- Владислав Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
На жаль, через 2 роки безпроблемного користування перестав працювати перемикач. Він тепер завжди увімкнений і його неможливо вимкнути, вимикач просто пружинить і не фіксується у вимкненому стані. Відремонтувати також будет непросто, там потрібна трикутна викрутка.
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Нам прикро, що виникла така ситуація. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Працює без проблем
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Гарна якість та ціна. Приємний матеріал та якість виконання.
- Переваги:
- Ціна, якість
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Хороший удлинитель. Был куплен на замену старому, который тоже был от RZTK
- Переваги:
- Практичный
Представник брендуДобрий день, Артеме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Дуже якісний подовжувач, рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Заказываю уже пятый. Огонь. Вот если бы по длиннее, например на метров 3 – было бы ещё лучше))))
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя. З повагою, команда підтримки бренду.
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
купував в грудні 2025
з портами USB, за які пишуть, за місяць проблем не виявив
як далі буде - побачимо
завдяки USB портам - розгрузив інші блоки, зручно.
загалом задоволений: що обіцяли те і отримав)- Переваги:
- ціна
якість
функціональність
наявність USB: PD та QC
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Класний, міцний, якісний, все працює добре
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Евгений Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Якісний, за свої гроші те що треба
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Фільтр гарний, пластік якісний, але косяк з USB портами, періодично перестають працювати якщо постійно увімкнений девайс, доводиться робити вкл-викл на фільтрі або від'єднати і під'єднати заново USB тоді все працює, якийсь час, потім знову відвалюється.
Буду робити повернення. Не знаю це брак чи воно так загалом працює в цьому фільтрі, бо вже бачив подібні коментарі тут, сподівався що в мене такого не буде, не повезло)- Переваги:
- якісний пластик, зручне доповнення до розеток у вигляді USB портів
- Недоліки:
- USB працюють погано
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми розуміємо Ваші зауваження і обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі над продукцією. При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.
З повагою, підтримка бренду
- Нестор Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Максимальної комплектації подовжувач. Тягне все - і телефон, і мікрохвильовку, і пилосос. Кабель довгий - 1.8 м
- Переваги:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Несторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми раді, що подовжувач виявився справжнім помічником і легко справляється з усіма вашими пристроями. Хай працює безвідмовно й додає зручності щодня. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Якість гарна, функціонал добрий, безпека погана.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ледь не згоріла хата через USB роз'єм, який задимівся. В одному з USB роз'ємів постійно стояв світильник від Xiaomi, цей роз'єм і задимився.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, Сергію! Ми раді, що Ви задоволені якістю та функціоналом даного подовжувача. Проте, нам дуже шкода чути про ситуацію з USB роз'ємом. Безпека наших користувачів є нашим пріоритетом, і ми серйозно ставимося до таких випадків. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки за номером: 0-800-331-319, щоб ми могли допомогти Вам вирішити це питання.
- ДреВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Нажаль приїхав з браком, через деякий час відключались USB порти (під'єднував настільну лампу). Потрібно було кожен раз "перетикнути" юсб, щоб знову запрацювало. Зробив повернення.
- Переваги:
- 16А, товстий провід, якість пластику
- Недоліки:
- USB порти
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Придбав давно, все стабільно працює
- Переваги:
- Юсб порти
- Недоліки:
- Довжина могла б бути більшою
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Гліб П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Все супер
Представник брендуВітаємо, Глібе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Акуратний стильний подовжувач, добре вписався в інтер'єр. Хотілося б, щоб було більше виходів type C.
- Переваги:
- якість
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Вроді класний подовжувач, але з часом перестали працювати usb порти для зарядки телефону
- Недоліки:
- перестали працювати usb порти
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Тарас П***
Доповнення, виявляється USB перестає працювати коли у найближчу розетку до них увімкнуто будь який прилад
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Просто розрив, дуже зручна штука, але юсб входи час від часу можуть відставати з певними проводами
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування!
