Відгуки покупців про Мініпила акумуляторна RZTK Mini Saw 21V Pro в кейсі, 2 АКБ та ЗП
- AI аналіз відгуків34 відгуки: приблизно 70% позитивних, 20% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Максим І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тверда трійка, не більше
- Переваги:
- Недоліки:
- "Слабка" та АКБ швидко розряджаються
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили цієї моделі та Вашу оцінку. Виробник заявляє час роботи на одному повному заряді акумулятора — до 15 хвилин (цей показник залежить від ступеня навантаження та інтенсивності використання). Нагадаємо, що на цей товар, зокрема АКБ, діє гарантія терміном 12 місяців. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний прадавець, надав всі необхідні консультації. Посилка прийшла швидко, все працює справно. Перший місяць активного користування політ нормальний.
- Переваги:
- Швидка доставка, адекватна ціна
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Варнава О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав нещодавно тижні два тому та встиг багато чого порізати, інструмент чудовий і дуже корисний у домі. Купляти дорогий сенсу не бачу оскільки є велика пилка, тому за свої кошти крутий варіант.
Представник брендуВітаємо, пане Варнава! Дякуємо за вибір і придбання цієї акумуляторної мініпили від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Рубащенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ, працює майже безшумно.. ДЛя того щоб у сусідів порізати гілля яке шкребе тобі авто - саме то... Почали вітатись . За пів ночі роботи ледь зміг висадиди 2 акуми - бібмба
- Переваги:
- надіслали
- Недоліки:
- треба платити
Представник брендуВітаємо, пане Рубащенко! Ми вдячні Вам за вибір і придбання цієї акумуляторної мініпили від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після звернення виконали ремонт за другий раз, все працює.
Звісно, що за такі гроші дивно сподіватись на довгу роботу.
Дякую за підтримку і відповідь на звернення.
Шкода, що перший раз після відправки на ремонт, вислали назад те що було і без ремонту.
Другий раз відремонтували, але куча дзвінків, часу і пересилок за мої кошти.
Не економте і купуйте щось гідне.
До розетки в мене претензій не має.- Переваги:
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ваш досвід обов’язково буде врахований для покращення якості обслуговування. Зауважимо, що відправлення в сервісний центр через точку видачі є безкоштовним. Бажаємо довготривалого безперебійного користування!
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар соответствует цене, но один из аккумуляторов вышел из строя на пятом сучке размером в мужскую кисть.
- Переваги:
- Низкая цена, качество сборки.
- Недоліки:
- Не выявлено*
Представник брендуДобрий день, Олександре! Шкода, що сталася ця прикра ситуація. Нагадаємо, що на товар діє гарантія. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилка імба, без проблем впоралась з кількома старими деревами.
З мінусів це акумулятори, обидва відпрацювали лише один цикл заряду розряду і поїхали по гарантії.- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Часто треба підтягувати цеп, мастило наносити краще вручну, АКБ.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Шкода, що виникла описана Вами ситуація з акумуляторами. Будьте впевнені, ми зможемо допомогти Вам. Також ми обов’язково врахуємо Ваш досвід. Бажаємо подальшого успішного користування!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну розетка це вже дно, мало того що товар барахло- бракований перестав працювати через 3 дні експлуатації, акамулятор вмер після першої зарядки. Так ще за свої гроші відправив на гарантійний ремонт який не виконали і нічого не зробили, та прислали назад поломаний!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Втрачений час та гроші!
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свої гроші ,супер.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
робила подарунок мамі на дачу...а їй майже 80 років. користується без нарікань для маленьких гілок, кущів. тому, реально все просто для побутового використання
- Переваги:
- легка, проста
- Недоліки:
- поки не знайшли
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір — це чудовий подарунок. Дякуємо за відгук!
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила на удивление бодро справляется с толстыми ветками деревьев и старыми кустами, не буксуя под нагрузкой. Аккумулятор держит заряд достаточно долго, чтобы успеть навести порядок на участке за один подход без лишней суеты.
Представник брендуДобрий день, Валентине! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї моделі. Бажаємо легкої роботи й успішної експлуатації інструмента!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер пилка! Вжик-вжик і гіляк нема
- Переваги:
- Подача мастила, натяг ланцюга, акум, футляр і загалом суцільна перевага
- Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая пилка, мощная, удобная натяжка и разборка без отверток и ключей. Железный редуктор. Единственное что масло не подается автоматически, только если нажимаешь на к кнопку подачи или если немного отвернуть заливную крышку, то будет постоянно понемногу идти самотеком при работе (перед работой немного отвернуть, а после закрыть).
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- не заметил
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір і придбання акумуляторної мініпили RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені використанням цієї моделі та поділилися відгуком. Бажаємо легкої роботи й завжди відмінних результатів!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пиляє добре, акумулятор тримає близько 20 хвилин, один акумулятор не заряджається
- Переваги:
- Пиляю добре
- Недоліки:
- Бракований акумулятор, не заряджається
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за придбання акумуляторної мініпили цієї моделі та позитивну оцінку. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для консультації щодо заміни акумулятора, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже легка і потужна
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова альтернатива дорогім брендам
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну чудова річ
- Михаил Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Эта мини пила была бы идеальной если бы стоял обычный центральный винт натяжения цепи , а не боковое натячжение ! Из за накладки на шину для бокового натяжения цепи полностью перекрывается подача масла на саму цепь , и масло не свободно поступает на цепь , а просачивается где может . Боковое натяжение цепи на этой пиле - это головная боль , не натягивает плавно и долго выставляешь нужное натяжение , а потом через 10 минут работы цепь снова провисает ! Поставьте центральный винт натяжения и пила будет идеальна ! И смешные мелочи ; если ложить пилу в чемоданчик - то при переноске масленый бачек будет перевёрнут к низу , а так как масленый колпачек плохо держит то масло вытекает , лучше бы вместо бесполезного чемоданчика в комплект входила необходимая защита на шину !
- Переваги:
- хороший двигатель , пила трудяга
- Недоліки:
- боковое натяжение цепи
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили від RZTK. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом і зауваженнями щодо роботи із цим інструментом. Ми обов’язково врахуємо їх для вдосконалення нашої продукції в майбутньому. Вдячні Вам, що допомагаєте нам удосконалюватися. Бажаємо успішної експлуатації!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Залишками деревини забивається подача масла для змащування. Приходиться шприцом прямо на ципок додавати. А так за свою ціну норм
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку акумуляторної мініпили цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінюєте її використання. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки що все подобається :) Крутий ккйсик, два акума, відразу заряджені. Пиляє навіть діаметр сантиметрів 15 :) Єдине не розібрався, в комплекті йшла баночка якоїсь прозорої жижі,ніби масло, але яке саме мастило заливати не зрозуміло і скільки.
- Переваги:
- Легка, круто пиляє
- Светлана И***
Масло необходимо наносить прямо на цепь. В этой модели не предусмотрена автоматическая подача.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Ми вдячні Вам за покупку цієї акумуляторної мініпили від RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені її використанням тривалий час. Зазначена пляшечка може бути використана для окремого змащення пиляльного ланцюга відповідною оливою або ж для заливання з її допомогою оливи в бачок. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Також дякуємо за додане фото. Бажаємо безперебійного користування!
- Віталій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для використання у саду просто не замінний інвентар, легкий для використання однією рукою, різати товсті гіляки (15-20 см) не просто але можливо. Два акумулятори дають можливість працювати більш автономно але трохи підкачала ємність, що лікується більш ємними батареями. В цілому покупкою задоволений на всі 100 відсотків.
- Переваги:
- Ціна-якість, наявність сервісу, можливість докупити додаткові витратні матеріали.
- Недоліки:
- Заморочлива система змащування цепа, та ємність акумулятора.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо Вам за придбання акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Добре, що загалом Ви задоволені використанням. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо легкої та ефективної роботи!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений. Працює Ок.
Замовлення прийшло оперативно. Вчора звалив 2 ясені 200 мм товщиною провідною електропилою. Але обрізка і подальша порізка дрібних гілок була зроблена цією мініпилкою. По часу використання старої електропили і нової акумуляторки було десь 1/2, без неї я б не справився))))).
Привикання до нюансів роботи з нею тривало хв 10, не більше.- Переваги:
- Добре ріже
- Недоліки:
- В процесі виявлення
Представник брендуВітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук!
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальная пила за такие деньги. Единственный минус в том что, нудно натягивать цепь время от времени. Но а так нормально.
Аккумуляторы в комплекте 2. Один на пол дня хватает.- Переваги:
- Пила супер
- Недоліки:
- Спадает цепка, нужно постоянно натягивать
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку цієї акумуляторної мініпили та залишений відгук. Добре, що загалом Ви задоволені вибором. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Бажаємо безперебійного користування!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша пилка, для домашніх потреб саме то .
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
- Переваги:
- Поки все
- Недоліки:
- Наразі немає
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
приємно здивований ефективністю роботи цієї пили
- Переваги:
- коштує своїх грошей до останньої копійки
- Недоліки:
- немаэ
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает хорошо, одно но какой размер тип цепи тут используется?
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна пилка
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар зламався, але сервіс Rozetka швидко вирішив проблему та відремонтував його по гарантії. Дякую!
- Переваги:
- Якість сервісу, швидкість обслуговування
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі та залишений відгук. Добре, що несправність, яка виникла, уже успішно усунена. Бажаємо подальшого безперебійного користування!
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил для мелких работ, а то пилить ветки бензиновой это треш. Пилит доволи бодро, но один аккумулятор мертвый, проработал 2 минуты. При зарядке показывает полный заряд, но работает минуту без нагрузки.
- Переваги:
- Цена, сказал бы комплектация, но по факту один аккумулятор, купил еще триммер, вот там два аккумулятора рабочие.
- Недоліки:
- Мертвый аккумулятор, упор корпусом пилы, что не надёжно.
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо Вам за вибір і покупку акумуляторної мініпили цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили її використання. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для консультації щодо заміни акумулятора, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Валентина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила цю міні пилу для господарства і дуже задоволена. Легка, зручна в руці, сама без проблем справляюсь. Гілки в саду ріже швидко і акуратно. Два акумулятори це великий плюс, бо можна працювати довше.
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за придбання акумуляторної мініпили від RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги використання цієї моделі. Вдячні за Ваш відгук!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша пила , працює добре , тільки що спадає цепка, як десь не правильно почнеш різати .
В цілому працює чудово, мені подобається - Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все влаштовує, поки недоліків не помітив
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал другую цепь. Сделают из более качественной, типа штиль.
Все равно отличный инструмент в сумме выйдет очень дешево.
Мог бы добавить видео, снятое на телефон. Но вы не предоставляете такую возможность. А ЗРЯ!!!- Переваги:
- Отличный сучкорез за такие деньги. Легкий и удобный
- Недоліки:
- Цепь быстро растягивается
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Ваш досвід буде врахований. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ріже чудово. Для обрізки невеличкого садка супер.
- Переваги:
- Легка, зручна
- Недоліки:
- Треба обслужити обов'язково. Відсутність мастила на шестерні. Масло тече, потрібно герметезувати трубочку подачі.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку акумуляторної мініпили RZTK цієї моделі. Добре, що Ви поділилися своїм відгуком, Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все відповідає опису, пилка чудово справляється з нескладними задачами, за свої гроші .
Але кейс для зберігання не продуманий, скласти все другий раз дуже складно, я б сказав нереально, другий акумулятор не вміщується, і ще не дуже зручно що кожного разу потрібно від'єднувати акумулятор по іншому не закривається.- Переваги:
- Ціна, якість, комплектація
- Недоліки:
- Кейс для зберігання
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання цієї акумуляторної мініпили RZTK і залишений відгук. Ваша думка важлива для нас та обов’язково буде врахована для вдосконалення продукції в майбутньому. Зауважимо, що рекомендовано від’єднувати акумулятор щоразу після завершення використання. Не зберігайте пристрій з приєднаним акумулятором. Бажаємо успішного користування і завжди чудових результатів!