Відгуки покупців про Настінне кріплення для телевізора RZTK TVM 33-70
- AI аналіз відгуків62 відгуки: позитивний 85%, нейтральний 10%, негативний 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер.
- Переваги:
- Надійно. Міцний метал.
- Недоліки:
- Кріплення комплектні не придають впевненості. Окремо купив дюбелі і гвинти
Представник брендуДоброго дня, Антоне! Дякуємо за покупку цього кріплення та Ваш відгук. Раді, що Ви оцінили міцність металу та надійність конструкції. Також дякуємо за зауваження щодо комплектного кріплення — ми обов'язково врахуємо його для покращення комплектації надалі. Бажаємо довгої та надійної експлуатації!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
отличный кронштейн,держит телик 55'
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо зручного користування!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудове крілення, під 55" підійшло
Представник брендуДобрий день, Ігоре! Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що кріплення підійшло під Ваші потреби та Ви задоволені якістю нашої продукції. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Чабан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний видвижний , повертається в різні боки кронштейн.
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Недоліки:
- Якщо будуть напишемо.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Беру такий вдруге. Добротний кронштейн.Доволі важкий.
- Переваги:
- Міцьність,ціна
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо Вам за придбання продукції нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі кронштейна. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий кронштейн, реально виглядає дуже масивно і викликає довіру. Багато всяких деталей, точно нічого купувати додатково не потрібно. Монтаж дуже легкий. Для мого 43 дюймового самсунга саме то, навіть на мій LG 50 дюймів буде якраз
- Переваги:
- Міцний, викликає довіру
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок та вибір продукції RZTK. Нам приємно, що Ви задоволені якістю кронштейна, повнотою комплектації та легкістю монтажу. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Попросили мене вибрати кріплення для телевізора 43 дюйми і встановити. Спочатку замовив дешеве кріплення за 850 грн, а потім подумав, що так як це для школи і щоб недай Боже нікому телевізор на голову не впав - заказав ще й цей із запасом міцності для порівняння.
Як виявилось у цього кріплення товщина штампованого металу 2 мм, тоді як у іншого виробника 1,1 мм. Ця важча і монтажна пластина ширша. Тим паче тут інструкція і комплектація поприємніше. Взяв цей. На тижні буду встановлювати. Надіюсь інший продавець не попав на гроші, що покатав своє кріплення, яке я не забрав.- Переваги:
- Товщина металу, комплектація.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за покупку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Ваш відгук!
- ВДВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Компактний надійний Ідеально, тримає
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, шановний покупцю! Дякуємо Вам за вибір і придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісне кріплення, зрозуміла інструкція , на перший вигляд надійне, телевізор 49ʼʼ та вагою 12кг, тримає дуже гарно!
Беріть, не пошкодуєте.- Переваги:
- Кути нахилу, багато варіантів позицій телевізора, надійне.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Євгене! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком з фото. Бажаємо зручного користування!
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якраз те що я хотів.Відмінна якість за свою ціну.43 дюйми витримує легко.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Катюша У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарное качество
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо Вам за придбання продукції нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі кронштейна для телевізора. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Андрій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Регуляєтся все, тому можливо легко все рівно встановити. В наборі нормальні кріпленя
- Переваги:
- Масивна, добротний метал
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та вибір нашої продукції. Нам приємно знати, що ви оцінили надійність конструкції кронштейна RZTK та якість металу. Бажаємо приємного перегляду та тривалого користування!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Надійна штука
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили надійність цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Казидуб О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороше, якісне кріплення. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний комплект. Якість хороша!
- Переваги:
- Регулюється як мені треба.
- Недоліки:
- Картонки для розмітки не хватає.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості нашого кронштейна. Нам приємно знати, що ви задоволені надійністю комплекту та можливістю зручного регулювання положення телевізора. Дякуємо за ваше зауваження щодо відсутності шаблону для розмітки — ми обов'язково передамо цю пропозицію у відповідний відділ для вдосконалення комплектації наших майбутніх виробів. Дякуємо, що обрали RZTK. Приємного користування!
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный продукт
- Переваги:
- Легко монтируется, хорошие углы поворота,
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- ОлесьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Лише Українці могли створити такий чудовий продукт до дрібниуь. Дуже вразила детальна логічна інструкція та фасовка гарнітури для кріплення. Якість матеріалів також на високому рівні. Ну і окрема дяка обробці та доставці замовлення. З таким навантаженням на замовлення це дійсно важко.
- Переваги:
- Надійність, просто
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олесю! Дякуємо за Ваш вибір та такий теплий відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви гідно оцінили якість матеріалів, а також зручність нашої інструкції та комплектації. Бажаємо зручного користування!
- Михайло А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все згідно очікувань - якісний і надійний товар
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісне
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо Вам за придбання продукції нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі кронштейна для телевізора. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Метал міцний
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили міцність металу та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Рожковська Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перевірений бренд не перший раз замовляємо кронштейн саме цього бренду. Наразі Замовляли 3 рази, перші рази прийшов кронштейн який був чомусь дуже пошкрябаний, та пошкоджена коробка. Та 3й раз прийшов вже в чудовому стані)
- Переваги:
- З міцного матеріалу
- Недоліки:
- Не перевіряють перед відправкою
Представник брендуДобрий день, Даріє! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший кронштейн. Для телевізора 55 дюймів хватає з головою і навіть з великим запасом. Єдине кладіть більше болтів для кріплення до стіни. Буде актуально при кріплені кронштейна до гіпсокартоних стін з залізними профілями.
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Дякуємо за покупку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Дякуємо за зауваження, воно буде обов'язково враховане. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже міцний кронштейн, тєлік 60д. повісив без проблем
- Переваги:
- Якісний метал, гарний кут повороту
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо зручного користування!
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тримає телевізію моцно!
- Переваги:
- Моцний!
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за покупку цього кронштейна для телевізора від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися відгуком із фото. Бажаємо успішної експлуатації!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
все супер, свою функцію виконує на 100%.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна річ, міцна і зручна
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший кронштейн. Крепкий і надійний. Будьте готові докупи додатково дюбеля.
- Переваги:
- Надійний
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо зручного користування!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все топ
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Легко монтується, в комплекті все є. Якісні матеріали.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Владе! Ми вдячні Вам за придбання цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!
- Далецький В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання і високу оцінку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший та надійний кронштейн.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість норм
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість супер!
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- КАТЕРИНА Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все підійшло
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Катерино! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий кронштейн, багатофункціональний, можна виставляти кут як горизонтально, так і вертикально. Користуюся вже неодин рік, проблеми не виникали.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо приємного користування!