Відгуки покупців про Мережевий фільтр-подовжувач RZTK Power Strip Pro 5 + 2 USB-A + USB-С (PD20W) Black 2 м
- Богдан Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Працює нормально. Якістю задоволений.
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Користуюсь цим мережевим фільтром більше року. USB порти не використовую і з радістю би придбав варіант такого ж фільтру, але без них. В загальному працює добре і нарікань не було.
Єдиний нюанс - це індикатор заземлення. Він не світиться, якщо вилка мережевого фільтру вставлена в електричну розетку так, щоб провід ішов вниз. Якщо ж вилку фільтра перевернути в електричній розетці на 180 градусів, то індикатор світиться. Але тоді провід прогинається дугою і висить в повітрі, що не зручно (див фото).
Заземлення в квартирі додатково перевіряли. Довелось зробити короткий подовжувач, щоб перекинути фазу і нуль місцями для коректної роботи індикатора.- Переваги:
- 5 розеток, захисні шторки, дизайн, захисні функції, окремий вимикач, надійна робота фільтра.
- Недоліки:
- Дивна поведінка індикатора заземлення.
Представник брендуДобрий день, Назаре! Дякуємо за детальний зворотний зв’язок. Такі відгуки допомагають краще розуміти досвід наших клієнтів. Гарного дня!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Все ок
- Переваги:
- Досить швидка зарярядка
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Назар О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
зручний та стильний подовжувач. вже десь місяці 3 в активному користуванні - без зауважень.
- Переваги:
- кріпильні отвори
Представник брендуВітаємо, Назаре! Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Мені подобається, що розетки розташовані нормально. Можна вставити кілька зарядних блоків і вони не торкаються один об одного.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви оцінили основні переваги моделі та залишилися задоволені своїм вибором. Гарного дня!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Довго вибирав між різними моделями. Зрештою взяв цей через 5 розеток і USB. Поки задоволений, працює без нарікань.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Через день використання перестав працювати USB-модуль, він почав сильно греця і смердіти, розібрав і відключив його. Платив начебто за якісний продукт, а вийшло таке.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Нам прикро, що виникла така ситуація.
Самостійне втручання в конструкцію виробу є підставою для втрати гарантії. Для діагностики несправності рекомендуємо звертатися до сервісного центру за інструкцією: посилання.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Пользуюсь подключил стационарный компьютер к сетевому. фильтру В целом доволен.
- Переваги:
- Большое напряжение подключения 4000
- Недоліки:
- провод только 2 м
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за відгук! Раді, що Ви загалом задоволені використанням мережевого фільтра. Бажаємо надійної роботи та приємного користування!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Телефон заряджаю прямо від нього, без окремого блока живлення. Дуже зручно.
- Переваги:
- Усе підключено в одному місці, одним перемикачем вимкнув — і пішов.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Виглядає дорожче, ніж коштує. Пластик нормальний, кнопка натискається чітко. За кілька тижнів використання все працює без нарікань.
Представник брендуВітаємо, Микито! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Брав під комп’ютерний стіл. Дуже виручає, що є отвори для кріплення — прикрутив під стільницею, і тепер нічого не валяється на підлозі. Виглядає акуратно.
Представник брендуВітаємо, Борисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Десь 4 рази скористався USB блоком зарядок і він повністю перестав працювати. Звичайні розетки працюють, а от ні один із USB не працює.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією:посилання
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Звичайний подовжувач
- Переваги:
- наявність USB
- Недоліки:
- не знайшов
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Бодя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Пластик нормальний, кабель товстий, розетки тугі — вилки сидять щільно. зручна штука.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Воно працює. Питань поки нема. Вже взяв дві штуки собі і детині для компа. Може згодом візьму ще одну...
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Шукав саме подовжувач із USB-C PD. Варіантів небагато, а тут ще й 5 розеток. Користуюсь щодня, покупкою повністю задоволений.
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Має постійний фоновий шум, здається від лампочки індикації. Також шумить USB-C, якщо прилад на іншій стороні дроту заряджений. З плюсів напевно тільки те, що поки не згорів.
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: посилання
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Подовжувач пропрацював справно трохи більше року, потім usb порти вийшли з ладу
- Переваги:
- нормальний фільтр
- Недоліки:
- через рік перестали працювати usb порти
Представник брендуДобрий день, Денисе! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Милослава С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Мене влаштовує. Поки що працює нормально.Зручний: 5 розеток, вимикач, індикатор, USB-роз'єми
- Переваги:
- 5 розеток. USB-роз'єми
- Недоліки:
- Поки що не бачу. Працює лише кілька днів
Представник брендуДобрий день, Милославо! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Дуже висока ціна,можна було знайти дешевше
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Розлуцький М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Good
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Загалом ок, хіба type c працює погано, підключаю наприклад телефон, і бачу як він то заряджає, то перестає, тобто наче поганий контакт, окрім цього все ок
- Переваги:
- Кабель міцний, працюють усі розетки
- Недоліки:
- Погано працює type c роз'єм
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Кирило О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Шикарна річ за свої гроші, виглядає значно дорожче
- Переваги:
- Додаткові 2 юсб роз'єми, та 1 тайп с
Представник брендуВітаємо, Кириле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владислав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Имба
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний кабель, не дубовий і не надто жорсткий. Довжини вистачає із запасом
- Переваги:
- Кріплення до стіни стало приємним бонусом.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Борис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Розетки розташовані вдало, великі блоки живлення не заважають один одному. USB-C з підтримкою PD, телефон заряджається помітно швидше, ніж від звичайних USB-портів.
Представник брендуДобрий день, Борисе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Вийшов зладу за 3 дні
Представник брендуДобрий день, Михайле! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Гарний подовжувач. Лежить на столі, щоб можна було використовувати USB, виглядає гарно. В цілому нічого незвичного, гарна річ за свої гроші
- Переваги:
- Ціна, якість, товстий шнур
- Недоліки:
- 2 метри може бути замало, довші варіанти недоступні
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Функціонує добре, трошки туговато заходить вилка, але то нічого. Вже користувалася таким самим, тому це найкращий варіант поки що для мене. Дуже зручно, що є 2 порти юсб та type c.
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Звичайний подовжувач, виглядає якісно. Виконує свої функції добре
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Гарний подовжувач , використовую додаткові гнізда юзб в блекаут для заряджання, нажаль швидкої зарядки не підтримують але і цього достатньо.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Просто топ!
- Переваги:
- Те що треба для дома і не тільки!
- Недоліки:
- Відсутні!
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
----
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Зауважень немає
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Єгор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Я б назвав цей подовжувач- розумний. Він сам обирає подачу струму для безпечного і швидкого заряджання приладу, тим самим не шкодить акумулятору.
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Коли береш в руки, відчувається, що це якісна, гарно зроблена річ. Товстелезний кабель, думаю, здатний витримувати значно більше ніж заявлені 16А. Type-C дає дійсно швидку зарядку.
Навіть дивно, як Розетці вдається вмовляти китайські фабрики виробляти такі пристойні речі за такими помірними цінами :)
Єдине що не дуже сподобалось, це кнопка вмикання. Незручно розташована. В попередніх моделях вона була зверху і світилась коли ввімкнена. Раніше було краще.
Та все одно ставлю 5 зірок.- Переваги:
- Якість. Швидка зарядка з Type-C
- Недоліки:
- Незручно розташована кнопка ввімкнення
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Костянтин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Поки все працює. Дуже корисна і якісна річ.
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!