При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- НІКІТАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Perfect
Представник брендуВітаємо, Нікіто! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Все працює )
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Петриневич М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Зручно, що є роз'єми USB - можна не тільки вмикати монітор, а і телефон на зарядку ставити. Хороший подовжувач.
Представник брендуДобрий день, Мар'яне! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ярослав І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Якісний пластик, товстий кабель, гарна збірка, на дотик і візуально все досить добре зроблено. Порадували розʼєми USB, що власне стало однією з причин купівлі саме цього подовжувача. Також всередині є детальна документація українською по напрузі і струму які подаються на USB. Через пів року користування все чудово і справно працює, як і з самого початку.
З недоліків абсолютно не зрозуміле обмеження по довжині кабелю лише у 2м! Чому немає такого ж самого подовжувача хоча би на 3м або на 5м?? Теж саме стосується і USB. Чому лише ОДИН USB-C?? На дворі 2025 рік, навіть айфони вже перейшли на USB-C, а тут він лише один і абсолютно непотрібні два USB-A для яких або окремий кабель купувати, або перехідник. Ну серйозно??- Переваги:
- Якісний пластик, товстий кабель, збірка
- Недоліки:
- Мала довжина кабелю, лише ОДИН розʼм USB-C
- Баланюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Придбали - задоволені. Виконує свою функцію без нарікань. Виглядає естетично та функціональний(усі порти/гнізда працюють)
- Нужний Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Через 5 місяців перестали працювати юсб і тйпс входи. Певно за таку ціну норм.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Все добре працює.
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артур Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
15.09.2023 року придбав два таких. Один і зараз працює, швидка зарядка працює, розетки працюють, гарня якість матеріалів. Трохи напрягає підсвічування вимикача - воно доволі яскраве, але це на любителя. А на іншому, який менше в експлуатіції вийшов з ладу блок заряджання USB, відправив на гарантійне обслуговування - повернули гроші.
- Переваги:
- швидка зарядка працює, розетки працюють, гарня якість матеріалів
- Недоліки:
- Трохи напрягає підсвічування вимикача - воно доволі яскраве, але це на любителя
Представник брендуВітаємо, Артуре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Товару 2 роки, працює супер. Навантаження витримує сильне
- Переваги:
- Гарний, якісно зібраний
- Недоліки:
- Коли перемикаєш, або вставляєш шось нове в usb порти, стається коротке перемикання (у мене наприклад затухає настільна лампа, якщо увімкнути ще один кабель). Але це не критично
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Идеальный, быстрая зарядка, не нужно покупать разные блочки
- Переваги:
- Отлично
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Як заявлено, так і працює
- Переваги:
- Все добре: чітко, швидко, корисно)
- Недоліки:
- не помітив
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Все добре)
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Працює, гарно виглядає, свою функцію виконує справно. Загалом покупкою задоволений.
- Переваги:
- Дизайн, ціна
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
Працює
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Купую не перший раз мені подобається . Ціна відповідає якості юсб порти працюють запаху зайвого не має для звичайного використання підходить .
- Переваги:
- Ціна .
- Недоліки:
- Не знайшов .
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш змістовний відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок та довіру до бренду і бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! ! З повагою,
команда підтримки RZTK
- Євген П*** ШкільнийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Ок
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.8
всі розʼєми працюють, usb теж, виглядає надійно, гарна упаковка
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Гарного дня!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.8
Пластик приємний на дотик. Виглядає цікаво. Поки тестую.
Використавши юзб і тайп-с одночасно, вмикається захист і фільтр повністю перестає працювати. Недолік? Чи так і треба? ))
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Так і має бути. Бажаємо успішної експлуатації! При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. З повагою, підтримка бренду.
- Игорь
Так і буде, вони всі обʼєднані, на цьому зекономили і одночасно можна «брати» тільки 20 вт сукупно з type a і type c
- Сергій П***
Вам потрібно визначитися, чи то дісно так, як ви кажете про спрацювання захисту у фільтрі при одночасному навантаженні на порти більше 20 W.
Бо ось цей фільтр RZTK працює справно, при повному навантаженні на всі порти одночасно. Код: 326052253
Чи це інше... )