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумуляторний пилосос Rowenta X-Force Flex 16.60 Aqua Animal RH9CD9E0 з миючою насадкою

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Пилосос просто бомба, дуже хотів купити цю модель, бо вона найкраща у всьому сегменті.

Переваги:
    Швидкий, довго працює, є багато насадок
  • Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Вибирала з багатьох моделей , зупинилася саме на цій а саме тому що він надзвичайно потужний а також має багато насадок і працює довше чим інші моделі , покупкой дуже задоволена з чистого килиму зібрало контейнер піску та сміття - навіть мама була в шоці з цього, дуже рекомендую до покупки саме цю модель
    Великий плюс що він на акумуляторі та має штатив для підтримки , тому зручний для використання і можна одночасно мити , самий пилосос якісний - не тріщить і не скрипить

Переваги:
    Не дуже шумний, дуже потужний , має багато насадок - підійде і для автомобіля , після нього килим наче новий
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Дуже крутий пилосос, дуже потужний та зручний. Насадка для миття дуже сподобалась.

Переваги:
    Потужний
    Недоліки:
    Не знайшов, не враховуючи ціну
  • Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Це вже наш другий акумуляторний пилосос, тому до вибору підходили серйозно, враховуючи всі нюанси роботи попереднього та поточні умови, багато читали, порівнювали. Обрали цю модель через високу потужність та головне тривалий час роботи.
    Різниця з минулим дуже суттєва. Цей пилосос набагато потужніший, чудово збирає пил, сміття та волосся і з килимів, і з ламінату, маневрений і зручний. Комплектація чудова, можна прибирати не лише підлогу, а й більшість поверхонь у будинку, де збирається пил. Труба гнеться, усе продумано, якісно зібрано, приємно користуватись. Ми дуже задоволені вибором, замовили батькам точно такий.

Переваги:
    Довго тримає заряд, потужність, комплектація, якісна збірка
    Недоліки:
    Під час вимкнень електрики доводиться чекати підзарядки, але це питання не до приладу
  • Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

В умовах, коли графіки відключень диктують свої правила, цей пилосос став моєю найкориснішою покупкою. Хотілося взяти щось справді класне, і я не помилилася - пилосос просто супер. Найбільше подобається миюча насадка: вона реально відтирає все, навіть засохлі плями. Гнучка трубка - це окрема любов, бо тепер не треба нагинатися чи повзати під диваном, щоб прибрати пил. Навіть на економному режимі він тягне дуже добре, акумулятора мені вистачає, щоб тричі прибрати двокімнатну квартиру без підзарядки.
    Користуватися таким гаджетом - одне задоволення, він робить побут легшим навіть у складні часи. Тримаймося, дбаємо про свій затишок і пам’ятаймо, що ми обов’язково все подолаємо!

Переваги:
    Потужний, зручний, тривала робота, стильний дизайн
    Недоліки:
    Немає, наразі повністю задоволена приладом та сервісом магазина
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

До 2-х годин у режимі Eco+ручний - тобто для тюлі в кращому випадку. У бусті до 5хв у ручному та до 20хв у стандартному на твердих поверхнях. При цьому дуже повільна зарядка - 6 годин. Також не вказана кількість циклів заряду до деградації батареї.

-1 бал за вагу і місткість батареї (у конкурентів є кращі варіанти)
    -1 бал за відсутність швидкої зарядки

Переваги:
    Технологія Flex, адекватна вага
    Недоліки:
    Акумулятор, повільна зарядка
      Представник бренду

Доброго дня, Андрію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Пилосос Rowenta X-Force Flex 16.60 Aqua Animal — модель з екстремальною потужністю всмоктування до 315 AW, що є однією з найвищих у класі та забезпечує ефективне прибирання різних типів підлог навіть в енергоощадному режимі. Завдяки інтелектуальному двигуну та інноваційній щітці Neo, пилосос автоматично адаптує потужність під тип підлоги, що дозволяє максимально ефективно використовувати заряд акумулятора для оптимального балансу потужності та автономності. Час заряджання є конструктивно обґрунтованим для акумулятора такої потужності та ємності й спрямований на збереження його ресурсу та стабільної роботи протягом тривалого часу.
      Бажаємо приємного користування.

