Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Навушники RZTK Studio S1

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Зінаїда Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

до них довго використовувала навушники з більш дорогого сігменту.. ці купила чоловіку, щоб припинив дивитися серіали на гучності.. вирішила спробувати, чисто з цікавості.. мені сподобалася форма (не випадають з вуха, коли снимаєш/вдягаєш одяг), не такий чутливий сенсор (інші навушники вимикалися/перемикалися від усього: мокре волосся, вітер, капюшон.. декілька разів "дзвонила" в Чілі, Гондурас тощо).. звук під час дзвінків нормальний.. за свої гроші норм продукт..

Переваги:
    ціна, зручність, не висока чутливість сенсора
    Недоліки:
    як на мене, то звук тихий
      Представник бренду

Вітаємо, Зінаїдо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Катерина Б***

Все працює

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук і вибір бренду RZTK. Приємно знати, що навушники RZTK Studio S1 залишили позитивні враження. Гарного прослуховування.

З повагою, підтримка RZTK

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працюють та тримають заряд відмінно, за такі гроші топ

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за вибір бренду RZTK та приємний відгук. Раді чути, що RZTK Studio S1 виправдали Ваші очікування. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

З повагою, RZTK!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував на заміну більш наворочаних, в яких почало "стріляти" одне вухо. Головна задача - покращувати розуміння англійської на слух, коли не спиться. Меломанські налаштування, шумодав, конект до кількох девайсів та інші плюшки особливо не цікавили. І музику і голос відтворюють чудово. Крізь стіни працюють трохи краще попередніх. Дизкомфорту від довгого носіння нема. Рекомендую.

Переваги:
    Виконують задачі, для яких придбані, недорогі
    Недоліки:
    Кейс трохи грубоватий, якшо купувати для іміджу, аля айхвон, то точно не варіант
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно чути, що RZTK Studio S1 виконують свою основну задачу та забезпечують комфорт навіть при тривалому носінні. Бажаємо, щоб вони і надалі радували Вас комфортом і стабільним звучанням! З повагою, підтримка RZTK

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники супер за таку ціну

Переваги:
    Звучання,компактність,дизайн
    Недоліки:
    Трішки не подобається сенсор
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Сорока Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навушники повністю задовольнили мої потреби, динаміки потужні, зручно сидять, не випадають, хороший стереозвук.

Переваги:
    сенсорне керування, зручний, невеликий кейс.
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені подобаються. Звук гарний. Мікрофон також.

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класні навушники. Швидко синхронізувалися з телефоном Моторола. Звук нормальний. Гарна звукоізоляція (не чутно звук з навушників оточуючим)

Переваги:
    Ціна, якість, звук
    Недоліки:
    Великі, трошки тиснуть у вусі
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Правильно налаштований еквалайзер,дасть вам чудовий звук.Немає завалених басів і тому приємно чути повний спектр.Рекомендую. (я ще той патологоанатом)))).

Переваги:
    Широкий діапазон частот
    Недоліки:
    покі не повилазили)
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Руслан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші навушники за свою ціну

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляла на подарунок доця дуже задоволена

Переваги:
    Тримає довго
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що Ваша донька задоволена подарунком. Бажаємо багато приємного прослуховування разом із навушниками RZTK Studio S1! З повагою, підтримка RZTK

• Юлія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

достойні бездротові навушники із гарним стереозвуком. мають зручну форму, добре тримаються в ушах

Переваги:
    ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Віктор О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер, мені подобається. Не додивися, що сенсорні, але то мій провтик, але суперські. Від звуку до дизайну супер!

Переваги:
    Супер звук, супер дизайн
    Недоліки:
    Один невеликий, чомусь сенсор інколи підглючує(але я не маю претензії)
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неочікувано за таку ціну такі класні навушники. Звук - супер!

Переваги:
    Ціна, якість хороша
      Представник бренду

Добрий день, Людмило! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Лідія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручно сидять у вухах, самі вуха не втомлюються від їх носіння. Дуже приємна ціна для таких гарних навушників, також зручний і надійний кейс що важливо насправді

Представник бренду

Добрий день, Лідіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляла на подарунок . Людина користується, все добре.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    У використанні 2 тижня,поки не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Любов Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручно просто слухати музику, також бігаю в них - не випадають, у вусі надійно сидять. Тільки дістаю з кейсу, одразу підключаються до телефона самі

Представник бренду

Вітаємо, Любов! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Людмила Г***

Дуже задоволена покупкою!

Переваги:
    Компактні та якісні! Гарна ергономіка та збалансований звук.
    Недоліки:
    Не виявлено 0
      Представник бренду

Добрий день, Людмило! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Угода пройшла успішно. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Микита Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные наушники. Чистый и громкий звук, хороший аккамулятор.

Представник бренду

Вітаємо, Микито! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Алевтіна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свою ціну навушники просто супер! І це навушники, що працюють окремо, тобто є монорежим. З'єднання дуже шустре, без проблем. Сподобалось, що кейс показує рівень заряду. Кілька налаштувань по звуку і вони вже звучать дуже пристойно. Не для меломанів звичайно, але вони на це й не претендують))

Переваги:
    Все сподобалась
      Представник бренду

Вітаємо, Алевтино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Денис К***

Super gadget

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Костянтин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобались навушники. До цього постійно використовував дротові, а зараз не розлучаюсь з цими

Переваги:
    Функціональність, демократична ціна, приємний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Не відчув
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Карл Б***

За 500 гр просто супер,отправка очень быстрая,однозначно рекомендую

Переваги:
    Красиво,звучание норм
    Недоліки:
    Пока не замечал
      Представник бренду

Вітаємо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволений. Життя стало веселіше))

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні навушники, зарядка хватає норм

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Міша Г***

За таку ціну імба

Переваги:
    Баси,та і ціна хороша
      Представник бренду

Добрий день, Михайле! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що навушники RZTK Studio S1 виправдали Ваші очікування. Бажаємо багато годин задоволення від музики разом із RZTK!
      З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Юрий

Чудові навушники!

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Алексей Р***

Ну на таку ціну піде

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре! Але довго йшли.

Переваги:
    Недоліки:
    Довго йшли
      Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний товар за свої гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив навушники для щоденного користування. Звук хороший, баси відчутні, сидять зручно й не випадають.

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Станіслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар як для мене дуже хороший, досить швидка доставка, добре лежить на вусі, хороший звук, достатньо заряду для слухання музики, але з часом, коли відкриваєш кейс, то можна почути, що трохи скрипить, але це не критична проблема. Отже, навушники хороші

Переваги:
    Швидка доставка, хороший звук, хороший заряд
    Недоліки:
    При відкритті кейсу трохи скрипить

Добрий день, Станіславе!
      Щиро дякуємо Вам за вибір бренду RZTK та детальний відгук. Раді чути, що навушники Studio S1 порадували зручністю посадки, якістю звуку та автономністю. Бажаємо Вам приємного прослуховування улюбленої музики!

З повагою,
      команда RZTK

• Mixa Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Музика звучить чьотко, навіть високі частоти добре чуть. Підходять і для Android, і для Apple

Добрий день!
      Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що навушники RZTK Studio S1 тішать чітким звучанням і добре працюють з різними пристроями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Батарею тримають добре, звук для невибагливих слухачів піде

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав для роботи та дзвінків. Співрозмовники чують добре, мікрофон справляється навіть на вулиці. Задоволений покупкою.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.