Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Крісло офісне RZTK Dzen Black

Оцінка користувачів 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    172 відгуки:  70% позитивні, 18% нейтральні, 12% негативні.
    Крісло RZTK DZN01-BK отримує переважно позитивні відгуки завдяки зручності, простоті збірки й співвідношенню ціни та якості. Покупці відзначають комфорт при тривалому сидінні, хорошу ергономіку та міцність основних конструктивних елементів. Особливо хвалять легку збірку, якість матеріалів й оперативний сервіс Rozetka. Однак часто згадуються недоліки: скрипи та люфти вже після короткого використання, проблеми з фіксацією подушки, хисткість спинки під великою вагою та якість окремих деталей. Є скарги на не зовсім надійну збірку, іноді—дефекти з коробки чи брак комплектуючих. Загалом, крісло рекомендують тим, хто шукає бюджетний, але функціональний варіант для 1–2 років активної експлуатації.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Владислав П***

Норм кресло

Переваги:
    Лучше чем аналоги
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В цілому зручне як за такі гроші. Сітка на спинці - перевага. Але зверніть увагу, бо люди ж пишуть зразу чи 1-2 тижні користування, а якщо більше року як у мене то:
    - подушка та на резинці - безтолкова, сповзає - не зафіксуєш. якщо ставить чисто на зону поясниці - аж надто великий вигин.
    - після півроку - скрипить, трещить все (моя вага 80)
    Головний недолік - надто м'яка піна на самому сидінні - і півроку не пройшло як вона повністю просиділась і тепер 5 точка сидить тупо на деревяшці яка в основі під тою піною - змушений був підкласти подушку - то ж про дихаюче сидіння забудьте.

Тобто - або треба менше вагу або не по 8-10 годин у день за ним проводити.
    Як тимчасовий варіант - так. Як постійний під весь робочий день - ні.

Представник бренду

Добрий день, Олеже! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
      Щодо усунення скрипу рекомендуємо спробувати наступне:
      1. Перевірте місця кріплень: впевніться, що всі болти добре затягнуті, адже розхитані елементи можуть викликати скрип.
      2. Змастіть механізми: використайте спеціальну мастильну речовину для металевих деталей (наприклад, силіконовий спрей або машинне мастило). Змащування допоможе зменшити тертя та усунути скрип.
      Ми впевнені, що це невелике обслуговування поверне Вашому кріслу комфорт і тишу.
      Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!

• Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свою ціну чудове крісло

Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За такі гроші непогане крісло, тільки починає сильно скрипіти після місяця використанн

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK.
      Якщо крісло почало скрипіти під час використання, рекомендуємо:
      перевірити та, за потреби, підтягнути всі кріплення;
      змастити рухомі металеві вузли (механізм гойдання, місця з'єднань) силіконовим мастилом або іншим мастилом, призначеним для металевих деталей.
      Зазвичай такі прості дії повністю усувають сторонні звуки та забезпечують комфортне користування.
      При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Яна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кріслом довольні ,сину подобається,сам склав ,зняв ручки бокові бо так йому зручніше грати в ньому )

Представник бренду

Вітаємо, Яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё ок, без брака. Запасные болты

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все чудово, а дальше буде видно

Переваги:
    Легенько збираєця
    Недоліки:
    ...
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Руслан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після табуретки це просто небо і земля. Тепер можу спокійно просидіти весь робочий день без постійного бажання встати і розім'яти спину.

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Банчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працюю віддалено тому шукала собі крісло на літо - не помилилася, крісло виглядає стильно, зручне, не парить, супер

Переваги:
    механізми регулювання працюють легко, гарний дизайн, швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Альоно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Слизьконос Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стильне, зручне крісло. легко збирається, швидка доставка

Переваги:
    ціна, дизайн
      Представник бренду

Вітаємо, Лізо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Сергій Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Менше 2х місяців і спинка відламалась. Експлуатувалось в нормальному режимі, просто така якість.

Переваги:
    Дешева рибка
    Недоліки:
    Вонюча юшка
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання
      При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Ілля П***

Поки все файно

Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Зорін О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручне крісло. стильно виглядає, подобається, що спинка з сітки, не парить. Саме крісло легко збирається, прогумовані колеса, які не шкодять підлозі.

Переваги:
    дозволяє уникнути перекидання, комфортне
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Михайло Б***

Користуюсь тиждень. Зібрати було не важко. Легке та зручне

Представник бренду

Добрий день, Михайле! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Покупатель Д***

додаю фото котре вимагаєте

Переваги:
    були якісь...
    Недоліки:
    та "загули"
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання — ми завжди раді допомогти. З повагою, команда підтримки RZTK.

• Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив 14.03, зібрав - все було нібито Ок (хіба шо хитається трохи більше ніж очікував).
    Використовував для роботи за компьютером, якщо й тиснув спиною на спинку то не настільки й сильно..
    Й ось через 2 міс. 4 дні користування (тобто вчора) - спинка крісла сказала "кряк" й відігнулась так що сидіти неможливо (напівлежачи хіба що).
    Й вийшло так, що фактично витрачено 3 тис.грн+ за 2 місяці користування.
    Тепер хіба що викинути той непотріб.

• Покупатель

Пишете "Вам необхідно звернутися до сервісного відділу ... Будь ласка, переконайтеся, що: - товар повністю укомплектований; - збережені всі ярлики та заводське маркування." - ВИ ЗНУЩАЄТЕСЬ??????
      це - крісло. збірне. у разовому пакуванні. із разовими інструкціями. котрі використовуються при самостійній збірці й утилізуються. залишається лише зібраний вироб!!!

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
      Хочемо наголосити, що для гарантійного звернення не обов’язково зберігати пакування чи інструкцію. Чек, який Ви можете знайти в особистому кабінеті магазину Rozetka, й слугує гарантійним талоном. Ви можете звернутись на будь-яку точку видачі магазину Rozetka та передати крісло на гарантійне обслуговування. Детальніше за посиланням: посилання. Для додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.
      Гарного дня!

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

неможливо поставити спинку під 90 градусів.
    для інтенсивної роботи з компьютером та документами не підходить.

Недоліки:
    мало фіксованих вертикальних положень
      Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Дякуємо за надану інформацію. Зазначені зауваження будуть враховані у подальшій роботі над продукцією.

• Ілля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Міцне крісло. я важу 80 кг - сидіти зручно, міцна хрестовина. Можу повністю розслабитись і спертись на спинку

Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стул скрипить сильно. Кому це важливо майте на увазі. Коли купили відразу скрипіло, хоча затиснули все дуже гарно. Потім мастили мастилом. Результату нуль.
    Потім навпаки відтиснули болти, тимчасово допомогло. Скриплять металеві ніжки.

Переваги:
    Все інше добре.
    Недоліки:
    Скрип
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рівно рік прослужило, провалився тримач

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Лариса В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

доставили дуже швидко пясля замовлення, збирати крісло було досить не важко. Вхагалі дуже зручне та красиве. Дякую Розетці

Переваги:
    швидка доставка, зручне крісло
    Недоліки:
    нема
      Представник бренду

Вітаємо, Ларисо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Марія Я***

Хороше та надійне крісло

Представник бренду

Добрий день, Маріє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручне крісло. Легко можна налаштувати висоту, відрегулювати жорсткість гойдання. Крісло має анатомічну форму

Переваги:
    анатомічна форма
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Менше місяця і спинка тріснула по зварювальному шву.
    Як видно на фото приварили тільки нижню планку. А верхня була не приварена. Сьогодні відхилився на спинку і полетів вниз .
    Вага 82кг

Переваги:
    Ціна і простота.
    Недоліки:
    Погано приварені шви, товстий поролон на сидінні.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
      Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Станіслав О***

Зручне, спина не втомлюється. Сітка добре дихає - топ

Представник бренду

Добрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крісло не прожило і року. Тріснула основа із "укріпленої" фанери біля кріплення спинки до основи. Крісло не розраховане на навантаження 100+ кг, тим більше на спинку.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість матеріалів
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.

• Микита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ролики їдуть тихо, підлогу не царапають. Сидіти по кілька годин комфортно. Матеріали приємні на дотик

Представник бренду

Вітаємо, Микито! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував дане крісло у жовтні. Перші враження були змішані, але за таку ціну очікувань було небагато. Проте в процесі експлуатації виявилися серйозні конструктивні недоліки:

Механізм фіксації: Спинка майже одразу перестала тримати заданий кут. Спроби затягнути регулятор не дали результату — гвинт просто прокручується по колу, не створюючи необхідного опору. Через це спинка постійно відхилялася назад під мінімальною вагою.

Надійність матеріалів: Через 4 місяці використання металева конструкція, що з’єднує спинку з основою, не витримала навантаження і остаточно зламалася (фото додаю). Це свідчить про використання досить крихкого або тонкого металу в критичних вузлах.

Ергономіка: Сидіння досить тверде. Якщо плануєте проводити в кріслі понад 2-3 години поспіль, це спричиняє дискомфорт.

Підсумок: Крісло підійде хіба що для дуже рідкого використання. Для щоденної роботи вдома чи в офісі рекомендую звернути увагу на дорожчі моделі з посиленими механізмами, оскільки RZTK Dzen, на жаль, не пройшло перевірку часом навіть за умови обережної експлуатації.

Переваги:
    Доступна ціна, лаконічний дизайн, дуже легкий процес збірки (інструкція зрозуміла, всі деталі підійшли без проблем).
    Недоліки:
    Низька якість механізму регулювання спинки, недостатня жорсткість металевих конструкцій, жорстке сидіння, що стає відчутним при тривалій роботі.
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції.
      Наразі для коректного оформлення доставки необхідних комплектуючих просимо уточнити деякі деталі відправки. Будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію RZTK 0800-331-319. З повагою, підтримка бренду

• Сергій У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спинка підтримує спину, не сутулишся. Підлокітники зручні, можна розслабитись.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Макс Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якщо важите в районі 100 кг - не рекомендую. Ламається основа. Спочатку починає скрипіти, а потім перекошується. Перший раз, через місяців 8, міняли по гарантії. Протрималось 3 місяців - знову та сама поломка.

Представник бренду

Добрий день, Максиме! Нам шкода, що товар не працює належним чином. Для усунення несправності радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання.
      Якщо знадобиться додаткова допомога, наші фахівці завжди на зв’язку за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуючись 2 роки. Моя вага під 100 кг. Як нове, не робить навіть)))

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручне крісло. збирається швидко й без зайвих зусиль

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    поки не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав це крісло щоб працювати вдома. Досить зручне, все працює (регулювання висоти, хитання). Збирається дуже легко по інструкції. Ручки не став кріпити, бо мені зручніше без них. Моя вага 60 кг для нього взагалі ок.

Переваги:
    Ціна, легко збирається
      Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Володимир П***

Все добре

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Назарій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Виглядає стильно, вживу навіть краще ніж на фото. Сидіння м’яке, але не просідає. Можна налаштувати висоту.

Представник бренду

Добрий день, Назарію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Іван І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стілець кривий, через те, що нижня частина збірна, хрестовина не цільна. Чз місяць після користування почала боліти спина. В залежності від оберту, нахил більший або назад або вперед. Міряв рівнем, реально кривий через хрестовину

Переваги:
    Міцне, зібрати не складно, виглядає добре
    Недоліки:
    Кривий, хрестовина(ніжки) збірна

Добрий день, Іване! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами