Подарунки собі на ROZETKA з 3 по 14 січня
Ноутбуки та комп’ютериНоутбукиПланшетиМоніториВідеокартиSSDМаршрутизаториКомп'ютери, неттопи, моноблокиПроцесориЗарядні станціїДжерела безперебійного живленняСмартфони, ТВ і електронікаМобільні телефониУніверсальні мобільні батареїЗарядні станціїПланшетиТелевізориНавушникиСмарт-годинникиАкумулятори та батарейкиКабелі та адаптериЗарядні пристроїТовари для геймерівPlayStationІгрові приставки PlayStation 5Ігрові ноутбукиІгрові приставки PlayStationІгри для PlayStation 5Ігри для PlayStation 4Ігри для Xbox Series S/XІгри для Xbox OneІгри для Nintendo SwitchІгри для PCПобутова технікаПральні машиниАкумуляторні пилососиХолодильникиМультипічки і аерогриліПосудомийні машиниЗубні щітки, іригатори та насадкиКавомашиниМікрохвильові печіТримериРоботи-пилососиТовари для домуГеймерські кріслаМатрациПостільна білизнаЛампиЗасоби для пранняКомплекти відеоспостереженняДрабини, підмосткиСковородиКовдриПодушкиІнструменти та автотовариГенераториАвтомобільні акумуляториШурупокрутиШиниІнвертори для сонячних батарейАвтокомпресориНабори інструментівАвтомастилаУніверсальні мийкиЗимовий склоомивачСантехніка та ремонтНастільні лампиПечі, буржуйкиТумби під умивальникФарбаВанниУщільнювач для вікон і дверейУнітазиЕнергозберігаючі плівки на вікнаКухонні мийкиДверіДача, сад і городАкумуляторні пилкиСадові подрібнювачі та дровоколиПовітродувиКущорізиЕлектрокультиваториОбприскувачіМотокультиваториЕлектропилиСекаториСміттєві контейнериСпорт і захопленняБігові доріжкиВітаміниВелосипедиНатуральні добавки і екстрактиПротеїниЕлектросамокатиКвадрокоптериСкладані мебліЙогаЛіхтарі й аксесуариОдяг, взуття та прикрасиЖінкамЧоловікамДітямPremiumbrandsСпортЧоловіче взуттяЖіноче взуттяВзуття для дівчатВзуття для хлопчиківОдяг для чоловіківКраса та здоров’яДерматокосметикаПарфумиПодарункові набориПрофесійна косметика для волоссяКосметика для догляду за волоссямЗасоби для голінняКосметика для догляду за обличчямЗасоби для догляду за ротовою порожниноюЕлектричні зубні щітки і іррігаториМашинки для стриженняДитячі товариПідгузкиДитячі конструкториІнтерактивні іграшкиІграшки для малюківТворчістьІгрові набориЕлектротранспортДитячі коляскиДитячі сумішіРадіокеровані іграшкиЗоотовариКорми для тваринКорми для кішокКорми для собакЛасощі для тваринВітаміни та добавки для тваринВетпрепарати для домашніх тваринНаповнювачі туалетів для котівДогляд та гігієнаІграшки для тваринАксесуари до туалетів для тваринОфіс, школа, книгиШкільні набори та ранціЗошити учнівськіПенали шкільніПапір офіснийРучкиКольорові олівціЩоденники, планінги, алфавітні книгиСумки шкільніОбкладинки для зошитів і підручниківХудожня літератураАлкогольні напої та продуктиМіцні напоїВиноЛікери та аперитивиКаваПивоРибні консерви та морепродуктиЧайЦукерки та солодощіВода, соки, напоїМакаронні виробиПобутова хіміяЗасоби для пранняПлямовивідники та відбілювачі білизниЗасоби для посудомийних машинЗасоби для догляду за побутовою технікоюЗасоби для догляду за ванною та туалетомЗасоби для кухніОсвіжувачі повітряТуалетний папірЗасоби від комахХімія для басейнів і систем опаленняПодарунки собі

Відгуки покупців про Фарбопульт електричний RZTK SP 68

Залиште свій відгук про цей товар
  • Василий Глеба

Отличный

Переваги:
    Супер розхід мене дуже здивував, товар дуже якісний
  • Олександр Іванко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повністю відповідає опису. Гарна річ у господарстві

• Сергій Дзюмак
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляв близько двох років тому. Він себе відробив, товаром задоволений, але дав товаришу у користування на декілька днів, то повернув без двох форсунок, підкажіть де можна замовити форсунки?

Переваги:
    Швидкість роботи і мабуть економія фарби.... але якщо взяти густу, то накидає немов шубу, але працює
    Недоліки:
    Недоліків немає....
  • наталья богданова

всё работает супер

• Александр Фатиков

Меня все устраивает.

Переваги:
    Удобный, отлично справляется со своими задачами.
    Недоліки:
    пока не обнаружил
    • Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Егор Хаврель

Все четко,я доволен

• Представник бренду

Добрий день, Єгор! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Вадим

Норм, головне проціджувати фарбу

• Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Дякуємо за придбання і високу оцінку фарбопульта RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Сергей Оржеховский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив для домашгього використання. Поки використовував для грунтування наполних досок та стін. Дуже чудово!

