Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 522 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    217 відгуків:  позитивний – 70%, нейтральний – 16%, негативний – 14%
    Загалом, навушники RZTK HP 100 Red отримали багато схвальних відгуків, особливо за співвідношення ціна/якість, комфорт при використанні і гарний мікрофон. Покупці відзначають зручність для ігор, роботи й навчання, непоганий звук і стильний вигляд. До мінусів найчастіше відносять швидке зношення амбушурів, окремі проблеми з мікрофоном, а також якість звуку, яка не підходить для меломанів. Часто згадують, що це хороший базовий варіант у бюджетному сегменті, але для музики чи вимогливої експлуатації краще обрати щось дорожче. Якість доставки розцінюють по-різному, але більшість відзначає швидкість та якісне пакування. RZTK HP 100 Red рекомендують тим, кому потрібна недорога гарнітура для повсякденних завдань, ігор чи навчання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Цапко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купував гадаю ці навушники одним з першим, коли ті появилися у продажу. Є вже певне зношення поверхні амбушур через безкінечні вдягання одягання та піт, але функціонал призначення зберігся практично як у нових. З хлопаками в діскорді вистачає нормально перемовлятись та усі мене чують. Щодо якості звуку для меломанів, то це не той варіант, який варто купувати щоб чути глибокі баси там, частоти верхні і все це. Скажу так шо за свої гроші цей варіант і досі більш ніж вартий уваги, бо недоліків я суттєвих не можу назвати. За майже два роки навіть перехідник не міняв котрий комплектний. Короче рекомендую!!

Переваги:
    Живуть і досі, норм звучання і хороша ціна
      Представник бренду

Добрий день, Леоніде! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції від RZTK. Ми прикладаємо неабиякі старання, щоб Ви мали змогу користуватись найкращими товарами з високоякісним функціоналом за доступною ціною. Бажаємо відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Ракітянська А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Купила одразу дві пари цих навушників для дітей-двійнят. Обидва екземпляри були добре запаковані, виглядають однаково, на дотик якісні, до вух — м’які. Звук досить хороший хоч для онлайн-навчання, хоч для гри, хоч для мультиків. Рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо за відгук з описом окремо виділених Вами переваг цієї моделі навушників. Нам неабияк важливо, щоб процес експлуатації був максимально ефективним та комфортним. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купила чоловіку на подарунок. Був задоволений. На такі гроші дуже не погані.

Переваги:
    За свою ціну дуже добрі
    Недоліки:
    Не має поки що
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Юліє! Щиро вдячні за придбання техніки саме нашого бренду, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації!

• Мар'ян Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

В цьому бюджеті, класні. Використовую для роботи по 8 годин в день. Звук норм, мікрофон теж ок. В співрозмовника немає шумів, рипіння при розмові. Для музики теж підійдуть.

Переваги:
    Ціна/ якість
    Недоліки:
    Трошки муляють після 8 годин безперервного використання.
      Представник бренду

Вітаємо, Мар’яне! Дякуємо за вибір і покупку навушників RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені їх використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Владимир А***

для игр отлично подходят

Переваги:
    отличное качество
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Хорошие наушники. Если вы не звукоман и вам нужен просто нормальный звук для игр, фильмов и музики, но без супер глубоких басов и высоких, то вы будете довольны. Единственное у меня большая голова и мне не хватает буквально ещё 1-2 см расширения оголовья, из-за этого чуток давит на уши, но эффект чуствуется спустя 5-8 часов неприрывного пользования. Я искал дешман и по быстрому, а они лучше чем я думал. Для монтажа, профи гейминга, звуковикам и меломанам не рекомендую, остальным понравится.

Переваги:
    Качество лучше чем цена; тканевая оплётка; Мягко прилегают к голове.
    Недоліки:
    Не подходит для большой головы, не подходит для больших ушей;
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Цілком добрі навушники. Звук у іграх пристойний (щоправда, треба трішки подлубатися у налаштуваннях). Мікрофоном не користувався, тож нічого сказати не можу. А підсвітка... Навіщо вона мені, як я її не бачу?

