Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.3/5
на основі 54 відгуки
  • Єгор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив на розетці новинку. Думав поставлю на дачі, бо інтернет є, а з антеною морочитись не хотілось. Але спробував зі звичайним монітором, приставка дала йому нове життя. Піде в гараж) Зразу помітив що не тормозить, нормальна картинка, все дуже просто зібралось не читаючи інструкцію. Короче перші враження хороші

Переваги:
    ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Єгоре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та інформативний коментар. Приємно чути, що Медіаплеєр RZTK TV Box X98 Plus 4/32GB виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня, медіаплеєр якісний, шустрий, і взагалі класний.
    В мене питання, чи буде оновлення самої приставки в майбутньому? Тобто андроїд 12, 13 і вище...
    І друге питання, виключаю приставку кнопкою на пульті і зникають часи на приставці в той час кабель живлення в мережі, чи можливо якось залишити показ години на приставці коли виключив її ???

Представник бренду

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук і Ваші запитання.
      Оновлення для приставки заплановані, йдеться саме про оптимізацію та покращення роботи пристрою.

Після вимкнення приставки кнопкою на пульті дисплей також вимикається, і залишити годинник у цьому режимі, на жаль, неможливо.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приставка хороша, але є недолік в графічній оболонці - відсутня можливість змінити перелік в так званій каруселі додатків (KD Play, Google Play, Netflix, Chrome, YouTube). Чи можна змінити в наступній прошивці даний недолік, бо що разу запускати вручну сторонній лаунчер незручно.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук.
      Ми цінуємо Ваші пропозиції щодо покращення інтерфейсу. Передамо Ваше зауваження команді розробників для опрацювання можливості додати налаштування «каруселі» додатків у майбутніх оновленнях програмного забезпечення.

При додаткових питаннях або пропозиціях Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.
      Гарного дня та приємного користування!

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидка приставка, легка в налаштуваннях. Є Bluetooth, можна підключити навушники. Маленького розміру, зручно поставити біля тв чи біля монітору

Переваги:
    компактна
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Альона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сподобався аеропульт з мікрофоном, все працює. Пам’яті достатньо для всіх програм. Не нагрівається, навіть після кількох годин користування.

Переваги:
    аеропульт в комплекті
      Представник бренду

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Степан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав 4 місяці тому. Потім побачив відгуки, що не працює, не підходить і мовчки чекав коли в мене таке шось з'явиться. чи-то мені пощастило чи-то я вмію користуватись - все без нарікань, працює. Я встановив і забув та насолоджуюсь переглядом ТВ

Представник бренду

Добрий день, Степане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ярослав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маю досвід роботи з такими приставками. Купив на заміну N98.
    Приємно здивувала якість, швидке реагування, відсутність підвисань, локанічне меню, приємна картинка стартового інтерфейсу.
    Курсор аеропульта рухається плавно та адеквато.
    На даний момент все подобається.
    Єдине, що коли вимкнений з пульту то відсутня будь яка ідикація.
    Якщо є порада чи можна це виправити - буду вдячний.

Переваги:
    Працює швидко, гарний та приємний інтерфейс, багато дефолтних додатків.
    Недоліки:
    При вимкнені з пульта відсутня будь яка індикація.
      Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нарікань немає. Базових додатків в принципі достатньо. З встановленням додатків, яких немає у плеймаркеті теж немає проблем.

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав для батьків та відправив поштою. Вони не змогли підключити, подзвонили продавцю. Їм покроково все розказали та допомогли. Батьки насолоджуються переглядом, я тішусь. Дякую вам

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Аліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює стабільно, швидко і зручно. Netflix працює без проблем. Добре брати для звичайного телевізора

Представник бренду

Вітаємо, Аліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Стас Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підключення легке, все працює. Налаштування кнопки вкл. на додатковому пульті виявились дуже легкими. Підключив по WI-FI проблем немає, відео не лагає

Представник бренду

Добрий день, Стасе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що медіаплеєр RZTK відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

непогана приставка. спеціально взяла батькам в них старенькі ще телевізори, щоб хоч 1 був з інтернетом. допомогли позаходити в усі акаунти. і вони, і ми раді. перегляди сімейних мелодрам тепер щовечора)

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша комплектація та якість. Звук без затримок. Підключаю Bluetooth навушники.

Переваги:
    2 пульти в комплекті
      Представник бренду

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарная Штука! Работает шустро, 2к 60фпс и не единого лага! Единственный минус - это аэропульт немного подлагивает где-то на 4-5 м, но два три метра идеально работает. А если подключить мышь вместо аэропорта или параллельно с ним то всё работает идеально и мышь ловит дальше чем аэропорт, аэропорт можно использовать просто как для голосового набора.

Переваги:
    Быстрота и отзывчивость
    Недоліки:
    Аэропульт ловит на короткой дистанции.
    • Гаврилів С***

Це в тебе аеропульт працює як звичайний на ік променях, ти мабуть забув в юсб вставити приймач, тоді аеропульт тягне 25 метрів крізь стіни

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олєг Б***
    Продавець: Rozetka

Непогана альтернатива Т2. Придбав для старенького телевізора в спальню. Тепер всі відосіки й фільми на телевізорі дивлюсь, а не на телефоні

Переваги:
    гарна комплектація, легко настроїть
      Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Назар В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогана приставка. Можна встановлювати різні додатки, зберігати контент. Зручна у використанні

Переваги:
    Аеропульт в комплекті
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цілком задоволений покупкою,продовжить життя старому телевізору без смарта.

Переваги:
    Ціна,два пульти,налаштування готові, основні додатки встановлені.
      Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підключення швидке та просте. Курсор миші плавно рухається по екрану, і ви можете регулювати швидкість миші.

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що все підключилось швидко й зручно. Бажаємо гарних переглядів і приємного користування! Гарного дня!

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяв цей TV Box для старого телевізора – тепер він як новий Smart TV. Працює швидко, меню не підвисає, ютуб і фільми в хорошій якості йдуть плавно. Аеропульт зручний, голосовий пошук теж ок.

Переваги:
    якість, функціонал
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що медіаплеєр TV Box подарував нове життя Вашому телевізору та радує Вас. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Руслан Б***

Все працює

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Горбатюк А***

Працює добре

Представник бренду

Добрий день, Антоне! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підключив без проблем. Працює швидко, YouTube і фільми йдуть нормально. Аеропультом керувати легко.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олена К***

Приставкою задоволена, свої функції виконує на всі 100%

Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний плеєр. Вайфай знаходить одразу, працює стабільно, не підвисає.

Переваги:
    Гарний і простий інтерфейс, стабільна робота
    Недоліки:
    Поки не виявили
      Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шустра приставка, меню літає. Аеропульт зручніше за звичайний. Відео йде плавно, без ривків.

Переваги:
    Гарна комплектація
      Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Вадим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перші враження лише позитивні, дав друге дихання для старенького телевізора. Ютуб працює швидко.

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Невиявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Катерина В***

Дуже гарна приставка. Рекомендую

Переваги:
    Зручна, легка в використанні
      Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитро Н***
    Продавець: Rozetka

Оживил старый телевизор!

Переваги:
    Комплектация, скорость роботы устройства
    Недоліки:
    Время покажет
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Павло

Гарна приставка. Аеропульт відмінний. Все літає

Переваги:
    Аеропульт
    Недоліки:
    Трохи гріється
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший конект, інтернет тримає стабільно. Користуватись аеропультом сподобалось, швидко реагує на команди. Потрібно до нього лише звикнути. При тривалій роботі не гріється

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що медіаплеєр RZTK TV Box X98 Plus 4/32GB з аеропультом виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам комфортного користування й безперебійного інтернету для перегляду найулюбленіших фільмів і серіалів. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудово конектиться й працює зі звичайним монітором) Усе в комплекті, як зазначено в описі. Аеропульт дуже зручний у використуванні

Переваги:
    ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що медіаплеєр виправдав Ваші очікування, швидко працює, підтримує всі потрібні додатки й дарує зручність користування. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рекомендую медіаплеєр. Все працює стабільно, без затримки. Працює тихо. Ігри на Android тягне.

Переваги:
    якість
      Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що Ви задоволені якістю та стабільною роботою медіаплеєра RZTK TV Box. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Виктория Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала перед новым годом, всё работает отлично, не тормозит, не зависает. Правда пользуюсь не аэро мышкой (не заценила), а обычной беспроводной.

Переваги:
    Всё работает как и должно работать.
    Недоліки:
    Не обнаружила.
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Андрей С***

Все ок

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хочу дополнить отзыв-модель RZTK TV Box X96Q 2/16GB поддерживает Life cell TV.

Переваги:
    Есть часы
    Недоліки:
    Не работает с Life cell TV
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що певні характеристики товару не відповідають Вашим особистим вподобанням. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Юрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Проти Инекста просто бомба.Ні лагів,ні проблем!

І це не реклама..Просто було з чим порівняти.

Переваги:
    Чудова річ
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK