Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

То що треба

• Юра С***

Вчасно,швидко працівники молодці!!!

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за довіру до RZTK! Раді, що покупка Вас задовольнила. Бажаємо приємного користування!

• Алексей П***

Отличная вещь

Переваги:
    Всё
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що мережевий перехідник RZTK EU Black виправдав Ваші очікування та став корисним придбанням. Бажаємо надійного користування та приємних покупок разом із RZTK!

• Дмитро Б***

Гарна якість

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий перехідник, використовую вже декілька таких. Тільки трохи перекриває інші розетки, тому не у всіх випадках зручно його використовувати.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Светлана К***

Гарна якість.

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олег Т***

Працює. Немає зауважень

Представник бренду

Добрий день, Олеже! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Нормальний перехідник, брав під американську вилку для зарядки VR шолома. У розетку сідає щільно, контакт хороший і нічого не хитається.

Переваги:
    Міцно тримається, є заземлення, підходить під різні вилки.
    Недоліки:
    Трохи громіздкий.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Раді чути, що RZTK EU White виправдав Ваші очікування та добре впорався зі своїм завданням. Приємно знати, що Ви відзначили міцну фіксацію, заземлення та сумісність із різними типами вилок. Бажаємо, щоб перехідник і надалі служив Вам надійно! З повагою, підтримка RZTK.

• Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний перехідник під різні види "вилок". Нічого зайвого.

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергій

Працюэ

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ціна помірна, якість на рівні, працездатний пристрій

Переваги:
    Гарна зборка, легке підключення, підходить до широкого кола з'єднувачів
    Недоліки:
    не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергей Ф***

Работает

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На фото демонструю порівняння максимального нахилу блока живлення (японська/тайванська вилка) у використанні із старим перехідником та від RZTK.
    Тепер експлуатація живлення значно надійніша

Переваги:
    Міцно кріпиться у розетку; надійно тримає блок живлення
    Недоліки:
    Не помітив
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Танек
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный переходник, заказывала на всякий случай к другому товару в котором мог не лежать переходник под евро резетку, переходник был, но все равно лишним не будет, вилку держит хорошо, в розетке сидит тоже).

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Юлія Б***

Все чудово!

Переваги:
    Гарна ціна та якість
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Володимир З***

Працює

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрій Б***

Хороший універсальний перехідник

Переваги:
    Міцний, виглядає і відчувається надійним
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Переваги:
    Звичайний, простий
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Денис А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний і доволі компактний перехідник, сусідній порт на Bluetti залишився вільним. Брав його разом з кабелем Cisco 72-0557, щоб унеможливити перевертання вилки і як наслідок подачі фази на нульову шину в щитку

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Сервіс при отриманні поганий. Нащо робити електронну чергу, якщо вона не працює і переді мною обслуговують інших людей які стали в чергу пізніше ? Ви, останнім часом, не займаєтесь клієнтським сервісом взагалі.

Недоліки:
    Клієнтського сервісу немає.
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Нам прикро, що виникла ця ситуація. Щоб вирішити Ваше питання, будь ласка, зверніться в службу підтримки в особистому кабінеті або за номером, що вказано в розділі Контактні дані: посилання. Вибачте за спричинені незручності! Гарного дня

• Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Роботу, звісно, свою робить, але габарити не дозволяють використовувати суміжні порти багатьох переносок та багатопортових розеток

Переваги:
    Якісний, щільний, працює.
    Недоліки:
    Габарити
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!

• Віталій М***

Отличный переходник
    Компактный и ничего не болтается, ни в нем, ни сам в розетке

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Данил

Працює

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Костянтин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав різних виробників брендів але цей самий живучій виявився

Переваги:
    Зручний міцний гарна річ
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Тарас Б***

Вставив - забув

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Витримувати спіральну машинку, не гріеця, товаром задоволений

Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Андрій Г***

Хороший, качественный продукт!

Переваги:
    Высокое качество
    Недоліки:
    Не обнаружил
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер быстрая доставка. Только заказала, на следующий день получила. Спасибо. Все работает

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий перехідник, але не для товстої вилки

Представник бренду

Вітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владислав І***

Що треба

Переваги:
    Міцно тримає будь-які вилки
      Представник бренду

Вітаємо, Владиславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Павло Ж***

Перехідник суперський

Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Алина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Кращий перехідник, який я купувала

Переваги:
    Полотно сидить в розетці
      Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Антон З***

Все супер!

Переваги:
    Все підходить!
      Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Корисна річ. Все відповідно до заявлених характеристик.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Не можу оцінити роботу адаптора, бо не користувалася. В мене мультипіч з вилкою з магазину штирями. А даний перехідник хоча і позиціонує себе як універсальний, однак я не змогла вставити електровиделку в нього.

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Отличная штука, подходит для многих вилок. В розетке держится отлично! Рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!