• Іван К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Подарував хресній, вона задоволенна, гнучкиц, багато насадок, тяга пелесоса дуже велика.

Переваги:
    Якість товару
  • Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Користуюсь уже певний час, пилосос приємно здивував. Тяга хороша, килими та дрібний сміття прибирає без проблем. Заряду вистачає на повноцінне прибирання квартири. Дуже зручно діставати під меблями, спина реально менше втомлюється. Насадки якісні, нічого не люфтить і не скрипить. Легко чиститься та миється. Загалом покупкою задоволений, свої гроші відпрацьовує.

• Марина П***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Класний пилосос, дуже зручний у користуванні. Добре тягне пил і шерсть, підходить для дому з тваринами. Подобається, що можна і пилососити, і протерти підлогу. Прибирати з ним легко і швидко.

• Богдан П***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Придбали на заміну старому провідному пилосмоку - зручність, ергономічність, практичність - це те що Ви оцінете одразу, якщо придбаєте пилосмок подібного типу (ака «швабра» на акумуляторі).
    Чому обрали саме Ровента? - бо саме у них є всі фішки ручних акумуляторних пилосмоків (фірм-виробників багато, але вони копіюють опції і функції один у одного - у Ровенти є всі ці прикольні та зручні фішки) і співвідношення якості/ціни дуже вигідне.
    Чому саме ця модель? - фактично топова модель лінійки x-force у Ровенти. Найпотужніший двигун серед подібних пилосмоків серед конкурентів (до 315 Вт), є всі насадки що ми хотіли, бо у деяких моделей немає тієї чи іншої насадки. А хотілось щоб була миюча насадка з обертаючимись мопами (сухе і активне вологе прибирання одночасно), насадка з щіткою з підсвіткою (прибирав коли вимкнули світло - світить не як ліхтар звісно, але бруд на підлозі перед насадкою видно нормально).
    І також міні турбощитка для меблів і також з лед світлом.
    Враховуючи що у нас два кота і ковролін в деяких кімнатах - для нас всі ці моменти були важливі, на ковроліні за рахунок потужності і обертаючоїсь щітки - ворс чудово підіймається, а бруд і шерсть добре збирається. Там де немає ковроліну - можна одномоментно і прибирати шерсть/пилинки і мити підлогу. А з міні турбощіткою зручно прибирати меблі від шерсті котів.
    Прибирання стало набагато зручнішим, швидшим, ефективнішим. І якщо раніше було просто ліньки це робити (бо незручний старий пилосмок, купа проблем з шлангом, проводами і т.д.) - то зараз це як гра, без проводів, без світла у квартирі, без шлангів, взяв в руку і одразу почав прибирання. Якщо раніше необхідно було окремо мити підлогу - то зараз на твердих поверхнях ти одразу і пилососиш і миєш підлогу.

Переваги:
    Автономність
    Ергономічність
    Практичність
    Насадки під усі задачі
    Ефективність
    Недоліки:
    Єдиний недолік, конкретно для нас майже не має значення, але тим не менш - це ємність акумулятора. Для нашої оселі при повному прибиранні вистачає впритул. Якщо квартира 3 кімнати - може не вистачити
      Представник бренду

Доброго дня, Богдан.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      В разі потреби Ви можете замовити додатковий акумулятор ZR009709 в авторизованих сервісних центрах виробника, адреси та контакти яких можна переглянути за наступним посиланням: посилання
      Бажаємо приємного користування.

• Александр
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з коричневим

Пилосос дуже сподобався. Потужний,європейська збірка і з щіткою,яка підходить для тих,у кого є домашні улюбленці і довге волосся,так як вона не накручуває волосся.Є також підсвітка для дрібного пилу..це важливий момент..Вистачає на мою квадратуру 40м² на три повноцінних прибирання зі всіми начадками додатковими,навітьдля вологого прибирання якісного.Рекомендую

Переваги:
    Дуже потужний,з повною комплектацією
    Недоліки:
    Не виявив