- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Після двох тижнів експлуатації перестала заряджати, відніс в магазин Rozetka і мені її без всяких проблем поміняли по гарантії на нову. Дуже задоволений сервісом і обслуговуванням)
- Переваги:
- Маленька, співвідношення ціни та якості
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо, що обрали наш бренд та високо оцінили якість товару. Щиро раді, що проблему, яка виникла, вдалось успішно вирішити. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Це вже друга. Перша працює без нарікань з грудня 2022 року. Заряджаю все,від телефонів до павербанків різної ємності.
- Переваги:
- Працює без претензій
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Олеже! Дякуємо за довіру до бренду RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Компактна і потужна зарядка. Варта уваги
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
На вигляд якісно, швидко заряджає power bank (який підтримує швидку зарядку)
- Переваги:
- Швидко заряджає power bank
- Недоліки:
- Поки не має
Представник брендуДоброго дня, Олександр! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування і гарних вражень!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Користуємось 8 місяців - все працює!
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані.
Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Назаренко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Швидка, займає мало місця в сумочці. Коли в розетці поруч можна під'єднати ще один пристрій, тобто не займає дві розетки. Зручна.
Представник брендуВітаємо, Тіно! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Кураксін Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Заряджає SAMSUNG S 20 дуже швидко, не гріється
Представник брендуДоброго дня, Євгене! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Компактна, в розетці займає мало місця, що дає можливість використовувати розетку поруч, часто беру з собою в сумочку. Телефон заряджає швидко.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Маленький і зручний. Працює як і має бути.
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Не был уверен что товар хорошего качества, но был приятно удивлен. На свою цену пока что без претензий. Шустро заряжает айфон, не греется, компактный
Представник брендуВітаємо Вас, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням цієї моделі зарядного пристрою. Бажаємо тривалого користування і гарних вражень!
- ЛевВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Вроде хорошая зарядка 20 ват заявленных на месте, пока придраться не к чему, к слову она невероятно компактная но увесистая.
Брал для новой банки 20 000мАч, свои обязанности выполняет, посмотрим сколько проживет.
Представник брендуДобрий день, Леве! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою зарядного пристрою цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Лев
UPD, Дотронулся до корпуса зарядника пока оно заряжало банку, оно буквально обжигает.
Схватил пирометр, показало 71-72 градуса. И это температура пластикового корпуса снаружи, а что там внутри даже представить страшно.
На одну полную зарядку банки 20 000мач надо 5-6 часов, а на момент замера оно проработало всего 2, я уверен это еще даже не пик температуры.
Учитывая что оно работает буквально на пике своей мощности в таком маленьком корпусе с таким температурным режимом посещают мысли о его долговечности и о том что без присмотра такое точно нельзя оставлять.
Представник брендуДобрий день, Лев! Дякуємо за інтерес до бренду RZTK та Ваш коментар. Ми не рекомендуємо використовувати даний зарядний пристрій на максимальній потужності, так як це може призвести до поломки пристрою. Натомість рекомендуємо використати більш потужний зарядний пристрій, який Ви можете переглянути. перейшовши за посиланням: посилання
або посиланняЗ повагою, підтримка бренду.
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Зроблено якісно, раджу всім.
- Переваги:
- Маленький, швидко заряджає, регулює ток зарядки автоматично
- Недоліки:
- Не замечено
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Рекомендую, працює швидка зарядка як з Pixel 6 так і з IPhone 13pro
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Вже 2 роки працює без нарікань.
- Переваги:
- якісно зроблений
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Користуюсь блочком близько року з кабелем який має обмежувач напрямку напруги та дисплеєм з показниками напруги.
Цікаво що кожен пристрій заряджається саме визначеною пристроєм напругою, очевидно що блочок дає стільки скільки саме потрібно.- Переваги:
- Функціональний, потужний, очевидно що надійний, дуже демократицна ціна як для такої якості.
- Недоліки:
- Ні
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
хороший
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Замучился заряжать обычной зарядкой SAMSUNG A33 5G, купил эту, теперь вообще не испытываю неудобств с зарядкой. Просто между делом подзаряжаю и всё. Люблю RZTK.
- Переваги:
- Не большая цена, реально быстрая зарядка.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за довіру до бренду RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Орест Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Класна швидко діюча зарядка 5000мап за год заряджає .
- Переваги:
- Стильна швидко діюча... Ціна.
