Відгуки покупців про Вологий туалетний папір Ruta Selecta 80 аркушів (4820202896494)
- Вероника Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Бумага качественная, в меру влажная, мягкая. Унитаз не забивает. Упаковка большая, хватает надолго. Порадовала цена, такого качества влажная туалетная бумага дороже чем эта.
- Переваги:
- Проверенный бренд, цена, качество.
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук! Раді, що ви оцінили м’якість, оптимальну вологість, безпечне змивання, велике пакування та вигідну ціну.
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Добрий папір. Сподобався
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що якість паперу вам сподобалася.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Раньше использовали другую влажную бумагу, эту взяли впервые.
Бумага понравилась. Качество хорошее, мягкая, заранее не разлазится. Из пачки доставать удобно.
Теперь будем периодически и этой бумагой пользоваться.- Переваги:
- Отличное качество.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук! Раді, що вам сподобалися м’якість, якість, зручне пакування та те, що вологий папір не розпадається під час використання.
- Лолита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Купила первый раз эту туалетную влажную бумагу ее качество оказалось безупречным,цена также по скидке порадовала,нареканий нет ,одни плюсы! Спасибо производителю.
Рекомендую- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за першу покупку, високу оцінку та рекомендацію! Раді, що якість вологої туалетної бумаги й вигідна ціна зі знижкою повністю вас задовольнили.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Гарний папір не в перше беру але інколи дістається декілька а так взагалі топ за свою ціну і мають приємний аромат
Представник постачальникаДякуємо за постійний вибір і відгук! Раді, що вам подобаються якість, приємний аромат і вигідна ціна. Зауваження щодо подачі кількох аркушів обов’язково врахуємо.
- Дем'ян З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Бомба
- Переваги:
- То что нужно в туалет
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за яскравий відгук! Раді, що товар повністю відповідає своєму призначенню.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Чималенька пачка за акційну вартість
- Переваги:
- Добре просочені лосьоном
- Недоліки:
- Вибілені, не даже зручний стікер під клапаном
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили велику упаковку, вигідну ціну та хороше просочення. Зауваження щодо стікера під клапаном врахуємо.
- Христина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Хороша якість, товщина і вологість. Зручно у використанні.
Деколи витягуються 2 штучки за раз.- Переваги:
- Якість, ціна
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили якість, щільність, вологість і зручність у використанні. Зауваження щодо витягування двох серветок одночасно врахуємо.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже класнi
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Немаэ
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Раді, що товар вам сподобався.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Якісний туалетний папір, на порядок краще ніж використовувати звичайні вологі серветки. Клапан на упаковці працює гарно тож з часом пачка не висихає, самі серветки як переконує виробник, розчинюються у воді що дуже круто. Рекомендую!
- Переваги:
- Виконує свою функцію 10 з 10
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук і рекомендацію! Раді, що ви оцінили якість, зручний клапан, який допомагає зберігати вологу в упаковці, та комфорт у використанні. Приємно, що продукт повністю виконує свою функцію.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Чудовий варіант!!!
- Переваги:
- Коли все , як хотілося і навіть краще!!
Задоволена своїм вибором! - Недоліки:
- ________
Представник постачальникаДякуємо за такий теплий відгук! Раді, що товар повністю виправдав ваші очікування й навіть перевершив їх. Приємно знати, що ви задоволені своїм вибором.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Супер. Якісний за доступною ціною
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю товару та його доступною ціною.
Чудові !!!
Коли все , як хотілося і навіть краще.- Переваги:
- Коли у сім'ї є діти - це просто необхідно! Якщо користувався хоч раз , купуєш на плстійній основі .
- Недоліки:
- Жодних
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук і довіру! Раді, що товар став незамінним помічником для вашої родини та повністю виправдав очікування. Особливо приємно, що ви обираєте його на постійній основі.
- Алекс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Сподобалися, бо не потребую ароматизаторів у цій справі. Ці майже не пахнуть
- Переваги:
- Збагачені алое та пантенолом, біорозкладні. Велика кількість
- Недоліки:
- За акційну ціну нема
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже корисна річ.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що товар виявився для вас справді корисним.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Хороший туалетний папір
Свою функцію виконує
Гарний клапан, добре дістається, в міру вологий
Можна купувати і користуватися на постійні основі- Переваги:
- Ціна, швидка доставка зі смарт
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили зручний клапан, оптимальну вологість і доступну ціну. Приємно, що продукт добре виконує свою функцію та підходить для постійного використання. Дякуємо за довіру!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Ідеальне співвідношення ціна/якість. Рекомендую.
