Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про УМБ RZTK Power Bank 20000 mAh Quick Charge 3.0 20W USB-C (PB20RZ)

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 593 відгуки
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Мій_субєктивний_огляд по характеристиках, а не по кольору(чорний) і тактикульності.
    Коректно писати скільки ват/годин, а не міліампер - з часом люди зрозуміють це.

Різниця між micro-usb та type-c(блок не pd, звичний xiaomi 33w) незначна та приблизно потужність у межах 9,5-11w(fnirsi tester). 18w незміг добитись, хоча при старті на мить було 5v 2,74A шо приблизно є 14w

Заряджався 8:38:00, але у два етапи - 6годин і перерив, а потім решту часу. залило 82wh та 11000mA(потім ще пробував вмикати заново, але нічого це не додало). Я міняв кабелі місцями щогодини і було, то 5v, то 9v спочатку не зрозумів, але wh дали точніший та правильний результат тим хто пише mAh вірити не варто, бо це пальцем у небо.

Для порівняння, зарядка:
    Інший новий павербанк 10Ah - 45wh.
    А цей 20Ah - 83-85wh.
    Павербанк не грівся, з упаковки віддав 37wh, що приблизно половина заряду. При повному розряді моргає кнопка, на порти usb нічого не подається.

Є швидка зарядка ~18w, 9,32v 1,8A. Телефон вже сам регулює потрібну потужність.

Інколи вимикається, щоб перемкнути на швидку зарядку.

Розряд:
    41w - 3 індикатори.
    ~48w - 2.
    55w - 1
    60w - моргає
    61w - виключився
    Відображення заряду звичне для таких павербанків.
    Ефективність на рівні 80-85%

Всі наявні кабелі залазять нормально, у запасі ще 1мм вільного простору.

Type-c працює на вхід-вихід.

Мінусом є відсутність qc 3.0 на type-c. Блоку живлення з PD у мене немає, щоб перевірити. Хоча це можна організувати припаяаши ще один порт.

Переваги:
    Ціна(якби було дорожче, то би не взяв), 3 порти на вихід зарядки, 61w віддає, а це приблизно 4-6шт 18650
    Недоліки:
    Type-c без qc3.0, так і незнайшов режиму для пристроїв із низьким споживанням, індикація нерівномірна
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір техніки нашого бренду та за прикладені до відгуку інформативні фото. Ми дуже раді, що Ви оцінили функціональні особливості цієї моделі УМБ, надавши суттєвий та розгорнутий коментар після певного часу експлуатації. Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитро В***

Зараз порівняв зі старим xiaomi PLMP2ZM на 10000mAh (ємність просіла до 26wh, котрим я заряджу лише 112%). На xiaomi за 2,5год заливає на 10Wh більше, але він дещо гріється тож є втрати. Хоча кабель кращий і це теж вплинуло. Але це плюс до довговічності акб, ше би знати до скількох вольт заряджає сам акумулятор

Придбаний другий такий.

Все таке саме все тіж 61wh злиті з павербанку та 8:32(г:х) на зарядку, що type-c, що micro-usb

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Незамінна річ на фронті. Зі своєю функцією справляється. Швидкої нам всім перемоги

Переваги:
    Працює справно
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду та виказану довіру. Бажаємо завжди безперебійної експлуатації!

• Алла Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Телефон з ємністю акумулятора 5020 мАгод зарядив 3 рази від 19%-100%, і 4 раз вистачило зарядити до 70% при розряді телефона до 18%. До 100% заряджає телефон 1,5 год. Від рідної зарядки на 33 W телефон заряджається за 1 год від 20%-100%.
    Power Bank повністю заряджаю 7 год від зарядки 33 W

• Дмитро В***

У вас акумулятор застарів і фактично вже далеко не 5А і навіть не 4А.

Можна взнати модель?

Представник бренду

Добрий день, Алло! Вітаємо Вас з придбанням техніки бренду RZTK! Дякуємо за відгук з описом вражень та функціональної складової цієї моделі УМБ. Будьте впевнені у Вашому виборі. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

Мій_суб'єктивний_огляд_2

Придбав собі другий такий, перший віддав. 649
    Нижче є перший відгук по ньому.

