- Артём Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Заказывали такое же в прошлом году, только двуспальное, теперь взяли для ребёнка. Одеяло шикарное, очень теплое,мягкое и легкое капец.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- В минус 20 иногда не хочется переодеваться в эти холодные пуховики,хоть в одеяле едь на работу
- ДанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Уже два года оно у меня, достаточно тонкое, но зимой при 17 и ниже градусах в квартире под ним было нормально, что удивило. Хороший товар за свои деньги.
- Переваги:
- Легкое, не сбилось за 2 года, хорошо сохраняет тепло
- Недоліки:
- То, что легкое))
- Інна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Хтось тут написав, що воно не дихає і для нього це мінус, але для нас це плюс! В квартирі дуже холодно, знімаємо не надовго і не хочеться витрачатися на обігрівач, тому купили 2 такі ковдри зимову і демісезон, собі і гостям. Демісезонна дуже тепла, легка, сплю в майці, а до цього спала в светрі під флісовим пледом. Покупкою повністю задоволені, за свою вартість перевершила очікування, дякую за такий товар, тепер ми в теплі!
- Переваги:
- Ціна-якість, тепла, легка
- Недоліки:
- Не виявили для себе, за таку ціну і для наших потреб шикарний варіант
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Купляла на подарунок. Ковдра топ за свої кошти
- Переваги:
- Тепла і легка
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Легке, не очікуйте "супер тепла". Разом з тим досить універсальне.
Рекомендую.- Переваги:
- "Вартує своїх грошей"
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
замечательное, достаточно теплое и легкое одеяло. летом использовалось в целях подстилки и утеплителя в укрытии. стирается хорошо.
- Переваги:
- цена - качество!
- Недоліки:
- за год использования потеряло внешний вид
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Ковдра гарна, тепла та легка. Але для сатіну не підходить - ковзає в підковдрі. Ідеально для бязі, попліну та полісатіну )))
- Переваги:
- добре гріє
- Недоліки:
- не для всіх типів постільної білизни піоходить
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Легке, дуже тепле. Задоволена
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Непогане на свої гроші,головне велике не грубе
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Дякую за швидке обслуговування без черги. Замовляв таку ковдру в другий раз, але іншого кольору.
- Переваги:
- 5-6 років перевірено служить, пишу по досвіду. Ніколи не прав, не надягав підодеяльника чи підковдру. М'яка тканина, тепла та легка.
- Недоліки:
- Нажаль не великий вибір кольорів зараз
Представник постачальникаДоброго дня . Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
За эти деньги - идеальное одеяло. Сначала купили ребёнку, потом и себе такое же заказали.
Представник постачальникаЗдравствуйте, Татьяна. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Ковдра норм
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Ковдра супер
- Переваги:
- Дуже тепла
- Варя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Ковдра така, як я хотіла Менш тепла ніж зимова, але тепліша за утеплене простирадло. Це золота середина, якої мені не вистачало восени та навесні. Неймовірно м'яка, нагадує перину у дитинстві, при поїздках до бабусі Якість непогана, поки ковдра нова, а далі буде видно. Дякую, задоволена
- Переваги:
- М'яка, легка
- Недоліки:
- Поки не виявила
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
- Руслана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Дуже тепла,легенька і якісна!
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Легка та м'яка, для весни або на осінь чудово підійде- Переваги:
- Легка
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Ковдра сподобалася. Опис відповідає дійсності. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Шарак И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Відповідає опису.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Чудова ковдра. Тепла та легенька. Спати одне задоволення.
- Переваги:
- Легенька та тепла.
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
тепла велика ковдра, для зими підійде
- Переваги:
- Тепла
- Недоліки:
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Супер!!! Легка, тепла, зручна
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Дуже легка ковдра
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Одеялки отличные,качество супер
- Переваги:
- Рекомендую
- Юля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Легкое, теплое, комфортное
- Переваги:
- Цена/качество
- Станіслава П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Тепла,м'яка. Непогана ціна і якість.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Дякую за ковдру,дуже тепла і гарна
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Цена-супер! Лёгкое и тёплое.
- Переваги:
- Цена,легкость
- Недоліки:
- Пользовались всю зиму,недостатков не выявили
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Отличное одеяло. Тепло, хорошее и приятное на ощупь. Рекомендую
- Переваги:
- Материал, цена
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Легкое, но достаточно теплое одеяло. Брали еще до повышения, была шикарная цена )))
- Переваги:
- Цена, легкое, теплое
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Євро
Надо брать!
- Переваги:
- Большое, тёплое
- Недоліки:
- Не нашли
- Шапранова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
За таку вартість дуже гарна ковдра на літо - легке і не тепле
- Переваги:
- вартість, легке
- Иван Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Для пожилых то что нужно уже три раза стирал в стиральной машине качеств не потеряло отец доволен
- Переваги:
- Из всех одеял отец выбрал это
- Недоліки:
- Нет в наличии
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Двоспальні
Лёгкое, тёплое одеяло.
Качество отличное.
Представник постачальникаЗдравствуйте Анна. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Спальний розмір: Полуторні
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Тепла ковдра
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня Олександр. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.