- Переваги:
- Повністю розчиняються
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою.
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Представник постачальникаДякуємо за вибір та покупку!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Гарний папір вітчизняного виробника
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою.
- О.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Один з найкращих варіантів від нашого виробника. Єдине варто зауважити, що для дітей мають бути інші м'якіші моделі в лінійці.
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку та корисне зауваження! Раді, що ви цінуєте продукцію українського виробника, а побажання щодо м’якших моделей для дітей обов’язково передамо відповідальним спеціалістам.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Якісний товар, достатньо зволожений, легкий приємний аромат, приємний в використанні. Беру вже вдруге, подобається якість. Ще й іноді путаю з вологими серветками коли протираю собаці лапи, так з цим папіром лапи сам дає ( бо він значно приємніше дитячих вологих серветок). Рекомендую товар.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний відгук!
Раді, що Ви високо оцінили якість, оптимальний рівень зволоження та приємний аромат. Особливо приємно, що Ви вже вдруге обираєте наш товар і залишаєтеся задоволені. Дякуємо за довіру та рекомендацію!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже класна штука, особливо під час тривалих подорожей. М’який, достатньо зволожений - лосьйон не тече по руках під час використання. Раджу усім, особливо якщо акційна ціна
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Не знайшла)
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Раді, що ви оцінили зручність використання, м’якість і оптимальний рівень зволоження. Такий формат справді особливо корисний у тривалих подорожах.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Користуюся вологим туалетним папером «Рута» вже не вперше і можу сказати, що це дуже вдалий варіант за свою ціну. Найбільше подобається, що він справді щільний і міцний — серветки не рвуться під час використання, як це часто буває з дешевшими аналогами. Приємно також підтримувати українського виробника, а ще й отримувати додатковий «Національний кешбек» — це взагалі чудовий бонус
Єдине, що варто врахувати: аромат специфічний і сподобається не всім, тут уже справа смаку. Але за якістю самого паперу, щільністю та співвідношенням ціни й якості — однозначно рекомендую!- Переваги:
- Щільність, міцність, розмір, український виробник
- Недоліки:
- Запах комусь може не сподобатися
Представник постачальникаДякуємо за довіру, вибір бренду «Рута» та чудову рекомендацію! Тішимося, що ви задоволені міцністю вологого паперу, його ціною та приємним бонусом у вигляді національного кешбеку. Дякуємо за чесну думку щодо аромату. Гарного дня вам та лише вдалих покупок надалі!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже зручна і корисна штука
- Переваги:
- Адекватна ціна, кількість та якість
- Недоліки:
- Не завжди зручно діставати по одній серветці, але то діло звички, в пачці пальцем шукайте край
Представник постачальникаДякуємо за довіру та оцінку! Працюємо для того, щоб забезпечувати надійну якість на кожен день. Гарного вам дня!
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Швидко відправили замовлення, все добре
Представник постачальникаЩиро дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що ви залишилися задоволені. Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся знову!
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже подобається цій папір Має клапан Бумага гарно зволожена
- Переваги:
- Якісна бумага
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Нам приємно чути що ви задоволені нашою продукцією!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Сняла одну звезду за то, что трудно достается, либо рвется либо сразу несколько штук
- Переваги:
- Очень влажная, приятный аромат
- Недоліки:
- Трудно достается с упаковки
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що загалом товар Вам сподобався. Водночас шкода, що виникли незручності з діставанням окремих листів туалетного паперу.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Все згідно опису
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що товар повністю відповідає опису. Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Сподобався склад та якість)
- Переваги:
- Добре роблять свою справу, треба небагато серветок, економні
- Недоліки:
- Витягуючи 1 серветку тягнеться 4-5 шт одразу, незручно коли треба 1-2 шт
Представник постачальникаДякуємо за відгук і детальну оцінку!
Раді, що Вам сподобались склад, якість та економність у використанні. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Інна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Прикольна штука.
Купили вперше
Зручно в користуванні- Переваги:
- Зручно, особливо для жінок
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділилися своїми першими враженнями.
Нам приємно чути, що враження у Вас склалось позитивне.
- Еліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Дуже гарний папір, користуємося більше року. Гарно дістається (не по 3 за раз), достатній розмір і товщина. Жодного разу не рвалася. До звичайного точно не повернемось. Рекомендую
- Переваги:
- товщина, розмір, вологість
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді чути що Вам подобається наш вологий туалетний папір.
- Роман Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Може бути
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів/відривів: 80 аркушів
Хорошего ,качества приятний аромат.
- Переваги:
- Плотный
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш схвальний коментар!