Відгуки покупців про Пилосос без мішка RZTK Eco Cyclone 25
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Делюсь первыми впечатлениями касательно покупки. У меня квартира из трёх комнат и у нас с мужем двое детей, поэтому уборку делаем достаточно часто. По описанию была впечатлена тем, что здесь эко-мотор, гарантия на целых два года и есть возможность обзавестись новыми насадками на любой вкус. И так. По шуму порадовал, не гудит как самолёт на взлётной площадке, не греется как сумасшедший и прекрасно справляется с мелким и не очень мусором. Достаточно удобно убираться в труднодоступных местах благодаря специальной насадке, а также пылесосить мебель. Пыль остаётся внутри и не вылетает наружу, как это случается у многих пылесосов. Здесь всё, вроде как продумали и это очень радует. Стоит также отметить моющийся фильтр. Из минусов пока что назвать ничего не могу, кроме как собственную неосторожность при снятии контейнера, но это уже моя вина. Обязательно рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Мощность всасывания, моющийся фильтр, гарантия и доступная цена
- Недоліки:
- никаких не увидела
Представник брендуВітаємо Вас, Анастасіє! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на продукцію ТМ RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі пилососу. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Константин
а колеса прорезиненые? царапают ли поверхности?
Представник брендуДоброго дня, Костянтине! Колеса в даній моделі пилососа прогумовані. Дякуємо, що цікавитесь технікою нашого бренду та бажаємо зробити вдалий вибір!
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне очень понравился пылесос, за свою цену это отличный выбор. Продуманный и отлично справляется со своей работой - хороши засасывает грязь, небольшой по размерам , компактный с 2 л пылесборником, с прорезиненными колесиками и длинным шнуром. Очень удобно, еще и по такой низкой цене. Да, заметно, что материалы обычные использованы, но это никак не влияет на внешний вид - пылесос выглядит очень привлекательно и просто. Еще если по деталям приглядеться, то очень хороший подбор идет : дополнительные насадки с щетками, регулировка мощности на корпусе, всякие штучки для крючков ручек, усиленный ребрами жесткости шланг, можно не бояться наступить на шланг и сломать его. Много функциональных плюсов, которые перекрывают полностью, вопрос по материалам. По работе пылесоса замечаний нет, отличная мощность и приятный звук, ухо не режет.
Очень понравилось что в пылесосе 2 ХЕПА ФИЛЬТРА!! это большая редкость в пылесосах и не каждый производитель такое делает, это огромный плюс, получается очищает пылесос очень качественно и практически засорённый воздух не выбрасывает обратно в комнату.
В общем по такой цене такой продуманный функционал мне кажется не найти,
РЕКОМЕНДУЮ этот пылесос, со своей задачей он отлично справляется- Переваги:
- Привлекательный внешний вид, удобство пользования, 2 ХЕПА фильтра, усиленный шланг, хорошо сосет грязь
- Недоліки:
- простенькие материалы, без излишков, чисто под функционал, но они оправдываются полностью ценой
Представник брендуДоброго дня, Тарасе! Ми дуже вдячні за Ваш змістовний відгук із вказаними функціональними перевагами та власним враженням від користування пилососом цієї моделі. Будьте впевнені у Вашому виборі! Бажаємо легкості та відмінних результатів у подальшій експлуатації!
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МійRZTK_https://youtu.be/O9kMBU-dA1Q
Пилосос сподобався, потужний, не воняє пластиком, є насадки для прибирання плюс можна ще докупити, інші насадки чи змінні фільтри. Довгий шнур, швидко змотується сам.- Переваги:
- Гарна тяга, знімний контейнер. Якість пластику, прогумовані колеса.Хороші пилофільтри,органайзер для насадок, можна всі з собою возити ручці пилососа. 2 роки гарантії від розетки.
- Недоліки:
- При знятті контейнера, фільтр відпадає, тобто він не кріпиться, потрібно притримувати пальцями, щоб не випав. Хотілось би щоб регулювання потужності було на ручці, а не на пилососі, трохи заважкий.
Представник брендуДоброго дня, Романе! Дякуємо Вам за вибір техніки RZTK, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі пилососа і продемонстрували придбання у відео, прикладеному до відгуку. Також ми обов'язково врахуємо надані Вами рекомендації та побажання стосовно регулювання потужності, адже ми завжди раді буте для Вас кращими! Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Константин
в инструкции указано что есть кнопка фиксации фильтра на контейнере. она есть на самом деле и работает ли?
Представник брендуДоброго дня, Костянтине! Так, кнопка є і надійно фіксує контейнер, щоб уникнути випадкового відкривання. Дякуємо за Вашу зацікавленість технікою нашого бренду!
- Міла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наразі тільки хороші враження. Сила всмоктування досить добра, щоб якісно прибрати квартиру на дві кімнати. Ще придбала турбощіточку, бо на пару з кішкою линяємо трохи і волосся й шерст то тут, то там. Справляється гарно, не залишаючи ні шерстинки.
- Переваги:
- Якість всмоктування, ціна, комплектація і різні насадки
- Недоліки:
- Був певний запах пластику, але швидко зник
Представник брендуДоброго дня, Міло! Дякуємо, що виділили час на розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МійRZTK_відео Гарний та якісний пилосос, без мішка контейнерного типу, велика гарантія, досить потужний, зручний, як працює дивіться на Відео під коментарем.
- Переваги:
- Якість, ціна, гарантія
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та за Ваш час, виділений на запис відео з демонстрацією цієї моделі пилососа. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Это не первая покупка товаров марки RZTK. Пылесос после прочтения отзывов соответствовал цене. При получении был удивлен качеством сборки. Все супер. Трубка под рост 1.85 подходит идеально. Мощный. Не сильно шумный.
- Переваги:
- Цена. Мощность. Качество сборки.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
Представник брендуВітаємо Вас, Володимире! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Мария Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила пылесос буквально недавно, сразу же проверила, всё работает отлично. Тяга супер! Красивый дизайн, пластик хорошего качества. Единственное, нет книжечки об эксплуатации, а так всё норм
- Переваги:
- Красивый дизайн, хорошо пылесосит
- Недоліки:
- Нет инструкции
Представник брендуДоброго дня, Маріє! Дякуємо Вам за придбання пилососу RZTK та висловлене особисте враження у відгуку. Вибачаємося за незручності викликані некомплектом інструкції. Ви можете ознайомитися з електронною версією інструкції, яка доступна у вкладці "Все про товар", на веб-версії сайту інтернет-магазину ROZETKA. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бомба, пушка! О покупке не пожалел
- Переваги:
- Мощный, компактный, без мешка, стильный
- Недоліки:
- За такую цену их нету
Представник брендуДоброго дня, В'ячеславе! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості пилососа від RZTK. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!
- Павел Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Превосходно тянет, иногда даже слишком! Хорошо, что есть регулировка на корпусе.
Никак не закреплен фильтр на контейнере. При очистке его нужно или придерживать или снимать\ставить- Переваги:
- Отличное соотношение цена-качество.
- Недоліки:
- Никак не закреплен фильтр на контейнере. При очистке его нужно или придерживать или снимать\ставить
Представник брендуВітаємо Вас, Павле! Дякуємо Вам за придбання пилососу RZTK та висловлене особисте враження у відгуку. Для нас важлива Ваша думка і ми обов’язково врахуємо її для поліпшення якості продукції. Раді, що взагалі Ви задоволені придбанням. Сподіваємося, подальше використання пилососу RZTK Eco Cyclone 25 буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації!
- Константин
- Дарья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока шо ну дуже задоволена! Мовчки, не кажучи батькам, замість старезного пилососа комети, купила оцю радість. Комету виймали рази два на рік, бо це важка, противна і неприємна в обслуговуванні річ. А цим ми через кожні 2-3 дні по хаті проходимось. В собаки лінька))) 15 хвилин і в квартирі чисто.
Шерсті дуже багато, так що за раз все рівно 2-3 рази треба вичищати бак, але це легко і швидко.
Та ще й потужний. Насадка для паркету тупо присасується до полу, я не думала що таке можливо.
Так що тепер я не розумію нащо я питала батьків «може новий пилосос купимо», а не просто взяла і не купила його ще кілька років тому.- Переваги:
- Легкий; бак для сміття, а не мішок який легко миється; компактний; гарна ціна, а в розстрочку то взагалі фігня; велика потужність
- Недоліки:
- Трохи хлипкий на вид, особливо кріплення кришки на сміттевий бак. Не здивуюся, якщо він перший зламається. І трохи незручно відчиняється, треба докладати зусилля, щоб знову не насмітити
Представник брендуВітаємо, Дар’є! Дякуємо Вам за придбання пилососа RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір! Раді, що оцінили переваги цієї моделі та задоволені її роботою. Вдячні за Ваш розгорнутий відгук. Ваша думка важлива для нас, а побажання будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Бажаємо легкого й ефективного користування!
- Рома З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
я в шоці від потужності . навіть на не великій потужності пил смокче шо звір, боюсь за кота навідь . він не просто так по кутках ховається від цього Циклону. комплектація класна, доставка була швидка як і завжди.
- Переваги:
- сильно смокче, стильовий, фільтри, насадки в комплекті
- Недоліки:
- шнур досить тонкий і треба ховати від кота бо мститися буде точно
Представник брендуДоброго дня, Романе! Нам приємно, що Ви з нами та зупинили вибір на техніці від RZTK! Також вдячні Вам за детальний опис досвіду використання з високою оцінкою якості нашої продукції. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні та довготривалої експлуатації!
- Олексій К***
мой кот венику мстит, преследует его везде
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В восторге от данного пылесоса. Не громкий,тяга отличная. Можно регулировать силу тяги. Красивый, компактный пылесос. Могу только рекомендовать. Спасибо Розетке!
- Переваги:
- Достаточно тихий,прекрасная щётка с амортизатором, возможность регулировки силы тяги и сама тяга отличная, компактный,красивый пылесос и цена(брала по акции)
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Вікторіє! Дякуємо Вам за придбання продукції RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі пилососу. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Была приятна удивлена мощностью этого пылесоса.За такие деньги сильного ваууу не ожидала,но он супер классный...на самой маленькой мощности очень хорошо справляется со своей задачей.
- Переваги:
- Мощность,компактный,легко чистить,цена
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділитись враженнями стосовно цього пилососа без мішка RZTK. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
знайшли талон.
потужний на свої 900. сподобалось, шо шланга фікситься не вгорі пилососа, як в більшості схожих моделей, а зпереду. тож його зручно тягати, бо маневрений й не перекидається.
юзаю 2 дні. нарікань нема- Переваги:
- потужність. компактність. ціна
- Недоліки:
- задвижка на рукоятьці для скидання тиску закривається недостатньо щільно (може баг конкретно цього екземпляру)
Представник брендуЮрію, ми дуже раді, що загалом Ви задоволені використанням цієї моделі пилососа від RZTK і знайшли час, аби поділитися своїми враженнями в цьому відгуку. Бажаємо легкої та ефективної експлуатації!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні отримала і припилососила квартиру. RZTK-це просто супер. Легкий та зручний, гарно тягне пил та бруд. Не шумний. Якість на вищому рівні. Доречі, цієї марки маю також м’ясорубку- працює відмінно. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактний, легкий, потужний, не шумний
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Алло! Раді, що техніка ТМ RZTK припала Вам до душі. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний
- Переваги:
- Ціна, якість на відмінно!
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо за придбання та високу оцінку техніки RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка,привезли на работу осмотрела,включить не дали,поверила что работать будет, через 2часа не выдержала включила-работает,спасибо!!!
- Переваги:
- Новое всегда приятно...не большой, аккуратный, всё устраивает.
- Недоліки:
- Как на меня трубка маловат хочется длинее,очень устаю её в изогнутом состоянии держать.
Представник брендуДоброго дня, Олено! Дякуємо за придбання техніки нашого бренду. Ми обов'язково врахуємо Ваше побажання стосовно довжини трубки для підвищення комфорту під час експлуатації техніки нашого бренду у майбутньому. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный!
- Недоліки:
- Не выявила
Представник брендуДоброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості пилососа від RZTK. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получила пылесос - тяга отличная. Небольшой . Единственное неудобно фильтр не закреплен-когда вынимает контейнер нужно держать чтобы не выпал.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Не закреплён фильтр
Представник брендуВітаємо, Юліє! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Фільтр має таку конструкцію для більш зручної можливості очищення, а саме на якість фільтрації це не впливає. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Леонид Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный вариант за свою цену. Уже успел попилесосить.
- Переваги:
- Не громкий. Компактный.
Представник брендуВітаємо Вас, Леоніде! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що пилосос від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Кутнякова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пылесос очень мощный
Представник брендуДоброго дня, Ірино! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості пилососа від RZTK. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!
- Федір П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормасний пилосос. Робе. Функції свої виконує - маму по квартирі ганяє. Після цього навіть чисто. Ма подобається, ще й усі меблі пропилососила.
Представник брендуВітаємо Вас, Федоре! Дякуємо за придбання та високу оцінку техніки RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарний. добре тягне, зручний у використанні
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не виявив
Представник брендуДобрий день, Сергію! Вдячні Вам за вибір техніки бренду RZTK для Вашого побуту. Щиро раді, що Ви задоволені якістю та функціоналом пилососу даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свои деньги и для тех целей, для которых покупался, - более чем
Представник брендуДоброго дня, Дмитре! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пилосос. Великий плюс що без мішка, з контейнером набгато зручніше. Дуже потужний. Пилосисмо майже кожний день так як у нас кішка, за три місяці нарікань немає.
Представник брендуДобридень, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку пилососа RZTK цієї моделі та Ваш відгук із найвищою оцінкою. Добре, що Ви задоволені використанням цього приладу. Упевнені, так буде й надалі. Зичимо успішного користування і бездоганної чистоти!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
добрий пилосос, є регулятор потужності
- Переваги:
- Сильно всмоктує
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуДоброго дня, Наталю! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший пилосос, все влаштовує.
Представник брендуВітаємо Вас, Олено! Ми вдячні Вам за покупку пилососа RZTK цієї моделі та залишений відгук із найвищою оцінкою. Вдалого та ефективного використання!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не плохой за такую цену.Хорошо убирает. Дополнительные насадки были.Пришёл быстро,надеюсь будет работать долго.
- Переваги:
- Цена мощный
- Недоліки:
- Коротка труба немного шумный.
Представник брендуДобридень, Олено! Ми вдячні Вам за придбання пилососа RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір! Добре, що використання цього приладу загалом Вас задовольняє. Зичимо успішного користування на довгий час!
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не міг сподіватися за таку ціну таку гарну машинку.
З моменту придбання не разу не підводив, працює без нарікань.- Переваги:
- Ціна якість потужність
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо, що зупинили вибір на продукції нашого бренду. Ми дуже раді, що ця модель пилососа від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо завжди комфорту у Вашій оселі, а також приємного користування на довгий час!
- Николай Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пылесос хороший, однако огорчило что не было как указано на сайте дополнительных насадок.
- Переваги:
- Компактный, мощный.
- Недоліки:
- Нет насадок
Представник брендуДобрий день, Миколо! Дякуємо за придбання і високу оцінку пилососа RZTK. Щиро раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та залишили відгук із фото. Стосовно питання неповної комплектації зверніться, буль ласка, на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми будем раді допомогти!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилосос прийшов за 2 дні. Якістю та комплектацією задоволений. Сподобалось що є регулятор потужності. Користуюсь все влаштовує.
- Переваги:
- Ціна, розмір, регулятор потужності.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуВітаємо Вас, Олегу! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації пилососа RZTK. Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо і надалі тільки приємної експлуатації!
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Якісний. Зручний.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Ми вдячні Вам за придбання пилососа RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі. Дякуємо за відгук і бажаємо успішного користування!
- Юрій
Оце і все?
- АннаПродавець: Rozetka
Сегодня забрали это чудо, маленький и зелёный )) шумит очень противно ,надо привыкнуть, но в плане работы, отлично, даже на минимальной мощности убрала всю квартиру и мусора был полный контейнер, правда до этого я месяц гребла веником, так как старый сломался пылесос. За свои деньги точно отлично, посмотрю на сколько хватит его.
- Переваги:
- Маленький
Достаточно мощный
Легко вытрусить мусор - Недоліки:
- Шумный
Фиксатор крышки для мусора выпал мне в руки , не надёжная конструкция
Представник брендуДоброго дня, Анно! Дякуємо за вибір техніки нашого бренду, а також за опис вражень стосовно цієї моделі пилососа. Рекомендуємо ретельно слідкувати вказівкам, що наведені в інструкції користувача під час відкриття та спорожнення контейнера, щоб уникнути описаних Вами у розділі недоліків складнощів. У разі виникнення питань стосовно експлуатації, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний пилосос, однозначно лайк, я у захваті.
- Переваги:
- Мощь, легкий, в міру шумний.
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо Вас, Валентино! Дякуємо за придбання та високу оцінку техніки RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Ира К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо RОZETKA за такой хороший пылесос, хорошо убирает, даже не на полной мощности, доставка была к дому как и писала при оформлении заказа
Вообщем все прекрасно- Переваги:
- Мощный
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Ірино! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що пилосос від RZTK прийшовся Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо розетке за доставку быструю
- Переваги:
- Компактность не шумит и мощный самое главное
- Недоліки:
- Пока нет
Представник брендуДоброго дня, Костянтине! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості пилососа від RZTK. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!