Оплачуйте Карткою Rozetka

• Денис Ш***

гуд

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся більше тижня щодня. Навушники хороші. Я брав їх, щоб слухати аудіокниги і маю сказати батареї тут добрі. Не знаю скільки часу точно тримає, але як одягаю їх о 7:00 то далеко за обід міняю навушник на інший і то не через те що заряд сів, а тому щоб акумулятор повністю не розряджати та не вбивати цим. Дотиком можна прийняти/скинути дзвінок, коригувати гучність, міняти треки, включити кращу якість звуку. Я не аудіофіл тому особливої якості звуку не помітив, та це не дуже зрозумієш слухаючи книги)). Та є один недолік який дратує: старт/стоп плеєра вмикається одним натиском на сенсор. У висновку виходить , що коли дістаю навушник з кейса, то закладаю його до вуха вже із включеною книгою. Трохи дратує.
    Говорити по них зле, співрозмовники кажуть, що голос наче з бочки. Та це навушники для прослуховування, якщо бажаєш брати щось для розмов, то і гарнітуру треба вибирати відповідну, з направленим мікрофоном. Ще один з мінусів, що викликає легке дратування - активація навушників тригериться відкриттям кейсу. Тобто коли ви відкриваєте кейс, в один з навушників вже на вас, то другий активується і парується вже з тим що активований. Звук активації перебиває слова книги - дратує. В взагалі, навушники чудові.
    Прийшли повністю розряджені, майте це на увазі коли будете намагатися перевірити їх на пошті.

Переваги:
    Багато функцій, дуже хороші батареї.
    Недоліки:
    Слабкий всесторонній мікрофон.
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові навушники за свою ціну, користуюсь більше місяця, заряд тримають добре.

• Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після декількох годин використання вуха не болять. Для мене це важливіше за всі характеристики, бо деякі навушники просто неможливо довго носити.

Переваги:
    Гарний дизайн, ціна, непомітні в ушах
      Представник бренду

Вітаємо, Дарино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники норм, гарне звучання, посадка надійна, швидке підключення.

Переваги:
    Захист від вологи, швидка доставка, стильно виглядають
      Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У мобільних іграх затримка майже не відчувається. Кришка кейса не заїдає, усе відкривається й закривається дуже впевнено.

Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Євгеній М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Первый месяц было всьо хорошо так сказать топ за свои грн
    Но на второй месяц просто доставая науш с кейса он распался

Переваги:
    Топ за свои деньги
    Недоліки:
    Сломался через 1.5 месяца
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
      Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: посилання
      За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники сподобалися, звучать чудово.

Переваги:
    Гарний звук
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Микита Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ну норм але не варто переплачувати візьміть такі самі від рзтк але трошки дешевші там і звук поцікавше

Переваги:
    Недоліки:
    Слабкувата якість звуку
      Представник бренду

Добрий день, Микито! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переваги:
    Стильні, достатньо гучний мікрофон, радіус дії дійсно працює
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже легкі. Через годину вже забуваєш, що навушники у вухах. Сенсор не занадто чутливий — випадкових натискань майже немає.

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук більш об'ємний, ніж очікував. Ще сподобався дизайн. Матовий кейс виглядає дорого, самі навушники акуратні

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Гагик М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ужасное качество как товара так и звука

Представник бренду

Добрий день! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Ми залишили Вам повідомлення в месенджері та очікуємо на зворотний зв’язок для подальшого вирішення питання. Будемо раді продовжити спілкування у зручний для Вас час. З повагою, підтримка RZTK.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники зручні продумана конструкція, міцно тримаються і не випадають. звучання супер, легко під'єдналися.

Переваги:
    тривалість роботи, ціна, швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені підійшли для спортзалу. Бігав, стрибав, робив вправи — жодного разу не випали.