Переваги:
    Зручний в використанні
    Недоліки:
    Поки не помічено
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що задоволені використанням. Дякуємо за Ваш відгук!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

гарний краскопульт покрасив двері та причеп якщо рівномірно та правильно розмішувати краску гарно краси легко мити

Переваги:
    ціна та удобство використання
    Недоліки:
    із недоліків тільки провод який потрібно весь натягати
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

чудова краскопульт покрасив прицеп та двері, щоб красив чудово потрібно правильно змішувати краску краще всього з таймером

Переваги:
    за свої гроші дуже гарний варіант
    Недоліки:
    недоліків не виявив окрім шнура який постійно потрібно підтягувати
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що він став Вам у пригоді. Також дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Олег Орленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я вже оставляв відгук про те як мені відмовили в гарантійному ремонті ....
    Так от продовження ,знайшов час розібрав (дуже вразило мене ,що його нехто навідь не вскривав та дав відповідь про те що його використовували неналежним чином (тоб то він був в фарбі) хочу вам повідомити що це все ж такі фарбопульт ....
    Но річ не в цьому ,а в тому що там бональна поломка ,навідь не поломка а просто зтерлися щіткі .
    Я так розумію в сервісе вашому працюють проФЕСіонали ,які роблять відписки навідь невскривши прибор ...
    Це для того щоб не робити гарантійний ремонт !!!!
    Порада : ви хоч для понту розкручуйте вінти на приладах які взялися ремонтувати
    Дякую за" сервіс"

Переваги:
    Недоліки:
    Гарантії нема
    • Представник бренду

Добрий день, Олегу! Згідно з висновком сервісного центру, відмова в гарантійному обслуговуванні відбулася через порушення експлуатаційних правил. Під час огляду було виявлено, що пристрій не придатний для нормальної роботи: дюза, повітряні отвори та клапан були вкриті шаром засохлої фарби зовні та зсередини, що призвело до пошкодження двигуна. До того ж на корпусі фарбопульта (зовні) зафіксоване значне забруднення фарбою, що своєю чергою хоч і не є критичним фактором для роботи, проте свідчить про загальну занедбаність виробу. Також під час огляду було зроблено фотофіксацію. У разі потреби ці матеріали можуть бути надані в електронному вигляді.
      Згідно із чинним законодавством, гарантійні зобов’язання поширюються тільки на виробничі дефекти, гарантія не поширюється на несправності, що виникли внаслідок перевантаження пристрою чи неправильної експлуатації. На підставі вищевикладеного в гарантійному обслуговуванні відмовлено згідно із Законом України "Про захист прав споживачів" (розділ 2, стаття 4, пункт 3, підпункти 1, 2, 3, 4).

• Олег Орленко

Я ж написав ,що ви навідь не дивилися в чому річ !!!, там просто зтерлися щітки
      Сервіс ваш робить справу неналежним чином !!!!
      Щіткі коштують 20 гр - а репутацію не купиш!!!!!
      Треба просто робити свою работу добре і не буде наріканнь

• Альона Першина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала для роботи в кондитерський сфері. Прекрасно справляється.

Переваги:
    Гарно працює. Все в комплекті
    • Представник бренду

Добрий день, Альоно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку фарбопульта RZTK цієї моделі. Зауважимо, що він виготовлений з нехарчового пластику. Отже, не рекомендовано використовувати цей пристрій для роботи з харчовими продуктами та приготування страв. Дякуємо за відгук!

• Богдан Бондаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші просто супер

Переваги:
    Моло гріється, функціонал, ЦІНА.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Фарбопультом задоволений. Відфарбував усю притсройку, гараж, альтанку. Проблем під час роботи не виникало. Додатково докупляв у сервісу ремкомлпект з трубки та ущільнювача на бачок. Фарбу раджу уважно розбавляти та краще тестувати з невеликою кількістю, щоб виявити найкраще співвідношення.

• Представник бренду

Добрий день, Валентине! Ми вдячні Вам за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися власним досвідом експлуатації у відгуку. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Де можна знайти на нього ремкомплект???
    Потрібна передня частина,не тягне фарбу,фарба не густа.

Переваги:
    Досить хороший краскопульт,пофарбував весь забор по периметру на дачі.
    Недоліки:
    Немає ремкомплектів
    • Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку фарбопульта цієї моделі. Для уточнення наявності та можливості надання відповідних деталей, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Віталій Туряниця
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший фарбопульт за ці гроші. Не для повсякденної роботи. Для дому саме вистачає.

Переваги:
    Ціна якість.
    Недоліки:
    Прокладка бачка досить не надійна, легко її можна пошкодити, особливо якщо багато фарбувати.
    • Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі та Вашу думку. Раді, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Владимир Турбаевский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Погрунтував і пофарбував фасадною фарбою будинок, швидше і легше, ніж валиком. Чомусь фарба загустіває в соплі і потім плюється або зовсім не тече. Розбавляв фарбу більше ніж 10% водою

Переваги:
    Недорогий, легкий, легко чистити після роботи
    Недоліки:
    Інструкція не для новачків, нічого толком не розписано, доводиться самому методом проб і помилок навчатись користуватись, малуватий бак для фарби
    • Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку фарбопульта цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом його використання. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань під час експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отлично работает. Делайте по инструкции и нет проблем.

Переваги:
    Плавно распыляет. Не протекает. Мощный
    Недоліки:
    Не нашел
    • Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за покупку фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!

• Олександр Пінчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На вигляд - добре. Вмикаєш - гуде.)) Перевіримо в роботі.

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його роботою. Бажаємо успішної експлуатації!

• Анастасія Вороненко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий пристрій, який значно облегшив мою роботу. Цього літа зайнялась генеральним прибиранням і ремонтом на подвір’ї, так що у використанні був часто. Пофарбувала багато чого, на різних поверхнях однаково добрий результат. Головне, правильно підготувати поверхню і розвести саму фарбу.

Переваги:
    ціна-якість, витривалість, проста експлуатація
    • Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Ми вдячні Вам за покупку фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що він допоміг полегшити Вашу роботу. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Сергей Ткаченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шарашкіна контора RZTK. Звонив на гарячу лінію щоб запчастину трубку з прокладкою прислали- ноль. Купуєш товар- запчастин ноль.( одноразка)

• Представник бренду

Добрий день, Сергію! Вибачте за спричинені незручності. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Андрій

Мені прислали. Але платити за доставку, за накладений платіж вважаю недоцільним. Вдвічі переплачувати, таке собі.
      Чорну шайбу розігріти феном і зняти. Там невеличкий 0.5 мм буртик, який її тримає.
      Розміри прокладки: 75/16/4.2. І ще в ній є отвір, як мені писали, технологічний, 1.3 мм на відстані десь 25 мм від центра.

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання цього фарбопульта. Ваша думка важлива для нас і буде врахована!

• Татьяна Дзюба
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доставка швидка.Зручний в використанні.Гарно економить фарбу.Я дуже задоволена

Переваги:
    Відповідає своєї характеристиці
    • Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за покупку фарбопульта RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо легкої і зручної роботи, а також завжди чудових результатів!

• Олексій Літвін
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре працює доставка швидка все добре

• Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Виталик Маленик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не плохая вещь на свои деньги, удобный в использовании и что самое главное можно все разобрать,и удобно чистить и заливать краску,по красил 4 двери с двух сторон, даже банка краски не ушла 2.8 кг, думаю экономный, а срок службы дальше покажет

• Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання електричного фарбопульта від RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням моделі. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук!

• Людмила Шандра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже випробували. Працює добре. Справляється зі своєю роботою за таку ціну.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не має
  • Владимир Васильевич

Все як треба

• Василь Бабинець

За свої гроші супер.

Недоліки:
    Поки немає.
    • Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо Вам за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре з ним але як на мене дуже великий росхід фарби особливо якщо фарбувати окремі частини. Якщо фарбувати великі плоскі поверхні , накриклад, будинок ,стіни, то, думаю, іделаьно підійде .

Переваги:
    Все працює , добре фарбує.
    Недоліки:
    Великий росхід краски , Довго вимивати після використання
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього фарбопульта від RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені його вибором. Дякуємо за відгук. Бажаємо успішної експлуатації!

• Володимир Пиндиківський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ок все працює,але акумуляторний краще.

• Дима Плотко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сподобався, на свої кошти працює добре

• Олег Ващенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює гарно , пофарбував ним багато , але чуть не вбило током , провід зроблений з непойми чого , без перекрутів кабель просто замкнув .

Переваги:
    Працює , фарбує , є змінні форсунки
    Недоліки:
    Якість , та небезпечний для здоров’я кабель
    • Представник бренду

Добрий день, Олегу! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Для сервісного звернення скористайтеся інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Роман Єрмоленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна річ. Фарба лянає рівномірно, тиск рівнтй, без скачків. Те, що раніше займало 2год, зараз 15хв. Однозначно рекомендую

Переваги:
    Швидкість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Вітаємо, Романе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку фарбопульта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук і рекомендацію. Бажаємо успішного користування!

• Алексей Иванов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Попробовал, для дома норм.

• Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили його використання. Дякуємо за відгук!

• Всеволод
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарный краскопульт. Красит любыми красками, мощности с головой хватает. Превзошёл все ижидания.

Недоліки:
    Хочется перекрасить всё)
  • Андрій Дудар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пока виполняет свою функцию. Грунтовать тачку под дальнейшую шкурку людаде можна, ложит хорошо на удивление. Просто чистить нужно хорошо как и любой пневмо краскопульт.

Переваги:
    Працюе
    Недоліки:
    Нема поки
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання фарбопульта RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили його використання. Вдячні за Ваш відгук!

• Олег Чабанов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прислали быстро, пока проверил водой, нормально

Переваги:
    Недорогой, лёгкий, простой в эксплуатации