Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Навушники RZTK BM 800

Оцінка користувачів 4.62/5
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  позитивний — 74%, нейтральний — 17%, негативний — 9%
    Користувачі загалом позитивно оцінюють навушники RZTK BM-800, відзначаючи якість звучання, комфорт при використанні й відмінне співвідношення ціни та функціоналу. Основні переваги — хороший бас, зручна посадка, цікава зовнішність, автономність і можливість працювати як по кабелю, так і по Bluetooth. Серед недоліків часто згадуються затримка під час використання Bluetooth для ігор/відео, не ідеальна якість активного шумопоглинання, а також невисока якість комплектного кабелю. Деякі покупці стикалися з незначними виробничими дефектами або шуми у режимі шумодаву, проте для більшості негативні моменти нівелюються низькою ціною й універсальністю моделі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подарунок сину сподобався, гарно трамає заряд, конектяться до кожного девайсі без проблем!

Переваги:
    Відповідає вказаним характеристикам
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Влад П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свою цінну найкращі та найзручніші навушники. За свою ціну вони не живуть на вуха, мають усі функції щоб підійти під вашу голову. Та мають зручний вбудований мікрофон.

Переваги:
    Зручний мікрофон, зручно сидять. Гарна якість звуку.
    Недоліки:
    Можливо кнопки складнувато розлічати, але мені нормально
      Представник бренду

Вітаємо, Владе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр Ч***

Почну з плюсів:
    - в мінус 15 класні (вуха не мерзнуть);
    - акумулятор тримає ДУЖЕ довго;
    - нормальний звук (ціна - якість).
    Мінуси:
    - в плюс 25 жарко в них;
    - відпала одна із сіточок на другому тижні (мене нормально і без неї);
    - не знаходжу як зняти амбушури (жара і пот = незручність)

Переваги:
    Хороша за свої гроші
    Недоліки:
    Незначні
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
      Бажаємо гарного дня!

• Оксана Л***

Гарні

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мої перші повнорозмірні навушники, брав для ютубу і ігр, виконують роботу на 100%, заряд тримають довго. Як на мене відповідають ціні, але особисто мені відчуваються на вухах, може через тканеві амбушюри, але треба спробувати якісь інші щоб точно зрозуміти

Переваги:
    Лояльна ціна, шумодав, батарея
      Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віталій У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна музика та бас, мені дуже подобається

Переваги:
    Баси,мелодічність.
    Недоліки:
    Кнопки, не одразу тиснеш на паузу чи гучність
      Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Сергей К***

Звук дійсно норм і баси

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Дмитро

Дуже класні вуха ще й підходять для PlayStation 5 через bluetooth адаптер

Переваги:
    Класний звук
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Норм за свої гроші, у комплекті звісно не вистачає адаптера блютуз до ПК, бо інакше тільки через дроти підключати. На працює шумоподава та кнопки гучності, якщо підключати через дроти

Переваги:
    Ціна, звук, зручні
    Недоліки:
    Аби підрубити до ПК, потрібно окремо замовляти адаптер блютуз, або користуватися дротами. Через дротове підключення на працюють кнопки гучності, та режим шумоподавлення
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви оцінили звук, зручність та співвідношення ціни й якості.
      Хочемо зауважити, що для бездротової роботи з ПК дійсно потрібен Bluetooth-адаптер, якщо він не вбудований у комп’ютер.
      Дякуємо за зворотний зв’язок!
      Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре працюють зручні зарядки теж хватае і адекватна ціна

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неочікувано класне звучання шумодав за невисоку ціну. Дуже задоволений.

Переваги:
    Звучання
    Недоліки:
    За півроку не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• ОЛЕГ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші дуже хороші навушники. Звучання — це не їхня фішка, що логічно за такі гроші, але навіть при цьому гучність нормальна і якісь баси видають. Мікрофон не тестував, для розмов маю інші навушники. Трошки замалі амбушури на мої вуха, та вдягаю на повністю витягнуту дугу, хоча голова в мене середня. Шумодав слабкий, але за рахунок накладної конструкції все ж шуми подавлюються краще, ніж вкладишами без шумодаву.

Переваги:
    Дуже хороша автономність, сильний сигнал, сумісність з усім, підключення двох пристроїв, складана конструкція, легкі, хороші накладки, зручне управління
    Недоліки:
    Мені трошки малуваті, шумодав глушить тільки слабкі шуми (витяжка, гул, вітер)
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В принципі нормально, але звук на максимумі малий і мікрофон просто жахливий

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук хороший, всі функції працюють

Переваги:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Артем Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

поломался ободок наушников через пол года не активного пользования.
    ремонтировать смысла нету, осталось только выкинуть

Переваги:
    качество звука норм
    Недоліки:
    не качественный пластик, поломался ободок наушников через пол года не активного пользования.
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Нам прикро, що виникла така ситуація. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду

• Валентин А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже подобаються. Звук хороший і на вуха м’якенькі!

Переваги:
    М‘якенькі
    Недоліки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Валентине! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ігор П***

Просто бомбезні

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Інна С***

Чудові навушники!
    Все влаштовує!

Представник бренду

Добрий день, Інно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Давид Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкі, не тиснуть на голову. Амбушури з тканини — вуха не паряться. Радіус дії нормальний — по квартирі ходжу без обривів.

Представник бренду

Вітаємо, Давиде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

1. В описі товару не вказано, що навушники не підтримують одночасного використання навушників та мікрофону через дротове з'єднання. 2. У правому вусі постійний "шум вітру", який неможливо забрати за допомогою зовнішніх шумопоглинань, щоб його забрати потрібно перейти у bluetooth-режим увімкнути ANC і тільки тоді цей шум забирається.

Недоліки:
    В дротовому режимі не вмикається ANC та не описано, що не підтримується мікрофон при дротовому з'єднанні.
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінна якість, за свою ціну. Зручно сидять, не викликають дискомфорту під час тривалого використання.

Переваги:
    Гарне співвідношення ціна/якість.
    Недоліки:
    Важко розрізняти між собою кнопки керування на дотик: доводиться вираховувати.
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олександер С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні навушники, дуже сподобались...

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо в навушниках не плануєте користуватись мікрофоном - те що треба, але мікрофон звучить ніби ти під водою

Переваги:
    звук, гарне шумоподавлення
    Недоліки:
    мікрофон
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання.
      При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Ігор П***

Класні навушники

Переваги:
    Звук, ціна, не погана якість пластику
    Недоліки:
    Поганенький мікрофон
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ольга К***

Наразі користуємось , працює , якість звука нарнам

Переваги:
    Ціна та якість співпадають
      Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я би описав ці навушники як "окей". Якість зборки окей, ANC нібито щось робить, тому окей, батарея тримає дуже довго. Звук не вогонь: не вистачає низів, басів. Але, враховуючи ціну, це шикарні навушники. Нічого краще за таку ціну ви просто не знайдете. Тому якщо вам потрібні дешеві окейні навушники, це ідеальний варіант.

Переваги:
    Ціна, батарея
      Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Микола

Як щодо шумозаглушення?
      Треба для офісу щоб нікого не чути як говорять навіть якщо не звучить музика? Якість музики не так важлива як тиша. То думаю за таку ціну підійдуть, але треба пробувати

• Владимир Я***

Бомбезні навушники.

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• ІсакаваТакубоку

Звук хороший і якісний

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Кнопка вмикання і вона ж пауза знаходиться між кнопками зміни гучності, усі вони поряд і не мають відстані між собою, це приносить дискомфорт у керуванні
      Представник бренду

Добрий день! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В них побегать не сможешь, плохо фиксируется на голове и хрупкие если упадут но качество звука замечательное за свои деньги, не знаю кто там пишет за басс то что он высокий и не возможно долго слушать, я считаю он как раз сбалансированный и приятный

Переваги:
    Приятный звук
    Недоліки:
    В принципе если не бегать в них, то их нету, а так к сожалению слабо держатся на голове.
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Юрий Н***

кнопки улучшите!

Переваги:
    аккумулятор позволяет долго пользоваться
    Недоліки:
    кнопки сильно утоплены
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Назар Ч***

Працює добре

Переваги:
    Не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Назаре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні навушники за свою ціну.

Переваги:
    Одночасне підключення до двух пристоїв. Разноманітні віди підключення (блютуз, шнур). Заряджання через таепсі, довгий заряд батареї.
    Недоліки:
    Середнє качество звуку.
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По сравнению с наушниками RZTK MS300 заметно больший прижим, и меньший размер амбушюры, что при длительном прослушивании напрягает.

Переваги:
    Долго держат зарядку, хорошие басы и звук вообще, тряпичные амбушюры
    Недоліки:
    напрягают при длительном прослушивании
      Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Андрій Д***

Класні навушники звук взагалі

Переваги:
    Дуже гарний звук
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олександр У***

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші хороші навушники. Добре сидять, немає дискомфорту при тривалому використанні. Звук непоганий, або "об'ємного звучання" про яке тут пишуть я не почув. Просто звичайне стерео. Висока якість звуку не може коштувати 25 доларів.

Переваги:
    Тканина, не тиснуть, непоганий звук
    Недоліки:
    Деякі елементи конструкції погано прикріплені, відлітають
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!