Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Подушка Руно Spanish Style 40х80 см Біла з наволочкою (307Spanish style)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Ирина
    Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Доволі специфічний незвичний розмір. Круто, що є в комплекті напірник, окремо придбали ще один комплект для 2 подушок, на перезмінку. Купувала не тут, але рекомендую. Планую придбати ще кілька, тим паче по акції не дорого виходить)

Переваги:
    Хороша якість.
    Недоліки:
    Поки не знайшла)
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Класна подушка, якраз шукали такого розміру

Доброго дня, паін Ольго. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Мені такий розмір подушки дуже подобається. В мене набагато менше тепер болить голова і немає тяжкості в голові. Куплю ще.

Переваги:
    Розмір, та можливість змінити кількість наповнення.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Річ потрібна, зручна. Особливо для тих, в кого проблеми зі спиною.

Переваги:
    Не м'яка, не збивається.
    Недоліки:
    Біла наволочка.
  • Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Гарної якості. Можна відкрити напірник і відібрати наповнювача, якщо для вас занадто обʼємна.

Переваги:
    Хороша подушка
    Недоліки:

Доброго дня, Юлія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Максим Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Подушка хорошая пухлая и мягкая , по факту весит больше чем в характеристиках.
    840гр

Переваги:
    наполнителя не пожалели
  • Анатолий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Переваги:
    Рекомендую
  • М

по факту высота 20см

Недоліки:
    неправильный размер
  • Нина К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 40x80

Навіщо обманювати людей,писати що там 40 см!? Там від сили 25 см! Прийшла забирати замовлення,- а вигляд зовсім не відповідає заявленому

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Вдвічі менше у діаметрі,ніж заявив продавець
    • Яна

в якому ще діаметрі? як ви заміряли?

Доброго дня, Ніна. Приносимо свої вибачення за незручності спричинені Вам. Подушка розміром ширина 40 см., довжина 80 см., висота 14 см., допустима розбіжність +- 2см. Для того щоб ми могли розібратися, прошу пришліть фото заміряної подушки. Ми обов'язково проведемо роботу по виявленню, чому так сталося.