- андрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив як додатковий а вийшло що користуюсь як основним він легчий в порівнянні з тими що йшли в комплекті.Раджу класна батарея
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені вибором. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Валерий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставив на мініпилку працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
батарея супер легка всю будову нею зробив
- Переваги:
- легка
- МихаилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
купував третім до газокосарки електричної, чомусь він тримає довше ніж ті що рідні йшли два з косаркою...
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- хотілося би ємність вишю
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом успішного користування. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Артем А***Продавець: Rozetka
Придбав мотокосу з цими 2 акумами в комплекті. Дуже велий плюс - вони підходять до мініпили RZTK, придбаної раніше, а також до іншої техніки, так як кріплення Макіта
- Переваги:
- Уніввервальність
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви знайшли час на відгук. Бажаємо успішного користування!