- Рита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный степлер!!!
Можно им подвязать все что растет в огороде и саду
Рекомендую - Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Інструментом задоволені, працює чудово.
- Переваги:
- Комплектація 10 рулонів заправлений 1
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює на всі
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Спочатку вискакував товкач скобок, прийшлось вигнути фіксатор.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використала один рулон стрічки і перестав зачіпати стрічку для петлі
- Недоліки:
- Перестав працювати
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Прикро, що сталася ця ситуація. Для уточнення її обставин і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- александр п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний степлер все працює
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює непогано майже, не очікував що ця штука настільки корисна, підв'язати виноград та інш.
- Инна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший степлер, спочатку не зрозуміла як користуватись, але переглянула відео YouTube і все зрозуміло стало, все працює хорошо.
- Недоліки:
- Спочатку ми зрозуміло як ним працювати, поки не переглянула відео, а так все добре.
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підвязав 100 перших кущів винограду.Все добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає.
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Така собі цяцька,якби спробувала то наврядчи купила
- Недоліки:
- Постійно недоклацує скобу,
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за відгук. Шкода, що цей степлер не задовольняє Вас у роботі цілком. У разі виникнення будь-яких проблем, труднощів чи запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Мельник О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Степлер не поганий, працює без нарікань тільки скоби навпаки ставити треба ане як в інструкції, враховуючи ціну задоволений.
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не фіксує стрічку після 10 підвʼязувань, та не фіксує скобами стрічку
Переваги: Комплектація
Недоліки: Не фіксує стрічку після 10 підвʼязувань, та не фіксує скобами стрічку
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дуже прикро, що сталася ця ситуація. На жаль, від браку не застрахований жоден бренд. Для отримання гарантійного обслуговування Ви можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити його перевізником. Детальна інформація із цього питання доступна тут: посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недолго прослужит....
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Такое себе изделие
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Не варто завчасно робити такі необнадійливі висновки. Упевнені, цей степлер потішить Вас у роботі. Бажаємо легкого та ефективного користування!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не фіксує стрічку після 30підвʼязувань, та не фіксує скобами стрічку
- Переваги:
- Комплектація
- Недоліки:
- Не фіксує стрічку після 30підвʼязувань, та не фіксує скобами стрічку
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за звернення. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно)))
- віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Степлер добрий .
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- --
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Степлер ніби норм, все працює, добре, що зразу приїхав з заправленим всім. Але тут закінчились скоби, і почалася читатися інструкція, і через помилку в тому, як вставляти скоби, я пів рулона стрічки змарнувала. Дуже шкода, передрукуйте інструкцію, або просто попередьте покупців. А як зробила по своєму, то все працює. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Помилка в інструкції
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за зворотний зв’язок. Вибачте за спричинені незручності. Неточності в інструкції будуть виправлені в наступних редакція. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає опису. Легко та зручно.
- Волхович А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розчарування. Після підвʼязки 10 помідорів, перестав працювати. Не фіксує стрічку, перед застосуванням
Представник брендуДобрий день, Олександро! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, ленту захоплює напівнатисканням, повне натискання робиться тільки коли треба зафіксувати рослину, а то читав багато людей пишуть що не захоплює ленту, скоріше із-за того що відразу тиснуть до кінця, а треба півнатисканням захоплювати ленту, потім обмотуєш навколо рослини і міста кріплення і вже потім тиснеш до кінця, для скріплення, в ютубі є багато відео за це
- Переваги:
- Багато ленти і скоб в комплекті
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Руслан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав швидко. Спробував. Поки усе гарно та зручно.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає опису.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший инструмент. Выполняет свои функции
- Переваги:
- Цена и большое количество расходников в комплекте
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все приїхало в ідеальному стані...
Класна штука ...
Все працює на відмінно...
Рекомендую... - Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повторила багато раз, не фіксує стрічку, не витягує- один раз захватив, двадцять раз мимо, що робити
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за звернення. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова і зручна річ
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює, не фіксує стрічку, пробували багато раз, прийшов упакований заправлений
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре. Дякую
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже потрібна річ , особливо для винограду. Зручний для догляду за рослинами
- Переваги:
- Зручний, можна працювати одною рукою
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну що сказать в принципі степлер хороший але поки розібралась як вставлять стрічку і скоби то тут мені згадався анекдот про алкаша з будуна (хотів похмелитися а кришка на бутилці з лівою різьбою) отак і тут в інструкції написано що скоби вставлять ніжками вниз але ж як почали вони застрягати то тільки потім доперли що ніжками вгору і це виявилось правильним, доречі вже був коментар щодо скоб
- Переваги:
- Швидко все по підвʼязували, гарна ціна швидко доставили
- Недоліки:
- Невірна інформація в інструкції
- Юлія С***
Дуже дякую, що написали про скоби, а то я сиджу і думаю: чи то я дурна, чи то лижі не їдуть
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не фіксується стрічка,подивилась кучу відео,але щось не працює!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо Вам за відгук щодо садового степлера RZTK TM 1. Нам прикро, що виникли труднощі з фіксацією стрічки. Будь ласка, зверніть увагу на інструкцію, зокрема пункт 4. ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ — там детально описано, як правильно заправляти та фіксувати стрічку.
Якщо після вивчення інструкції проблема залишиться, просимо зателефонувати на гарячу лінію 0800-331-319 — ми з радістю допоможемо Вам розібратися.
- Ганна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий девайс для саду та городу,бренд RZTK як завжди на вищому рівні
- Переваги:
- Ціна- якість
- Недоліки:
- Не виявлені
- Степан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
товар приїхав як на фото працює чудово недоліків поки не виявлено
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
мріяла про такий девайс з минулого року, купила і чекаю з нетерпінням щоб його примінити в роботу)
- Переваги:
- чудовий помічник) легкий в користуванні
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Садовий степлєр отримав
Приїхав в повній комплектації
Все працює- Переваги:
- Недорогий
Працює - Недоліки:
- Поки що невиявив
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На перший погляд, доволі якісно зроблена модель даного степлера!