- AI аналіз відгуків100 відгуків: 60% позитивні, 25% нейтральні, 15% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анатолій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для Tex.AC ТА-01-159 ,повністю підійшов, дуже цікава річ у розетки виходить ,
коли брав Tex.AC ТА-01-159 було в описі і на самій батареї написано 2Агод, та у відгуках від покупців було таке що при розборі батареї виявилось що стоять акумулятори на 1500мА ,я теж поивився так і є . це виходить 1.5Агод А вцьому написано 1.5Агод, відкриваю і дивлюсь, тут стоять ось такі акумулятори CJ18650-2000mAh-3.7v CK231AIH ,це виходить 2Агод . Може кому знадобиться ця інформація.Ось якось так виходить.- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- нема
Представник брендуДобридень, Анатолію! Дякуємо Вам за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї акумуляторної батареї та знайшли час, аби поділитися відгуком. Зичимо успішного користування!
- Юрій К***
Спасибо, как раз подбираю аккум к такому же Техасу. Кстати как держит, ведь оригинальная 2А, а эта 1.5А?
- Петро П***
Що було, те і увіткнули.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стандартный китайский аккум, подходит к куче других шуруповертов, у меня шурик, как раз другой марки, все работает тип топ.
- Переваги:
- Недорого и практично
- Недоліки:
- Вроде нет
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Варто купувати
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Арсений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дата изготовления 11.2022 (на упаковке). Начальное напряжение 11,65 В. Зарядка зарядным устройством из комплекта дрели RD 1215Li заняла 2 часа 10 минут. Напряжение после зарядки 12,5 В. Батарея подходит для питания светодиодной ленты на 12 В. Светодиодная лента состоит из параллельно включенных цепочек. Цепочки - последовательно включенные три светодиода белого свечения и резистор 120 Ом. Батарея также подойдёт для автономного питания паяльника 12 Вт / 12 В. Только вот разъём питания придётся "лепить" самому.
- Переваги:
- подходит для питания светодиодной ленты на 12 В
- Недоліки:
- не нахожу
Представник брендуВітаємо, Арсенію! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної батареї RZTK цієї моделі та залишений відгук із найвищою оцінкою. Раді, що Ви оцінили переваги використання приладу. Дякуємо за довіру та зичимо приємного користування!
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшов під шуруповерт Makita. Працює, заряд тримає.
- Переваги:
- Працює. Тримає заряд
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуВітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від ТМ RZTK і найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре тримає заряд .
- Переваги:
- Тримає заряд краще рідного .
Представник брендуВітаємо, Михайле! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Тико А***Продавець: Rozetka
Працює добре, особливо при відключеннях світла.
- Переваги:
- Напруга 12 В як у світодиодної стрічки
- Недоліки:
- Ємність би більше ;)
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Також вдячні за відгук із фото. Нехай щастить!
- В'ячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив в шурік Техас, все відмінно крутить. Зібрано лівою п'яткою безрукого дідуся Мао, який при цьому добре випив і другою ногою намагався грати на балалайці. Впринципі, загнав в шурік і ти її не бачиш, але перше знайомство виклакає жах, прям як з хорошою в душі жінкою. Якщо потрібно крутити шурік - то гут, якщо людям показувати то ніт.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кривенько зібрана.
Представник брендуДобрий день, В’ячеславе! Дякуємо за придбання продукції нашої торговельної марки. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цієї акумуляторної батареї. Вдячні за Ваш відгук!
- Самбурін О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Докупив цю батарейку до шуруповерта РЗТК, бо в комплекті була тільки одна. Хоча розряджається не дуже швидко, але для роботи все ж зручніше мати дві штуки. Ця модель така сама, як в оригіналі. Все ОК
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Василий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для перепакування акумулятора до шуруповерта техас.Підійшов ідеально.
- Переваги:
- Працює краще за оригінал лз
Представник брендуДобрий день, Василю! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за відгук з фото!
- Покупець
Дякую за коментар, я теж СЧАСТЛІВИЙ обладач техаса.
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К 1215Li подходит, доставка быстрая.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Успішного користування!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая батарея
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного використання!
- Савко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює так само як і той, що йшов у комплекті з шурупокрутом.
Представник брендуВітаємо, Миколо! Щиро дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK і залишений відгук. Раді, що Ви високо оцінили акумуляторну батарею цієї моделі. Успішного користування!
- олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все работает.сколько проработает покажет время
Представник брендуДобридень, Олегу! Ми дуже раді, що Ви обрали акумуляторну батарею ТМ RZTK та залишили відгук із найвищою оцінкою. Бажаємо вдалого користування на довгий час!
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для старенького китайського шуріка longyun 12V з алі експрес.
Підійшов, хоч і вставляється трохи важче, ніж рідна батарейка. У рідному ЗУ теж зарядився.
За ціною: коштує стільки, скільки зараз замовляти з Китаю + гарантія на рік, тому вибір очевидний.
Чомусь прийшов повністю без маркування та у простому пакетику. По оглядах бачу, що до покупців приходить у картонних коробочках, з наклейкою на дні. Мій же у простому кульку, на корпусі батареї взагалі ніякого маркування, що трохи дивно - у гарантійному випадку я не знаю, як я буду доводити, що це саме РЗТК батарея, а не китайський ноунейм. Дивно якось якщо чесно...