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо, що обираєте саме наші комп'ютерні аксесуари для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Карпенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Простенькі на картинці та відчутно кращі в дійсності. За тривалої роботи в них перший час трошки дискомфортно вухам, але чи то я звик, чи то через перерви у роботі та тепер неприємних відчуттів більше немає. Звукова складова прийнятна і за таку ціну я готовий відзначити найвищим балом. Мікрофон без недоліків. Підсвічування звичайнісіньке, але у темряві прикольно горить. Уваги товар вартий)

Переваги:
    Збалансований, не "камерний звук", нормальний мікро зі згином, непоганий вогник з лого.
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за змістовний відгук з описом окремо виділених Вами переваг цієї моделі навушників. Нам неабияк важливо, щоб процес експлуатації був максимально ефективним та комфортним. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Нормально работают у детей, жалоб не было

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Вадим А***
      Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Андрей Т***

Нормальные наушники

Переваги:
    Цена
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників від RZTK. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Олейник М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Неплохие наушники по своему удобству и в целом по качеству. Звук нормальный, не для круглосуточного слушания, но для просмотра фильма, общения, обучения и даже игры вполне подходят. Хороший выбор за приятную цену!

Представник бренду

Добрий день, Марино! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Звук хороший, микро слышно хорошо, длинный шнур. На голове сидят хорошо, уши не устают.До этого были такого же бюджета наушники, там после часа за компом уши болят,тут с этим проблем нет. Материал амбушюр на 3, пластик 4. Посмотрим на сколько хватит. Единственный минус звукоизоляции никакой, на 50% громкости рядом вас будет слышно, на 100% наушники слышно на всю комнату. Но за такие деньги по другому быть не может. Вобщем можно брать!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Звукоизоляция
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваша висока оцінка якості цієї моделі навушників дуже важлива для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Карпенко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купила для сина, для ігор. Навушники сподобалися. За півроку не вбив. За ці гроші вважаю за відмінно!

Переваги:
    ціна-якість
    Недоліки:
    ні
      Представник бренду

Добрий день, Любове! Ми щиро раді, що після тривалого часу експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі навушників. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Олександр С***

Користуюсь рік , жодних проблем

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук і високу оцінку навушників RZTK. Щиро раді, що Ви задоволені використанням продукції нашого бренду та знайшли час розповісти про це у відгуку. Зичимо і надалі отримувати тільки приємні емоції від експлуатації!

• Пользователь П***

#МойRZTK_видео
    Доставка наушников на пункт выдачи заказов произошла в максимально быстрые сроки. Персонал очень приветливый и хорошо выполняет свои обязанности что оставляет прекрасное впечатление о сервисе.
    Товар был упакован в призрачный пакет для удобства его транспортировки и защиты коробки от загрязнений. Благодаря этому, коробка выглядит презентабельно и подходит на подарок. Целостность защитных пломб свидетельствует о новизне товара.
    Сами наушники также упакованы дополнительно в защитные пленки. Поверхность наушников не маркая, слегка шероховатая, поэтому отпечатки от пальцев видны минимально. Наушники приятно держать в руках, никаких посторонних запахов от них не исходит.
    Радует длина кабеля и его тканевая оплетка. что делает использование наушников максимально удобным. Для комфорта так же, имеют большое значение мягкие амбушюры и оголовье.
    Звук наушников приятно удивил, оказался выше ожидаемого. Для просмотра фильмов и использования в играх возможностей данных наушников хватает.
    На смартофоне без переходника, который идет в комплекте, прослушивать музыку не получилось: штекер основного шнура наушников не проходи должным образом в отверстие защитного чехла на телефоне. К счастью, производителем это учтено и не приходится дополнительно искать и приобретать переходник.
    Микрофон свою функцию выполняет.
    На наушниках присутствует дополнительное подключение подсветки красивого синего цвета, она работает исправно и не бьет в глаза: свет умеренно яркий.
    Современный дизайн модели пришелся по душе.
    В целом, как данный товар, так и магазин ROZETKA, я буду рекомендовать.

Переваги:
    Удобные, стильный дизайн, длинный шнур, хорошие материалы
    Недоліки:
    Не обнаружены.
      Представник бренду

Вітаємо Вас! Дякуємо за придбання навушників RZTK. Раді, що продукція нашого бренду припала Вам до душі. Окрема подяка за залишений, детальний відгук з інформативними фото і відео, які будуть корисні для тих, хто тільки робить свій вибір. Бажаємо легкої експлуатації та відмінних результатів!

• Дмитрий

#МойRZTK_видео
    Отличный звук, длинный шнур в тканевой оплетке, классный внешний вид, подсветка на амбюшурах - все вместе за эту цену как говорится бомба/ ракета, рекомендую

Переваги:
    Отличный звук, длинный шнур, классный вид
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за придбання та високу оцінку навушників RZTK. Вдячні за Ваш відгук та доданий відеоогляд. Бажаємо комфортного та легкого використання!