--------------------------
    Розряд з коробки було 3 індикатори
    34wh, 3:52, 152% зарядив телефон 5А (по факту менше)

Заряджання павербанку через 33w блок живлення xiaomi, type-c(PD нема)

(Wh) (г:хв)
    56 5:30 4 блимає
    61,8 6:00
    68 6,35
    85 8:32

Всередньому 10w, відповідно щогодини 10wh.

Отже при графіках вимкнень електроенергії можете розрахувати на скільки він зарядився. Перевірив, що при подачі "електро харчування" він вмикається і одразу заряджається - ніякої кнопки натискати непотрібно.

396,3г, на ребрах може стояти,

До мінусів можу віднести нерозбірний корпус - не розбирав бо є гарантія, але цікаво глянути, що усередині, хто має фото - відпишіть(інколи легше самому усунути несправність, типу поламаного розєму при його поломці чи швидко обезточити акб, замінити колір діодів, як у моделях xiaomi), але це такий собі мінус - на любителя.

При зарядці, злегка теплий у районі плати.

Як щось ще, то допишу тут.

На фото процес заряду.

Переваги:
    Ціна, ємність, 80-85% ККД непогано, корпус цікавий, три роз'єми на вихід, два популярні на вхід.
    Недоліки:
    індикація такого типу не з кроком 25%, умовно нерозбірний корпус
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Вдячні за Ваш розгорнутий відгук з описом вражень стосовно цієї моделі УМБ. Сподіваємось, що вказані Вами недоліки не завадять відчувати ефективну роботу пристрою. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Ігор Я***

блочком Essager на 33 Вт заряджаю за 2,5 години (павербанк бере 27-28 Вт)
      блочком Toocki на 65 Вт заряджаю за 1,5-2 години (павербанк берез 37-38 Вт)

всі з power Delivery, заряд через тайп сі тайп сі кабель

• Ігор Я***

поправка, попереднє моє повідомлення про ПБ на 60 Вт, перепрошую

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Для медленной зарядки использовал адаптер MDY-10-EF от Xiaomi 18W.
    Для быстрой зарядки - MDY-11-EZ 30W.
    На медленной зарядке "влил" в ПБ порядка 17000 мА/ч это хороший показатель правда немного больше расчётных.
    А самое главное, что может ПБ отдать - при медленном разряде порядка 13000 иА/ч - это отличный показатель!!!
    (И главное, что производитель в характеристиках указал честную Номинальную емкость 12000 мА*ч)

Переваги:
    Цена и хорошее качество.
    Недоліки:
    Не каждое зарядное устройство поддержит этот ПБ. Не любит глубоких разрядов до нуля.
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за розгорнутий відгук з описом вражень та функціональної складової цієї моделі УМБ. Будьте впевнені у Вашому виборі. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Дмитрий В***

А с какими параметрами зарядное тогда нужно

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Брав для ЗСУ. Скарг не було.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за виказану Вами довіру щодо техніки нашого бренду. Бажаємо безперебійної експлуатації!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Користуюсь одним з трьох придбаних павербанків дуже інтенсивно і довго виключно, як ДБЖ для роутера. І ось з"явились певні експлуатаційні моменти, пов"язані з постійним перемиканням кабелів перетворювачів для роутера на основне джерело, у вигляді слабкого похитування USB роз"єму всередині.
    Це не надто критично і повертати через сервіс настільки потужний павербанк було б не надто хорошою ідеєю, оскільки чекати до жовтня то є дуже довго, а за повернені кошти, станом на сьогодні, кращого паверу просто не знайти ))
    Потужності в "банці" надто багато, навіть, без одного задіяного USB_А.

Але з проблемою постійного перепідключення роутеру в напрямку "павербанк/мережа_220" я-таки розібрався, використовуючи власну схему безшовного UPS_ДБЖ для WiFi роутера|ONU без пайки!!! на основі павербанку RZTK, представленому у відео під відгуком.

Переваги:
    Висока потужність прекриває всі експлуатаційні недоліки
    Недоліки:
    інтенсивна експлуатація трохи розхитала роз"єм всередині корпусу
      Представник бренду

Добрий день, Artem! Дякуємо за придбання цієї універсальної мобільної батареї від бренду RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання і поділилися власним досвідом експлуатації в розгорнутому відгуку. Окрема подяка за додане відео. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Тім Г***

Навіщо так ускладнювати з розголужувачами, блоками живлення і перехідниками? Батарея має PD та «сквозну зарядку», тому все набагато простіше! Батарею на зарядку в 220v через usb-c порт, а зі звичайного usb шнур ( usb-DC) до роутеру, оптики і т.п.

• Artem C***

г е н і а л ь н а_п о р а д а, дякую, що безкоштовно. Сподіваюсь, вона перевірена на власному досвіді? ))

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Один з найпотужніших павербанків у моїй антиблекаутній колекції.

З допомогою PD тригерів з виходу type C видає потужність в р-ні 23W при заявлених 20W !

Щиро раджу. Ця банка просто ТОП ! Чекаю тепер на жовту осінь ;)

Приклад того, як можна легко та без зусиль, а ще й без пайки, підключити до павербанку PD QC тригери швидкої зарядки для живлення надпотужних споживачів - роутер - ONU - LED стрічка, у посиланні на відео

Переваги:
    Висока потужність та достатня ємність
    Недоліки:
    Не виявлено )
      Представник бренду

Добрий день, Artem! Дякуємо за Ваш вибір продукції від RZTK та за те, що поділились досить інформативним відео, продемонструвавши цю модель УМБ і власні враження від придбання. Бажаємо Вам приємного користування на довгий час!

• Олександра М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Чудовий. Хотіла замовити ще один, вже не було в наявності.
    Замовляла до цих диких блекаутів.

Довго тримає заряд, не довго заряджається. Інтернет видає( десь за 2-3 години втрачає лише одну позначку заряду).

Представник бренду

Добрий день, Олександро! Дякуємо Вам за придбання цієї універсальної мобільної батареї від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Добре, що знайшли час, аби поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Юрчик

Дуже крутий Power Bank.
    Придбав 2 шт. поки ще ціна була низька.
    Один взяв для підтримки інтернету в період вимикання світла, другий для зарядки гаджетів.
    Маю ще в арсеналі Redmi на 20 000 mAh 18w. Тому буде з чим порівняти в процесі користування)

Технікою від RZTK користуюсь давно. Вже маю в наявності (мультиварку, будівельний фен, пилосос, праску) дуже задоволений. Думаю до ці два Power Bank прослужать довго і виручать мене у складних життєвих обставинах.

Переваги:
    Правдива ємність, якість, приємна ціна в порівнянні з іншими брендами
    Недоліки:
    Поки немає. Переживемо зиму, тоді можливо доповню відгук. Надіюсь все буде добре.
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо, що поділились фото та оглядом цієї моделі УМБ від RZTK. Ми щиро раді, що Ваш вибір регулярно зупиняється на техніці саме нашого бренду. Бажаємо Вам завжди найкращих результатів у подальшому користуванні!

• Євген Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Не нашпигований додатковими функціями, які часто нікому і не потрібні. Це знизило його в ціні, що є дуже добре. Купував на подарунок, але перед тим як подарувати перевіряв - все працює добре.

Переваги:
    все чудово працює
    Недоліки:
    не помітив
      Представник бренду

Добрий день, Євгене! Ми дуже раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі УМБ та обрали даний товар у якості подарунка. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Ігор

#МійRZTK_фото
    Придбав на заміну старої УМБ від Xiaomi. Чудовий повербанк за свою ціну. Приїхав заряджений.
    Серед плюсів наявний Type-C роз'єм та підтримка QC 3.0. Вага мого екземпляру - 399 грам.

Переваги:
    Ціна, швидка зарядка та наявність Type-C
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо, що поділились фото та оглядом цієї моделі УМБ від RZTK. Ми дуже раді, що Ваш вибір зупинився на техніці нашого бренду. Бажаємо Вам завжди найкращих та швидких результатів у подальшому користуванні!

• Георгій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купив для живлення роутера та абонентського термінала від одного УМБ. Все працює. Роутер споживає 9V/0.6А, АТ споживає 12V/0.5A. На місцевому радіоринку купив два кабеля USB/DC на 9 і 12V.

Представник бренду

Добрий день, Георгію! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю цієї моделі УМБ після первинної експлуатації. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Хорошилов Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

У ціновій категорії до тисячі гривень це кращий варіант за характеристиками що знайшов. У реалі все тоже агонь.

Представник бренду

Вітаємо, Леоніде! Дякуємо за придбання універсальної мобільної батареї RZTK цієї моделі та відгук із фото. Раді, що загалом Ви роботою приладу. Зичимо легкого та приємного користування!

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Чудовий павербанк, але є важливий нюанс щодо зарядки!
    ​Переваги:
    ​Відповідність опису: Повністю виконує свої функції. Протестував уже 2 повних цикли — робота максимально стабільна.
    ​Якість матеріалів: Чудова збірка, надійна електроніка та приємний на дотик пластик.
    ​Дизайн: Стильний, сучасний мінімалізм без зайвих деталей.
    ​Швидкість: Наявність Quick Charge 3.0 та USB-C PD 20W дозволяє швидко заряджати і смартфони, і сам павербанк.
    ​Порада щодо експлуатації (чому це важливо):
    Для цієї моделі вкрай важливо використовувати якісний кабель та сертифікований адаптер. Дешеві підробки не мають Smart-контролера: вони видають нестабільний струм «хвилями», через що павербанк на 20000 mAh заряджатиметься цілу добу та буде небезпечно перегріватися.
    ​Висновок:
    Павербанк супер! Але до нього краще одразу докупити фірмовий зарядний пристрій RZTK. Вони розроблені в синергії, тому рідний блок чітко видає правильний струм, захищає акумулятор від зносу та гарантує максимальну швидкість заряджання. Рекомендую!

Переваги:
    якість ціна
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш детальний та такий корисний відгук, високу оцінку нашого павербанка RZTK, а також за обґрунтовану рекомендацію щодо вибору супутніх аксесуарів. Нам дуже приємно, що Ви оцінили відмінну якість збірки, стабільність роботи пристрою та переваги технологій швидкої зарядки, а Ваша експертна порада про важливість використання сертифікованих адаптерів і якісних кабелів для стабільної та безпечної експлуатації є неймовірно цінною для інших покупців. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Каращук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купив вже другий такий павербанк працює без нарікань. Першим користується побратим на передовій.

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Нам щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо безперебійної експлуатації!

• Илля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

За свою ціну топовий павер,вистачає зарядити телефон 4000ma на 4 рази і ще трохи. Досить стійкий корпус - падав в мене і не раз в результаті декілька подряпин і все. Заряджає перші 50% швидко, а потім швидкість знижується але мене влаштовує.

Переваги:
    Зносостійкість, швидкість зарядки, дизайн, ємність
    Недоліки:
    Важкий
      Представник бренду

Добрий день, Іллє! Ми щиро раді, що придбаний певний час тому УМБ нашого бренду тішить Вас високою ефективністю своєї роботи. Користуйтесь із задоволенням!

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Надійний і якісний повербанк. Ніколи не підводив. Заряджає телефон і сам заряджається дуже швидко. Рекомендую.

Переваги:
    Якісний, надійний. Ніколи не підводив. Заряджається швидко.
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за виказану довіру до нашого бренду. Нам неабияк важливо, щоб Ваш вибір супроводжувався впевненістю після певного часу експлуатації. Бажаємо й надалі приємного користування!

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Живучий і з гарною ємністю. Ми з цим павером побували у різних пригодах і він жодного разу поки що не підвів.

Переваги:
    Міцний корпус, ємність відповідає заявленій
      Представник бренду

Добрий день, Яно! Нам щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Шупенюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Цілком нормальна павербанка. Від якості матеріалів до функціональних можливостей. Плюс нормальна ціна. Рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Аліно! Ми щиро раді, що придбана нещодавно УМБ нашого бренду тішить Вас високою ефективністю своєї роботи. Користуйтесь із задоволенням!

• Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

На свою цену батарея отличная - емкость полного заряда 15330мАч при 5V (что примерно и соответствует 21000мАч при 3.6V). Вес 400 грамм, компактная, ничего лишнего - PD18W работает на телефонах, но ноутбук уже не заряжает, что впрочем за такую цену и не ожидалось #МійRZTK_фото

Переваги:
    честная емкость, компактный
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Дякуємо за придбання універсальної мобільної батареї RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і відзначили переваги моделі. Окрема подяка за відгук із фото виробу. Бажаємо успішного користування!

• Александр

Було б цікаво побачити що там в середині

• Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Прекрасний девайс за акційну ціну))
    З цікавого - обидва USB-A мають функцію швидкої зарядки, але при підключенні 1 пристрою, про що свідчить перший діод, що змінює колір на синій, а також напис на екрані телефону. Нажаль не маю приладів для вимірювання ємності, але попередні коментарі свідчать, що все норм. Ще повністю не розряжав, але заряджається і через type-c 18w і через microUSB звичайною 2,1А зарядками. Виглядає компактніше, ніж його білий "китайський" конкурент (мі), хоча за фізичними розмірами майже одинакові. Вага дещо менша ніж в (мі) конкурента 397г проти 438г, можливо менше пластика, можливо менше електроніки, а можливо й менше літію. USB type-c шнурок, що йде в комплекті має лише 30см і то якщо міряти від початку одного роз'єму і до кінця іншого. Цікаве покриття для зменшення подряпин на верхній частині корпусу. Загальні враженння, поки що, приємні, подивимось як покаже себе в майбутньому під час експлуатації.

Переваги:
    Приємна ціна
    Обидва роз'єми типу А вміють в швидку зарядку - не потрібно згадувати куди підключатись.
    При проблемах - пряме вирішення з Розеткою, оскільки це їх бренд (хоча, на щастя проблем не було)
    Недоліки:
    Короткий (дуже короткий) шнурок в комплекті
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо Вам за вибір техніки RZTK, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили функціональні та візуальні особливості даної моделі УМБ й відчуваєте виключно позитивні емоції від використання. Бажаємо Вам успішних результатів та легкості у подальшій експлуатації!

• Аіда
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купила спочатку один, який через десь півроку роботи терміново поїхав в Куп'янск, бо все згоріло, незважаючи ні на що вижив, повернувся у Київ, досі працює безвідмовно вже майже 2 роки. Собі замовила одразу такий самий другий, використовуємо переважно для роутера, іноді заряджаємо телефони, ліхтарики-все ок, задоволені. Вистачає надовго. Стикнулись у цьому році з тим, що одна гірлянда від нього працює стабільно (2×2 кольорова на вікно), а інша-меша біла дійсно вимикається, бо мале споживання

Переваги:
    Перевірений у надскладних умовах -працює, щей гарно виглядає (не як шматок цегли :-))
    Недоліки:
    деякі гірлянди можуть не працювати від нього, якщо дуже мале споживання
      Представник бренду

Добрий день, Аїдо! Дякуємо за ваш неймовірний відгук. Ми щиро вражені історією стійкості вашого першого павербанка RZTK. Це найкраще підтвердження надійності наших пристрої. Раді, що і другий пристрій став для вас корисним помічником у побуті та забезпечує роботу роутера й освітлення. Щодо вимкнення гірлянди: дійсно, через мале споживання енергії спрацьовує система автоматичного вимкнення, яка вважає, що гаджет уже заряджено. Це стандартна функція захисту для збереження заряду самої батареї. Дякуємо, що обираєте RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купив, ввімкнув - майже заряджений.
    Звичайний смартфон моторола зарядив одразу на +15% за 15 хвилин.
    Спробував підзарядити все що було поблизу - працює.
    Заряджається вельми повільно - та то вже залежить від ємности батарей й потужності зарядного пристрою, був би на 20Вт було б веселіше )

Не міг зрозуміти що за кнопка збоку, а інструкція... окрім того що вона мікроскопічна за розміром, так ще й шрифт використовується не більше 5 розміру - на жаль не мав під рукою мікроскопу тож прийшлось шукати в мережі. Знайшов по артикулу товару - там пдф-файл з нормальним шрифтом. Ту кнопку можна не чіпати в принципі.

В цілому девайс виглядає норм. Важчий ніж уявляв під час замовлення.
    Ціна більш-менш адекватна, тож купуйте якщо потрібний повербанк.

*Заміряв вихідну напругу - 5.1 Вольт (можливо комусь цікаво)

Недоліки:
    інструкція з розміром шрифту для людей з очами-мікроскопами
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Щиро дякуємо за відгук! Раді, що Power Bank RZTK відповідає вашим очікуванням. Зауваження щодо інструкції передано виробнику для покращення. Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Банка виявилась рятівником у свого роду "темні часи". Підтримує заряд кількох пристроїв одночасно, швидка зарядка присутня, трохи гріється при високому навантаженні. Хороша річ, хоч би тільки б якомога довше послужила.

Переваги:
    QC, PD, наскрізна, товстий корпус
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі УМБ. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Евгений С***

В горы то что нужно, 5000мА телефон заряжает 3 раза

Переваги:
    Норм павер
    Недоліки:
    Не обнаружил
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Нам щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Для відключення просто мастхев, повербанк заряжается а коли світла немає просто підключаю телефон, і коли появляється світло, він просто заряджає далі телефон, так щей і сам заряджається

Переваги:
    Сквозна бистра зарядка,
    Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Вдячні за Ваш відгук з описом успішного досвіду первинної експлуатації даної моделі УМБ. Ми завжди стараємося забезпечувати високу якість товару за доступною ціною, перевершуючи очікування. Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Десь рік юзаю. Все гуд. Ємність не заміряв, але схожа на реальну.

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю цієї моделі УМБ після тривалого часу експлуатації. Бажаємо подальшого безперебійного та легкого використання!

• Наташа И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Заряжает быстро.хаватает на несколько зарядок тел.я довольна

Представник бренду

Добрий день, Наталю! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості роботи цієї моделі УМБ. Бажаємо впевненої та безперебійної експлуатації!

• Яна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Вистачає на дві повні зарядки телефону. Заряджається доволі довго. Доволі важкий. Свою роль виконує добре.

Переваги:
    Міцність
      Представник бренду

Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що придбана нещодавно УМБ нашого бренду тішить Вас високою ефективністю своєї роботи. Користуйтесь із задоволенням!

• Ольга Ф***

заряджається від 8 годин

Переваги:
    потужний, компактний
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі цієї моделі УМБ. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Нещодавно усвідомила, що у нас з друзями останнім часом подарунки одні одному виключно дуже практичні. От і цей павербанк не став виключеням. Замовила одразу собі і подрузі. Ця штука ніколи не була зайвою, а зараз прямо рятує життя і роботу.

Переваги:
    Реально швидка зарядка, моя стара банка заряджала ледве не вдвічі довше, загалом звичайна якісна банка.
      Представник бренду

Добридень, Олександро! Ми вдячні Вам за покупку універсальної мобільної батареї RZTK цієї моделі для себе та подруги. Дякуємо за залишений відгук із найвищою оцінкою. Раді, що Ви оцінили переваги використання приладу. Зичимо приємного користування!

• Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Компактна батарейка високої ємності. Може заряджати одразу два гаджети, дуже зручно.

Переваги:
    ціна-якість-ємність
      Представник бренду

Добридень, Олексію! Дякуємо за придбання універсальної мобільної батареї RZTK цієї моделі. Сподіваємося, подальше використання так само буде приносити Вам тільки відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації!

• Олекса Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Два ксяомі здохли, а цей працює і працює

Представник бренду

Добрий день, Олексо! Ми щиро раді, що після тривалого часу експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі УМБ. Бажаємо й надалі безперебійного користування!

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Это был лучший повербанк за свои деньги. Жаль больше не производят

Переваги:
    Быстрая зарядка
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Вдячні за вибір продукції від RZTK. Постачання даної моделі УМБ очікується у жовтні поточного року. Слідкуйте за оновленнями та надходженням у продаж, натиснувши кнопку "Повідомити, коли з'явиться".

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Хороший павер банк. Заявлена номінальна ємність 12000 мАг. А реальна виявилась майже 18000. За такі гроші це просто супер. Рекомендую!

Переваги:
    Хороша ємність, приємний дизайн.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Добрий день, Богдане! Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі УМБ. Бажаємо приємного та легкого використання!