Дуже потрібна річ у такий буремний час.
Отличный гена. Заводится с пол оборота. Есть защита по низкому уровню масла, генератор просто глохнет на износ не работает. Как дольешь масла, то сразу работает в штатном режиме.
Газовый котел Violent от этого генератора работает исправно.
Користуюсь цим генератором 3тій рік. Батьки попросили придбати для себе, в моделі навіть не сумнівався, єдине що з електро запуском буду брати бо вік дає про себе знати. Потужності для невеликого будинку вистачає головне вмикати все по черзі . За весь час 2 рази проводив то у себе по місцю (після довгої консервації) загалом тільки карбюратор і клапана 1 раз регулювали. Працює справно без проблем перенавантаження стрибків та іншого. Завжди використовував перевірений бензин, іноді 95 та в більшості випадків 92 заливався. Покупкою задоволений особливо коли купляв і варіантів було небагато за свою ціну один з найкращих варіантів був та я думаю і залишається.
Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання цього електрогенератора від RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом експлуатації після тривалого часу використання. Дякуємо за відгук!
Запустив генератор після зими і працює він ну дуже не стабільно, під навантаженням краще але не рівно. Пробував пшикати карбклінером у воздухозабір - ефекту не дало.
Продавці дайте хоч посилання на ремкомплект карбюратора, спробую розібрати промити
Відео не вдалось завантажити, ось лінку
посилання
Добрий день, Максиме! Прикро, що Ви стикнулися з певними труднощами під час експлуатації цього генератора. Упевніться, що були дотримані вимоги щодо правильного зберігання пристрою, зазначені у відповідній інструкції. Також нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Для звичайних потреб на передок підійшов, по акції взагалі супер. Гєна виявився без масла взагалі, тож враховуйте цей момент
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Дійсно, ця техніка постачається без оливи в бачку. Бажаємо довготривалого успішного користування!
Покупал с чувством сомнения. Но на данный момент уже успел успокоится. Наработано уже 200 часов. Работает 10-12 часов/сутки без остановок. Сильно не перегружаю в номинале до 2.5 кВт/час гружу. Использую исключительно на магистральном газу. Установил газовый карбюратор(редуктор) и летим нормально.
Перед использованием обязательно проверить зазор клапанов. У меня выпускной клапан был без зазора вообще. Обкатка на бензине и дальше газ.
Поглядим на сколько его хвати.
Добрий день, Антоне! Дякуємо за вибір і покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом експлуатації цієї техніки. Ми щиро вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного користування!
Добрый день. Скажите пожалуйста , какой именно карбюратор вы приобрели под данный генератор? И что именно вы имеете ввиду под словом магистральный газ ? ( обычный природный ? Который идёт у рядового потребителя ? Или газ среднего давления ?) . Зазор свечи на генераторе под газ не меняли ?
Газ обычный от печки. Природный метан. Зазор свечи делал 0.8 потом уменьшил до 0.6. по поводу газового редуктора брал первый попавшийся в интернете. Он идёт и на бенз и на газ. Но требует доработки. Изначально рассчитан на давление 1.5 - 2 бара. В газовой магистрали такого давления нет. По этому надо откусить 5-7 витков пружинки под мембраной газового редуктора. Ну и понаблюдать за свечкой чтоб нагар был не белый. Белый нагар бедная смесь. Бедная смесь смерть клапанам.
Розетка молодец , спасли от отключения света после подарков от русни, а то подача электроенергии не предвидеться еще долго, доставили быстро , упаковка целая, масло бенз залил и завел с пол оборота))) мощности хватает на освещение комп телек и стиралка нормально с холодильником работает. Еще раз спасибо розетке за то что выручили ))
Вітаємо, Павле! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора від ТМ RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги використання цієї техніки та задоволені своїм вибором. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Відповідає дійсності
Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
За свої гроші досить-таки непогано
Навіть дружина розібралася як користуватися
Вітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за придбання генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
дуже гарно себе показав в роботі, безвідмовний
Добрий день, Вадиме! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цього електрогенератора від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо подальшого успішного користування!
Швидка доставка, гарне упакування.
Дякую за генератор, був куплений за кошти збору, вже допомагає нашим хлопцям виконувати бойові завдання, разом наближаємо перемогу!
Вітаємо, Дар’є! Ми вдячні Вам за вибір і придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Слава Україні! Героям слава!
Генератор працю добре, для приватного будинку достатньо, заводиться добре головне вчасно обслуговувати і лити в двигун хорошу оливу. Під навантаженням працює стабільно, оберти двигун тримає. Користуємось досить часто поки все добре, нарікань немає.
Вітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його роботою і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
Поки працює без нарікань, для приватного будинку під час відключення електроенергії ідеальний. Для наших вимог напруги достатньо
Добрий день, Олено! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
Получили генератор быстро и во время. Завелся с первого раза. Всё в порядке. Буду надеяться, что и дальше будет всё хорошо.
Вітаємо, Світлано! Дякуємо Вам за придбання цього бензинового генератора від RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням довгі роки. Ми вдячні за Ваш відгук!
Працює чудово. Від нього працює холодильник, морозильна камера, газовий котел, телевізор та світло у 4 кімнатах.
Добрий день, Олено! Ми вдячні Вам за покупку генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо подальшого успішного користування!
Звʼязались доставили швидко , не працює віддача заряду ..
Добрий день, Михайле! Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
ПК, кондиционер, телевизор ,без проблем
Вітаємо, Романе! Дякуємо за покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо безперебійної експлуатації!
Додаю відео до попереднього.
Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Особлива подяка за доданий відеоогляд. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
Дякую генератором задоволений, з коробки залив масло, бензин, повірив фільтр і все, запустився без проблем... Поганяв 20 хвилин і зняв відео роботи..
Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за Ваш відгук!
Класний генератор. Відключення електроенергії відпрацьовує на всі . Є питання до ROZETKA : Чи можна на нього встановити ел стартер???
Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір і придбання техніки ТМ RZTK. Установлення електростартера на генератор цієї моделі не передбачене. У лінійці наших товарів є подібна модель з електростартером — G 3500E: посилання. Бажаємо успішної експлуатації!
Гарний генератор. Гарне обслуговування.
Нажаль скористатися не встиг, але ззовні все було на досить непоганому рівні.
Вітаємо, Кириле! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Ваше побажання буде враховане. Також дякуємо за відгук із фото. Зичимо успішної експлуатації!
Любой новый генератор идёт без масла, это не новость
Все нормально.
Добрий день, Анно! Дякуємо за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили його використання. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Я все розумію. Але навіщо купувати генератор щоб підключати до нього уфо?
Може краще купити газовий або бензиновий обігрівач? Там ККД буде більший.
Чи то в Україні така мода на безглузді речі?
Замовляв влітку 2022 року, відпрацював вірою і правдою всі відключення 22-24 року, в цьому році установив безперебійник бо танці з бубном біля даного генератору достали. По-перше ніяких 3.5 не має, при навантажені 1.5-1.8 кВт реве як ненормальний, ближче до 2 кВт скаче так, ніби хоче вийти з двору. Старт холодильника, морозилки чи кондиціонеру не завжди витримує при постійному навантажені /- 500 Вт. Зарядку електричного авто 2.6 кВт не витягує, 2 кВт ледве тягне, але рівень шуму при цьому неймовірний і нічого включати не можна. Я думаю що вся причина в алюмінієвій обмотці, хоча коли купував в описі зазначалося мідна. Генератор обслуговується вчасно, заправляється якісним бензином. Доречі розхід при середньому навантажені (1- 1.5 Квт) 1-1,2 л в год. В принципі не поганий генератор, якщо не великі навантаження, але дуже прикро, що заявлені характеристики не правдиві. Зараз би такий не купив.
Добрий день, Вячеславе! Дякуємо за придбання електрогенератора цієї моделі. Добре, що він став Вам у пригоді. Також вдячні за розгорнутий відгук, у якому Ви поділилися власним досвідом експлуатації. Цей пристрій має відповідати зазначеним характеристикам. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Ціна якість беру не перший раз все ок.
Вітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку та високу оцінку генератора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час!
Для невеликого будинку вистачає.
Тягне 2 холодильники, морозильну камеру, світло, дрібну електроніку і скважений насос правда, при пуску насоса трохи пританцьовує :-) При підключенні чогось потужного (бойлер, чайник, електропіч) просто комбіную електроприладами щоб споживання не перевищувало 2,8 кВт і не забувати про пускові токи що, інколи перевищують вже робочий.
Для стаціонарного користування рекомендую зробити-підключити заземлення, це і безпека і правильна робота генератора.
І вже по досвіду рекомендую добре протягнути болтові з'єднання які, кріплять двигун і альтернатор до корпусу. В мене два відкрутились і три відпущенні.
Плюсом є і наявність електронного табла з інформацією (мото-години, напруга, частота).
За ці гроші доволі не поганий генератор!
Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та розгорнутий відгук. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом експлуатації. Також вдячні за корисні поради. Бажаємо довготривалого успішного користування!
Кришка ручного стартера стоїть не правильно її потрібно змістити на один отвір проти часової стрілки. На 22 годині напрацювання при запуску порвалась вірьовка.
Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання цього генератора. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Станція акукмуляторна виводить помилку, що живлення 44Гц та не пере напругу з генератора. Біда
Біля карбюратора є гвинт, що регулює оберти, частота показується на лічильнику мотогодин. На прогрітому відрегулюйте, і все буде ок
Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання генератора цієї моделі та позитивну оцінку. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Купив даний генератор той що без акумулятора, рік назад. Спочатку лише пройшов обкатку 20 годин і заміна мастила відповідно без будь який нарікань.
Через рік перший раз пригодився та виручив в блекаут. Впринципі критичні прилади:холодильник+насос з криниці+ чайник+світло в будинку тягне. Дай Боже прослужить і далі.
Він без правильної сінусойди=) від нього не може запустити холодильник й насос
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за вибір і покупку електрогенератора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Дякуємо за Ваш відгук із позитивною оцінкою!
Доброго дня! Хороший генератор! Вистачає для освітлення будинку та двох холодильників і морозильної камери! Таку нагрузку він навіть не відчуває! Дякую!
Вітаємо, Євгене! Дякуємо Вам за покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі та залишений відгук. Раді, що Ви задоволені використанням пристрою. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Брав за смішну ціну, враховуючи ситуацію в країні. Задоволений, для будинку вистачає. Працює відносно тихо. Має дві розетки. Порадував екран для мото годин та напруги. Однозначно рекомендую.
Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Дякуємо за відгук із рекомендаціями, а також додане фото пристрою. Бажаємо успішного користування на довгий час!
Працює супер ! Заводиться з другу обороту дуже легко
Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Купили данный генератор летом 2023-го , первые полгода не пользовались, так как практически не было отключений, активно использовать начали с весны 2024-го, живём в частном доме. За эту цену считаю отлично справляется со своей задачей. Хватает на одновременное использование холодильника, телевизоров, всякой мелочи типа зарядки и тд плюс ко всему этому один из вариантов ниже:
1. Насосная станция (без бойлера, воду греет газовая колонка)
2. Насос "Харьков" для полива.
3. Кондиционер 9-ка.
Запас по ощущениям ещё есть, но больше нагружать не пробовал, всё таки бюджетный вариант.
Напряжение держит стабильно 228-232В
Расход топлива точно не высчитывал, но по ощущениям примерно 1л в час.
Единственный на данный момент минус это то что с первых же дней сломался флажок который показывает количество топлива в баке, скорее всего он запал, но открыть и проверить количество бензина не проблема. Планирую установить карбюратор на газ, так как зима наверное будет тяжёлой. Всем добра, мира и слава Украине!
В мене на цьому генераторі працює 2 морозилки, 1 холодильник, станція для води, без бойлеру, мікрохвильова піч. Справляється на 100% .
Добрий день, Олександре! Героям слава! Дякуємо за вибір і придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом використання цієї техніки. Ми вдячні Вам за розгорнутий відгук і бажаємо успішної довготривалої експлуатації!
Дополнение до отзыва выше, может будет кому полезно. После обкатки(на 20 часах) поменял масло и установил газовый редуктор(1500грн), установка простая справился сам, но он не корректно работал на газу (плавали обороты) отвёз к специалистам местным которые занимаются ремонтом и настройкой генераторов они настроили его для работы от домашнего газа, цена вопроса 500грн. В общем сейчас уже проработал он у меня 155часов(135 на газу), работает на газу отлично после настройки, в теплое время года сразу же заводится на газу, в холодное на бензине и потом переход на газ. На газу его с головой хвататет на всё то что писал выше в отзыве, но по ощущениям всё таки немного ниже запас мощности чем на бензине, но за то экономия колоссальная, на бензине расход был около 1л(55грн /-), от домашнего газа расход считал по счётчику 0,5-0,7 куба в час(4-5грн). Так что кто думает переходить ли на газ, однозначно да если иногда пользуетесь генератором, если раз в год его заводите, то смысла нету. Только покупайте хороший редуктор газовый, не за 500грн.
Все круто. Зводиться дуже легко з другого разу.
Рекомендую. Наклейки на генераторі інструкція дуже допомагає.
Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації!
Цілком добрий за свій кошт , номінальна потужність 2.8 квт. відповідає дійсності!
Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви позитивно оцінили його використання і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації на довгі роки!
Супер, пройщов обкатку 5 годин з легким навантаженням. На 5-й запуск почав дрикатись на холостому ходу і під час навантаження - прочистив верхній жиклер на карбюраторі (є повно відео на просторі мережі). Паливо раджу завжди заливати по 7 літрів, для того, щоб не застоювалось і обовязково через дрібну сітку.
Фільтр паливний не ставили?
Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
Отличный генератор. Очень довольна покупкой. Выручает при отключении электроэнергии.
Вітаємо, Юліє! Дякуємо за придбання генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації!