Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.59/5
на основі 141 відгук
  • AI аналіз відгуків
    68 відгуків:  приблизно 80% позитивних, 10% нейтральних, 10% негативних
    Загалом, покупці вважають Rowenta RO2913EA дуже гарним пилососом для свого цінового сегменту, особливо відзначаючи його потужність, компактність, легкість, простоту використання та догляду. Більшість відгуків — позитивні, апарат рекомендують для щоденного прибирання малих і середніх приміщень, а також як гарний вибір для подарунка літнім людям. Головні недоліки, на які вказують користувачі, — відсутність деяких насадок у комплектації, нескрізне регулювання потужності, питання щодо довговічності фільтрів і деякі індивідуальні випадки поломок.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Отличный пылесос! Простой, маленький, лёгкий можно держать в руке при уборке. Хорошо втягивает, от ковра щетку сложно оторвать, нужно регулировать воздушным клапаном на ручке и норм. Очень тихий, запускал в квартире когда спал ребёнок, при работе разговаривал спокойно с женой в одной комнате. Легко разбирается и чистится контейнер с мусором. Рекомендую!

Переваги:
    Компактный, мощный, тихий.
    Недоліки:
    Коротковатый шланг но не критично.
  • Таня П***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Дуже крутий пилосос, купили саме цю модель так, як хотіли щось компакте на маленьку площу. Пилосос супер, тягне дуже сильно. До покупки думала, що в мене чистий коврик але коли попилососила то всі були дуже здивовані, він витягнув стільки ще бруду, що це був шок. Маневрений, займає мало місця, шнур досить довгий, є регулятор на ручці ( заслонка) , легко миється. Тому дуже, дуже усім кому додатковий насадок не потрібно, РЕКОМЕНДУЮ!!! Пилосос чудовий

• ЛЮДМИЛА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Компактний, потужний, шум-середній, шнур нормальної довжини, фільтр хороший. Рекомендую

Переваги:
    Потужність, регулювання потужності на ручці
    Недоліки:
    Відсутній
  • vavan.anokhin
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

По сравнении с моим старым Филипсом мешковым, просто улёт техника, теперь жена как заводной кролик по комнате бегает с ним.

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Хороший, добротный пылесос, приобретался на подарок. Достаточно компактный, не тяжёлый, без труда складывается-раскладывается, чистится. С хорошей мощностью всаса. С лёгкостью справился с уборкой ковра с высоким ворсом. Идеально подойдёт для ежедневной уборки. Необходимая вещь в доме! Спасибо Розетке, всем довольны!

Переваги:
    Лёгкий, хорошая мощность всаса, цена
    Недоліки:
    Не нашли
  • Владимир В***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Лучшее в данном ценовом сегменте. Тихий, мощный, тянет просто шикарно. Конечно, колба не самая вместительная, и циклон мог бы получше трамбовать мусор, но камон, это пылесос даже не за 100$. Возможно, стоило взять что-то из линейки RO48.., но разницу я узнаю когда-то нескоро.

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Не выявил
  • Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Використовую пару місяців. Пилосос дуже потужний, легкий. Прибирає чудово. Як що покриття погано закріплене, то Ви швидко еро це дізнаєтесь ))))
    Але завжди можна знайти і недоліки. Шнур живлення не 5 м. І ручка тримача незручна для прибирання щіливою насадкою. Та й сама насадка має недоліки. (порівнюю з попереднім своїм пилососом). Всі ці недоліки не значні. З часом пристосуєшся.

Переваги:
    Потужний
    Недоліки:
    Короткий шнур, та незручна ручка шлангу
      Представник бренду

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів.
      За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають пилосос Rowenta RO2913EA комфортним у прибиранні оселі.
      Довжина шнура живлення 7,6 м. Як правило, цієї довжини цілком достатньо для прибирання площі у радіусі 7,55 м.
      Бажаємо приємного користування.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Тяга пылесоса отличная, лёгкий, не шумный, основная щётка хорошо сделана. Остались довольны!

• Тарас Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Пів року користуюся, політ нормальний, все влаштовує)

Переваги:
    Компатний розмір, відносно тихий, добра тяга
  • Иван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Отличный товар за свои деньги

Переваги:
    Цена, мощность
  • Вячеслав В***

Удобный пылесос

Переваги:
    Маленький, мощный, фильтр моющийся, регулировка мощи
  • Стреженюк Ю***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Маленький , легенький, швидкий , і тихий . Чистити дуже легко . Помив і готово . Рекомендую ціна і якість супер!!!

Переваги:
    Не гучний , легкий , і шнур 7 метрів , дуже потужний .
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Пылесос супер, меня устраивает абсолютно всем, до этого был LG с аквафильтром, мне лично было неудобно постоянно заливать/выливать воду, да ещё при перелазе через порог, вода разливалась. А этот пылесосик просто чудо, удобный, компактный, хорошие насадки, достаточная мощность. В общем мне очень нравится.

Переваги:
    Компактный, удобный, мощный
    Недоліки:
    Не заметила
  • Илона Д***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Для цієї ціни очікувала гіршого ,дуже порадував силою тяги ,не відірвати від ковра
    Не шумний
    Я задоволена (купували знайомі дорожче іншої марки , то моя бюджетніша покупка по по тязі в рази краща)

Переваги:
    Шикарно втягує пил
    Недоліки:
    Я не знайшла
  • Иван К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний
    Переваги:
    Крутой пылесос за свои деньги. Тянет хорошо, эффективно. Всем рекомендую!
  • Альона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Пылесос супер, тянет хорошо, но нет управления на ручке, что заявлено в описании. Для нас это было очень важно, но уже как есть, вот это неприятный момент.

Недоліки:
    Нет управления на ручке, что заявлено в описании.
  • Микола К***

• Денис П***

Легкий,потужний.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Відмінний пилосос, купівлею дуже задоволена. З плюсів: немає мішка ( викинув сміття, контейнер промив і готово), дуже тихий, їздить добре, швидко, прибирає чисто,гарно тягне(аж килим пiднiма).

Переваги:
    Цiна,можна змiнити фiльтри,регульована висота ручки.
    Красивий ,,дiвчачий ,, колiр
    Рекомендую до покупки
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Брали такий батькам кілька років працює - без нарікань
    Тепер і собі купили цю модель

Переваги:
    потужний
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Отличный пылесос.Очень сильно тянет,что аж ковер поднимается

• наталья я***

У нас даже линолеум регулируем тягу на ручке )

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Хороший, мощный пылесос. Убирает хорошо. В эксплуатации недавно. Никаких недостатков пока не выявлено.

Переваги:
    Мощность, без мешка
    Недоліки:
    Пока не выявлено
  • Поліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Отличный пылесос!!! Нет ни единого нарекания. Прекрасный товар за свою цену. Я думала, что ковёр чист, но как же я была неправа. После старого пылесоса этот был заполнен пылью на половину после первого использования.

Переваги:
    Хорошее соотношение цена/качество
    Недоліки:
    За несколько месяцев эксплуатации из нет
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Отличный пылесос. Легкий, мощный (не ожидал такой тяги при небольшом потреблении электричества), удобный в обслуживании. Хотелось бы больше насадок, возможно, где-то можно докупить? И фильтры - когда- то же придется их менять.

Переваги:
    Легкий, тихий, мощный, удобный в обслуживании
    Недоліки:
    Маловато насадок
  • Катерина М***
  • Марина

Пылесосит хорошо.удобный,лёгкий.Рекомендую!

• Руслан З***
  • Оксана Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Компактный, легкий, тихий, необходимые щетки есть, мощный

Переваги:
    Малое потребоение и эффективность
    Недоліки:
    Не нашла пока
  • Мария С***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Хороший пылесос, соотношения цены качества. Тихо работает, к тому же не энергозатратный. Удобно разбирается и чистится колба.

Переваги:
    Меленький компактный
    Недоліки:
    Нету
  • Ганна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Про Ровенту взагалі і казати не має що зайвого, найкраща якість товарів завжди. Потужний. Об'єм колби достатній для збору сміття. Зручний у використанні. Доставка швидка. Дякую за сервіс.
    Єдине, що в комплектації не було щілинної насадки. Можливо вже не комплектують їх взагалі. То це єдине, чого не вистачає. Щілинна насадка має необхідність бути в комплекті.

Переваги:
    Висока якість
    Недоліки:
    Відсутність щілинної насадки в комплекті.
      Представник бренду

Доброго дня, Ганна.
      Дякуємо за питання.
      Щілинна насадка у пилососі ROWENTA RO2913EA розташована в нижній частині корпусу пилососа. Детальніше ознайомитися з розміщенням щілинної насадки можна на фото 13 у розділі сайту Все про товар.

• Ганна М***

Дуже дякую. Не знала. Перевірила, все є в наявності. Дякую

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Для свого цінового сегменту чудовий пилосос. Рекомендую!!!
    І дякую Rozetka за швидку доставку

Переваги:
    Дуже зручний у використанні
  • Светлана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Пылесос супер, с задачей своей справляется. Очень мощный.

Переваги:
    Компактный, красивый цвет. Цена- качество.
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Просто знахідка для тендітної жінки!Давно хотіла мати пилосос без мішка,а тут щей акція!Сподобався так,що замовила подрузі та мамі!Радію прибиранню кожного дня!!!

Переваги:
    Легкий в управлінні,займає мало місця,потужний,замовила 3 штуки!
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Это мой первый пылесос с контейнером. Все предыдущие были с мешком. Разница видна сразу. Не нужно выковыривать из мешка мусор, просто высыпал из контейнера и всё! Я очень довольно. Из плюсов : очень мощный, иногда даже слишком, может потянуть за собой ковер. Цвет потрясающий( я бы сказала дизайн для девочек). Ребенку нравиться прозрачный контейнер( видно как крутиться мусор во время уборки).Компактный, в меру шумный, маневренный.
    Длина шнура подностью устраивает, занимает немного места.
    Щетка для щелей помогла высосать мусор между шкафами и стенами.
    Пользуюсь два месяца- всем довольна.
    Рекомендую.

Переваги:
    Всё вышесказанное и отличная цена
    Недоліки:
    Иногда сильно тянет ковер, но это можно регулировать отверстием на ручке.
  • Говоруха В***

Хорошая работа магазина.

Переваги:
    Очень довольна покупкой. Тихий и мощный - отличное сочетание! Спасибо за быструю доставку в точку выдачи!!
    Недоліки:
    Пока не нахожу
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Червоний

Очень хороший пылесос!Работает отлично!