Відгуки покупців про Мережевий фільтр-подовжувач RZTK Power Strip Pro 5 + 2 USB-A + USB-С (PD20W) Black 2 м
- AI аналіз відгуків71 відгук: позитивний – 85%, нейтральний – 10%, негативний – 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Кирило О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Шикарна річ за свої гроші, виглядає значно дорожче
- Переваги:
- Додаткові 2 юсб роз'єми, та 1 тайп с
Представник брендуВітаємо, Кириле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Имба
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний кабель, не дубовий і не надто жорсткий. Довжини вистачає із запасом
- Переваги:
- Кріплення до стіни стало приємним бонусом.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Борис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Розетки розташовані вдало, великі блоки живлення не заважають один одному. USB-C з підтримкою PD, телефон заряджається помітно швидше, ніж від звичайних USB-портів.
Представник брендуДобрий день, Борисе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Вийшов зладу за 3 дні
Представник брендуДобрий день, Михайле! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Гарний подовжувач. Лежить на столі, щоб можна було використовувати USB, виглядає гарно. В цілому нічого незвичного, гарна річ за свої гроші
- Переваги:
- Ціна, якість, товстий шнур
- Недоліки:
- 2 метри може бути замало, довші варіанти недоступні
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Функціонує добре, трошки туговато заходить вилка, але то нічого. Вже користувалася таким самим, тому це найкращий варіант поки що для мене. Дуже зручно, що є 2 порти юсб та type c.
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Звичайний подовжувач, виглядає якісно. Виконує свої функції добре
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Гарний подовжувач , використовую додаткові гнізда юзб в блекаут для заряджання, нажаль швидкої зарядки не підтримують але і цього достатньо.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Просто топ!
- Переваги:
- Те що треба для дома і не тільки!
- Недоліки:
- Відсутні!
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
----
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Зауважень немає
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Єгор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Я б назвав цей подовжувач- розумний. Він сам обирає подачу струму для безпечного і швидкого заряджання приладу, тим самим не шкодить акумулятору.
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Коли береш в руки, відчувається, що це якісна, гарно зроблена річ. Товстелезний кабель, думаю, здатний витримувати значно більше ніж заявлені 16А. Type-C дає дійсно швидку зарядку.
Навіть дивно, як Розетці вдається вмовляти китайські фабрики виробляти такі пристойні речі за такими помірними цінами :)
Єдине що не дуже сподобалось, це кнопка вмикання. Незручно розташована. В попередніх моделях вона була зверху і світилась коли ввімкнена. Раніше було краще.
Та все одно ставлю 5 зірок.- Переваги:
- Якість. Швидка зарядка з Type-C
- Недоліки:
- Незручно розташована кнопка ввімкнення
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Костянтин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Поки все працює. Дуже корисна і якісна річ.
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
непогана переноска, досить якісна із USB портами та наявним заземленням.
- Переваги:
- достатня довжина кабелю в 2 метри
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Перестали працювати порти type c , usb
Представник брендуДобрий день, Тарасе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Це вже другий наш мережевий фільтр-подовжувач RZTK. Дуже задоволені якістю і надійністю. Першим користуємося вже 3,5 роки - все супер! Користуємося усіма роз'ємами і портами - все працює, жодних нарікань! Тому і купили другий, цього разу чорний.
- Переваги:
- Якісний, надійний
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Зручно, Надiйно... .
- Недоліки:
- type-c порт не все може заряджати
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Петро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Дуже хороший, якісний.
Представник брендуВітаємо, Петре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Ціна якість просто чудова
- Переваги:
- Чудова якість, зручно й все що мені потрібно
Представник брендуДобрий день, Віталію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Нарікань немає, чудовий подовжувач
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Товар отримав швидко. Використовую перший день, поки що все добре.
- Переваги:
- Гарний вигляд, всі порти до роз'єми працюють.
- Недоліки:
- Наразі не виявив.
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Зручна річ. Достатньо розеток для техніки та окремо USB для телефона й гаджетів, швидка зарядка через USB-C працює добре.
- Переваги:
- якість корпусу приємна, виглядає акуратно.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
багатофункціональний пристрій, має багато розеток, зручний, закриває мої домашні потреби.
- Переваги:
- є швидка зарядка
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Чудові подовжувачі, гарно виглядають.
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все хорошо работает
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все чудово
Все чудово
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Прекрасний виріб, вільно витримує 3 ноутбука та вайфай роутер 1 зарядка телефону, і все добре заряджає. Якісний матеріал пластику, не має різкого запаху.
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Загалом нормально. Але коли пристрій на type-с зарядився - треба діставати, інакше починають свистіти конденсатори
- Переваги:
- Не згорів, та все ще тримається
- Недоліки:
- Стронній писк конденсаторів при холостій роботі TypeC
Представник брендуВітаємо, Романе! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Доброго дня! Перестали працювати usb -зарядки. Як обміняти, або відремонтувати?
- Переваги:
- Зручна річ
- Недоліки:
- Зламалась usb заоядка
Представник брендуДобрий день, Сергію! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Товаром доволен. Но не хватает провода, хотелось бы 3 метра
- Переваги:
- Качество пластика и провода. Свободен один разъем для вилки, за счет USB порта.
- Недоліки:
- Если мы заряжаем одно устройство поддерживающие 12V 20W и подключаем устройство 5V 2A - все два устройства заряжаются током 5V, по силе тока не посмотрел.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Безпроблемний подовжувач
- Переваги:
- Все справно працює
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Подовжувач на 5 розеток, зроблений з якісних матеріалів і з добротними кабелем і вилкою.
Є кнопка виключення.
Є 3 USB (2хUSB-A, USB-С) порти для зарядки гаджетів.
Є і нюанси - USB порти засинають (відключаються) при низькому енергоспоживанні і для повторної їх активації (включення) потрібне перепідключення кабелю/пристрою, що не дуже зручно для прихованого монтажу. Якщо це безпекова опція - то все ОК. Можливо, ця проблема тільки у мого подовжувача.
Дякую за якісний товар і за роботу в цей складний час.- Переваги:
- Якісний подовжувач з USB (2хUSB-A, USB-С) портами для зарядки і кнопкою виключення.
- Недоліки:
- Засинання USB портів.
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та змістовний коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Зучний
- Переваги:
- Гарний дизайн, матеріал, довжина та якість провода
- Недоліки:
- На виходах USB A видає по 3,38 Вольт
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за відгук, Вікторе! Ми раді, що Вам подобається дизайн та якість матеріалів нашого мережевого фільтра-подовжувача RZTK Power Strip Pro. Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження в наших подальших розробках. Ваші коментарі важливі для нас! З повагою, підтримка RZTK