- AI аналіз відгуків60 відгуків: позитивний (близько 72%), нейтральний (приблизно 10%), негативний (близько 18%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута стрічка. легко монтується, швидко налаштовується мобільний застосунок через Bluetooth, кольори змінюються за допомогою пульта.
- Переваги:
- атмосфера свята, ціна.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анжеліка Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина давно просила кольорову підсвітку в кімнату. Стрічка клеїться добре, кольорів дуже багато, тепер кожен вечір обираємо новий режим.
Представник брендуДобрий день, Анжеліко! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Нина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На 4-ий день після покупки початок стрічки почав світитися іншим кольором, а згодом від стрічки почало пахнути плавленою резиною з пластиком і дуже сильно нагрівається, настільки, що обпікає пальці, як доторкнутись. І так що разу, вмикаєш, хоч на 5 хвилин і там, де світиться інший колір - пахне резиною. Розділили стрічку на два шматки, другий досі справно працює в іншому місці, а перший - перегорів
- Переваги:
- Ціна, може працювати краще, якщо доробити
- Недоліки:
- Перегорає і це вже третій раз зі стрічками виробника розетки
Представник брендуВітаємо, Ніно! Шкода, що Вам довелося зіткнутися з такою несправністю.
Описана Вами ситуація може свідчити про пошкодження одного з елементів стрічки або її електричного кола. Рекомендуємо звертатися до сервісного центру за гарантійним обслуговуванням для перевірки виробу.
Інструкція доступна тут: посилання.
При необхідності телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Думав що від USB буде світити слабко, але для декоративного освітлення більш ніж достатньо. Особливо гарно виглядає за телевізором.
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Макар М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для підсвітки комп'ютерного столу. Підключив до USB на системнику, встановив застосунок і за 5 хвилин усе працювало.
Представник брендуВітаємо, Макаре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Дарина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для декорування інтер'єру - саме те. Гнучка конструкція легко монтується.
- Переваги:
- Кольори змінюються швидко
Представник брендуДобрий день, Дарино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тепер можна створювати ідеальну атмосферу, легко змінювати кольори, яскравість. Зручно користуватися з мобільного застосунку.
- Переваги:
- легко кріпиться, є захист від вологи
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто нічого не працює, наче як відходить провід від блочка. Пульт і блютуз також не працює.
В підтримці послали заповняти купу бумажок і нуль допомоги, навіть в відгук не можна прикріпити відео бо не реагує на моє посилання. Короче максимально негативний досвід і розчарування в сервісі.- Переваги:
- Не помічено таких
- Недоліки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
Нам прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру для діагностики або скористайтеся обміном/поверненням коштів. Деталі: посилання. Гаряча лінія RZTK: 0800-331-319.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна якісна стрічка. Одразу змонтували в спеціальний короб по периметру кімнати. Гарно, затишно
Представник брендуДобрий день, Олено! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не купуйте повне сміття
Представник брендуВітаємо, Ганно! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша можна брати.
- Переваги:
- Багатофункціональна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобається, але маю питання коли підключено 3 стрічки сама остання дуже ту скло світить, я розумію що перехідники можливо не тянуть, але чи можливо щось на мудрувати щоб остання стрічка теж яскраво світила?
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Пономаренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Світлодіодна стрічка зробила мені стильну кімнату. Легко перемикаються кольори, хороша яскравість, відповідає опису. Тепер у мене чудова атмосфера.
- Переваги:
- Досить яскрава, легко монтувати.
Представник брендуДобрий день, Влада! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Деніс Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий варіант за таку ціну
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Даниїл П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна стрічка вже довго користуюсь скарг немає
- Переваги:
- Гарна якісна стрічка за свої гроші
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Даниїле! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
прикольна, стильна стрічка. кольори яскраві. через додаток зручно користуватися - більше можливостей. за свою ціну - краще й не знайти. брала одразу 3 малій в кімнату. від мене порада - одразу продумати (ще перед монтажем) де вона буде вмикатися і використовувати спеціальний короб
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Решетнік А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
довго працює від павербанку. приємні кольори. Керування працює і з пульта, і з додатка. Непоганий липкий шар, все тримається вже місяць
Представник брендуВітаємо, Аліно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Лилия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудесная лента, взяли три чтобы не рехнутся в блэкаут. Светит ярко, реагирует на пульт от ночника космонавта. Провисев день на профиле натяжного потолка, решила с грохотом отпасть ночью. Хорошо держится на кромке ДСП.
К покупке рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Василенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
доступна по бюджету, гарна стрічка. допомогла створити затишну атмосферу в кімнаті. одразу придбав спеціальний короб для неї.
