Відгуки покупців про Навушники RZTK BM 800
- AI аналіз відгуків48 відгуків: позитивний — 74%, нейтральний — 17%, негативний — 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний звук,за такі гроші!
Акумулятори довго тримають!
Для Xbox мені підходить.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий варіант за *не за всі гроші світу*. Приємний бас при прослуховуванні музики. Компактні. Оголів'я дещо не надійне, будьте обережні. В цілому добротний бюджетний варіант
- Переваги:
- Компактність. Приємний бас
- Недоліки:
- Оголів'я
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та чесну оцінку. Раді, що навушники загалом виправдали очікування. Бажаємо приємного користування продукцією RZTK!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінна якість за таку ціну
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
мне нравятся
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну доволі хороші
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё хорошо !!!
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зарядив один раз і вже кілька днів навіть не згадую про зарядку. Для мене це величезний плюс. Подобається тканина на амбушурах — вуха не так паряться.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Невзгляденко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сучасні навушники, які вартують своєї уваги, діапазон частот, ідельно сіли, не злітають, м'яко прилягають до вух, заряду вистачає на довго.
- Переваги:
- Стильно виглядають, зручні, швидка доставка
Представник брендуДобрий день, Каріно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ростик П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перші враження це те що ці навушники дуже хороші.
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший звук, легкие. Дешевый
Шумодав на 2 из 10 работает, если 1 - это его отсутствие.- Переваги:
- Хороший звук, легкие. Дешевый
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наушники супер,спасибо !!!
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие наушники.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні безпроводні навушники достатньої якості й звучання за свої гроші. Порівнювати з чимось більш дорогим не варто - це саме навушники за свої гроші. Використання - для дому 100% - занадто тендітні для вуличного використання. Легкі, 12 годин на роботі не знімаючи - витримають.
(звук порівнював із Pioneer HDJ-CUE1 BT - різниця дуже велика не на користь RZTK. Але Піонери й коштують в 5 разів дорожче, та й взагалі занадто вдалі за їх вартість. Тому порівняння не є адекватним.)- Переваги:
- Лекгі, вуха майже не пітніють, не поганий звук, достатня гучність, підключення без проблем, не погана тривалість роботи
- Недоліки:
- тендітні, не приємний пластик (коли вдягнуті - краще не торкатися, не приєне відчуття), гучність й баси - средні.
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Щиро дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш змістовний відгук. Приємно знати, що навушники виправдали Ваші очікування у своєму ціновому сегменті та забезпечують комфорт навіть під час тривалого використання. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. Бажаємо, щоб навушники й надалі дарували Вам лише позитивні враження! З повагою, підтримка бренду.
- Костя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер. Вместо кабеля зарядки на 1,2м положили кабель на 20см. Заводская упаковка(пленка) не нарушена. Ну это не страшно. Главное чтобы они работали нормально!
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники хороші звук я б сказав нормальний, без лишніх шумів батарея тримає добре. за свою ціну навушники хороші
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороші, якісні та класні навушники. Мав попередня модель MS 100 то вони й досі у мене є, і в хорошому стані (тільки батарея почала тримати менше тому що в них був малий акум), а ці набагато кращі стали, набагато більша батарея, матеріал та дизайн топ. І ціна по знижці з попередніми не сильно піднялась(купляв MS 100 за 750 грн також по знижці)
- Переваги:
- Якість матеріалу, якість звуку, ціна, дизайн
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Святославе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені подобається і повністю задовольняють мої потреби, а головне, я завжди на зв'язку і не часто потрібно заряджати!
- Переваги:
- Завжди на зв'язку!
- Недоліки:
- Поки не спостерігаю.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нахамили та почали брехати при отримані в відділені розетки. Шрифти в інструкції 1.5 мм апсолютно не читаюельно.Видаляю додаток...
- Переваги:
- Поки не виявив
- Недоліки:
- Опмсані вище. Видаляю додаток.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Нам прикро, що під час отримання товару у вас виникла неприємна ситуація.
По питанню цін рекомендуємо звернутися до служби підтримки через особистий кабінет або скористатися контактами з розділу Контактні дані: посилання.
Водночас раді, що самими навушниками Ви залишилися задоволені. Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. З повагою, підтримка RZTK.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрі
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Неля Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие наушники
Представник брендуДобрий день, Нелю! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Міша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мікрофон для дзвінків ок при розмові і відеозв'язку. зручна конструкція — легко брати з собою в рюкзак.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Левченко П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насолоджуюсь звуком, сторонніх шумів не відчуваю, легке керування, налаштував без проблем.
- Переваги:
- шумопоглинання, зручні
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Руслан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
навушники норм але дужка дуже слабка
Представник брендуДобрий день, Руслане! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подарунок сину сподобався, гарно трамає заряд, конектяться до кожного девайсі без проблем!
- Переваги:
- Відповідає вказаним характеристикам
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою цінну найкращі та найзручніші навушники. За свою ціну вони не живуть на вуха, мають усі функції щоб підійти під вашу голову. Та мають зручний вбудований мікрофон.
- Переваги:
- Зручний мікрофон, зручно сидять. Гарна якість звуку.
- Недоліки:
- Можливо кнопки складнувато розлічати, але мені нормально
Представник брендуВітаємо, Владе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Почну з плюсів:
- в мінус 15 класні (вуха не мерзнуть);
- акумулятор тримає ДУЖЕ довго;
- нормальний звук (ціна - якість).
Мінуси:
- в плюс 25 жарко в них;
- відпала одна із сіточок на другому тижні (мене нормально і без неї);
- не знаходжу як зняти амбушури (жара і пот = незручність)- Переваги:
- Хороша за свої гроші
- Недоліки:
- Незначні
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
Бажаємо гарного дня!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мої перші повнорозмірні навушники, брав для ютубу і ігр, виконують роботу на 100%, заряд тримають довго. Як на мене відповідають ціні, але особисто мені відчуваються на вухах, може через тканеві амбушюри, але треба спробувати якісь інші щоб точно зрозуміти
- Переваги:
- Лояльна ціна, шумодав, батарея
Представник брендуВітаємо, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Віталій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісна музика та бас, мені дуже подобається
- Переваги:
- Баси,мелодічність.
- Недоліки:
- Кнопки, не одразу тиснеш на паузу чи гучність
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звук дійсно норм і баси
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класні вуха ще й підходять для PlayStation 5 через bluetooth адаптер
- Переваги:
- Класний звук
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм за свої гроші, у комплекті звісно не вистачає адаптера блютуз до ПК, бо інакше тільки через дроти підключати. На працює шумоподава та кнопки гучності, якщо підключати через дроти
- Переваги:
- Ціна, звук, зручні
- Недоліки:
- Аби підрубити до ПК, потрібно окремо замовляти адаптер блютуз, або користуватися дротами. Через дротове підключення на працюють кнопки гучності, та режим шумоподавлення
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви оцінили звук, зручність та співвідношення ціни й якості.
Хочемо зауважити, що для бездротової роботи з ПК дійсно потрібен Bluetooth-адаптер, якщо він не вбудований у комп’ютер.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре працюють зручні зарядки теж хватае і адекватна ціна
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано класне звучання шумодав за невисоку ціну. Дуже задоволений.
- Переваги:
- Звучання
- Недоліки:
- За півроку не виявив
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK