- AI аналіз відгуків82 відгуки: позитивний ~82%, нейтральний ~10%, негативний ~8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Непогана переноска. Зверніть увагу що від usb пристрої low-current (з малим споживанням) працювати не будуть (браслети, деякі годинники тощо). Також швидка зарядка присутня лише на type c.
Також трохи висока пульсація. Фото замірів прикріпляю.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Висока пульсація, відсутня підтримка low current
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Іванна Г***
А що означає- зависока пульсація?
- Фёдор Д***
Ну что непонятно?! Высокая пульсация же!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний подовжувач. Все працює. Пласмаса не смердить, товстий добротний кабель. Наявні вимикач, три порти USB та три світлодіоди: живлення, заземлення, перевантаження. Рекомендую.
- Переваги:
- якість, наявність портів USB, захист від перевантаження, контроль заземлення, добротний кабель.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Я чисто в шоці від рівня пакування, це якийсь прям преміум, коробка доволі тверда, в ній пакетик білий матовий (певне з кукурудзи й швидко розкладається), навіть міні-мануал є, навіть пластиковий чохол на кожен пін штепселю - такого ніколи не бачив! На кабелі є затягувач на липучці, що можна просто зайвий дріт скрутити і скріпити - не зустрічав таке на подовжувачах. Сам виріб виглядає акуратним та високоякісним. Знизу 4 гумові ніжки, аби не ковзало по столі, має настінне кріплення під 2 шурупи і навіть невідомо для чого є кнопка Reset (можливо для зняття блокування захисту, коли воно спрацьовує). Все це скручено нестандартними шурупами на "трикутник". Гарантія явно забезпечується, оскільки є пломба. Пластик корпусу матовий, приємний на дотик і не вислизне з руки. Короче виріб дуже продуманий до дрібниць.
Загалом такого не очікував, оскільки продукція RZTK виробляється повністю в Китаї, а при такому підході, це зазвичай ребрендинг якоїсь китайської продукції, а не власна розробка (або просто мінімальні/незначні зміни).
Кабель прям дуже грубий, товщина по зовнішній ізоляції 13-14мм (зазвичай оті офісні на 5 розеток з вимикачем, що світиться червоним - 6-7мм) але як показує "китайська практика", це може бути просто груба зовнішня ізоляція для надання солідності, а всередині - як у всіх :). Доречі - спірне питання, хоча й ізоляція м'яка.
Зручно, що є вимикач, USB A та type С виходи, щодо вихлопу з USB, схоже що відповідає, хоча не маю як навантажити на всю заявлену потужність, проте маю такий кабель, що показує споживання і зазвичай від рідного зарядного пристрою мій телефон бере близько 9 Вт, так само і тут з USB-A, тобто половина з 20Вт точно є.
Коли увімкнути то світить 2 діоди, зелений згідно позначення - заземлення, а червоний - захист. Проте в мене відсутній контур заземлення, а чому захист світить червоним - незрозуміло, видається, що захист неможливий або не працює, бо логічно - він би мав світитися зеленим, типу "все ОК".- Переваги:
- Якісь, наявність USB, пакування, продуманість конструкції та дизайну
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за детальний та позитивний відгук! Ми раді, що наш продукт перевершив Ваші очікування своєю продуманою конструкцією, якісними матеріалами та упаковкою преміум-рівня. Ваші коментарі про вражаючу товщину кабелю та конструктивні деталі допомагають нам зрозуміти, як саме наше рішення впливає на користувацький досвід. Щодо індикаторів захисту: дякуємо за Ваші спостереження — вони дуже цінні. Сподіваємось, Ви й надалі отримаєте максимальне задоволення від використання нашої продукції! З найкращими побажаннями, команда підтримки RZTK.
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Хороший, функціональний подовжувач: 3 розетки, 2 порти USB Type-A , 1 порт USB Type-C
- Переваги:
- зручний
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Хороший якісний, не схожий на щось стрьомне і небезпечне, рекомендую
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний, компактний. Купив дитині: всі зарядки для 2-3 девайсів та за потреби підключай 3 пристрої. Супер
Представник брендуВітаємо, Максиме! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Добротный сетевой фильтр с толстенным шнуром, для ПК-периферии самое то.
Что касаемо работы USB-портов - нареканий нет, телефон зарядился быстро и зарядное для АКБ работает, удобно, нет необходимости в куче розеток. Единственное что не могу проверить, так это порт Type-C, отсутствует необходимая периферия.
В остальном, спасибо Розетке за качественный продукт, да еще и со скидкой.- Переваги:
- Все перечисленное в описании и характеристиках продукта.
- Недоліки:
- Нет.
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Виглядає супер, на перший погляд зроблений якісно. Без запаху с коробки, пластик міцний, по вазі тяжкуватий. Білий колір більш холодного відтінку. Перемикач ON/OFF не світиться. Силовий кабель товстий, довжина 2 метри.
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Віталік В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Кабель щільний, корпус міцний, є вимикач — усе працює стабільно. Хороший подовжувач для дому або офісу.
Представник брендуДобрий день, ВІталію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Отличная штука
- Переваги:
- Радует наличие USB. Подрубили коту электропоилку.
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Дуже сподобався
- Переваги:
- Надійний
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Євдокимов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Хороший фільтр, використовую тільки для телевізора та підсвітки
- Переваги:
- Гарний, стильний, міцні матеріали
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Втыкнул обогреватель, работает, доволен.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Родион Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Хороший, работает без проблем.
- Переваги:
- Все тип топ.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Радіоне! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Подовжувач нормальний, на магазині все перевірив - працює. Одночасно задіюю всі порти і розетки - заряджає
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний і зручний подовжувач.Добре працює.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Гарна річ !
- Переваги:
- Все працює !
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний фільтр-подовжувач, додаткові юсб-роз'єми завжди доречні.
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Відмінний товар за свою ціну
Представник брендуВітаємо, Валеріє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Роналду К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Норм фільтр. Виконує свої функції.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Работает,выглядит презентабельно.
- Переваги:
- Работает
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
отличный удлинитель
- Переваги:
- юсб
тайп си
защита - Недоліки:
- высокая цена
Представник брендуВітаємо, Станиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все чудово, працює.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
рекомендую даний мережевий фільтр, компактний 2 usbA та 1 usbC (свою функцію виконували), працював справно без нарікань до того як обірвало провода на вулиці і замкнуло лінію, все на себе взяв фільтр, техніка що була підключена не постраждала, буду замовляти ще
- Переваги:
- виконував свої функції на 100%
- Недоліки:
- згорів при обриві лінії
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Повністю відповідає опису та заявленому функціонапу
- Переваги:
- USB роз'єми для підзарядки, "габаритні" світодіоди
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Костянтин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Фільтр подовжувач класний. Через пів року, зламалась плата зарядки, але Розетка забрала по гарантії і повернула кошти. Взяв такий самий, тільки на 5 розеток.
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Гарний подовжувач, вартує тих грошей, хоча наявність захисту якій пишуть що є не провіряв
- Переваги:
- Надійна ізоляція, наявність індикації, зручний у побуті бо має роз'єми USB-A
- Недоліки:
- Поганий контакт з роз'ємом USB-C
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Мирослав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Користуюся вже певний час - задоволений. Якість матеріалів хороша, працює стабільно, відповідає опису.
Представник брендуВітаємо, Мирославе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Хороший якісний подовжувач
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Представник брендуДобрий день, Людмило! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Супер!
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
дуже зручно, що і звичайні розетки і usb є.
- Переваги:
- зручно й практично
Представник брендуВітаємо, Юліє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Качество хорошее
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Використовую на робочому столі — виглядає акуратно й не займає багато місця. Працює стабільно,ніякого тріску немає.
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
Класс!
- Переваги:
- То
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Добрий фільтр, гарно працює, і заряджає зразу фонарик та ледлампу
- Переваги:
- Все відповідно характеристикам
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!