Представник брендуВітаємо, Оресте! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Круто
Представник брендуДоброго дня, Іване! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Зручний у користуванні, якісний
- Переваги:
- Зручний, гарної якості
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Дарино! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Працює
Представник брендуДоброго дня, Оксано! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Свою работу выполняет.
- Переваги:
- Дизайн, скорость, надёжность
- Недоліки:
- Бывает сильный нагрев
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваша висока оцінка якості цієї моделі мережевого зарядного пристрою дуже важлива для нас. Користуйтесь із задоволенням!
- Катя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Заряжаю Iphone11. Вполне нормальный блочек.
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук з доданим фото. Щиро раді, що Вам до вподоби якість та функціонал зарядного пристрою даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- алексей с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Несмотря на свои малые размеры с поставленными задачами справляется на все 100%
- Переваги:
- Цена-качество на высоте
- Недоліки:
- не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Вам до вподоби функціональні можливості зарядного пристрою даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- Маша В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Форма цікава, вилка по діагоналі, в розетці тримається міцно. Матеріал корпусу такий як в оригінальному блочку до телефона. Із своєю задачею справляється добре, заряджає швидко
Представник брендуДоброго дня, Маріє! Вдячні Вам за вибір продукції бренду RZTK та високу оцінку якості товару. Нам приємно, що Ви задоволені придбанням зарядного пристрою даної моделі. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Ангеліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Швидка зарядка працює, розмір оптимальний, можна і в кармані носити. Заряжаю в основному телефон, але вже декілька разів павер заряджала і навушники. Під час зарядки павера грівся, але не критично.
Представник брендуДобрий день, Ангеліно! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та високо оцінили якість товару. Ми раді, що Вам до вподоби переваги зарядного пристрою даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Оптимальний зарядний пристрій
- Переваги:
- Якісно зроблений
- Недоліки:
- Наразі нема
Представник брендуДоброго дня, Олександр! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені функціоналом зарядного пристрою цієї моделі. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Drachuk V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Харош
Представник брендуВітаємо Вас, Віталій! Дякуємо за відгук та високу оцінку зарядного пристрою RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
Телефон заряджає швидко. Дуже компактна, якісний пластик.
- Переваги:
- ціна, розмір.
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Щиро раді, що Ви обрали бренд RZTK та задоволені придбанням і функціоналом зарядного пристрою RZTK Charger PD 20W Type-C Black. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Пользуюсь два дня, заряжает быстрее чем 25 вт блок от самсунга. Зараяжаю айфон и айпад.
- Переваги:
- Быстро заряжает, дешево
- Недоліки:
- Греется неплохо так
Представник брендуДоброго дня, Євгеній! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені придбанням зарядного пристрою RZTK. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
блочок як блочок, компактний, зручний. При зарядці не гріється, повністю заряджає батарею з 20% до 100 приблизно за годину.
- Переваги:
- ціна - якість
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Щиро раді, що Ви обрали зарядний пристрій RZTK та високо оцінили його якість та функціонал. Бажаємо тривалого користування та гарних вражень!
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Дуже Красивий компактний Якісний!.
Всім Рекомендую.- Переваги:
- Красота ціна розмір Якість.
Представник брендуДоброго дня, Максиме! Висловлюємо Вам свою вдячність за те, що Ви обрали продукцію RZTK! Ми щиро раді, що Ви задоволені своїм вибором. Нехай наш продукт стане для Вас вірним помічником у роботі та подарує Вам багато корисних функцій, які допоможуть Вам досягти успіху!
- Валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Дуже хороша зарядка. Брав для модуля безпровідної зарядки. Все працює.
- Переваги:
- Компактна, добре працює
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Валентине! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості мережевого зарядного пристрою від RZTK. Бажаємо Вам ефективних результатів та довготривалої експлуатації!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Нормальна зарядка. Піксель заряджае швидко (18W), не гріється.
- Переваги:
- Маленький, швидко заряджає
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування і приємних вражень!
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Взяв для Iphone 8plus, третій місяць юзаю, заряджає швидко і не гріється
Представник брендуВітаємо, Святославе! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені функціональними можливостями зарядного пристрою даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Заряжает и заряжает быстро повер от той же Розетки для чего и брался
- Переваги:
- Действительно быстро заряжает повербанк
- Недоліки:
- за такую цену нет
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду та високу оцінку якості товару. Ми раді, що Вам до вподоби переваги зарядного пристрою даної моделі. Тривалого та приємного користування!