Але в цілому нормальна батарея, сподіваюсь послужить не один рік.- Переваги:
- Підійшов до китайського longyun 12V
- Недоліки:
- відсутнє маркування
Представник брендуДоброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук з фотоматеріалами й високу оцінку акумуляторної батареї RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням техніки нашого бренду. Для гарантійного обслуговування Вам необхідні тільки сама АКБ та чек. Упевнені, цей пристрій стане Вашим надійним помічником на довгі роки!
- грищенко и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив цю батарею і переставив у свій шуруповерт зеніт , внутрі 3 банки акумулятори підходять , все працює супер !
- Переваги:
- Акумулятор норм тримає
Представник брендуДобрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися своїм відгуком із фото. Бажаємо успішної експлуатації!
- Юра Б***
Як Вам доречі зеніт ,норм апарат?
- Алексей П***
А Вас не смущает, что на корпусе батарей 1500мАН, а на аккумуляторах 1300?
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все тіп топ)
Пахає, дякую
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний акум працює
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одразу ж замінив зпрацьовані, жодних нарікань.
- Переваги:
- Недорого, якісно
- Недоліки:
- не знайшов
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього акумулятора. Вдячні за Ваш відгук!
- Валерий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшов на полірувальну машинку і на маленьку болгарку не RZTK.
- Переваги:
- Швидка доставка,можливість оглянути.
- Недоліки:
- Не виявлені.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і залишений відгук. Бажаємо успішного користування!
- Акулін Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав додатково до 1215. Місяці з два три назад. працює справно, заряджається чудово. Напруга відповідна. Ємність правдива.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив вже 2 шт, 1 для свого набору інший батьку. Дарував 1215 модельку і собі брав (помилився краще б брав одразу з двома акумуляторами). Працюють справно, тримають як треба. Зі змінним акумулятором значно зручніше працювати. Не так сильно слідкуєш за зарядом, бо завжди є інший на заміну. Покупкою задоволений
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і залишений відгук. Бажаємо успішного користування!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як не дивно, досить непогана якість. Працює добре, тягне болгарку, шуруповерт тривалий час. Відверто кажучі, побоювався,що буде хуже. Але, задоволений.
- Переваги:
- Ціна-якість
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені вибором. Дякуємо за відгук!
- АрсенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляв під шуруповерт 1215 li гарантія гуруповерта добігає кінця проте перший акумулятор все ще працює справно, тільки нажаль 1 аккумулятора дійсно іноді не вистачає. Докупив цей у якості другого, все підійшло, відмінною працює, також довго.
Представник брендуДобрий день, Арсенію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все окей
- Переваги:
- Нормальный
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стал как родной , на Texas.
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ганий аккумулятор. Головне, що він Li ION
- Переваги:
- Відповідає своїм характеристикам
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Успішного користування!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює. Дякую.
- Переваги:
- Швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторної батареї RZTK цієї моделі та залишений відгук із найвищою оцінкою. Зичимо приємного користування!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив все добре працює.
- Переваги:
- Не доліків поки немає.
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук із найвищою оцінкою!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість чудова, доставка швидка.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені покупкою і залишили свій відгук із найвищою оцінкою. Бажаємо успішного користування. Вітаємо з прийдешнім Новим роком!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все подошло, работает, спасибо
Представник брендуВітаємо Вас, Оксано! Щиро раді, що Ви задоволені використанням акумуляторної батареї RZTK. Дякуємо за відгук та найвищу оцінку. Бажаємо ефективного користування!
- Черныш М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил как дополнительную батарею для шуруповерта RD 1213Li. Правду говоря думал, что "шурик" одноразовый и хватит только подшить потолок 20м2 гипсокартоном, но.... оказался он совсем не плохим и поэтому теперь доукомплектован ещё одной батареей для удобства т.к. заряжается довольно таки долго.
Есть конструктивное отличие фиксаторов видно на #МійRZTK_фото , у комплектного аккумулятора они выступают из рукояти. Ну и ещё на дополнительном нет наклейки с лого.- Переваги:
- фиксаторы
- Недоліки:
- отсутствие лейбы
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за придбання та високу оцінку акумуляторної батареї RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото. Бажаємо легкого та успішного використання на довгий час!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная литий-ионная батарея. Вставляется в шуруповерт легко, по качеству тоже все хорошо. Маркировка на батарее. Оперативно привезли.
#МойRZTK_фото
Представник брендуДобрий день, Владе! Дякуємо за придбання та високу оцінку акумуляторної батареї RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото. Бажаємо успішного використання!
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МойRZTK_видео
Литий-ионная аккумуляторная батарея к шуруповерту, померить все характеристики на соответствие описанию пока не могу, чуть позже дополню, что могу сразу сказать визуально точно такая как на изображение, эту батарею не нужно при первом использовании полностью заряжать и разряжать, это не обязательно для такого типа аккумуляторов- Переваги:
- Есть гарантия
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Леоніде! Дякуємо за придбання та високу оцінку акумуляторної батареї RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного використання!
- Філатов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стала як рідна на шурупокрут RZTK. По вольтажу така сама як у комплекті була. Добре що доступна ціна. З двома батарейками набагато зручніше працювати.
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за вибір продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені придбанням. Бажаємо успішного користування!
- Николай Б***
А з трьома ще краще.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшов як рідний. Шурік працює добре
Представник брендуВітаємо! Щиро раді, що Ви задоволені використанням акумуляторної батареї RZTK. Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного використання на довгий час!