• Екатерина М***

Наушники шикарные,ребёнок доволен.
    Все работает.

Представник бренду

Добрий день, Катерино! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників від RZTK. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Купляв для роботи. Відпрацьовують на 100%. Гучність чудова.  Якість збірки за свою вартість влаштовують повністю.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ця модель навушників прийшлась Вам до вподоби. Будьте впевнені, що зробили правильний вибір. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Богдан М***

Все працює!

Представник бренду

Добрий день, Богдане! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

якість звучання нормальна, висот не хапає, але для буденних задач та ігор вистачає

Переваги:
    дешево, функціонально, зручно
    Недоліки:
    швидко розлазиться дермантин
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді, що загалом Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Прекрасний вибір за власний кошт. Є аудіоперехідники для комп'ютера. М'яка накладка верхньої дуги.

Переваги:
    Щільно сидять, чудовий звук
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Цілком задоволений навушниками. Чудово себе показали і в іграх, і просто для розмов в конференціях, але наступного разу візьму щось подорожче вже.

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Гарні навушники мені влаштовує усе

Переваги:
    Добра ціна, непогана якість
      Представник бренду

Добрий день, Артуре! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Илья о***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Погане качесто мікрофона, а так ДУЖЕ КЛАСНІ НАВУШНИКИ.

Представник бренду

Добрий день, Іллє! Вдячні за вибір техніки нашого бренду. Якщо у Вас виникли проблеми з мікрофоном, будь ласка, зазирніть до системних налаштувань для можливості корегування звучання. Бажаємо приємного користування!

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Всё работает, отдельное спасибо за переходник

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    За такую цену нет
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що придбані нещодавно навушники нашого бренду тішать Вас високою ефективністю своєї роботи. Користуйтесь із задоволенням!

• Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Оптимальні якщо за ціною/якістю розглядати саме такий варіант. Рівень початківців, але гідний. Для чогось серйознішого, звісно, варто розглядати дещо дорожчі варіанти.

Переваги:
    Достатньо
      Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо, що обираєте саме наші комп'ютерні аксесуари для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Григорий Б***

Рекомендую

Переваги:
    Добрий мікрофон
    Недоліки:
    Не знайшов за рік користуваня
      Представник бренду

Добрий день, Григорію! Ми щиро раді, що після тривалого часу експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі навушників. Бажаємо й надалі приємного та легкого використання!

• Денис К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Почти три года безупречно работают!

Переваги:
    Надёжные.
    Недоліки:
    Немного облезло декоративное покрытие на абмушюрах и мягкой подкладке
      Представник бренду

Добрий день, Денисе! Ми щиро раді, що загалом після тривалого часу експлуатації Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Ярослав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Добре звучанія, мікрофон топ, хороші гарнитура за свої гроші

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Ми щиро раді, що придбані певний часу тому навушники нашого бренду тішать Вас високою ефективністю своєї роботи. Користуйтесь із задоволенням!

• Ярослав Х***

Работают добре, пользуюся вже 1 год

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Ми щиро раді, що після тривалого часу експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі навушників. Бажаємо й надалі приємного та легкого використання!

• Зайнчуківський О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Я не великий меломан. Мої потреби закривають повністю.
    Жодного разу не пошкодував про покупку.
    Якщо є вагання, то беріть.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання навушників RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо приємного слухання!

• Ален Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Працюють, гарне звучання, мені подобаються

Переваги:
    Не заважають сторонні звуки, звучність гарна
    Недоліки:
    Не знайшли
      Представник бренду

Добрий день, Алене! Дякуємо за покупку навушників цієї моделі від RZTK. Раді, що Ви задоволені їх використанням. Бажаємо приємного слухання і надалі!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red

Дуже якісний, зручний і гарний. Інструкція українською мовою, в якій наведено телефони для консультацій і відгуків. Гарантія 12 місяців.

Переваги:
    Якість звуку, дизайн, зручний в користуванні. Інструкція українською.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання навушників RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги цього товару. Бажаємо приємного користування!

• Юлія С***

Хороші навушники

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутній регулятор звуку на дроті
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо Вам за придбання навушників RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо приємного користування!

• Ревякін С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Непогані брав уже другі на подарунок звук чюдовий , мікрофон теж

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання і високу оцінку навушників RZTK цієї моделі. Бажаємо приємного користування!