Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Подушка Руно Grey Cat антиалергенне волокно 50х70 см (Р310.52СЛУ_Grey Cat)

Оцінка користувачів 4.72/5
  • AI аналіз відгуків
    116 відгуків:  позитивний — 75%, нейтральний — 15%, негативний — 10%
    Проаналізовано 116 відгуків. Покупці у більшості випадків залишають позитивні відгуки про подушку Runo R31052SLU Grey Cat, відзначаючи симпатичний дизайн з котиками, м'якість, добру якість пошиття і практичність для малюків та як декор. Основні переваги — привабливий зовнішній вигляд, зручність, легкість догляду. Однак помітними є скарги на швидке збивання наповнювача, недостатню жорсткість або навпаки жорсткість, а також періодичні зауваження щодо нерівного принта, розміру та відсутності внутрішнього чохла. Сервіс та швидкість доставки переважно позитивно оцінені. Загалом подушка визнається чудовим вибором з огляду на співвідношення ціни та якості, особливо для дітей чи в ролі декору, хоча для комфортного сну деяким покупцям доводиться регулювати наповнення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Евгений П***

Супер!!!

Доброго дня, пане Євген. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

быстро сбилась в комки. не понравилась

Недоліки:
    быстро сбилась в комки

Доброго дня пані Ольго.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Шикарна подушечка, хороша якість, гарненькі котики.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Немає.

Доброго дня, пані Інно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Надія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Замало наповнення але не погані.

Доброго дня, пані Надіє. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Гарної якості, зручна. Супер.

Доброго дня, пані Юліє. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже задоволена замовленням! Подушки м’які та зручні. Принт із котиками дуже милий та гарний, виглядає навіть краще, ніж на фото. Все сподобалося, товар повністю виправдав очікування. Рекомендую!

Доброго дня, пані Олександра. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушка дуже сподобплась дитині!

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купив спочатку ковдру дітям у подарунок. Їм дуже сподобалося. А потім вже пару подушок до комплекту. Подушки гарні. Принт красивий. Діти задоволені.

Переваги:
    Принт гарний
    Недоліки:

Доброго дня, пане Віктор. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже гарно виглядає, дитині щаслива, з задоволенням спить на цій подушці .

Переваги:
    Якісний матеріал, багато наповнювача.
    Недоліки:

Доброго дня, пані Оксана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Сіпан Н***

Зручна м'якенька подушка

Доброго дня, пане Сіпан. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Наталія С***

Задоволени, рекомендую!

Доброго дня, пані Наталія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хорошая подушка, мягкая,внучке очень нравится

Доброго дня, пане Дмитро. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Август М***

Найкраща подушка

Переваги:
    розбирається для прання

Доброго дня, пане Мартін. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Олена

Гарна якість, сподобалась.

Доброго дня, пані Олено. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Евгений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Зручніше брав 4 штуки . Але матеріал якийсь наче шуршащий (не знаю як пояснити) але думаю, що це поки вони нові такі доволі грубуваті. Треба вдягати наволочку))) доповню відгук через місяць

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Нема але в конкурентів ще додатково в комплекті запасний сінтепон (кому зам'які)

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

На мій смак, вона ідеально підійшла по розміру і жорсткості. Раджу дуже цю подушку і, взагалі, цей супер набір з котиками

Переваги:
    супер
  • Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Неплохая подушка за свои деньги!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Немного жестковатая

Доброго дня, пані Наталія Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Любов О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Очень лёгкие и быстро сбиваются((

Доброго дня пані Любов. Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Нам щиро прикро, що продукція не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження та будемо працювати над покращенням якості наших виробів. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

На перший погляд добротна, відповідає опису

Доброго дня, пані Ганна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чудові подушки. Не занадто м'які і не тверді. Приємні для лежання

Переваги:
    Ціна, якість

• Ірина С***

все відповідно до характеристик

Переваги:
    все відповідно до характеристики
    Недоліки:
    поки немає

Доброго дня, пані Ірина Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Валентина Б***

Чудова

Доброго дня, пані Валентина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Виктория Л***

Чудова якість,супер)

Доброго дня, пані Вікторія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Купувала подушку по акції, за таку ціну дуже якісний товар. Нажаль, саме цей наповнювач не дуже добре тримає форму, однак є можливість його замінити або зменшити/збільшити висоту подушки під свої потреби. Чохол подушки - зі 100% поліестера, це найбільший недолік на мою думку, але ця інформація чесно вказана у описі товару.

Переваги:
    ціна, якість пошиву, симпатичний дизайн
    Недоліки:
    матеріал чохла

Доброго дня, пані Ганно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Раїса Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Ні на мить не пожалкував що замовив. Подушки дуже класні.

Переваги:
    Помірно пружні і як на мене достатньо великі.
    Недоліки:
    Які тут можуть бути недоліки.

Доброго дня, пані Раїса. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Татьяна Ц***

Все просто супер.

Переваги:
    Малюнок гарний. М'яке та тепле
    Недоліки:

Доброго дня, пані Тетяна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дуже сподобалася подушка! Гарно пошита, синтепонові кульки добре розподілені, і великий плюс - боковий карман! Якщо комусь забагато синтепону, можна зробити "під себе". Доставка швидка. Сплю на ній вже 5 день - все добре. До подушок дуже вибаглива, бо від більшості болить шия! Від цієї - все добре! Товаром задоволена і ціною - теж

Переваги:
    "Кульковий" синтепон і боковий карман!
    Недоліки:
    Для мене- жодних! Повністю задовольняє мій запит!

• Резниченко Д***

Красивые)
    Плотные, хорошо набиты, нет комков, которые попадались в такой де ценовой категории в предыдущих наших покупках.
    Спать одно удовольствие, уже несколько недель тестируем.

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:

Доброго дня, пані Діано. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ирина С***

Симпатичный и хороший товар

Доброго дня, пані Ірино. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Валерій К***

Подушка комфортна

Переваги:
    Зручна для сну ,м'яка і не висока
    Недоліки:

Доброго дня, пане Валерій. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Олена М***

Гарна якість,дякую

Доброго дня, пані Олена. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хороша якість за таку ціну.

• Світлана Я***

Зручна, в міру пружна

Переваги:
    Можна регулювати наповнення подушки
    Недоліки:

Доброго дня, пані Світлана. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ігор К***

Красива,для дітей саме те

Доброго дня, пан Ігор. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ольга С***

Хорошая подушка)

Переваги:
    Хорошо набита
    Недоліки:

Доброго дня, пані Ольга. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Лариса Х***

Дуже гарна!!!Дякую