- Переваги:
- гарно
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З першого погляду здалось, що дуже гарна стрічка, я приклеїв її на задню стінку монітора у був дуже задоволений: гарна атмосферна підсвітка, можливість керувати яскравістю, різноманіття кольорів.
Наступного ранку вона відклеїлась повністю, хоча клеїв я її згідно-відповідно, знежиривши перед цим поверхню. Буду пробувати стирати той клей і на 3М стрічку клеїти.
Стрічка починає світити тускліше вже десь на половині жовжини, можна сміливо її там вже відрізати, якщо немає можливості заживити її з іншої сторони.
Користі від додатку ніякої, режим синхронізації зі звуком - це якась психоделіка.
Кольори насправді, як вже тут нижче писали, не зовсім відповідають позначкам на кнопках, чистого білого кольору тут немає, наприклад.
З іншого боку, а що хотіти від стрічки за 299 грн?
PS: Через прогумовану обгортку було важко згинати стрічку, щоб поклеїти на моніторі.- Переваги:
- Не зломалась за місяць роботи
- Недоліки:
- Перелічені в коментарі
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Влад Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Монтаж простий, гнучка, можна підрізати під потрібний розмір. Працює від USB, підключаю навіть до павербанка.
Представник брендуВітаємо, Владе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж дуже афігенно виглядає, я в екстазі
Стрічка світлодіодна теж себе виправдала, класно працює, є можливість керувати з телефону- Переваги:
- Гарний товар за свою ціну
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук! Приємно знати, що товар дарує такі яскраві емоції. Приємного користування!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стрічка працює, встановив як підсвітку монітора, для таких задач достатня яскравість.
Керується нормально, дитина задоволена.
АЛЕ!
Я приділяю серйозну увагу ОПИСУ ТОВАРУ, згідно якого покупці обирають товар: чому вона РОЗУМНА (Smart)? Просто модне слово?
Шановні маркетологи, пишіть технічні характеристики, які відповідають товару, інакше це обман покупців.- Переваги:
- Працює. Дистанційне керування. Достатня потужність для декорацій
- Недоліки:
- НЕ розумна
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна стрiчка!додає святкового настрою!
- Переваги:
- Цiна
- Недоліки:
- Клеїться важкувато!
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Гліб Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом нормально, але після того, як забрав та приніс додому 80% стрічки не працювало, тому що провода відходили, треба було трохи потрусити усю конструкцію, щоб все запрацювало.
- Переваги:
- Яскравість, управління за допомогою програми, довжина
- Недоліки:
- Провода відходять.
Представник брендуДобрий день, Глібе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гарно працює тільки чуть відклеюється але це моя проблема бо клеїв на пил
- Переваги:
- Є додаток,5 метрів
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за відгук.
Раді, що загалом Ви задоволені покупкою. Хочемо підтвердити, що щільне прилягання поверхні та її очищення дуже важливі для надійного кріплення.
Для того, щоб уникнути відклеювання у майбутньому, радимо використовувати спеціальний короб або профіль для LED-стрічки з клейкою основою або кріпильними кліпсами.
Бажаємо приємного користування та яскравих ідей з освітлення разом із RZTK!
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалась. Все добре працює
- Переваги:
- Їх багато
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість відміна, працюють нормально. Але.. якщо поєднуєш дві- неможливо виставити білий колір, одна буде трошки з зеленою. І, відверто кажучи, не дуже яскраві
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Яркая и динамичная лента с легким интерфейсом.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вчасно прийшло, все працює.
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все так як написано в описі, працює ідеально, замовлення прийшло швидко.
- Переваги:
- Все як написано в описі, прийшло швидко
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно упакована, в наявності інструкція з посиланням на додаток. Всі заявлені функції працюють. До пінопластового багета під стелю приклеїлась на відмінно.
- Переваги:
- Якісна упаковка
Багато функцій
Зручне керування через пульт і додаток
Можливість збільшити довжину аналогічною стрічкою - Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Саша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволені діти!З своей задачею справляется
Представник брендуДобрий день, Сашо! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Єгор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше за свою ціну. Тільки клей це жах, довелося клеїти свій та на це пішло багато часу.
- Переваги:
- Налаштування через телефон
- Недоліки:
- Жахливий клей
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Штука класна, допомагає при відключеннях світла.
Єдиний нюанс, але це було зрозуміло, що до кінця стрічки вже не так яскраво світить. Але це нормально.- Переваги:
- Працює від павербанку
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Яскрава лента.
На звук реагує тільки через телефон, і коли увімкнений сам застосунок. Але коли екран гасне, лента теж гасне.
На наступний день після проклеювання, лента почала відпадати.... Таке собі- Переваги:
- Яскрва
- Недоліки:
- Відпадає і постійно треба приклеювати знову (кожен день!) таке щось.
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що певні характеристики товару не відповідають Вашим особистим вподобанням. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!