Представник бренду

Вітаємо, Василю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Руслан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Може ще нерозібрався до кінця,перед замовленням питав у вашего al консультанта чи можуть ці навушники працювати окремо,почерзі один за одним,тобто один розрядився беру інший а перший ставлю на зарядку,але чомусь так непрацює,може дійсно ще не розібрався і якось треба включити

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не працює так, як очікував
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
      0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Треш. Розетко, замість "дякуємо за відгук" краще задонатьте Мадяру на дрони.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    RZTK такі "а давайте продамо китайські TWS для європейців"

Копія для китайського ринку.
    Випадають. Кейс для ліліпутів. Жахливе керування. Інколи втрачає зв'язок. Інструкція з орфографічними помилкам
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження.

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не треба по сто разів перепідключати. Відкрив кейс — вже грають.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ірина Г***

Працюють звук хороший

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Богдан З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив ці навушники 1,5 місяці назад, як навушники для кіно музики нормальні, як для розмов то краще докладіть грошей купіть нормальні краще свого бренду телефону.

Переваги:
    Дозволяють подавити внутрішню жабу і купити фірмові
    Недоліки:
    1. Кейс хліпкий, кришка відвалюєтся постійно ( прозора частина) , навушники можуть грати музику навіть коли прибрані до кейсу

Вітаємо, Богдане!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Нам прикро, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування.

Описані Вами особливості не є типовими для цієї моделі. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики. Наші фахівці перевірять пристрій та допоможуть вирішити це питання.

Дякуємо за Ваш відгук — він важливий для нас!

• Ілля О***

Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

швидко доставили, добре запаковано, повністью відповідає опису, звук приємний, автономність супер!

Переваги:
    Звук, автономність
    Недоліки:
    Дратує світлодіод на кейсі який світиться коли заряджаються навушники
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Діма Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бас є, але він не гуде як у дешевих навушниках. Все звучить дуже приємно і збалансовано

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Бодя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стильний дизайн, виглядають дорого. Бас потужний, середні та високі частоти чисті.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Буду порівнювати із TWS навушниками в 2,5 рази дорожче. Загалом маю невеликий досвід використання таких навушників, тож зважайте на це у відгуку. Приходиться змінювати через те, що постійно губляться.

1. Звук дійсно хороший, але не супер, як дехто пише. За свою ціну - дуже добре, але провідні такої ж вартості дадуть кращий звук.
    2. Зв'язок не порадував. Блютус слабкий. Якщо попередні навушники я дружив з донглом RZTK в однокімнатній квартирі, то ці навушники втрачають зв'язок за гіпсовою стіною через 3 метри повністю. Довелося придбати новий адаптер із антеною. З адаптером все Ок працює.
    3. Технологічність. Шумодав - норм, режим прозорості - норм. Просторове аудіо - абсолютно зайве. Ігровий/музичний режим теж прибрав би.
    4. Керування. Вказують, що є звуковий відклик від сенсора, але це норма. Саме керування працює незвично. Така кількість режимів призводить до того, що цьому керуванню ще потрібно навчитися. Але головна, як на мене, проблема - це реакція сенсора на дотик. Достатньо короткочасно (випадково) доторкнутися до сенсора і він спрацьовує без жодної затримки. Цей сенсор було б розумно вирізнити із поверхні якимось конструктивним елементом, щоб його відчувати. Крім того, сенсор косячить і в іншому. Щоб зменшити/збільшити звук, треба натиснути на сенсор 3 рази. Але у 50% воно прийме, що це 2 натискання, а значить треба змінювати трек. Керування дуже незручне.
    5. Кейс для навушників. Незручний. Навушники витягуються із кейса вертикально, але якщо навушник взяти пальцями та просто витягнути - не вийде. Лівий і правий доведеться витягувати інакше, треба призвичаїтись. Якби верхня кришка відкривалась більше, ніж 90 градусів, то такої броблеми не було б.
    7. В комплекті є ще амбюшури, в анатомічному плані все Ок.

Висновок: за таку вартість звук дуже норм, керування - наче пультом атомної станції, функуіонал роздутий, кейс - 0%, хоча для вуха ергономіка норм.

Переваги:
    Вартість
    Недоліки:
    Керування, кейс
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та детальний відгук. Гарного дня!

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошие за эти деньги. Ничего лучше вы точно не найдете. Кейс качественный и басс на уровне. Мне точно есть с чем сравнивать. Рекомендую)

Переваги:
    Качественный кейс и наушники. Хороший басс для этой ценовой категории.
    Недоліки:
    Не нашел.
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові навушники, якими я дуже задоволена!

Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Александрюк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суперово навушники за свою ціну хороше звучання

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За ці гроші найкращі навушники. Гарний бас, тримаються гарно.

Недоліки:
    Трошки погано перемикати режими
      Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

доволі не погані навушники за свою ціну

Переваги:
    добра шумоізоляція
    приятне звучання
    Недоліки:
    нада гратись з еквалайзером
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Леменц Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Если кратко - по скидке можно смело брать.
    Если чуть более подробно то буду сравнивать с чуть более дешёвыми (а по скидке и в одну цену) "Defunc true music enc black".
    Начнём с приятного - басс (за счёт того что это "затычки" и глубже садятся в ушную раковину басс ощущается ещё лучше), автономность (самих наушников при почти непрерывной работе около 6 часов), неплохое на ощупь покрытие (немного не дотягивает до покрытия как на контроллерах xbox), приятно и плотно сидят в ушах. Отлично работает система шумоподавления ANC On, в метро спокойно можно слушать музыку. Удобно что при каждом нажатии на наушник ты слышишь звук "щелчка" и понимаешь что сенсор сработал а не стоишь и думаешь сколько же ты сделал нажатий.
    Из нейтрального - по сравнению с предыдущими наушниками они чуть тяжелее по весу, всё же ты о них не забываешь и чувствуешь в ухе, чуть хуже посадка чем, опять же, на предыдущих наушниках. Зачем-то есть режим "пространственного звука" который лично я не понял, мало того что он не позиционный (моно звук) так и тоже как из бочки слышится.
    Из плохого - хоть и чистый звук микрофона даже в метро но при этом как из огромной бочки, анатомически при улыбке/зевке/мимике лица съезжает немного наушник и перестаёт плотно сидеть в ухе из-за чего нужно постоянно поправлять. Кейс из которого довольно неудобно доставать и класть сами наушники, есть большой шанс упустить из рук. Нет индикатора остаточного заряда на кейсе (просто одна лампочка которая горит и всё). По сравнению с прошлыми наушниками гораздо хуже сделан режим "прозрачности" (transparency), слышно как программно усилятся микрофоны (усиляется "шипение") но всё равно недостаточно для чёткого разговора без снятия оных даже с выключенной музыкой.
    В общем и целом и те и другие наушники отличные за свою цену (около 800 грн) и каждому решать что ему больше по вкусу.

Переваги:
    Система шумоподавления, Басс, удобная посадка, неплохое покрытие, щелчки при прикасании к наушникам, звук микрофона чистый, реальная автономность наушников при использовании - 6 часов минимум
    Недоліки:
    Звук микрофона как из бочки, неудобный кейс, нет индикатора заряда на кейсе, недостаточный звук в режиме "прозрачности"
      Представник бренду

Доброго дня, Євгенію! Щиро дякуємо за такий детальний та об'єктивний відгук.

• Максим А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звучить добре, тримає достатньо. Ціна адекватна

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Вікторія К***

Клас звку за такі гроші

Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не ожидал что такие классные

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Владимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная вещица для тихого поведения с любимой музыкой, как на огороде так и в дороге.

Переваги:
    цена качество
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Ріта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Динамік працює класно, чисто передає голос на дзвінках. Заряджаються швидко через USB Type-C

Представник бренду

Добрий день, Маргарито! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK