- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шукала недорогі дротові навушники спеціально для того, щоб можна було слухати радіо на мобільному телефоні у випадках, коли відключають електропостачання і зникає інтернет та зв'язок. Зіткнувшись з такою ситуацією зрозуміла, що в таких випадках настає інформаційна блокада і ми навіть не знали чи закінчилась повітряна тривога чи ні. Недорогі радіо вже давно розкупили, на сьогодні, на ринку вартість радіо в три рази дорожче даних навушників. Покупкою задоволена, якісні навушники. Дріт в радіо виконує функцію антени. Інколи, коли інтернет зникає на невеликий проміжок часу, приєдную навушники до телефону, вибираю функцію "слухати через динамік" і слухаю мелодії/українські пісні/новини.
- Переваги:
- Якісні, недорогі, за їх допомогою можна слухати радіо на мобільному телефоні коли вимикають електропостачання і зникає інтернет.
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви отримали задоволення від продукту. Будемо намагатися радувати Вас і надалі. Бажаємо тривалого користування!
- Володимир К***
А как они лежат в ушных раковинах? И что за материал?
- Наталія
Володимире, мені дуже подобається як навушники сидять у вухах. Навушники вигнуті, для лівого і правого вуха свій навушник. Амбрашури силіконові, різного розміру. Одна пара амбрашур вже на навушниках і дві пари запасних. Амбрашури не змінювала, користуюсь тими, що були на навушниках (хоча, можливо потрібно поексперементувати як інші амбрашури сидять у вухах). Мої вуха дуже прискіпливі до навушників. Ці навушники мені сподобались. Використовую їх і як навушники, і як антену для радіо. Я частіше стала слухати пісні на радіо, вже навіть і коли електропостачання не вимикають))
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Комфортні для вух, не давлять навіть коли лежиш на боці. Звук прийнятний.
Представник брендуДоброго дня, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості та функціоналу продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування і приємних вражень!
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну что могу сказать, до этого брал всегда JBL T110 у них басы лучше если честно , но ни один раз не прослужили больше 8 месяцев, это рекорд, Думаю попоробую бред от розетки, за свою цену аналогов не встречал , + живучие всех живых. Брал сразу 2ш и не пожалел. Желаю розетке ток улучшать качество бренда , и не скатится.
- Переваги:
- Лучше за свою цену.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Андрій М***
Те саме, брав тільки JBL T110 і також рекорд це 8 місяців))) із недавнього прослужили 6 місяців, останні купував на початку квітня, прослужили тільки місяць (!!!) розчарований, куплю мабуть ці, спробую.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за довіру до бренду RZTK. Бажаємо вдалих покупок та тривалого користування!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою цену хорошие. Отличная передача звука, стильные. Брал для работы за ПК, пользуюсь каждый день по 4-5 часов, уши не устают.
Представник брендуДоброго дня, Артуре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалої експлуатації на довгі роки!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні навушники. Неймовірно мініатюрні, але при цьому якісно виготовлені і видають хороший звук, як для своєї ціни. Мають хороший мікрофон, співбесідники не скаржилися на якість розмови. Рекомендую для покупки.
- Переваги:
- Дешеві, компактні, хороша якість, гарно виглядають, пристойний звук
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такую цену качество неплохое, басы так себе
- Переваги:
- Недоліки:
- Плохие басы
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работают.
Представник брендуВітаємо Вас, Вікторе! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви отримали задоволення від продукту. Бажаємо тривалої експлуатації та чудових результатів!
- Нина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобались,вже користуюсь.
- Переваги:
- Якісні,чудовий звук.
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Ніно! Вдячні за вибір бренду RZTK та залишений Вами відгук. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням цієї моделі навушників та оцінили їх переваги. Бажаємо тривалого користування і приємних вражень!
- Илья Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну- нормально
- Переваги:
- Відносно якісний звук- як при прослуховуванні музики/відео так і при телефонних розмовах
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Представник брендуВітаємо Вас, Ілля! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви отримали задоволення від продукту. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Файні
Представник брендуВітаємо, Олексію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Люба К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь ними вже півроку. Звучання нормальне, зручно сидять у вусі. За таку ціну не бачу сенсу шукати недоліки.
Представник брендуДоброго дня, Любове! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Вам до вподоби якість та функціонал навушників даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- Катя З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна якість за ці гроші, музику слухати і дзвонити можна. В комплекті вкладиші різного розміру, навряд чи буду користуватись запасними, але прикольно, що за таку ціну передбачена подібна деталь.
Представник брендуДобрий день, Катерино! Вдячні Вам за вибір продукції нашого бренду та високу оцінку якості товару. Нам приємно, що Ви задоволені придбанням навушників даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для користування на роботі. Звук нормальний, мікрофон нормальний. Чую співрозмовників добре, вони мене теж. За свої гроші кращого годі й шукати. Хіба що довжини кабеля трохи не вистачає, але все вирішилось подовжувачем
- Переваги:
- Все працює як заявлено
- Недоліки:
- За таку ціну - не існує
Представник брендуДоброго дня, Ігоре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням навушників RZTK Piston Matte Black. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Gg
Представник брендуДоброго дня, Ярославе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Бажаємо тривалого користування і гарних вражень!
- Лена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
обычные наушники. за свою цену очень даже неплохие.
Представник брендуДоброго дня, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь наушниками три месяца. Рядовые бюджетные наушники для звонков, интернет-се
рфинга, фильмов и сна. Для музыки - "твёрдая четвёрка" на средней и высокой громкости. Кто пишет: "не прочный шнур" - научитесь бережно пользоваться вещью, это не трос или канат- Переваги:
- Удобная форма для сна. Хорошая цена. Приемлемое качество звука.
- Недоліки:
- За время эксплуатации не выявлено
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та високо оцінили якість товару. Нам приємно, що Ви задоволені функціональними можливостями навушників даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Константин Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первое впечатление это басы . Звук не настолько громкий приятный . Чувствуется что каждая гривна была вложена в товар не зря . Хороший выбор из этой ценовой категории
- Переваги:
- Басы
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник брендуДоброго дня, Костянтине! Щиро раді, що Ви обрали навушники RZTK цієї моделі та оцінили їх переваги. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо Вам за придбання навушників RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі та використання викликає у вас приємні емоції. Користуйтеся із задоволенням!
- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто гарні вушки, за свої гроші.
- Переваги:
- Глибока посадка тому можна навіть лежати поклавши голову на бік; Досить гарний звук прямо з коробки, але впевнений якщо покрутити еквалайзер можна повністю підігнати під власні вподобання; є змінні абішурки, звісно вони часто є навіть з найдешевшими навушниками, тому це не стільки перевага, скільки просто добре, що вони є
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобридень, Іллє! Ми вдячні Вам за покупку навушників RZTK цієї моделі та залишений відгук із найвищою оцінкою. Зичимо приємного користування!
- Діма Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер ,за свої гроші .
- Переваги:
- Якісні ,гарний звук
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня, Дімо! Щиро раді, що Ви обрали навушники RZTK цієї моделі та високо оцінили їх якість. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Михаил)Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже дякую)
- Переваги:
- Все добре)
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо Вас, Михайло! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви отримали задоволення від продукту. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальні недорогі навушники, все добре, замовляю ще одни поки акція... але якщо знов один навушник виявиться без амбушури (як раз ідеального середнього розміру), то і зірка у відгуку буде одна.
- Переваги:
- є
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Ми наполегливо рекомендуємо перевіряти наявність всіх комплектуючих безпосередньо на точці видачі або на пошті. В разі, виявлення недокомплекту, Ви можете обміняти товар. При виникненні додаткових запитань зверніться, будь ласка, на гарячу лінію службу підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні, недорогі навушнички. Є мікрофон, в телефонних дзвінках звук хороший, співбесідника чутно добре. В комплектації є змінні амбушури різних розмірів.
Представник брендуДоброго дня, Марино! Щиро раді, що Ви обрали навушники RZTK Piston Matte Black та високо оцінили їх якість та функціонал. Вдячні за Ваш відгук і фото. Бажаємо тривалого користування на довгі роки!
- Тамара Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наушники неплохие, звук хороший. Если аккуратно пользоваться, то проработают долго.
- Переваги:
- цена, качество
Представник брендуДобрий день, Тамаро! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Простенькие наушники - купила для бега, чтобы не жалко было, если порвутся или потеряются. Нормально справляются со своей задачей. Микрофоном пока не пользовалась.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та високо оцінили якість товару. Нам приємно, що Ви задоволені функціоналом навушників даної моделі. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші норм
Представник брендуДоброго дня, Віталію! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість навушників та мікрофона на 4 . Купувалися для проведення відеоконференцій.
- Переваги:
- Якість звуку та мікрофона. Ціна.
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник брендуДоброго дня, Володимире! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що загалом Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші - ідеальні навушники, щоб прослухати якесь повідомлення чи кружочок в телеграмі, коли сіли звичні навушники.
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісні!
- Переваги:
- Звук супер, як в дорогих навушниках, брала 2 пари, обидві працюють вже місяць без нарікань.
- Недоліки:
- Тонкуваті провода.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за довіру до бренду RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Ми врахуємо Ваші побажання для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брались в дорогу, як недорогі разові навушники, жінці подивитись фільм.
Жінка задоволена. Навушники будуть чекати наступної подорожі.- Переваги:
- Недорого. Працюють.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Давид П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінні навушкики
Представник брендуДоброго дня, Давиде! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
наушники используются в щадящих офисных условиях с ноутбуком и телефоном
- Переваги:
- дешевые, компактные, звук ок
- Недоліки:
- пока нет
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працюють, за цю ціну краще не знайти.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добротні навушники працюють добре з у шей не випадають.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстро поломались, но цена ..почти даром
Представник брендуДоброго дня, Юліє! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK. Прикро, що виникла така ситуація. Ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для покращення якості товару. На навушники даної моделі діє гарантія 12 місяців, тож радимо звернутись до сервісного центру для гарантійного обслуговування. Детальніша інформація за посиланням: посилання. Перепрошуємо за незручності!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже півроку. Прості вуха, працюють з робочим ноутом
Представник брендуДоброго дня, Павле! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук з доданим фото. Нам приємно, що Ви задоволені функціоналом навушників даної моделі. Тривалого та приємного користування!
- Марія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для музики і телефонних дзвінків підійдуть. Дріт довгий, але дуже тонкий, тому користуюся обережно. Красива коробка
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та високо оцінили якість товару. Нам приємно, що Ви задоволені придбанням навушників даної моделі. Тривалого користування та приємних вражень!